BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Hurtigt fik jeg ved hjælp at Carl mit tøj af, og hans oprejste pik trængte uden besvær ind i min fisse igen. Jeg lukkede øjnene og mine hænder knugede sit greb om dynen, da han kneppede mig hårdt og hans skønne tykke pik stødte dybere og dybere ind i min fissekanal og kneppede mig så hårdt og krævende at det føltes som om han ville dele mig i to stykker. Jeg er ten af de piger der altid skriger ret højt når jeg eksploderer og opnår en voldsom orgasme. Denne gang var det også en af dem, og da mine korte luftudbrud undslap mine lunger råbte jeg højt: ”NUUUU JJAA ÅÅRHHHE JEGGG KOMMMERR NUUUU MERRRRR”.

Jeg blev helt overvældet af Carls hårde brug af mig. Det var lige hvad min stramme villige og billige kusse trængte til. Jeg greb endnu hårdere fast i dynen, og vore bevægelser voksede vanvittigt. Vores kroppe smækkedes hårdt mod hinanden, mit hoved rullede op og ned og fra side til side. Det hele var bare så fantastisk godt og voldsomt og jeg nød det. Pludselig følte jeg at noget pressede sig ned i sengen foran mig og da jeg åbnende øjnene så jeg mig selv stirre på endnu en tyk pik, hvor præspermen fyldte det mest af pikhovedet der dansede lige foran mit ansigt. Jeg kiggede op og så Johns smilende ansigt, da han hurtigt rykkede frem og tilbage på pikskaftet mens han udbrød: “Åhhhh jaaaa uhhhhh jaaaaa”. Mine læber erstattede hurtigt hans hånd, og Johns hænder greb bag på mit hoved og tvang hele pikkens længde langt ned i halsen på mig, og jeg følte at sengen helt sikkert snart ville kollapse under os. Snart kom et kraftigt højt støn ud af Carls mund: ”UUUUUUHHHHH” og jeg følte at min fisse hurtigt blev fyldt af hans sperm, da hans pik blev tykkere og tykkere i min fisse.

SEX I DAG?

Jeg måtte slippe Johns pik, og mit hovedet faldt ned i sengen igen da jeg følte, at det sidste af Carls sperm svulmede op i min fisse og som et elektrisk stød kom endnu en orgasme rasende igennem min krop. Jeg trak vejret dybt mens mine to fyre talte kort med hinanden, og jeg følte snart, at Carl pressede læberne mod mine og bad mig om at sætte mig op på alle fire i dogstilling og John spurgte:  "Er du klar til endnu en tur?". Jeg kunne kun udtale ordene: "Jahhh gerrne, bare brug mig!". Jeg kom op og stå i dogstillingen som de havde ønsket, og straks rullede John ind under mig og trykkede min fisse ned over pikken således at jeg selv spirede mig på hans pik med min allerede godt fyldte spermfisse. Han stødte straks pikken op mod mig da jeg sænkede mig ned over ham, og jeg udstødte: ”Jaaa sådannn merrr”. 

John satte sig op bag ved mig og prøvede på at få pikken ind ved siden af Carls pik, men det var tydeligt at mærke at min fisse var noget ophævet efter Carls let hårde behandling. så jeg rakte min ene hånd ned og førte noget af Carls sperm ud af fissen for at smøre det henover og ind i min anus. ” Mmmm prøv der. Jeg ved at du vil kunne lide det" ” sagde jeg, og følte John trække sig ud af min fisse og lede spidsen af hans spermedækkede pik op for at møde min bagdør. Han pressede forsigtigt pikhovedet indenfor og jeg undslap et lille gisp: ”ååhrr”. Jeg spredte mine røvballer yderligere me hænderne og pressede mig tilbage mod ham og først nu da hans pik helt begravet i mig, overtog han initiativet, og inden for få minutter ramte min krop sig næsten en ny orgasme næsten lige så voldsomt som da Carl kneppede min kusse hårdt, men denne gang med en pik i både fissen i røven. 

Min ryg buede sig opad, og jeg mødte hans stød med min og tvang Johns pik til at køre indad med sin fulde længde hver gang og Carls pik helt op når jeg igen sænkede min fisse ned mod ham. Selvom jeg rigtig meget nyder analsex har jeg meget svært ved at opnå analorgasmer, så jeg begyndte at gnide kraftigt på min stive klit og følte straks, at jeg hurtigt nærmede mig orgasmen, men holdt mi dog lidt tilbage, indtil jeg vidste at både John og Carl var klar. Måske var det mit behov for at føle den næste orgasme rive i min krop der gjorde forskellen, for det virkede som om Johns pik ad fast i min røvkanal for evigt. Jeg begyndte der at støde frem og tilbage, og til sidst blev jeg da også belønnet, da både min, Johns og Carls orgasme rystedes igennem vore kroppe samtidigt, og deres sperm blev sprøjtet langt op i mine to åbninger. 

Herefter lå vi alle tre på sengen og gispede lidt, indtil Johns pik forsigtigt gled ud af min røv og Carls pik af min fisse, og jeg hørte dem forklare deres grunde til at de desværre blev nødt til måtte gå. Vi sagde farvel til hinanden og jeg gik ham til døren og kyssede dem begge længe og hårdt, før jeg lukkede døren efter dem. Jeg vendte tilbage til sengen og stillede mig oprejst ved hovedgavlen hvor jeg satte mig ned på knæerne og spredte benene og lod straks mine fingre finde vej ned til spermen og mine fissesafter der flød ud ad mine åbninger. Jeg førte fingrene ind og ud af begge mine glatte åbninger og æltede samtidigt min klit, indtil jeg eksploderede igen med tanken om mine to frække fyre der lige havde forladt mig med nogle friske orgasmer samt nye oplevelser, som jeg lige nu ville dele med min mand. Med skælvende hånd tog jeg min mobiltelefon op fra min håndtaske og trykkede Johns mobilnummer.

SLUT

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 22 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.