Vi skulle lege at jeg var hans lille pige og provokerede ham til sex, herefter skulle han kneppe mig, opdrage mig og så skulle vi have en gangbangaften hvor han inviterede venner...

Kom her over og sæt dig på mit skød – sagde han mens hans kiggede lystent på mig. Han slikkede sig om munden uden at tænke over det og kunne tydeligt set at han hånd gned på bulen i hans bukser. Jeg bevægede vuggende hofterne og placerede mig på hans skød som var jeg en lille pige. – Mmm.. det er dejligt ikke? Vil du ikke godt være fars lille pige? Jeg mærkede hans rug hånd hånde glide op over mit knæ og ind imellem mine ben under min kjole, han var ikke brutal men heller ikke særlig fintfølende. Han forsøgte at lade sine fingre glide ind bag min trussekant og han kærtegnede mit kussehår som jeg på befaling havde ladet vokse lidt ud. – Jaaaa sådan lille mis, fars lille frække mis, sagde han mens han begyndte at pruste, - vil du gerne have mere lille mis? – Ja – sagde jeg uden at røre mig – ja du vil, det er hvad som du får når du render rundt og provokere mig hele tiden, med små korte kjoler og drenge på værelset – han vrængede med sin stemme og efterabede min lillepigemåde at sige "ja" på – Ja for du er en lille liderlig mis som bare vil have fars pik, ikke også? – Jo far, jeg er en lille liderlig mis, hviskede jeg ud i værelset.

Han skubbede mig lidt ned af hans ben og hev sin pik frem, den var stor og tung og havde blodsprængte åre som løb op og ned af den, den lå op af mit bare lår og kunne mærke varmen og en dunken fra dem. – Hvorfor tager du så ikke fat om fars pik? Du vil jo gerne, smilede han til mig. Jeg lod stille min hånd glide ned til den og tog fat, - Jaaaaaa sådan lille skat. Du kan jo godt! Ved du godt at far vil kneppe dig inden vennerne kommer over senere? Bare en lille smule så vi får varmet dig op.... Bare nik hvis du gerne vil det? Jeg nikkede til ham og kiggede ned i gulvet samtidig med at min fisse summede af liderlighed. Før jeg vidste af det havde han rejst sig op med mig i favnen og placeret mig på spisebordet, han løftede min kjole og trak surt trusserne ned – dumme møgtrusser, de skal ikke være i vejen for fars pik. Han lod pikhovedet hænge og forsøgte uden hænderne at trænge ind i mig, men den blev ved med at smutte opad fordi mine skamlæber var våde fra da han havde leget med mig på skødet. Han spredte mine læber med sine hænder og manøvrede pikken ind. Kiggede op i loftet mens hans stønnede – åhhhh ohh ahhhh, dejlig mis.

Mens han kneppede jeg faldt mine tanker et kort øjeblik væk. Jeg havde fået kontakt med ham over nettet. Vi havde skrevet sammen, snakket i telefon sammen og fordi han tændte på de samme grænseoverskridende ting havde vores rollespil formet sig i vores liderlige snak. Vi skulle lege at jeg var hans lille pige og provokerede ham til sex, herefter skulle han kneppe mig, opdrage mig og så skulle vi have en gangbangaften hvor han inviterede venner på besøg som også skulle kneppe mig. Mit safeword var "OL", hvis jeg sagde det skulle leges stoppes. Men jeg havde med mig selv tænkt det så mange gange og onaneret min fisse til den var øm over hvor frækt jeg synes det kunne være. Vi havde aftalt et opledende møde, her mødtes vi ved en skov og gik en tur. Krammede hinanden og før jeg vidste af det havde vi sex op af nogen træer. Jeg ville aldrig vove at gå med ham på gaden, eller være kæreste med en mand som ham. Han var 60, halvskaldet men det hår som var tilbage var langt og flettet omme i nakken. Han havde store læber og en lette ølvom. Men han var en stor mand. Både kropsmæssigt og pik mæssigt, hvilket jeg satte stor pris på. Aftalen blev at jeg skulle komme på en weekendtur, havde pakket tasken og var gået hjemmefra med ordet om en "konference". Alle Flemmings "venner" skulle være testet for alle slags sygdomme og ham selv med, så kunne vi nemlig kneppe uden kondomer.

