BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 


Vi er et par på henholdsvis 39 og 44 der har en anden etnisk baggrund end dansk. Vi kommer oprindelige fra Marokko.

Jeg har altid haft lyst til at se min kone får fremmede pik, hvor jeg kigger på imens hun får pik, samt jeg slikker hende klar til den mand der knepper hende foran mig og slikker hende ren efter han sprøjter oppe i hende.

SEX I DAG?

Min kone har også store appetit og sexbehov, hvor hun trænger altid til noget pik og sperm. Da jeg ikke kan dække hendes sexbehov, fordi jeg desværre har en lille pik. Hun elsker at fremmede danske pik med forhud :)

Vores åbne forhold har givet os flere muligheder til at prøve vores frække fantasier, da vi kom til Danmark. Efter vi har dannet nogle relationer til nogle frække danske par og vores netværk blev store prøvet vi først drøm, om at min kone får fremmede dansk pik, hvor jeg kigger på, imens hun kneppes af andre. Vi var heldige da vi har mødt Flemming & Heidi, da de gav os mulighed til at prøve lidt af vores lyster og fantasier, hvor Flemming kneppede min liderlige kone foran mig og jeg fik også lov til at slikke hende klar og ren efter hun blev brugt af Flemming. (Læs vores historie som har en titel ” Min kone først fremmede pik” del 1 og 2)

Efter min kone har prøvet og fået først fremmede pik fra Flemming blev vores lyster større og min kone sexbehov blev endnu større.  Vi har snakket meget om hvad næste skridt skal være, da vi har begge mange af frække fantasier som vi tænker at skal prøves.

Gennem vores netværk har vi hørt at det er en nye swinger klub er åbent i Aarhus, så vi har tænkt at vores fantasier skal udfordres lidt, hvor vi skal besøge en swinger klub.

Vi var forsigtige med det, da der er en risiko at andre opdager det og måske sludrer om os hos nogen vi kender. Derfor havde vi bruge for støtte for at prøve det. Flemming & Heidi har fortalt os at de har været der og at det er en god stemning der, samt at min kone har store mulighed til at prøve masse af fremmede danske pikke i klubben.

Vi har besluttet derfor at tage til Joys en dag for at se hvordan det forgår i klubben. Jeg har ringet til klubben inden vi kører der for at spørge om hvilken dag er bedre for at min kone kan prøve mange pikke? Svart var fra den mand der arbejdede der at tirsdag plejer at være en god dag, da det er en NØGEN DAG og der kommer rigtig mange liderlige mænd, samt at min kone kan selv vurdere hvem hun skal være med, når hun ser deres pikke.

Vi blev fristet vildt meget og vi har besluttet at vi kører der en tirsdag. En tirsdag aften kl. 18.00 kørt vi til klubben og vi har begge en dejlig fornemmelse, om at vi oplever noget fræk i klubben.

Inden vi kørt der, har jeg selv barberet min kones liderlige fisse og trimmet den til en fræk trekant. Hun har klædt sig fræk med en meget kort nederdel, selvsiddende strømper, halv skål BH, ingen trusse, og kort stram bluse. Vi ankom i klubben og fik udleveret 2 store håndklæder og et lås til skabet. Vi gik langsomt og forsigtig, da vi ved ikke helt præcis, hvordan det forgår der. Vi har set rigtig mange liderlige og nøgne mænd kigger på os, men meget på min liderlige kone.

Vi tog vores tøj af, men min kone har beholdt hendes slevsiddende strømper på og bh. Vi kom inde i baren for at drikke lidt, men det er stadig mange liderlige mænd med hænge pikke omkring os. Min kone blev liderlige og optaget af de pikke hun ser. Det var mange flinke fyre der har snakket med os og tilbød at hjælpe.

Vi gik en lille tur i klubben som rundvisning. Imens vi går, har set et værelse, hvor det var et par med to fyre der dyrker sex, så min liderlige kone blev endnu LIDERLIGE og trængende til noget pik og sperm. Vi kom igen i baren og jeg forslog min liderlige kone, at hun vælger en af de mænd i klubben, som hun selv synes at har en dejlig stor pik og jeg sørger for at invitere ham til at kneppe hende. Kort efter pegede hun på moden mand der sad over for os, som har en stor dejlig pik med et stor pikhoved, som hun blev fristet til. Det er første gang for mig at jeg gå til en fremmede mand og inviterer ham til at kneppe min kone, mine følelser var bladning af glæde for at prøve min lyst til at se min kone med en anden mand og bange om at jeg måske få et nej og bliver skuffet. Jeg gik til ham og sat mig ved siden af ham. Jeg har hvisket ham, hvor jeg har spurgt om han gerne vil kneppe min liderlige kone?

Han snakket lidt med mig inden han siger ja til at kneppe min liderlige kone. Han har spurgt mig om hvad hun tænder på og vores forhold og meget mere. Til sidst har jeg lagt mærke til at min liderlige kone ikke kan vente længe og at hun skal have pik nu. Jeg har spurgt manden igen om han gerne vil kneppe min kone? Han sagde JA GERNE. Jeg smilede til min kone som signal for at han gerne vil kneppe hende nu.

Manden og manden gik sammen til min kone hvor han hilst på min kone og vi gik alle tre videre for at finde et ledigt værelse. Da vi kom inde i værelset krammede han min kone hvor han har lagt hans hænder omkring min kones balle. Min kone bukkede sig foran hans dejlig stor pik for at sutte den klar og stiv. Mandens pik har meget forhud og det er noget min kone som elsker. Hun begyndte med at trække forhud tilbage med sine læber.

Jeg blev så liderlig ved at se min kone sutte ham og trænger selv at han kneppe hende. Det gik ikke lang tid hvor min kone lå på sin ryg for jeg slikker hende klar til ham, imens hun sutter ham samtidigt.

Min kone blev klar og våd til ham, så stak han hans dejlig og stor pik oppe i hende og kørte den frem og tilbage, hvor min kone stønner højt af liderligheden. Han kneppede hende på flere forskellige stillinger inden han trak sin pik fra min kones fisse og sprøjtede i min kones mund. Hans varme ladning løb ned fra munden ad min kones store bryster, så jeg kan slikke hende ren efter.

Vi gik ud af værelset, hvor der var mange liderlige mænd stod og kiggede fra vinduet. Min kone fik en varme bad og senere gik vi i sauna.

Klokken var ca. 20.30 og det er tidlig endnu at køre hjem, fordi min kone skal have så mange pik som muligt.

Ved siden af sauna findes et mørke rum til gloryhole og til SM lege. Min kone valgt at gå til gloryhole lokale for at sutte så mange pikke som muligt.

Historien forsætter i del 2

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 11 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.