BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

De næste par uger berørte vi ofte Johns fantasi ganske ofte, hvilket altid førte til frækt sex. Der gik et par uger og jeg skulle nu igen afsted for at arrangere en ny konference der denne gang ville vare fra søndag aften til fredag middag. På trods af, at jeg denne gang kun skulle lidt over en times kørsel væk hjemmefra, ville jeg blive og overnatte der for det var altid lidt lange intense konferencedage og med vin til maden og drinks om aftenen, så det for meget at køre hjem for at sove hver nat. Natten før jeg skulle afsted lå John og jeg i sengen, og vores samtale blev hurtigt vendt omkring hans frække fantasi, da omstændighederne omkring min overnatning på konferencestedet betød, at jeg ville kunne gøre Johns fantasi til virkelighed. Jeg samlede mine tanker: hvad hvis jeg virkelig fandt en spændende fræk fyr på konferencen og lod ham kneppe mig? tænkte jeg ved mig selv inden jeg vendte mig om mod John og kyssede ham blidt inden jeg spurgte ham: "Har du nogle regler om arrangementet?". 

John lå lidt og kikkede på mig inden han svarede: ”Det kunne da være frækt hvis du gav mig besked på forhånd om at du har udset dig fyren som du vil kneppe med. Måske ringer du mig op og sætter din mobil på medhør således at jeg kan følge med i hvad der sker. Det kunne være super frækt”. John kyssede mig tilbage og ordene: ”Jeg elsker dig” kom smilende fra ham. ”Jeg kan godt lide dine ideer, men jeg garanterer at det vil ske min skat, så lad ikke dine forhåbninger skuffe dig, da jeg ikke vil føle noget pres på mig” smilede jeg til John og kyssede ham igen, mens jeg kunne mærke at min fisse sendte en rystelse af spænding gennem min krop. For tanken om at kneppe en fyr på kurset tændte mig bare helt vildt nu og jeg udbrød derfor: "Nu John, fuck din frække liderlige kone, for næste gang du gør det, har jeg muligvis en fisse fuld af en andens fyrs sperm”. John sprang bogstaveligt talt oven på mig og vi kneppede nærmest vore hjerner ud og kom begge ret hurtigt.

SEX I DAG?

Jeg kørte tidligt afsted den næste dag da jeg skulle nå at arrangere en hel del vedrørende konferencen samt en hel del i konferencelokalet. Den første dag før kurset startede var altid lidt krævende, og så jeg arbejdede bare hårdt og forberedte mig til at hilse og tage bestik af de delegerede der begyndte at ankomme om aftenen. Det hele gik heldigvis gnidningsløst og kl. 22:15 var jeg på mit værelse og ringede til John. Vi talte sammen et stykke tid, men berørte ikke vores frække uartige aftale, og jeg sov hurtigt uden at tænke på det igen. Konferencen næste dag var dog ret kedelig for mig. Emnerne var alle tekniske og videnskabelige, så jeg undskyldte mig og kunne holde fri fra talerne og hang rundt udenfor for at lave forskellige ting. Nogle gange sad jeg ved et sofaarrangement og læste nogle papirer igennem og fra tid til anden kom nogle af de delegerede ud for at besøge toiletterne eller stoppe op ved mig for en kop kaffe. Der var 150 af deltagerne der var mænd og omkring 120 der var kvinder.

Jeg var klædt i en lårkort snæver mørkeblå nederdel der fremhævede mine røvballers rundinger, og derover bar jeg en sølvgrå bluse med en let dyb udskæring der gav glimt til mine bryster som altid syntes at tiltrække fyres frække blikke. Mine ben er ret lange, og jeg ved, at de også ser godt ud i mine sorte selvsiddende strømper og med mine stiletter i høje hæle. En delegeret kom ud et par gange, og flere gange kom han hen og til mig for at få en small talk når han tog en kop kaffe ved bordet hvor jeg sad. Han var ret flink, og jeg kunne hurtigt fornemme at han kunne lide den måde jeg så ud på. Resten af ​​dagen var ret begivenhedsfri, og jeg organiserede tingene, hjalp nogle få delegerede med deres små problemer omkring værelser og hvad de manglede i forbindelse med konferencen.

