BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Kom og slik min fisse. Fruen sad i sin lænestol og kiggede kærligt på Per mens han rumsterede i køkkenet. Per smilte. "Så gerne".

Per skyndte sig hen til Fruen, knælede ned mellem hendes ben, trak kjolen op og blotlagde Fruens glatbarberede fisse. Den var fugtig. Det var den altid.

SEX I DAG?

Hans tunge fandt hurtigt reven mellem de fyldige skamlæber. Lod den glide langsomt op mod hendes følsomme klitoris. Tungen kredsede rundt om tappen. Fruen lukkede øjnene og koncentrerede sig om tungens bevægelser. Nød hvordan den gled langsomt op og ned i hendes fisse. Per trak skamlæberne til side, så tungen kunne komme længere ind. Hun stønnede. Tungen cirkelede og ramte alle de følsomme områder. Han vidste præcis, hvad hun kunne lide og hvordan hun ville have det. Han nød at give hende det. Han kunne fornemme, hvor i processen hun var. Fornemme - hvornår han skulle tage hendes klitoris mellem sine læber og suge. Samtidig med - hvornår han skulle stikke 2 fingre op og massere hendes g-spot. Lige indtil hendes klitoris orgasme rullede gennem hendes krop.

"Tak skat. Det var skønt. Fortsæt du bare med det, du nu var i gang med"

Lotte og Per har været gift i 25 år. Lykkelig gift. Selvfølgelig havde der undervejs været et par svipser fra begge to side. Det startede med Per og et kæmpe skænderi og en dybt ulykkelig Lotte. Hun kunne slet ikke have det. Per var hendes og kun hendes. Følelsen af jalousi var som en kniv i brystet. Men Lotte var også en person, som var vant til at få sin vilje. Hun var vant til at være i centrum for begivenhederne. Da hun giftede sig med Per, vidste hun godt, at han ikke var den mest maskuline og potente mand, der fandtes. Men hun fornemmede at han ville være en god ægtemand - og en rimelig elsker.

Så var det Lottes tur. Hun gik i seng med en kollega - Holger. De havde længe haft et godt øje til hinanden og de fandt sammen under et firmaarrangement på Nyborg Strand konferencecenter. Opholdet drejede sig dels om lanceringen af et nyt produkt og firmaets overordnede strategi. Lotte huskede intet af disse 2 emner. Til gengæld huskede hun de ca. 7-8 orgasmer, som hun fik, da Holger første gang kneppede hende med sin store tykke pik. Holger gjorde bagefter hende klar på, at han var godt gift og ikke var til mere. Fra hans side var det blot en engangsoplevelse. Det havde fået Lotte til at føle sig billig. Udnyttet og brugt. Det var ikke noget, som hun var vant til. Men hun var heller ikke vant til 7-8 orgasmer eller til følelsen af at være fyldt godt ud. Meget kan man sige om Per. Men veludrustet - det er han ikke ligefrem.

Da hun kom hjem besluttede hun at lægge kortene på bordet. Hun havde tænkt over det mens hun kørte over broen og den lange vej tilbage til København. Det var ikke fordi, at deres sexliv var dårligt. Men Holger havde vist hende, at der var mere derude. Det 'mere' ville hun have mere af.

"Jeg har været utro". Hun stod i køkkenet, da hun lod nyheden falde. Per kiggede på hende. "Nååå - med hvem".

"Ikke én du kender"

Per sagde ikke noget. Han kiggede blot ud gennem vinduet på haven. Han var ikke trist. Kun lidt skræmt. "Hva' så nu ?"

Lotte svarede ikke. Hun tog fat om Per og de fandt sammen i et hedt tungekys. Straks efter lå de inde i dobbeltsengen i en hed seance. Per gled ned mellem hendes ben, snuste, kyssede og til sidst slikkede. Lotte skælvede. Så dejligt plejede det ikke at være. Hun kunne stadig mærke Holgers store pik og nu kunne hun også mærke Pers livlige tunge. Det var skønt. Langt bedre end det normalt føltes. Da han begyndte at suge på hendes klitoris, eksploderede hun med det samme i en uventet kæmpe orgasme. Mens orgasmen rullede gennem hendes krop, stak han 2 fingre op og pressede dem hårdt mod oversiden af fissen. Det fik Lotte til at glide over i en sprøjteorgasme. Ukontrollerbar. Safterne sprøjtede ind i ansigtet på Per. Hun skreg. Underlivet blev kastet op og ned i sengen.

"Jeg kunne smage hans sperm i din fisse"

"Det må du undskylde"

"Nej nej - det var dejligt. Jeg kan lide det"

Det var starten. Starten på et nyt kapitel i deres sexliv. Men ikke bare i deres sexliv. Det var også starten på en fantastisk ændring i deres ægteskab.

Det var Lotte, der foreslog, at de skulle prøve en swingerklub. Det var også Lotte, der insisterede, at når de skulle være swingere - så skulle det kun være med mænd.

Det var til gengæld Per, der foreslog at de skulle indrette sig som et 'Cuckold ægteskab'

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 31 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.