BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

De var godt nok på den! - Irene og Jørn havde købt – og betalt – en 14-dages ferierejse til Tenerife. Men pludselig gik det op for dem, at de ikke havde én krone at bruge på spøg. skæmt og saftig morskab på den kanariske ø. Der var fem dage til afrejse – og de var bare "blanke". Nu var gode dyr rådne.

– Jeg véd ikke,. om jeg tør at sige det, sagde Irene tirsdag aften, som de skulle af sted om lørdagen... Men ved julefrokosten i fredags tilbød John – min chef – mig 2.500 kroner, hvis jeg ville kneppe ham.
– Hvad sagde du til det?

SEX I DAG?

– Jeg sagde selvfølgelig nej. Jeg er jo ikke.....Tror du, jeg er luder.

Jørn sad og tænkte: "Hvordan fanden får man det arrangeret?" 2.500 kroner var nok til 14 dages lommepenge. Og Irenes fisse ville jo ikke blive ringere af, at der har været fremmed tissemand på visit. Men havde han sagt det højt, ville han formentlig for altid være på Irenes sorte liste.

– Hvad nu, hvis John fik lov at kneppe mig – og du var til stede. mens det skete... Ville du så blive jaloux, Jørn?

Hendes gemal tænkte over svaret meget længe. Men endelig hørte han sig selv sige:

– Det ville jeg måske nok, men på den anden side....2.500 kr er mange penge. Men... mon John vil acceptere at have publikum – tilmed i skikkelse af din mand?

– John er villig til hvad som helst... bare han får pikken i hul. Han er som storvildtjægere, der ikke kan nedlægge vildt nok!.

– Ring til ham og stil ham betingelsen: At jeg er med. Og at det skal være i aften – senest i morgen aften. Vi MÅ være sikre på lommepengene.

Irene ringede. Et af Johns børn tog telefonen.. Irene sagde professionelt: – Det er fra kontoret. Træffer jeg direktør Mortensen?

Da John kom til telefonen, sagde Irene:
– Det er Irene fra kontoret. Du ville betale 2.500 kroner for at kneppe mig. Står tilbudet ved magt? For så er det i aften.

John havde tydeligt ikke talefrihed, så han sagde:
– Jeg bliver nødt til at køre på kontoret for at svare på Deres spørgsmål. Kan De ringe på kontoret om en halv time. Så har jeg fundet sagen frem!
Præcis 30 minutter senere ringede Irene på Johns private kontornummer. Jørn var med på en lytter i ekstrarøret. John tog telefonen.

– Selvfølgelig står tilbudet ved magt, dejlige Irene, men...
– Det eneste MEN, der kan være at drøfte er, at du vil acceptere, at Jørn, min mand, er med hele tiden.
Der blev en pause. Så sagde John:
– OK! Men så skal han ikke bare være kigger, men aktiv med i legen!
Irene skævede til Jørn, der bare nikkede – og Irene sagde:
– Om en time på Hotel kong Frederik. Vi venter i suite 2. Den er bestilt i dit navn og på firmaets regning. Efter 15 minutter, går vi bare!
På mandag er vi lige gode venner. Men så er der lukket for det varme vand! – It"s now or never! Jeg mangler pengene!

John var der, så de kunne have stillet uret efter ham. I ulasteligt jakkesæt og med buksebule, der viste, at "han bærer i højre". Jørn skænkede en stiv whisky og sagde:
– Vi skal til Tenerifa. Vi mangler lommepenge. SOS (Slip Omgående Slanterne), så står Irenes fisse til din rådighed. Vil du midt i det hele have mig med, er det inclusive i prisen!

– Ren røv at trutte i! sagde John. Foreløbig er her 2.500 kr. Jeg lægger dem her på bordet. Så et reviret vel mit?

Det gav de to mænd hinanden hånd på.
Irene følte sig som en luder. Men det er ikke altid en ubehagelig fornemmelse. John kastede sig over hendes babser, som han nu i månedsvis havde været vild med at gribe i. Han fjernede BH"en og sagde:
– Jørn, du skal være med. Du skal have samme fornøjelse af Irene som jeg. Selv om du har hende hver nat, så er denne trekant alligevel anderledes!
Jørn kærtegnede Irenes for ham velkendte bryster – som han gjorde det hver eneste nat. John trak ned i hendes polkadottede trussser .

Hans stive pik var ikke til at tage fejl af. Der var buksebule for alle pengene. John ville have fisse – og det havde han betalt for.

Irene sagde det ikke højt. Men det gjorde ikke hendes længsler mindre, at han havde betalt for det. Hun glædede sig til Johns pik. Jørn"s kendte hun jo – ud og ind (hvis man må bruge det udtryk!) Men Johns var "ukendt" .

Selv om mandepikke ikke er så forskellige fra hinanden, er der dog stor forskel på, hvordan de forstår at bruge den. Med det antal elskerinder, som hendes chef omgav sig med, tydede noget på, at han enten var kropumulig som elsker, så de forlod ham i tide og utide, eller at han er alle tider superbedækker, som kvinderne sværmer om som bier om honningkrukken – så ingen kunne holde på ham, fordi der hele tiden var ny, uprøvet fisse, som bød sig til. Irene spillede gerne kvit-eller-dobbelt for at få dén viden.

Jørn greb om hendes babser. Og John suttede lystent på vorterne, der nu var stive som minipikke. Hun rejste sig, smed brillerne og trusserne og fremstod nu som den, der var til det hele. Øjnene var ved at trille ud af hovedet på John, da hun spredte benene og greb ud efter hans pik, som hun kastede sig over som en sulten løve over dagens kødration. Hold kæft for en dejlig pik at sætter læberne om. Men hver ny pik er nu en gang spændende for en kvinde.
– Bliver du ikke sur, Jørn, hvis jeg stikker pikken i din kone? spurgte John.

