Godt 2 uger efter har vi en firmabadminton aften, her kunne alle ens kollegaer tilmelde sig, vi blev så derefter opdelt i nogle hold som så skulle spille mod hinanden, det var en sjov aften, da vi så derefter skulle i bad og så i byen for at slutte af med lidt at spise. Her i badet så jeg så vores nye unge lager mand som er i start af 20’erne uden tøj på, han er en frisk fyr som snakker meget om damer og de skal bare…. Det var squ da noget af en pik han havde, i slap tilstand hang den bare ned ad benet og slaskede, tror den var godt 16-17cm. I slap stand, tænkte når den bliver kampklar er det en agurk der kommer frem. Jeg sørger for at komme til at side ved siden af Per som han hedder, da jeg skulle med tog og bus hjem kunne jeg godt nyde 2-3 øl uden problemer, lidt senere på aften hvor der var smuttet mange af mine kollegaer kunne jeg ikke styre mig med lige at spørge ind til den store kæp han havde, han var stolt af den og begyndte da også at prale med at han havde da nedlagt op til flere kvinder med den store kæp, efter lidt tid fik jeg ud af ham at den var over 21cm lang når den var kampklar......

Nogle dage efter fangede jeg Per og spurte ind til om han ikke ville hjælpe mig med en opg. Der hjemme og at jeg gerne ville betale for hans hjælp, det ville han da godt gøre. Jeg får bestilt de have ting hjem fra XL-Byg som de leverer i firmaet, 2 dage efter, samme dag har jeg aftalt med Per at han kører det hjem og levere det i haven og min kone vil hjælpe ham med at få det på plads. Det var bare en aftale kommer det fra Per. Jeg har et møde i byen og er ikke hjemme før sent aften så du tager dig bare god tid siger jeg til Per som svare ja ja.. det finder vi nok ud af var svaret fra Per.

Har fortalt konen at jeg skal til et møde i byen med sportsklubben så hun skal ikke forvente mig hjemme før ved 20-tiden, havde fortalt at vores nye unge langer mand vil komme og hjælpe med at får sagerne på plads og at hun godt må sørge godt for ham, det skulle hun nok var aftalen.

Jeg lod som om at jeg kørte fra firmaet og vendte tilbage igen når jeg vidste at Per var kørt i sin lille varebil med sagerne hjem til mig. Da jeg fik Locket på mig hjemme net og der var hul igennem på alle Web-cams kunne jeg se at min kone trissede rundt og gjorde sig lidt klar til gæster, kunne se at hun igen havde sin stramme sports top på så hendes barm stod stram og frækt, et par bukser som viste hendes frække røv, jo så hun var klar til at møde vores nye lager mand. Var noget spændt på om der ville ske noget eller ej. Mens jeg ventede på at Per ville komme sørge jeg for at ikke kom nogen ind forstyrret mig så jeg spærrede min forbindelse med at jeg var i et Skype møde med udlandet.

Lige pludselig kunne jeg se at min kone gik mod døren og lidt efter var Per inde i huset, kunne se at min kone lavede elevator blikket og det samme gjorde Per da han gik bag ved hende mod udestuen, min kone viste hvor det skulle stå og Per smuttes ud af bagdøren da han nemmer kunne bære det den vej rundt, der gik lidt tid før jeg så Per igen, han kom men en stor kasse og da hen drejede rundt kunne jeg se at han havde skiftet til shorts som sat rimeligt stramt på røven og sikker også fremviste en god pik, kunne se på min kone at blikket var dernede og han blev fuldt nøje, han gik en tur mere og kom igen med en sol stol til terrassen, så kan du rigtig sole dig siger Per med et smil til min kone, ja det bliver dejligt er svaret fra min kone. De får mokket rundt med det og er færdig, kan jeg ikke byde noget at drikke kommer det fra min kone, jo det kan du da godt, hvad vil du have, det samme som dig svarer Per, øøøee jeg drikker kun vin siger min kone, et glas kold hvidvin eller Rose vil være fint, jamen så okay kommer det fra min kone som suser ud i køkkenet og fikser 2 glas. 

