BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Da jeg nåede op til Steffens værelse skælvede jeg - både af frygt og spænding, men Steffen åbnede hurtigt døren da jeg bankede på og han var allerede iført hotellets hvide morgenkåbe. Jeg faldt nærmest ind i hans arme og vi kyssede straks hinanden med den store opsparede lidenskab som vi begge havde opbygget til hinanden i ugens forløb. Steffen tilbød mig et glas champagne, som jeg med glæde tog imod, og vi sad på sengekanten og skålede med hinanden. ”Jeg er virkelig glad for at du kom Mona”. Jeg har været vild med dig lige siden vi mødtes da jeg tjekkede ind til seminaret” smilede han til mig inden han kysede mig igen, og jeg fortalte at det gensidigt for mig. Vi nød endnu et par glas champagne, inden Steffen tog de tømte champagneglas og skubbede mig bagover så jeg lå på ryggen og han med ansigtet mod ​​mig. Vi begyndte at kysse igen, og efter et stykke tid følte jeg hans hånd løbe op ad mit indre lår, indtil hans fingre fandt min udækkede fisse og han smilede: ”Jeg kan mærke at du er godt forberedt så våd som din fisse er” hvorefter han åbnede en pakke kondomer. ”Det der for du ikke brug for. Jeg vil have dit sperm i fissen”.

Jeg behøvede ikke bekymre mig på Johns vegne, da Steffen straks kastede kondomet til side og genoptog udforskningen af min åbne fisse. ”Åhhhh jaaaa Steffen” stønnede jeg, da hans fingre ramte min spændte blodfyldte klit og sendte liderlige bølger gennem min krop. “Kom her, du bliver altså snart nødt til at kneppe mig. Jeg vil fyldes helt ud af din pik og fyldes op med dit sperm”. Min ene hånd fandt vej ned til Steffens pik og med den anden hånd begyndte jeg at massere og klemme hans spermfyldte nossepose. Jeg kravlede længere ned i sengen og bøjede mig ind over ham og så hans skønne pik foran mig. Hurtigt tog jeg den i munden og lod tungen køre rundt og rundt omkring hans store pikhoved, mens jeg trak den ind og ud mellem mine læber. Steffen stønnede højlydt, men jeg ville ikke have ham til at sperme mig i munden, så jeg stoppede ret hurtigt til hans store skuffelse. Jeg tog i stedet for hans nossepose i munden og slikkede og sugede først den venstre sten og derefter den højre. Jeg gentog det nogle gange og jeg så Steffen lå med lukkede øjne mens han nød det.

SEX I DAG?

Jeg havde nu lyst at blive kneppet og stoppede derfor med at slikke hans pik. Steffen fik mig lagt ned på ryggen og begyndte at lod tungen vandre henover mine læber for at fortsætte ned ad min hals, inden han vendte tilbage og bed mig lidt i mine øreflipper som tændte mig yderligere. Han klemte hårdt omkring mine bryster: ”Nejjj nnejj ååhrr merrr” stønnede jeg højlydt, da han bed mig i de stive strittende brystvorter. Jeg var nu blevet desperat efter at mærke hans pik i min fisse, men Steffen ville det anderledes. Hans lunge og læber løb ned over min krop indtil de nåede ned til min glødhede fisse. Han trak mine ben opad, således at hele mit underliv lå blottet for ham og hans øjne skinnede, mens jeg lå stønnede og sukkede foran ham i forventning om at blive kneppet. Snart løb hans fingre op mellem mine blodfyldte skamlæber som han trak let i og fik dem til at skilles en anelse, mens fissesaften banede sig vej ud mellem skamlæberne, og han slikkede dem i sig med velbehag, mens min fisse var lige ved at eksploderede i et fyrværkeri af vidunderlige følelser og liderlighed.

Hans tunge slog ned på min klit adskillige gange, inden han onanerede min klit med sine læber og bed let i den samtidigt. Jeg rystede og stønnede højt og begyndte selv at nulre og nive i mine brystvorter. Steffen kørte nu tungen ind imellem skamlæberne og slikkede op og ned indenfor åbningen så langt ind som tungen kunne komme og min første orgasme drønede igennem min liderlige krop. Jeg kastede min krop rundt på sengen og røg næsten ned på gulvet nogle gange, mens jeg skreg som en gal: ”Ååhrrr guddd, jaaaaa nnuuuuu åååhrrrr mmerr” og jeg svævede på en sindssyg liderlig tåge, inden jeg igen kom til mig selv og så at Steffen sad og smilede til mig, mens han rakte et glas champagne imod mig. ”Det så ud til at du nød det” lo han, og jeg svarede smilende: ”Ja er du da helt vild. Det er en af det bedste orgasmer jeg nogensinde har fået. Det var bare helt vildt godt, men nu vil jeg altså kneppes af dig. Min sultne fisse vil mærke din pik nu og have dit varme sperm”.

Jeg tænkte samtidigt også på at John lå og ventede på mig oppe i mit værelse, og at jeg ville vende tilbage til ham med et trofæ, nemlig Steffens sperm i min fisse så snart jeg kunne. Steffen må have vidst, at jeg var en total liderlig tøs der bare ville kneppes og have hans sperm, da jeg trak min kjole af og blottede min næsten nøgne krop og fisse fuldstændigt for ham for derefter igen at ligge mig på ryggen og nærmest bad ham: ”Fuck mig nu Steffen. Bare fuck mig. Jeg vil have så meget pik og sperm af dig at jeg næsten ikke kan stå op når jeg går herfra". Jeg havde tigget og bedt ham helt uden at skamme mig. Steffen kastede sig straks over mig. Hans mund gav mig igen et krævende lidenskabeligt kys og hovedet på hans dejlige pik gled uden problemer ind i min åbne villige våde fissekanal i et hårdt stød. Forventningen hele dagen igennem havde gjort os begge så liderlige, at vi næsten allerede begge eksploderede efter et par hårde stød af Steffens pik i min fisse. 

Mine hænder løb henover hans muskuløse ryg og bagdel og jeg låste mine lår omkring hans lænd. Jeg ville bare være genstanden for hans nydelse så jeg trak ham nærmest ind i mig. Steffen kneppede mig godt og hårdt. Vores bækkener klaskede hårdt sammen og sendte stødenes sitringer ind i min klit og på ingen tid stønnede jeg igen og følte at min krop splittedes i bølger, da Steffen stødte pikken dybt hårdt og vedvarende op i min fisse. Jeg kunne også mærke på Steffens vejrtrækning at hans orgasme byggede sig op, men jeg var ikke helt klar endnu, da jeg ville have at han skulle sperme så dybt inde i mig som muligt. ”Laddd migg liiggee veeende mig om. Jegg vil haveee diggg til at kneppppe mig dybt bagfra i dooggstillingg” fik jeg fremstønnet. Jeg har endnu aldrig kendt en fyr der ikke kan lide at kneppe en tøs bagfra, og Steffen fik mig da også hurtigt vendt om og trak mig til kanten af ​​sengen.

Mit ansigt lå nu begravet i dynen. Jeg buede ryggen og vrikkede med røven som den tøs jeg jo var, og bad ham igen om at give mig pik, mens jeg bed mig selv i læben i triumf, da jeg mærkede hans pik glide ind mellem mine skamlæber igen. Hele min krop var krævende, og ivrig lod jeg mine hofter roterer mod hans pik og hans dæmpende stønnen gjorde mig endnu mere vild. Hans hænder greb nu hård fat omkring mine hofter, og han stoppede et øjeblik hvilket fik mig til at stønne højlydt i protest, men da han endelig spirede mig igen med hans store tykke pik, gav jeg et brøl fra mig. ”ÅÅÅHRRRRR” da forventningen efter at få hans pik i fissen igen var meget voldsomt. Steffen fantastiske hårde pik hamrede ind i mig, og jeg kunne mærke den helt op til livmoderhalsen. ”Åh jaaaa, det er godtt. Knep mig hårdt indtil du spermer” stønnede jeg. Og det var nøjagtigt hvad han gjorde, hvilket fik mig til at skrige endnu en orgasme ud i værelset, da jeg hans sperm fylde min fisse op.

Jeg faldt ned på sengen og Steffen rullede ned ved siden af mig, og efter at hans vejrtrækning var på plads igen smilende han og sagde: ”Det var helt fantastisk Mona. Du var bare så frækt og lækker”. Jeg kyssede ham inden jeg svarede: "Tak Steffen, jeg havde virkelig brug for det, og du kneppede mig til nogle helt fantastiske orgasmer". Steffen bøjede sig indover mig og vi udvekslede et langt lidenskabeligt kys, som jeg afbrød og satte mig op. ”Jeg er ked af det, men jeg er nødt til at gå inden jeg begynder at få samvittighedskvaler, men det har været en skøn oplevelse”. Steffen så virkelig skuffet ud, og hans pik var stadig halvt hård kunne jeg se. Jeg var sikker på, at han forventede endnu en hektisk oplevelse. “Er du helt sikker på, at du ikke vil overnatte her hos mig? Hjælp mig i det mindste med at drikke det sidste champagne inden du går” lød det fra ham. Jeg lod mig overtale, men inden jeg fik mit tøj bragt i orden igen mærkede jeg de første spermdryp der begyndte at løbe ned på mine lår. ”Jeg ville have nydt at dele natten med Steffen, men jeg var nødt til at gå tilbage til mit værelse hvor John lå og ventede på mig.

Vi kyssede hinanden, og Steffen smilede til mig: ”Hvis du ombestemmer dig, så kom bare tilbage til mig Du er så sexet, spændende og fræk, at jeg ikke nogensinde kan få nok af dig”. Jeg fik fremstammet under kyssene: "Jeg ved hvor du er, men må hellere gå tilbage til mit eget værelse, så ingen opdager at jeg kommer ud fra dit værelse i morgen tidlig" og jeg sendte ham et sexet blink. Steffen der lige havde kneppet mig godt og grundigt klemte mig ind mod sig og hans pik efterlod små spermpletter på min kjole. Vi kyssede igen og smilede igen til hinanden, inden han gentog sin anmodning om at jeg skulle blive, men det lykkedes mig at åbne døren og komme væk. Nu var jeg ude i korridoren og på vej mod elevatoren, på vej tilbage til John. Da der ikke var nogen at se i nærheden, stak jeg min ene hånd op under min kjole og lod et par fingre køre op mellem mine skamlæber og ind i min fisse for at holde Steffens sperm på plads. Jeg skulle jo ned ad to etager inden jeg var tilbage på mit værelse.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 21 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.