BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Et par måneder var gået siden Lars var på besøg for første gang. Hun skrev sammen med ham og talte meget om ham og det der skete den aften og hvad der gerne måtte ske. Jeg kunne godt tænke mig at se ham komme i hende og se hans sperm løbe ud af hende, hun ville dog ikke uden kondom sagde hun. Jeg spurgte om hun ville have besøg af ham igen og hun nikkede og hviske ” ja , meget gerne”.  I aftalte han skulle komme næste fredag.  Det blev fredag og da jeg kom hjem var hun i gang med at glatbarberer hendes fisse, hun bad mig om at hjælpe med det sidste, det gjorde jeg og kunne ikke lade være med at lade min tunge pirre hende lidt. Hun klædte sig på, uden trusser, og ved 7 tiden rullede han ind i indkørslen. Hun var ikke helt sig selv, så jeg spurgte lidt drillende hvad der var galt. Hun svarede at hun var meget spændt og nervøs og mega liderlig, jeg førte en finger op mellem hendes lår og det gled nemt op i hendes sjaskvåde fisse. Han bankede på og hun smuttede ud for at åbne for ham, kunne høre de sagde hej osv. Så var der stille lidt, hvorefter de kom ind i stuen og satte sig i den samme sofa. Vi smalltalkede lidt og lidt efter gik jeg så for mig selv. Gav mig meget god tid, da jeg kom tilbage sad hun på knæ foran ham med hans pik i munden, stod og nød synet af hende sutte og slikke, hendes tunge gled op og ned at pikken og kørte rundt om pikhovedet for derefter at prøve at få hele pikken ind i munden.

Hun tog et kondom og satte det  på hvorefter hun smed kjolen satte sig op på hans pik og lod den glide helt i bund mens hun sukkede højt. Hun red ham stille helt op og helt ned, frækt at se ham glide ud og ind at hendes våde fisse. Hun satte tempoet lidt op mens de kyssede vildt og dybt, han flåede hendes BH af så hendes dejlige bryster væltede ud og gyngede i takt med at hans pik bankede i bund i hende, kort efter kom hun kraftigt, og hendes fisses sammentrækning gjorde at han krammede hendes bryster og kyssede hende mens han kom og løftede hende op for at komme så dybt i hende han kunne.

Han tog det fyldt kondom af og de blev enige om at gå ind i seng. De lå og snakkede en 10 min. Tid, så blev der stille, jeg listede ind for at kigge, han lå på ryggen og hun sad ovenpå mens de kyssede og hans hænder krammede og kælede på hendes bryster og bagdel. Hendes dejlige røv gled stille frem og tilbage og jeg kunne se fissen glide på skaftet af pikke og ned til hans glatbarberede nosser, min pik var så stiv og så hård at det gjorde ondt. Lars”s pik så osse meget stiv ud. Så hun lod fisse glide helt ned til hans spændte nosser, hun havde en skamlæbe på hver side, langsomt op igen mod hans pikhoved, op helt op, da hun var helt oppe vippe hun lidt med numsen så hans pik smuttede indenfor, hun gav et lille hvin og han gryntede da han bankede pikken helt ind, de lå stille lidt mens de kyssede og krammede og så hinanden dybt i øjene. Hun ænsede ikke andet en ham og hans pik uden kondom der var dybt oppe i hendes fisse. Hun begyndte at ride ham, det var vildt at se hans pik banke ud og ind af hendes glatte fisse. Hun satte tempoet op, hun red ham længe indtil han løftede hende op og smed hende ned på ryggen og kneppede hende. Ind og ud af hende i forskellige vinkler, han var meget udholdende, hun kom igen mens hun skreg og stønnede højt,  synet af dem kneppe vildt og hendes bryster der gynge i takt fik mig næsten til at komme, hun tiggede om pause men han blev ved, satte tempoet op, da hun kom igen kom han også, bankede hans pik helt i bund hver gang hans sprøjtede langt op i hendes ubeskyttede fisse. De lå længe sådan mens orgasmen klingede af. Han lagde sig om ved siden af hende og nussede hende, hendes brystvorter var store og hårde efter de orgasmer, og mens hun lå der med spredte ben og lidt røde skamlæber begyndte spermen at løbe ud af hendes fisse, nøj hvor jeg elskede og begærede hende helt vildt. Han hviskede til hende, hvad skete der , hun sagde, jeg blev så liderlig at jeg måtte bare mærke dig uden, mærke dig komme i mig og følelsen bagefter når spermen siver ud. Da han var taget afsted smed jeg hende på senge og trængte op i hendes nykneppede og spermfyldte fisse, vildt og dyrisk, efter et minut fik jeg endeligt forløst min megastive pik og fyldte endnu mere sperm op i hendes  stramme frække brugte spermfyldte fisse. Vi lå og snakkede lidt og hun fortalte hun syntes det var den bedste omgang pik hun havde fået længe og vidste ikke om hun kunne gå i morgen. Og jeg var enig med hende, det var vildt frækt og det blev ikke sidste gang hun fik fremmed.

Dette skete og er ikke en fantasi.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 33 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.