De sætter sig i sofaen så de næsten er over for hinanden, min kone ser jævnlig på Per’s bule i bukserne, tror den rør på sig nu da stemningen er lidt mere intim, Per skåler med min kone og de drikker lidt, dyrker du meget sport siger Per, jo jeg træner hver uge og løber en gang i mellem, det kan man godt se for du har en flot røv i de bukser, okay Tak siger hun med et stort smil retur, hvad med dig siger hun, jeg træner 1-2 gange om ugen, du har også en fin røv siger hun retur og små griner..... Der er vil også mange som ser på dig når du er til træning, med den gode røv og bryster du viser frem, jeg vil tro der er mange fyre som ser på dig, min kone bliver lidt rød i hoved men svare at det da sker jævnligt at hun får nogle blikke…. og smiler…. Per sidder som spreder sine ben lidt så det ikke kan undgås at min kone ser ham ned i skridtet og bulen i hans bukser.

Per ser på min kone, han er selvsikker kan jeg se, kan du li hvad du ser siger han til min kone, hun ser op og smiler, det er noget af en bule du har siger hun, jo siger han, den er der også mange som kigger efter når jeg er til træning, især dem på din alder…. Mens han smiler. Den ser også stor ud siger min kone med et lidt skævt smil. Jeg nyder at se min kone på lidt skråplan og den selv sikker Per der bare føre sig frem. Per bryder den lille tavshed der er opstået, hvis jeg må se dine bryster, må du se min Pik kommer det fra Per lige inde han tager en tår af sit vinglas. Øøøøee kommer det fra min kone...... der sker ikke noget, din mand kommer ikke hjem før sent og jeg siger ikke noget til nogen, kommer det lokkende fra Per, kom nu, vær frisk....... Du lover ikke at sige noget til nogen på jobbet, vil ikke have rygter på hans arbejde, jeg er tavs siger Per hurtigt igen, da han kan mærke at han er ved at vinde slaget........ 

Okay kommer det fra min kone som så retter sig op i sofaen og kort efter trækker toppen over hoved og frem kommer de 2 dejlige fyldte bryster. Kæft de ser flotte ud og er dejlige store, dejlige modne bryster kommer det fra Per med et smil.... så er det din tur kommer det fra min kone med et smil, Per rejser sig op og går over til min kone i sofaen...... syntes du skal trække bukserne ned så du selv kan se den, hun tøver lidt men jeg kan se at hun elsker dette og roligt trækker hun de korte bukser ned, Per ved lige hvad der er han gør og kort efter svinger hans store Pik lige ud i min kones ansigt og der kommer et gisp og et åååeee den er stor, nu står han der med en halv stiv pik lige foran min kone, rør ved den siger Per og roligt tager hun hænder op og begynder hun at gnide på den, Per når ikke at sige mere for så har min kone pikken i munden og slikker og sutter løs på den store kæp som nu er vokset i størrelse, jeg ser på min skærm at det er en mega kæp Per har og min kone kæmper med at få den langt ind i munden, du er squ god til at sutte kommer det fra Per og laver små bevægelser med røven for at ramme den rytme som min kone sutter i, med et prøver hun at få den længer ind i munden og det tænder Per som nu mere bevist mund knepper min kone med den store kæp af en Pik, kom så siger han og presser pikken længer ind i munden med store kneppe bevægelser og jeg kan se at hun kæmper, med et trækker hun sig fri og skal have lidt luft, du er da en rigtig Milf som elsker at sutte pik kommer det fra Per, er du ik, min kone ser op og siger ja og tager igen pikken langt ind i munden, jeg vil mund kneppe dig til jeg kommer og så skal du sluge min sperm “ ikke “ siger en total liderlig Per, der kommer et mmmmeee.....fra min kone som sutter løs på den store pik, kan se at hun er total liderlig, Per virker mere spændt og jeg tror at inde længe vil han komme, med et kommer der er brøl fra Per og han skyder en stor mængde sperm ind i munden på min kone som kæmper med at holde det inde, du er så fræk kommer det igen fra Per som nyder min Milf kone sutter løs og drikker hans sperm som han lige har skudt ind i hendes mund.

Per står og nyder synet af min kone som næsten ikke vil slippe hans store pik der er ved at faldet lidt ned, du elsker at sutte pik kan jeg se på dig, ik med et spørgende blik, jo det gør jeg svare min kone med et lille smil på læben, du er squ fræk siger Per igen, vi må mødes igen, kan vi ikke det kommer det ivrigt fra Per, det kan vi nok godt finde en løsning på svare min kone til Per som meget tilfreds trækker sine bukser frem, da min kone rejser sig op for at ville tage sin top på igen da Per begynder at kæle for brysterne og sutte på vorten, dem vil jeg lege med næste gang siger han med et stort smil............

 

Da min kone var mig utro eller? del.5
I alt: 4.6 ud af 5 - fra i alt 18 stemmer

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.