Mens jeg lå her og huskede optakten til legen med Flemmings pik i min fisse blev jeg mere liderlig ved tanken om at de kom senere. Flemming trak pikken ud, pakkede den ned i sine shorts og sagde – så... gå nu ind og hvilk dig lidt min pige, inden fars venner kommer. Jeg bevægede mig ind i hans seng, lagde mig ned men kunne ikke sove. Jeg var våd, tændt og alle min sanser skærpede. Han bulrede rundt, ude i stuen, nu kunne jeg høre flasker blive sat på kaffebordet, nogle håndklæder og papir blive placeret strategisk rundt i rummet.

Efter en time begyndte biler at køre ind i indkørslen. Godt han boede på en gård med langt til næste nabo. Døre blev smækket og kunne høre latter og snak som nærmede sig. Hoveddøren blev åbnet og en masse folk kom ind. – Fleemming, så er vi her parat med pik, haha. De grinede alle af dem bemærkning og Flemming gik ud til dem. Kom indenfor sagde han... Man kan tage havd man vil og så skal i hilse på min lille pige som skal bo lidt hos mig mens hendes mor bliver rask.

Lili kom herud og hils på fars venner. Han kaldt emig ud og jeg rejste mig og gik derud, der var ca. 9 mænd i alderen tredive til firs år, nogle havde træsko på, andre kasketter, de så grådigt på mig og min lille kjole som ikke dækkede meget. – Det er godt nok en fin datter du har Flemming, sagde den ene som jeg huskede fra billedet, mente han hed Ole og var omkring de 50 år. De andre nikkede bifaldende. Kom indenfor så skal i se – sagde Flemming. Han tog mig om håndledet og trak mig ind i stuen. Sæt dig oå på bordet og leg med dig selv lille skat. Han pegede hen på kaffebordet, jeg skubbede flasker og kanden til side og satte mig ned, trak op i kjolen og spredte benene, et gisp for gennem dem da de så min fisse. Jeg havde leget med den så de var stadig våd og de rakte instinktivt ud efter deres pikke. Jeg så dem trække dem frem meget hurtigt og en enkel var i gang med at tage bukserne af. Mens de stod der på rad og række og betragtede mig mens de onanerede præsenterede Flemming mig for dem, Ole, Allan, Peter, Thor osv osv... jeg hørte ikke efter. Legede bare med min fisse mens jeg så Allan ind i øjenene. Han begav sig hen i mod mig med pikken pegende mod mit ansigt, han kiggede ned og sagde – åbn munden lille tøs. Jeg gjorde det, hans pik var ikke særlig stor men den havde en dryp presperm på kanten og han jog den helt ind i min mund. – ahh dejlige pige. Du er dejligt til at sutte pik.

De andre nærmede sig og mange hænder var på min krop, de fandt mine bryster, min våde fisse, min stjerne, mine hænder. Jeg havde to stive pikke i hænderne og onanerede dem, lagde kort mærke til at den ene var stor og den anden lille. Flemming stod og betragtede optrinet og pludsig hævede han stemmen og sagde – Jeg havde egentligt tænkt at vi skulle spille kort, men måske i vil kneppe min datter først? Ja nikkede og mumlede mændene i munden på hinanden. – Godt så kom her lille skat! . Han rakte en hånd ud mod mig og jeg rejste mig modvilligt.

Ind i ahns soveværelse hvor han selv placerede sig ovenpå mig først... - kom ind efter tur, råbte han. Han lagde sig ned og sagde jeg skulle sætte mig ovenpå hans pik, han førte den hen til min stjerne i stedet for fissen, der stod en glidecreme på natbordet som han kørte hen over sit pikhoved og i min røv, så pressede han mig langsomt ned over hans pik. – Åhhhh far, hvad gør du? Stønnede jeg. – Jeg vil kneppe din frække røv! Svarede han og en lille bumb gik igennem mig da han skød op i mig. Han kneppede mig en smule og så kom den første ind. Tror det var ham som hed Kenneth, han sprang op i sengen med raske ben og stak sin pik direkte op i mine fisse uden nogen dikkedare "åhh far knep mig, lad dine venner kneppe min lille mis" sagde jeg højt ud i rummet. Kenneth kiggede på mig og lod tommelfingeren nulre min klit mens jeg fik i begge huller. Frække uartige tøs, sagde han, jeg knepper dig kraft edder mandme din fucking frække tøs. Han kneppede til og kom i fire stille grynt mens hans ansigt fortrak sig i krampetrækninger. Han sprang ned og ind kom næste. Han fedtede sin pik ind i spermen fra Kenneth og mine fissesafter. Han bollede bedre, mere kalkuleret roterede han underlivet når han stødte sin pik i bund i mig. Så han stimulerede mig mens hans penetrerede mig. Han øje holdt fast i mine og i dette øjeblik begyndte jeg at fornemme at Flemming ikke kunne mere... - jajajajaja din frække mis, fars pige får pik, åhhhhhhh ja i røven din liderlige tøs, du føles bedre end mor. Han talte en lind strøm mens jeg selv blev opstemt af hans ord. – åhh far, det føles såååå dejligt at blive kneppet af jer... brug mig som jeres lille tøs" – åhhhgjjj jaaaa jeg spermer i dig, spermer i fars piges røv" Han sperm skød op i mig og jeg mærkede hvorledes Flemming og den anden mand, tror han hed Kaj, havde deres pikke i bund.

