BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

At have sex med en anden fyr på min mands opfordring og opmuntring er der nok ikke så mange piger der opnår at få, og derved ved de ikke hvad de går glip af. Mest af alt var jeg forbløffet over, hvad en helt fantastisk erotisk oplevelse det viste sig for at være, og hvor villig, billigt og skamløst jeg kastede mig ind i eventyret til glæde for både min mand John og mig selv da jeg skulle stå for et kursus og lede det. Mit navn er Mona, og har altid fået at vide at jeg har en god og flot krop. Fyrene synes at jeg har lange, velformede ben, mellemstore fulde C 70 bryster, der stadig holder sig godt og stadig ikke hænger. Min bagdel er afrundet – nok pga. endeløst hårdt arbejde med gymnastikken og ikke mindst i fitnessklubben. Mit ansigt er for det meste smilende og med en rød læbestift på læberne, og ifølge min mand John er min fisse også både muskuløs og ikke mindst stram.

Så der er jeg – en respektabel, gift pige der nyder et intimt kærligt ægteskab med en god portion regelmæssig sex med en succesrig mand, og det var ikke overraskende, da min mand en aften hvor vi lige var kommet i seng spurgte, om jeg nogensinde havde tænkt på at have sex med en anden fyr når jeg var afsted som kursusleder”. Jeg har før og har stadig fræk sex med andre fyre end min mand, men når jeg har altid holdt mig i skindet når jeg været afsted som kursusleder.  Jeg svarede: ”Nej det har jeg ikke, men hvorfor spurgte du mig egentlig om det? Jeg har jo før fortalt dig at jeg ikke blander job og sex kursusleder". John vendte sig om således at vi nu lå i ske og han viklede armen omkring mig og trak vores kroppe helt sammen. Jeg var glad for at føle ham tæt på mig. Han nussede min ryg og hals inden han kyssede mig og hans ene hånd fandt hurtigt vej op til en af ​​mine bryster. 

SEX I DAG?

"Kan du huske at jeg for et par nætter siden vækkede dig midt om natten, og vi kneppede resten af natten?” lød det fra John og jeg svarede smilende: "Ja, min kære tyr, jeg var udkørt og træt hele dagen efter". John havde været ophidset den aften, og det var ligesom da vi blev gift, så jeg havde ikke noget at klage over hvad virilitet angik. "Har du spekuleret på, hvad der gjorde mig så liderlig?" spurgte han mig. ”Næ, men vil du være sød og fortælle mig det? Fortæl mig, hvad der gjorde dig så liderlig? ” lo jeg. John, kyssede min hals og begyndte nu at køre hånden ned ad min krop og henover mine lår, mens jeg kunne mærke hans pik, da den berørte mine lår. Johns hånd gled nu helt op mellem mine lår, og jeg spredte dem for at lade ham røre ved min fisse. Forsigtigt førte han fingrene ind mellem skamlæberne, fandt mine fissesafter og brugte dem til at drille min klit.

”Jeg havde en drøm om, at du kneppede med en eller anden fyr, da du var afsted på en konference og derefter kom hjem og fortalte mig alt om det, samtidigt med at du tog min hånd og førte den op under din korte nederdel og log mig mærke spermen der sivede ud af din fisse og ned ad dine lår” nærmest hviskede han mens hans nu stive pik var begyndt at udforske min fisse bagfra. Jeg buede ryggen lidt for at gøre det lettere for ham, mens hans fingre stadig legede med min klit, og jeg var nu lige så tændt som han. "Tænker du på det lige nu igen?" lo jeg og John svarede: ”Ja min skønne tøs. Jeg kan ikke få det ud af mit hoved. Det kunne være super frækt hvis du gjorde det”. Lige i det øjeblik fandt Johns pik vej til min fissekanal, og han stødte den ind i mig. Det føltes som om jeg var i himlen lige i det øjeblik, og der er jo ingen skade ved at have frække fantasier, men samtidigt er det jo ikke alle fantasier der behøves afprøvet Irl. eller er der? tænkte jeg ved mig selv.

