BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Vi har været i swinger klubber miljø rigtig mange gange, hvilket det har udvidet vores netværk, hvor vi har dannet flere relationer til frække mennesker. Vi har fået spændende inspirationer og har også prøvet lidt af hvert, samt vi tør mere til at prøvet lidt af vores grænser af.

Som jeg har skrevet i mine andre noveller, om at min kone er så liderlige og har stor sexbehov, derfor hun trænger altid til noget pik og sperm. Hun får aldrig nok af pik.

SEX I DAG?

Vi har lært et par at kende og de bor i Odense (Lone & Jesper). De ligner os meget, da de er begge liderlige og de vi gerne prøve grænser af. Vi har kendt dem gennem en swinger klub Tucan, hvor manden fra parret har kneppet min liderlige kone foran mig i klubben, imens hans kone (Lone) var sammen med andre frække mænd. Parret netværket er større en vores, derfor har de også hjulpet os med at min kone prøve noget nyt.

Vi har aftalt at vi skal mødes i Odense hos dem, hvor de sørge for at arrangere et gangbang, både til min liderlige kone og (Lone). Tanken at min kone prøve gangbang tænder os begge vildt meget. Aftalen var at Lone & Jesper inviterer 7 mænd, så jeg har regnet med at min liderlige kone kommer til at prøve mange fremmede pikke og hun vil få meget sperm

En fredag aften har vi gjort os klar til eventet, så jeg barberede min kones fisse klar og hun har klædt sig frækt som det plejer. Min liderlige kone havde en meget kort nederdel og en dyb nedringet bluse, som knap nok kunne skjule hendes store bryster, og hendes kavalergange kan ses fra en lang afstand. Hun havde en halv skål BH, selvsiddende nylon strømper og ingen trusse, så hun nemt kan få pik og sorte høje stiletter. Vi ankom hos Lone & Jesper kl. 17.30 og kom ind i stuen, hvor det var allerede 3 mænd er ankomet før os. Vi sat os ved sofaen ved siden af Lone & Jesper, imens andre mænd sat sig over for os. Jeg kan tydelige se at de mænd der kigger frækt på min liderlige kone, men de kigger også på Lone, da hun også var klædt sig frækt med en kort og gennemsigtige kjole, som kan viser alt under kjolen.

Andre en de 4 mænd kom efterhinanden, så vi blev samlet, men vi har opdaget at en af de mænd der blev inviteret til eventet var shemale. Det er frækt at se en shemale i virkeligheden, men vi var ikke helt klar over hvad han/hun skal bruges til. Han/hun var fræk og han ligner fuldstændig en kvinde.

Lone og min liderlige kone har leget sammen pigesex foran os, imens alle kigger på og spiller pik. Jeg har også spillet min pik, men det var skam for mig, at sidder mellem rigtige mænd der har store pikke, hvor min pik var den mindst i størrelsen.

Shemalen har endnu ikke vist hans pik frem, men Lone og min liderlige kone stadig leger med hinanden. Jesper har spilet musik, da min kone er meget god til at danse frække mavedanse. Lone og min kone blev nøgne, imens de kysser hinanden og slikker hinandens liderlige fisse.

Alle blev liderlige og er klar til at kneppe både min liderlige kone og Lone. Nu shemalen viser sin pik frem, hvor jeg blev overrasket, da hans pik var så stor i afslapning tilstand. Shemalen spillede sin pik og den voksede vildt meget, indtil den blev som en agurk. Den er ca. 25 cm lang.

Min liderlige kone synet faldt over shemalen pik, hvilken vakt hendes interesse til at prøve en STOR pik som shemalen har. Min kone gik hen til shemalen og kyssede ham i munden, imens hun holder hans dejlig store pik en hånd. Hun pukkede sig og sad på knæ for at sutte den klar og stiv. Jeg misundte både shemalen og andre frække mænd, da de har alle sammen store pikke, undtaget mig, som har den mindst pik. Min liderlige kone fortsat med at sutte og hun blev så våd, hvor hun ikke kan vente længe for at få pik op i hende. Shemalen sagde at han ikke vil kneppe hende først, da han ønsker at gnider hans stor pik til sidst, hvor at vil nyde at min kone kusse er våd og har meget sperm.

Vi har fået at vide fra starten at alle gæster er sygdomsfri, så de knepper både Lone og min liderlige kone uden kondom, hvor jeg ikke har noget imod.

Nu startede alle ved at rører ved Lone og min kone og de kysser på tværs. Lone og min kone er klar at blive kneppet på skift. Det gik ikke så længe hvor jeg fik lov til at sutte 4 af de mænd, da de selv ønsker det. Jeg startede med at sutte dem på skift klar til Lone og min liderlige kone.

Imens de liderlige mænd knepper Lone og min liderlige kone, legede Jesper med shemalen. Jesper suttede ham klar og stiv, hvor jeg også fik lov til at dele shemalen pik med Jasper. Den var så STOR og tyk, hvor jeg blev nød til at gabe for få den i munden.

Jeg kan tydelig høre at min liderlige kone stønner og skriger af liderlighede, da hun blev kneppet hårdt og længe. Min liderlige kones huller blev brugt, da hun har en pik i munde, en anden i hånden og den tredje i fissen og hun har pikke nok hele tiden.

Min liderlige kone har prøvet 7 store pikke, men ikke alle har sprøjtede oppe i hende, da 3 mænd har allerede sprøjtede oppe i Lones liderlige fisse.

Sperm løber ned af min kones fisse og jeg havde lyst til at slikke hende ren, men jeg fik desværre ikke lov til det, da shemalen vil gerne stikker sin pik oppe i min kones fisse, imens hun har meget sperm.

Shemalen kom tæt ved min kone, imens hun lå på alle fire of stak sin pik og kneppede hende i lang tid. Andre mænd har også prøvet at ydmyge mig ved at sige, at selvom at en af de gæster er shemale, men har en stor pik og kan godt få ordentlig rejsning, så jeg er ikke en rigtig mand og at min pik ikke kan kaldes som en pik, men en vorte.

Shemalen pik fyldt min kones liderlige fisse, hvor han til sidst pumpede sin sperm helt oppe i min kone kusse. Shemalen trak sin pik ud ag min kones liderlige fisse, hvor det løb meget sperm ned. Alle mænd sagde at min tur er nu og jeg skal slikke min kone fisse helt ren.

Jeg har fået fornøjelsen at slikke min kone ren og se hun glad. Alle fik en halv times pause, inden de fik lov at bytte mellem Lone og min liderlige kone. Dem der ikke har sprøjtet i min kone fisse første gang skal sprøjter oppe i min kones fisse og dem der ikke har sprøjtet i Lones fisse sprøjter oppe i Lones fisse.

Det var en dejlig oplevelse, som vi aldrig glemmer. Mødet med de liderlige gæster har udviklet sig til noget fræk. Nogen af dem har vi stadig kontakt, som vi ses en gang imellem.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 24 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.