BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Her starter min fortælling. Denne indledende historie indeholder ikke så meget om sex, men det lover jeg nok skal komme i de næste.

Alle historier jeg skriver om, er sket i virkeligheden og jeg har skrevet det ud fra min kones fortællinger, hvad jeg har set og hørt eller hvad jeg har fået af billeder og/eller VIDEO.

SEX I DAG?

Jeg er en mand på 40, som er gift med en dejlig kvinde, der er nogle år yngre end mig. Vi har været sammen i over 7 år og vi har helt fra første DATE begge været meget åbne og ærlige omkring os selv, vores lyster og fantasier.

Jeg fortalte således allerede første aften vi sås, at jeg tænder på at være flere om sex, især med min kvinde i centrum. Jeg er vel det man normalt kalder en hanrej, men jeg vil dog ikke ydmyges, have andres sperm nær min mund og heller ikke forhindres i at have sex med min kone. Men jeg tænder på at andre nyder hende, begærer hende og forkæler hende. Og jeg elsker at mærke hende når hun har været på oplevelse. Der er noget helt specielt ved at mærke hendes fisse når en anden mand har været i den, især hvis han er kommet i hende. Eller kunne dufte på hendes ånde, hvis hun har suttet ham godt og han måske endda er kommet i munden på hende.

Efter nogle år, hvor vi koncentrerede os om os selv og lærte hinanden og hinandens kroppe at kende, kastede vi os ud i det og tog i klub samt havde et par oplevelser med både en single fyr og et par. Der var både godt og skidt imellem, og vi ramte ikke rigtig skiven, hvis man kan sige det sådan.

Derfor holdt vi en pause hvor vi fik snakket tingene igennem og efter noget tid fik vi igen mod på sagerne. Det blev igen til et par klubbesøg, endnu en par-oplevelse og et mini blowbang med to ekstra fyre og mig om min kones mund. Det var fedt! Vi var tættere på bulls eye nu, men alligevel ikke helt.

Efter endnu en pause har vi genoptaget det udadvendte sexliv. Jeg har fundet ud af, at jeg kun vil være sammen med min kone, men at hun rigtig gerne må være sammen med andre! For at det skal være gode oplevelser, bestemmer hun selv hvem, hvornår og hvordan hun vil være sammen med dem. Om det så er en fyr eller et par, så er det hendes nydelse, der er i centrum. Hvis jeg er heldig, får jeg måske et billede eller et kort videoklip, hvis de har haft tid og lyst til det, men ellers venter jeg spændt på at høre om hendes udfoldelser når hun kommer brugt og træt hjem.

Det er min kone, der bestemmer helt fast, hvor meget jeg skal indblandes i eskapaderne. Så om jeg skal vente herhjemme mens hun er ude, om jeg får lov at kigge på, om jeg skal høre med på telefonen eller fra et andet værelse, er helt op til hendes lyster og instrukser. Hun finder sine oplevelser på Scor og er ret præcis med hvad hun vil have.

Hun har også bestemt, at jeg fremover skal skrive om hendes oplevelser, så derfor denne indledning og jeg regner med og håber på, at der kommer mange historier fremover.

For ikke så længe siden var hun faktisk på besøg hos et par, hvor jeg var med som tilskuer. Det var fedt at se hende først sammen med kvinden i parret og derefter med manden. Det var vildt at se min kone give en anden kvinde en sprøjteorgasme, hvorefter hun selv blev forkælet. Efter lidt pige-pige leg var min kone sammen med fyren i parret og jeg nød at se hende sutte hans stive pik helt til roden, hvorefter hun satte sig ned over ham. Hans pik glinsede af hendes safter og jeg nød virkelig deres lyde. Det endte med at han kom i min kones fisse mens jeg havde intens øjenkontakt med hende - virkelig ophidsende! Da vi kom hjem kunne jeg nyde hendes dejlige brugte fisse, og jeg fik den vildeste orgasme af at mærke hendes varme, våde og klistrede indre.

Forleden dag, da jeg sad på hjemmekontoret og arbejdede, kom hun og sætte sig overskrævs på mig. Så fortalte hun, at hun om en uge og to timer ville komme hjem med sin fisse fyldt med sperm, da hun har lavet en aftale med en anden mand. De skal mødes efter arbejde, så jeg må pænt vente til de engang er færdige med at få hende hjem. Nu er der kun er par dage til, og tankerne om hvad der mon kommer til at ske, påvirker mit underliv mange gange om dagen. Jeg glæder mig til at høre hvordan det er gået og til at mærke den helt specielle følelse af hende når hun har været på oplevelse.

Jeg skriver igen når jeg har hørt historien.

Mvh.

Fru Fræks Mand

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.