BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Da vi har været i Joys har vi lært mange at kende, hvor vores muligheder til mine liderlige kone fremmede pik blev større. Ved vores første besøg har vi udvekslet telefon nummer med et par der var i klubben. De hedder Maiken & Peter. Maiken var 35 år og Peter var 59 og de er gift.

En uge efter ringede telefonen og det viser sig at det var Maiken der ved røret. Hun snakkede med min liderlige kone mere end 30 min, hvor de har fortalt noget om hinanden. Grunden til opkaldt var at Maike og Peter vil møde os en aften hos dem i Horsens. Min kone sagde JA TAK til invitationen, men vi skal bare aftale præcis hvornår.

SEX I DAG?

Maiken og min liderlig kone aftalt at vi skal mødes en fredag efter 18 tiden og vi fik adressen. Min liderlige kone og mig har snakket meget og vi kan ikke lade være med at fantasier noget fræk og hvad Maiken og Peter vil prøve med os. Vi var spændte og vi har begge en dejlige fornemmelse om at vi prøver noget fræk med dem. Vi var begge også utålmodige, da det gik en uge uden at min kone får fremmede pik eller blive kneppet, så lysten og behovet var store.

Fredagen er kommet og vi er allerede spændt for køre til dem. Kl. 16.00 gik min kone i badet og min opgave er at barbere/trimme hendes dusk, som hun har lyst til, så hun bliver klar til aftenen.

Min kone har klædt sig fræk som det plejer og hun havde en kort og gennemsigtige kjole, hvor hendes halve skål bh og selvsiddende strømper kan ses. Hun har ingen trusse, da hun elsker at går trusseløs.

Vi kørt til Horsens, hvor min kone glæder sig rigtig meget til at prøve et nyt par og ny pik. Vi ankom der og de lukkede os ind. Vi sat os ved siden ag hinanden og Maiken og Peter sad over for os. Vi fik et glas whisky til start. Peter bad min kone og Maiken om at tage tøjet af. Vi har fået at vide at Peter er en dominerende mand og Maiken er en tøs i forhold til deres lege. Vi har ingen erfaring med det slags lege, men de vil lære os meget om det.

Det lyder både fræk og spændende at prøve noget nyt.

Peter bad min liderlig kone og Maiken om at skulle opføre et lesbisk show, imens Peter og jeg satte os i stuen. Maiken og min kone stillede sig tæt sammen og begyndte at kysse hinanden, medens deres hænder langsomt kærtegnede hindanden. I fællesskab fik de kjolerne af og var dermed helt nøgne, da de hverken havde BH eller trusser indenunder.

Deres hænders intensitet blev ivrigere over for hinandens berøring. Og deres fælles kysserier blev mere ivrigt for os. Maiken hænder tager nu godt fat i min kone store bryster, og min kones bryster er rigtig store og spændte, da hendes brystvorter står allerede som små stive pontoner ret ud fra hendes krop.

Maikens bryster får en ordentlig omgang af min kones hænder. Min kone klemmer hårdt omkring brysterne.

De begynder at bevæge sig ned på gulvet og ligger nu, hvor de kommer til deres liderlige kusser. Vi mænd er ikke upåvirkede af det show kvinder udfører og lidt efter lidt ryger vores tøj også. Hver især sidder Peter nu med vore stiv pik frit fremme.

Peter har spurgt mig om det er ok, at han tager min liderlige kone under behandling. Han ved det godt at grunden til besøget er at han gennemkneppe min liderlige kone. Jeg nikkede accepterende. Min kones hænder flytter sig til min Peter pik, som hun rører for første gang. Jeg har Forventet at mine kones fingre trækker Peter megen forhud op over sin piks blåviolette, hvor pikhoved er nu indfriet.

Min kones fugtige læber klemmer nu om pikken og hun mundknepper langsomt Peter pik. Læberne klemmer omkring pikhuden så forhuden rulles frem og tilbage over Peter følsomme pikhoved.

Min liderlige kone tager godt fat omkring Peter baller for at hun får Peter pik langt ind. Der går lidt tid inden min liderlige kone kan tage den i hele sin længde, Nu kan jeg se at Peter pik den er nede i svælget på min kone. Peter kneppede min liderlige kone godt, grundigt og længe, imens hun skriger og stønner af liderligheden. Peter har spurgt mig, om det er ok at han sprøjter oppe i min kone, hvor jeg sagde JA TAK.

Han sprøjtede helt oppe i hende, hvor sperm løb ned ag min kones ben, så jeg var nød til at slikke hende ren. Min liderlige kone suttede Peters pik helt ren og jeg fik ikke lov til at slikke Maiken, da hun venter på at hendes elsker kommer kl. 22.00. Det lyder frækt at der kommer en anden mand med i legen.

Peter Sagde til mig, at han vil gerne opdrage min liderlige kone til en villig tøs, hvor hun sakl bruges også lidt hårdt og sammen med andre.

Historien fortsætter i del 2.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 14 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.