Da det var første aften var der arrangeret en cocktailmodtagelse, og jeg blandede mig med de delegerede. Snart befandt jeg mig i at tale med fyren som flere gange i løbet af dagen var kommet hen for at tale med mig. Han præsenterede sig nu for mig og fortalte at han hed Steffen. Han var både høflig og sjov, og snart slappede jeg af i hans selskab og blev langt mere fortrolig med ham end jeg normalt ville gøre med en delegeret eller med en der var på kursus. Steffen fandt hurtigt ud af at jeg var gift, og han fortalte mig at det var han også. Først på aftenen flirtede han ikke med mig eller gav nogen indikation om, at han fandt mig attraktiv og at han var interesseret i mig, men efterhånden som aftenen gik op og drikkevarer gjorde ham mere frigjort, var det tydeligt at han var interesseret i mig, da han af og til hentede drinks til mig. 

På et tidspunkt udbrød han: ”Du skal bare se. Der sker alle mulige ting på konferencer som denne” bemærkede Steffen og smilede. ”Ja det tror jeg på” lo jeg og spekulerede på, hvor denne samtale kunne føre til. "Jeg mener bare at mange ikke rigtig kan finde vej til deres egen seng, men følger med til en andens nu de er væk hjemmefra” kom det fra ham mens han kikkede interesseret på mig og jeg svarede straks:  ”Åh ja selvfølgelig. Det sker altid på kurser og lignende ”. Steffen var ret direkte og hurtigt fortsatte han mens han kiggede mig dybt ind i øjnene: "Har du nogensinde gjort det samme?". Jeg følte at mine kinder rødmede mens jeg tog en slurk af min drink. ”Nej jer er ikke gået så langt endnu” fik jeg sagt uden at tænke over at jeg havde brugt ordet endnu. "Nååå, men måske det en dag?" lo Steffen og kikkede frækt på mig mens han lod hånden stryge mig henover armen.

Jeg følte et sug i maven, da jeg vidste at han lige nu var i gang med at testede mig. Jeg kiggede lidt anderledes på ham nu og spekulerede på, om han kunne være den der skulle have lov til at kneppe mig i henhold til Johns fantasi, som dog ret hurtigt blev min egen. ”Ææhh, det bliver ikke i aften, det er helt sikkert. Jeg har en hel del forberedelse til i morgen, som stadig skal være færdig” svarede jeg, og beskyttede mig dermed mod de frække tanker der samles i mit hoved. ”Lad os nu se hvad morgendagen bringer os” lo Steffen med et provokerende glimt i øjet og fortsatte kækt: “Forhåbentlig vil du lade mig nyde dit selskab efter den sidste aftenmiddag på torsdag inden vi skal hjem?”. Jeg stod lidt og smilede for mig selv inden jeg svarede ham på en uforpligtende måde: ”Jeg er sikker på at ses i baren Steffen. Den sidste nat er altid lettere for mig at slappe af på”. Igen var Steffen ret kvik og smilede til mig med ordene: ”At slappe af på?” mens hans blik hvilede på mig og langsomt granskede han min krop op og ned, hvilket gjorde mig fugtig mellem lårene så jeg skulle kæmpe hårdt for at stå stille, men det var en sødmefyldt smerte. 

Vi klinkede vore glas sammen og sagde godnat til hinanden. “Jeg ser frem til i torsdag aften Mona” lo han igen og jeg svarede som sandt var - dog lige nok til at fortælle ham at jeg godt kunne lide ham: "Det gør jeg skam også Steffen, Godnat". Med de ord skiltes vi, og jeg foretog en hurtig kontrol af at alt var helt i orden, før jeg gik op til mit værelse, hvor jeg badede og derefter gik i seng varm og nøgen. Jeg ringede herefter hjem til John som straks tog mobilen og svarede: “Hej min skat. Hvordan går det med konferencen?”. Jeg svarede ham smilende: ”Det går meget godt og jeg har en nyhed til dig. Vil du gerne høre hvad det er?” jeg drillede ham. "Ja ja selvfølgelig, fortæl mig det” lød det straks med stor iver fra ham. Det er nu ikke noget særligt så hvis du står og tænker på din frække fantasi, så bliv ikke skuffet” lo jeg. "Jeg har ikke noget imod det, bare fortæl mig din nyhed" kom det fra ham med en lidt hæs stemme. Jeg stoppede lidt inden jeg fortsatte: "Nååå ææhh, jeg har mødt en af fyrene som jeg også har talt med og som jeg godt kan lide. Han hedder for resten Steffen". 