Kaj kom nu, han trak pikken ud af mig og spermede mig på fisse. Han skreg nærmest, da han havde trykket de sidste dråber sperm ud af mig. Begge mænd rejste sig og jeg blev bare liggende på ryggen, ind kom den næste, det var Ole. Han var høj og tynd og måske den ældste, omkring de firs. Han rynkede hånd holdt om en lang tynd pik og han gik forsigtigt hen imod sengen, jeg lod mig vende så min røv lå ud mod kanten og han bukkede sig som den første, ud over Flemming, ned og kysse mig. Han tunge var underlig hurtig i min mund, hans hænder æltede mine bryster som var de lavet af dej, kunne mærke hans pik mod mit lår og smilede til ham – ja det er jo dejligt når viagraen træder i kraft, grinede han til mig. – kom op i mig Ole, stik din gamle pik op i mig, du må gerne komme inde i mig. Han ansigt lyste op og jeg hjalp med at guide hans pik ind imellem mine læber og min liderlige fisse nærmest slugte ham. Han lukkede øjnene og havde en fornemmelse af at han var et andet sted mens hans stødte til mod mig. Han stønnede ikke, sagde ikke noget og jeg lod ham bare kneppe mig til han kom i små ryk. Da han trak sig ud mærkede jeg sperm løbe med, både ud af fissen og røven.

Efter tur kom de ind, kneppede mig og gik ud igen. Ude i stuen kunne jeg høre de spillede kort, grinede og snakkede om mig. Hvor dejlig en kusse jeg havde, hvilken opdragen datter jeg var, hvorledes de også ville opdrage deres nabokone, niece eller steddatter. Flemmings kom ind en gang imellem og tjekkede op på mig. Du skal bare blive liggende her.. drengene kommer ind når de har lyst. På et tidspunkt kom der to ind og beordrede mig til at sutte deres pikke, jeg stak dem efter tur ind i munden og den ene tog fat om mit hoved og pressede til så jeg fik den end i halsen, jeg gagede næsten og trak efter luft. – HAHAHA din dejlige pige.

Hele aftenen blev jeg kneppet, spermet ud over og endda bollet i røven af Ole, ham den gamle, han fortalte mig bagefter at han aldrig havde prøvet det før. De stak deres tykke pikke i min mund men jo senere det blev og jo flere gange de var kommet jo svære blevet det for dem at blive stive. Så begyndte de bare at nive i mine bryster, Kenneth ham den unge kom ind med et skaft fra en stavblender og ville kneppe mig med den, men der sagde Flemming nej og gav ham i stedet en køkkenrulleholder... de grinede alle sammen ydmygende da han stak det op i mig, men jeg synes bare det var frækt at blive brugt.

En efter en begav de sig afsted i natten og til sidst var det kun Flemming der var tilbage. Han lagde sig ved siden af mig og kyssede mig. Han var blid og omfavnede mig. Jeg rejste mig op og gik ud og gik i bad, vaskede sperm og lugten af mænd af mig og gik tilbage. I soveværelset havde Flemming skiftet lagener og jeg lagde mig ned, han aede mig over kinden mens hans sagde – sov nu lille skat. Vi snakkes ved i morgen når du vågner.

Fars lille pige
I alt: 4 ud af 5 - fra i alt 2 stemmer

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér