BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Den næste dag var den sidste på konferencen. I løbet af dagen så jeg ofte ud af øjenkrogene hen på Steffen og opdagede, at han også ret ofte forsøgte at fange mine øjne. Jeg forsøgte at holde mig rolig og ikke stirre tilbage på ham eller give ham nogen indikation på, at jeg var interesseret i ham, men det var svært, da jeg ville have ham til at arbejde på at få en DATE med mig. På den anden side var jeg godt nervøs samtidigt med, at min fisse flød over af fissesafter - så meget, at jeg midt på eftermiddagen måtte tilbage til mit værelse for at skifte min g-streng der var gennemblødt. Det gav mig samtidigt chancen for at give mig selv et par orgasmer med fingrene, og det hjalp mig med at komme igennem resten af dagen samt den formelle middag om aftenen, hvor jeg havde skiftet til en ret stram røvkort rød kjole med dyb kavalergang, sorte selvsiddende strømper og høje sorte hæle. Jeg havde dog undladt at tage bh og trusser på.

Steffen og jeg mødtes da vi begge var oppe for at hente drikkevarer før middagen, og han fortalte mig hvor godt jeg så ud. Jeg kunne også mærke, at mange af de andre fyre kikkede interesserede på mig, og jeg følte at jeg var ved at blive godt varm og fugtigt mellem lårene. Det var lykkedes for mig at finde et bord et godt stykke væk fra der hvor Steffen sad, da jeg selv var ansvarlig for hvem der skulle sidde hvor, men jeg var stadig tæt nok på således at jeg lejlighedsvis kunne tjekke ham ud og sørge for at vores øjne mødtes af og til. Da middagen og de kedelige taler var afsluttet, formidlede blikkene mellem os som et forslag til at der måske kunne ske mere mellem os senere på aften. Jeg vidste nu at jeg havde Steffen lige hvor je ville have ham. Jeg sad i førersædet.

SEX I DAG?

Omkring kl. 21:00 gik jeg op til baren, og Steffen fulgte hurtigt efter mig. Jeg opdagede straks John der sad afslappet i den fjerneste ende af baren, og vi sendte straks smilende blikke til hinanden uden at afsløre at vi var mand og kone. Nu var det så helt op til mig at beslutte, om jeg ville lade Steffen kneppe mig senere på aftenen. Steffen tog mig diskret fat i min arm, og han fandt et mellemrum halvvejs oppe langs baren hvor vi begge kunne være. Hans berøring var som et elektrisk stød der gik gennem mig – men på den gode måde. Jeg kunne se at John havde fuld udsigt til os hvor vi sad, og jeg fik mig selv placeret således at jeg kunne se Johns reaktioner uden at Steffen opdagede noget. Steffen bestilte ret hurtigt drikkevarer til os, og snart var vi i gang med en længere samtale om konferencen, vores interesser, hans job samt mit arbejde som den konferenceansvalige. Efterhånden blev vi begge mere afslappede, og Steffen benyttede enhver lejlighed til at røre ved min arm, ryg eller lår. Efterhånden som drinksene røg ned, gjorde jeg det samme ved ham og den seksuelle spænding mellem os steg ret hurtigt. 

Steffen kunne nu mærke at jeg blev mere og mere interesseret i ham, så han roste mit udseende og mit tøjvalg. Samtidigt sad jeg og blev mere og mere liderlig, da John sendte mig frække sms beskeder: ”Han ser da ret godt ud. Har du mærket på hans pik? Er den stor? Er du blevet liderlig efter at mærke hans pik i din villige og billige nymfoman tævefisse?”. Jeg lod derfor hånden helt tilfældigt glide hen over hans pikbule og kunne straks konstatere at der gemte sig en stiv stor pik bag stoffet og sendte der straks besked tilbage til John: ”Ja hans pik er både stor og stiv. Glæder mig til at mærke den i min fisse”. Steffen havde imens hentet en Gin & Tonic til os og nu smilede han fræk og udbrød: ”Du sagde forresten den første aften kur konferencen til mig at den sidste nat altid er lettere for dig at slappe af på. Er det så i aften du lader mig forføre dig nu du er væk hjemmefra? Du sagde også at det sker hele tiden på konferencer”. Jeg spillede dum og så ham dybt i øjnene: ”Mener du virkelig at jeg som en gift kvinde skal gå i seng med dig? udbrød jeg smilede. ”Det ville jeg da synes kunne være spændende og frækt Mona, Du er jo både smuk, sexet og lækker. Jeg kan ikke tænke på noget bedre end at kneppe med dig i aften. 

Jeg ville stadig spille dette spil lidt længere og jeg kunne se John nede i den anden ende af baren sidde lidt uroligt på stolen. Jeg vidste straks at det betød, at han allerede havde en fået stiv pik af at se mig - hans kone - flirte offentligt med en anden fyr. ”Æhhrrr, jeg har aldrig gjort noget sådan noget før Steffen. Du har vist fundet ud af at jeg finder dig attraktiv, men jeg kan da ikke bare gå i seng med dig. Vi er jo begge gift, og det føles bare ikke rigtig synes jeg”. Steffen tog min hånd og trak mig tættere ind mod sig mens han smilede: "Ok, skal jeg tage det som en måske eller?". Nu var det mig der lod et frækt smil glide hen over ansigtet og jeg kikkede et øjeblik ned på hans gylp i hans jeans og bed mig selv i underlæben og sendte ham derefter mit frækkeste sexede ”fuck me” smil: "Jeg vil også gerne have din pik, men vi bliver nødt til at være meget diskret. Jeg har kolleger her, og de har opdaget at vi har talt samt sendt hinanden frække blikke flere gange i løbet af seminaret og de har også opdaget at vi har siddet sammen her i aften, så vi kan ikke bare rejse os op og forsvinde samtidigt”. 

Steffen lagde nu en hånd på mit lår og lod den glide op under min korte kjole hvor den helt uhindret fandt vej op til min sjaskvåde trusseløse fisse. ”Jeg har for længst opdaget at du er trusseløs, og jeg kan da også mære at dine fissesafter driver ned af dine lår, så nu går jeg op på mit værelse, og så regner jeg med at du kommer op til mig om en kvarters tid. Jeg bestiller lige en flaske champagne til os" hviskede han til mig, og bed mig i øreflippen. ”Jeg ved ikke rigtig. Jeg er virkelig nervøs. Hvad hvis jeg kommer op, men fortryder og bare vil gå igen?” sagde jeg stille så de andre omkring os ikke kunne høre noget. ”Tja, så koster det mig min stolthed, en flaske champagne og et par vidunderlige frække timer sammen med en sexet spændende kvinde, som jeg så vil ligge og tænke på hele natten” lo han.

Okay, tænkte jeg og lod hans ord synke stille ind inden jeg svarede: "Men jeg må lige have dit værelsesnummer for at finde vej" og han svarede straks: “ nr. 1411”. Jeg lod diskret hånden glide op og ned ad hans pik uden på hans jeans igen, mens jeg rejste mig op og kikkede smilende på ham og hviskede igen: ”Bare gå op og vent på mig, Champagnen skal ikke gå til spilde. Jeg kommer op så hurtigt jeg kan”. Steffen rejste sig straks op og forsvandt, hvorefter jeg kikkede på min mobil da der kom en ny sms fra John: "Øhh, hvad skete der lige? Hvorfor gik han?" Jeg svarede straks: mød mig ude på gangen hvor toiletterne er” hvorefter jeg forlod baren og gik derud. John kom straks derud, og mens jeg fortalte ham at Steffen bare var gået op til sit værelse for at vente på mig. Tog jeg Johns hånd og førte den op til min fisse, så han kunne mærke hvor våd jeg var af forventning. ”Så om lidt er øjeblikket kommet som du har ventet på min skat, for om ca. en kvarters tid ligger jeg og bliver kneppet af Steffens stive pik”.

John så på mig med kærlige og frække øjne og hans ansigt lyste af spænding, mens jeg fortsatte: "Ja, jeg kan næsten ikke vente med at bringe min brugte spermfyldte fisse tilbage til dig fordi jeg ved, at det er hvad du virkelig ønsker at jeg skal gøre”. Jeg lænede mig frem og gav ham en af de varmeste kys han nogensinde havde fået, mens jeg diskret. John holdt mig tæt ind til sig og hviskede i mit øre. ”Gå nu på til ham og vær en rigtig beskidt fræk tøs, og nyd han frække pik. Jeg venter på dig i sengen på dit værelse med tungen og en stiv pik der allerede er klar til dig”. Jeg kyssede hans kind, blinkede med et frækt smil og vandrede op til mit værelse for at friske mig lidt op. Jeg fik lagte en ny makeup og fik lidt nyt parfume på, hvorefter jeg skrev et lille brev til John. Jeg kyssede papiret og efterlod et tryk af mine røde kysselæber på det. Jeg lagde brevet på hovedpuden og forlod mit værelse og gik op til værelse 1411 for at nyde min fremmed pik, og som ventede på min våde varme fisse.

”Når du læser denne seddel er din kone på et eller andet værelse på dette hotel og er ved at blive kneppet af en fremmed fyr. Husk, du må meget gerne lege med din skønne pik, men lad være med at sperme. Gem i stedet for spermen til mig når jeg kommer tilbage. Jeg bliver meget skuffet, hvis du ikke kan kneppe mig, mens jeg fortæller dig alt om hvordan vi kneppede. Her er mine våde g-strenge fra tidligere i dag, snus til dem, og så kan du sammenligne lugten af ​​min kusse før og efter at Steffen har kneppet mig. God fornøjelse min skat. Hilsen fra din sexede liderlige hore, tøs. kone, der elsker dig rigtig meget - Mona”.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 20 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.