Jeg kunne høre Johns vejrtrækning nu blev hurtigere, så jeg fortsatte: ”Og jeg ved, at jeg har tændt ham fordi han foreslog, at han gerne vil mødes til en drink torsdag aften efter at vi har spist. Det er jo den sidste aften her”. Johns stemme lød som om han skælvede: "Gik du ind på at tage en drink sammen med ham så?" og jeg svarede smilende: ”Ikke ligefrem, men det vil jeg måske gøre. Han er meget attraktiv og en virkelig flot fyr og er ret spændende at være sammen med, men problemet er nok at jeg tror, ​​han vil have mere end bare en drink min skat”.  Nu kunne jeg helt sikkert høre John trække vejret hurtigere. ”Det lyder så spændende Mona. Hvad så?". Jeg lå stadig i sengen og smilede, for jeg kendte nok allerede Johns svar på mit næste spørgsmål, da jeg svarede ham: ”Æhrr, det ved jeg egentligt ikke endnu, jeg kender ham jo ikke sådan rigtig endnu, men hvad synes du, jeg skal gøre?”. Nu var jeg blevet liderlig, og min hånd havde fundet vej til min dæmpende våde fisse. ”Jeg er bare bekymret for, at hvis jeg tager en drink med Steffen, kan det meget let føre til noget andet”. 

Jeg legede med mig selv og prøvede at forestille mig, hvad der evt. ville ske efter drinken, og der var en kort pause fra John inden han svarede: ”Jeg leger min pik nu. Det du fortæller mig tænder mig altså min frække tøs”.  "Hvor meget ville det tænde dig, hvis jeg lod ham kneppe mig?" spurgte jeg nu og John svarede straks dog endnu mere stakåndet: ”Det vil tænde mig helt vildt. Bare det at tale om det får mig helt op og køre”.  ”Okeyy min skat, jeg tror jeg lader ham kneppe mig, men jeg har fået en idé, som jeg tror du vil kunne lide, men jeg fortæller dig din kun på betingelse af at du ikke spermer, før jeg er færdig med at forklare det for dig, og så kommer vi sammen her på mobilen. ”Åh gud, jeg er bare så liderlig lige nu”. Jeg kunne høre John stønne højt, men han fik dog sagt: ”Du elsker altid at drille mig, men hvis du fortsætter ret meget længere så spermer jeg altså, men fortæl mig nu om din idé min skat”. 

Jeg kunne mærke på Johns stemme at han virkelig var oppe og køre nu, så jeg begyndte at forklare min ide. ”Jeg vil have dig til at køre hertil i morgen aften og jeg vil sålægge en nøgle til mit værelse til dig i receptionen. Omkring kl. 21:00 skal du komme ned og sætte dig baren og vente der. Jeg kommer så også ned i baren sammen med Steffen, eller hvis han alligevel ikke er interesseret, vil jeg se om en af de andre fyre vil være sammen mig. Det vigtigste er at du ikke fortæller nogen at du er min mand. Jeg ville nyde at du vil være der og se på, men jeg taler og flirte med en fyr, som jeg måske vil lade mig kneppe af. Vi kan undervejs sende en sms til hinanden således at vi på den måde sender diskrete beskeder til hinanden undervejs”. Nu kunne jeg høre at John næsten stønnede konstant, og jeg fortsatte derfor: ”Så når jeg forlader baren med den Steffen eller en anden fyr kan du gå op på mit værelse og vente på mig. På den måde kan jeg komme tilbage til mit egen værelse hvor du allerede befinder dig med en frisk kneppet fisse der er fyldt op af fremmed sperm som du så kan kneppe videre i”. 

”Åh skat, jeg vil elske at gøre det. Jeg skal nok være der i morgen aften. Det vil være mega frækt at se dig tage en fyr med op til dit værelse og samtidigt sidde nede i baren eller på dit værelse og vide at du ligger og knepper med ham”. Johns stemme lød nu mere normalt, men jeg kunne alligevel høre at han tændte helt vildt på min ide. John fik mit værelsesnummer, og vi arrangerede et par detaljer om, hvordan aftenen ellers skulle spænde af, og John afsluttede samtalen med: ”Du er bare en fantastisk fræk tøs Mona, jeg glæder mig til oplevelsen” lo han, inden jeg afsluttede vores samtale med ordene: ”Bare lov mig at du ikke rykke for meget i pikken i aften. Jeg vil have, at du har noget sperm tilbage til mig, så du kan kneppe mig med en anden mands sperm inde i mig i morgen aften”.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 18 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.