John's stød blev hurtigt hårdere, og hans pik kørte dybere inde i min fissekanal, mens han med fingeren stadig drillende min klitoris og min orgasme nærmede sig ret hurtigt. Samtidig begyndte jeg at tænke tilbage på nogle af de flotte, spændende fyre der havde lagt op til noget frækt når jeg havde været ude som konferenceleder gennem tiden, men som jeg altid havde afslået.  På en eller anden måde prøvede jeg at forestille mig, hvilken af dem der ville have passet ind i Johns fantasi. "Åh Mona, det er så skide frækt at forestille dig, at du knepper med en af dine kursister når du er afsted. Du ved jo godt, at jeg tænder meget på at andre knepper dig. Fyren du kneppede med i torsdags var det godt Mona? Kneppede han dig godt igennem?” stønnede han. ”Jaa, og hans pik var ligeså hård, ligesom din er lige nu min skat. Han fik mig til at komme to gange, før han spermede inde i mig. Jeg elsker sperm, men det ved du jo".

 

John fik mig vendt om i dogstilling, og kneppede mig virkelig hårdt nu med pikken dybt begravet i min fisse hver gang han stødt til, mens han hev mig i håret og rykkede mit hoved bagud. Jeg begyndte at stønne højlydt: ”NUUU JAAHRRRR ÅÅHRRR MMERRR” og en af de bedste orgasme jeg kan huske rullede igennem min krop. John tog nu ordentligt omkring mine hofter mens han kneppede mig hurtigt og hårdt, mens hans varme sperm blev sendt dybt op i min fisse. ”Jaaa nnuuu kommerrr jegggg, Jeggg elssskkker attt kneeeppe diiin bruuugte spermfyldte fisseeee nårrrr ddu hhhar vææærrret i byyyen" stønnede han og fortsatte da han var faldet lidt til ro: ”Åh Mona, du er bare en rigtig sexet fræk nymfoman tøs. Jeg elsker dig. Jeg vil have dig til at kneppe med så mange fyre som muligt, og meget gerne med nogle af dem der er kursister når du er afsted. Bare kom hjem til mig med deres sperm i din varme villige spermfisse”.

 

Jeg var begyndt at få frække tanker over om jeg mon skulle springe ud i at have sex med en af mine konferencefyre, og jeg kunne mærke at en ny orgasme var på vej, men svarede: ”Okeyy John, jeg vil prøve at gøre det hvis det er det du ønsker af mig. Jeg vil da gerne komme hjem til dig med en spermfyldt fisse og mærke at spermen løber ned ad mine lår”. Min fantasi var fuld som altid fuld af billeder af nogle af de spændende fyre der gennem årene havde prøvet at forføre mig på konferencerne og det løb lige ned i min fisse. John skubbede mine knæ opad og åbnede mine lår således, at hans ansigt kunne komme helt tæt på min fisse og hans tunge og mund sugede sig fast omkring min stadig strittende klit. Det sendte mig straks voldsomme sitringer gennem min krop og en ny orgasme begyndte at rulle i bølger gennem min krop.

Jeg slog mine ben omkring ryggen på John og vred mig fra side til side og råbte: ”Ååhrr jeggg jegg kommerrrr igenn” og faldt derefter slapt ned på sengen og gispende. John lagde sig straks op over mig og hans pik der var stålhård stødte ind i min fisseåbning. ”Jeg vil have dig igen” var alt hvad han sagde, da han gav mig i et krævende kys, og jeg smagte mine egne fisse safter og hans sperm. Johns kneppetempo var langsommere nu, og han så kærligt ind i mine øjne mens han smilede. "Det er altså bare så frækt at du knepper med andre” stønnede han, og jeg kunne mærke at han igen spermede i mig. Udmattede lå vi i hinandens arme uden at nogen af ​​os sagde et ord. Det hele havde været så intenst og lækkert og vi kyssede hinanden godnat og faldt straks i søvn

Næste morgen - da vi vågnede, lå vi i sengen og holdt hinanden i hænderne og smilede til hinanden. Det var John der brød stilheden: ”Mærk lige på min pik” lød det pludselig fra ham, og straks fandt min hånd den stiveste pik jeg nogensinde havde holdt om. "Du tændte mig helt vildt i går aftes, da du legede med på mit ønske. Jeg er på en eller anden måde også altid jaloux når du knepper med en anden”. Jeg satte mig op på knæ og svingede det ene ben henover John og placerede min fisse over hans hårde pik, og uden at røre ved den gled den uhindret op i min fisse. Jeg red ham stille og roligt indtil vi begge samtidigt fik en god morgenorgasme, og vi var begge to optaget af vores frække tanker om Johns fantasier.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 29 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.