BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Min liderlige kone får aldrig nok af pik og sperm, derfor hun vil nu bruge tid, imens vi i swinger klubben til at sutte mange liderlige fyre og får meget sperm.

Vi kom ind i det mørke rum, og gik langsomt frem for at finde et sted, hvor hun kan bukke sig, for at sutte. Vi hørt allerede nogle ind i gloryhole der spiller deres pikke. Der er mange huller og der er en pik allerede i hullet. Min liderlige kone bukkede sig for at sutte. Hun suttede den pik i hullet godt og grundigt, inden den kommer i hendes tørstige mund.

Nu kan vi se mange pikke i andre huller, så min kone havde travlt med at sutte dem på skift. Jeg har også hjulpet hende med at sutte en pik. Det er dejligt at se min liderlige kone er glad og nyde at sutte de pikke der findes i gloryholet.

Hun suttede 9 pikke på skift og alle sprøjtede i hendes mund, hvor deres sperm løb ned ad mine kones store bryster. Alle frække mænd blev suttet og min liderlige kone suttede deres pikke ren. Jeg kyssede min kone tyngekys for at smage også hvad hun har smagt.

Inden vi går ud fra gloryholet rum, kom en pik mere i et hul og min kan ikke forlade rummet før hun sutte den sidst pik. Da min kone fik pikken i munden sprøjtede den vildt meget, hvor der kom på ansigt, bryster og håret.

Stille og rolig gik vi ud af gloryholet rum så jeg MEGET SPERM på kone ligesom hun fik BAD AF SPERM. Undre bruseren sæbede jeg min kone, imens andre liderlige fyre kiggede på os.

Vi kom ind i baren igen og sat os ved et par der kom, imens vi var i gloryholet. Vi snakkede lidt med dem og det var en god kemi mellem os, så vi har udvekslet telefon nummer med håb at vi ses snart.

Vores første besøg til swinger klubben var dejligt og vi har derfor tørt at besøge klubben igen og igen også vi besøgt andre swinger klubber i Vejle og Odense.

 

Læs vores novelle om mødet med parret snart.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.