Irene var på nippet til tro, at hendes chef trods alt var genert. Sådan kendte Irene ham bestemt ikke. Han havde altid virket som den, der bestemte. Nu bad han mindeligt Jørn om at få lov at kneppe hans kone. Jamen, for helvede. Det var jo det., han havde betalt for!!!

Jørn nikkede, og det samme gjorde Johns pik, som nu blev sat foran Irenes sultne skedeindgang

– Åh, jeg elsker fremmed pik, mumlede Irene. Selvfølgelig er Jørns pik dejlig. Men det er nu rart med en anden end den sædvanlige – og især én, der bruger sin på en anden måde end ens egen mand. Ikke to mænd knepper ens. Det er nok det, der gør, at enhver kvinde ønsker sig en ny pik en gang imellem. Og mændene ny fisse. Det er vane, der ødelægger ægteskaber. Hvis dog bare parterne i alle ægteskaber kunne variere sig – eventuelt med inspiration ude fra.

Så pressede John sin stive pik ind i Irene, mens Jørn bare sad og holdt hende i sine arme. John kneppede som en gud.

Irene tænkte på guden Zeus og pigen Leda, som fik svanepik (hvor den så end sidder på en fugl!) ifølge det græske sagn om den liderlige gud, som stormede verden rundt med dragen ståpik.

Åh, John gik helt i bund med sit allerførste hug. Irene var helt vild i vaginaen. Trængte til orgasme. Men vidste selvfølgelig godt, at...

Hun holdt i hvert fald igen. John rejste hende op på alle fire og gav hende en 3-dimensionel bagstikker. Den stilling muliggjorde, at hun samtidig kunne sutte pik på Jørn. I løbet af nul komma fem havde hun to af sine tre huller fyldt: Johns pik i fissen og Jørns i munden.

Du altforbarmende! Det var lykken. Hun tænkte ikke længere på de 2.500 kroner, som John havde erlagt som om hendes fisse var blevet en sparebøsse!
Irene var ligeglad. Hun fik direktørpik, så det baskede. Og Jørn fik suttet pik, så guderne måtte sig forbarme.

Så skete det, som gjorde Irene helt vild med John.
Bedst som han huggede dybt op i hende med sin pik i hendes nydelseskanal nr.1, sagde han pludselig til Jørn:
– Du kan sgu" da ikke sidder der og nøjes, Jørn! Rejs dig op mand, og giv din kone en ordentlig bagstikker! Du kan overtage min plads!

Det lod Jørn sig ikke sige to gange, og for 117. gang fik Irene Jørn-pik bagfra. Det havde hun fået til hudløshed i årenes løb, men det var som om Jørn havde fået ny pik. Efter det med John, var det som om Jørns ellers velkendte superlem havde lært nye variationer. Alt mens Jørn kneppede hende, suttede hun pik på sin direktør. Han stønnede som en bryggerhest på vej med ølvognen op ad Geels bakke.
Pludselig trak Jørn Irene baglæns ned over sit rejste lem. Og hun red – med ryggen til ham. Til gengæld fik hun en ordentlig mundfuld, da John trådte frem med sin superståpik og bød sig til.

Åh, hvor hun dog elskede at sutte en ordentlig mandepik!!! Hun huggede sin mund ned over den som var hun en stor, liderlig superfisse i brunst. Hvilket ikke var helt forkert. Det var hun også med sine nedre dele, hvor Jørn havde hele pikken oppe i nærheden af sin kones livmodermund.
Irene hoppede vildt på hans pik, mens hun suttede tilsvarende på Johns ditto.. Han skulle sandelig have noget for pengene.

Hun tog munden væk fra Johns pik og spurgte:
– John, hvad vil du helst: Sprøjte mig i munden eller i fissen?

– Åh, stønnede John. Du er en supersutter, Irene, og Jørn ser jo ud til at nyde at være fissekarl. Så lad mig fyre kanonen i din mund!

Hun gjorde klar til at få fyldt både skede og mund med mandesperm.
Men dér tog hun fejl. De ville begge komme i munden på hende.

Netop i det øjeblik, hun kunne mærke på begge pikke, at de samlede kræfter til den store affyring, trak de sig tilbage fra både læber og skamlæber.

– Vi vil være kammerater, sagde John. Jørn og jeg har lige besluttet (gad vidst hvordan, for Irene havde ikke hørt eet ord) at du skal sutte os til udløsning – nu, hvor det er så tæt på!

Bemærkningen gav hende lige det "kick", hun manglede for at få sin egen orgasme. Den kom rislende gennem kroppen både oppefra og nedefra.
Og netop som de sidste lystne krampetrækninger svandt hen i hendes indre organer, førte mændene deres stive pikke ind i hendes mund.

Spørg ikke, hvordan den slags går til. Men Irene havde pludselig begge pikke i munden – en i hver side – da hun mærkede, at NU skete det.
Og så fik hun sprøjtende salver fra begge sider. Ja, man tror vel det er løgn: Men hun klarede at synke begges udladninger. Uden at spilde en dråbe.
Da den var "gået" på dem alle tre, satte de sig ned. Jørn trak en flaske af suitens hjemmebars gode rødvin op og skænkede i tre glas.

De vidste ikke rigtigt, hvad de skulle sige til hinanden. John løste problemet::
– Jeg ønsker jer en superduperkneppeferie på Tenerife. Og så har du lige fået lønforhøjelse Irene. Uden betingelser....

Men skulle I få lyst til at invitere mig igen, så forgriber jeg mig gerne på kassen med "særlige personalegratialer".

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 38 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.