BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Vi har ikke forventet at vi skal overnatte hos Flemming & Heidi, derfor vi blev lidt overrasket at vi hørt Flemming at vi skal blive og overnatte, hvor min dejlig liderlige kone får masse af pik og sperm.

Vi begge sagde JA TAK til det, da vi os begge vil nyde helt sikker, så min kone bliver kneppet og hvor jeg kigger på.

SEX I DAG?

Flemming og min kone gik til badet for, så de bliver klar til næste omgang, imens Heidi og jeg sad i stuen og drak lidt vin, hvor vi snakkede om masse af frække ting.

Det kom Flemming og min kone tilbage fra badet inde i stuen og sad sammen med os og drak også vin. Vi sad alle sammen nøgne og snakkede frækt. Jeg blev spurgt om hvordan min oplevelse var, da jeg så min kone fik fremmede pik. Mit svar var meget tydeligt ved at sagde at det var en skøn oplevelse, da det jeg havde ønsket i lang tid og min drøm blev til virkeligheden. Jeg var også taknemlig over for Flemming og Heidi for de har hjulpet os med at prøve vores lyster og fantasier.

Nu har jeg lagt mærke til at min liderlige kone ikke kan vente længe med at få pik og hun trænger vildt meget til at blive kneppet en gang til. Min kone legede sin liderlig og våd fisse foran os, hvilket blev Heidi også liderlige ved at se hende lege med hendes store skamlæber. Heidi kom tæt ved min kone og kyssede hende tyngekys og de rører hinanden med deres bryster.

Jeg blev selv også liderlig ved at se dem lege pigesex, inden Flemming knepper min kone. Heidi har slikket min kones fisse klar til Flemming. Jeg kan tydelig se at Flemmings pik voksede voldsomt og den blev hård som en sten, hvilket min kone fik meget lyst til at mærke den i munden. Min kone startede med at sutte Flemmings pik stiv og klar til hendes liderlige fisse.

Min liderlige kone lå på ryggen og Flemming bad mig til at hjælpe ham med at holde mine kone ben, så han har fri adgang til alle hendes liderlige huller. Jeg har selv haft lyst til at sutte Flemmings pik og fører den op i min kones liderlige fisse. Flemming begynder med at lade sin pik glide op i min kones liderlige fisse, imens min kone nyder den og stønner højt. Heidi leger samtidigt med mine kones store bryster, så alle var i gang med at hjælpe min kone for at få en ordentlig sex omgang med Flemming.

Imens Flemming pik helt oppe i min kones fisse, blev jeg spurgt af Flemming, om jeg må nyde at se min kone får pik i røven. Jeg sagde JA TAK, men hun har aldrig fået pik i røven, så hun er stram sagde jeg. Flemming sagde, "Jeg skal nok udvide din kones røv" han tog sin pik ud af min kones fisse og stikke den inde i min kones røv. Min kone skreg, da Flemmings pik er stor og tyk. Han kørt sin pik frem og tilbage imod min kones røv, indtil den kom helt oppe i hende.

DEJLIGT at høre min kone stønner og nyder Flemmings pik. Han kneppede hende i ca. 30 minutter, hvor min kone kom med sin orgasme 2 gange. Det kom meget safter fra min kones liderlige fisse.

Min liderlige kone bad Flemming til at sprøjte i munden, da hun elsker sperm vildt meget. Flemming trak sin dejlig stor pik ud af min kone røv, for at sutte den og få sperm. Han sprøjtede rigtig MEGET, hvor sperm løber ud af munden.

Nu kom min tur for at slikke min kone ren og slikker al sperm der løb ned af min kones mund. Flemming sperm løb ned ad min kones store bryster, så jeg havde travlt med at slikke hende helt ren.

Jeg fik igen lov til at sutte Flemming dejlig pik ren og det var så skønt. Vi drak igen lidt vin og vi gik alle 4 til bad, inden vi skal i seng.

Da vi alle kom inde i stuen har jeg spurgt Flemming og Heidi om hvordan skal vi deles og hvor. Svart var meget tydligt fra Flemming & Heidi, at min kone skal dele sengen med dem og jeg sove ved en anden madras på gulvet i værelset, så jeg kan se og høre hvordan Flemming bruge/ knepper min liderlig kone.

Vi gik alle sammen i Flemming & Heidi store værelse, hvor jeg kan se at en madras lå på gulvet klar til at sove på. Min kone sov i midten mellem Flemming og Heidi. Flemming allerede bygendt med at røre min kones store bryster, imens hun leger med Flemming dejlig stor pik. Igen suttede min kone Flemming pik klar, stiv og for at hun mærke den glider op i hende. Han kneppede min kone, imens Heidi sover ved siden af dem. Jeg kiggede på dem imens de knepper og jeg havde stor lyst til at være med og slikker min kone fisse klar.

Flemming kneppede min liderlig kone 3 gange i løbet af natten, men jeg har kun set dem kneppes 2 gange, da jeg blev træt at kun se min kone får pik, uden at jeg får lov til noget.

Vi stod op om morgen, hvor min kone har meget tørt sperm på hendes krop. Min kone og Flemming gik til bad, inden vi skal køre hjemme igen.

Vi har spist morgenmad sammen og inden vi smuttede havde min kone lyst til at få pik igen. Det var heldigvis gensidig lyst både fra min kone og Flemming. Han kneppede min kone på spisebordet en gang til inden vi kører, så hun nydt sidt tid sammen med Flemming. Han sprøjtede i min kones mund som der løb ned ad min kones BH.

Vi er meget taknemlige over for Flemming og Heidi for deres hjælp.

Efterføglende blev min kone kneppet rigtig meget af Flemming og vi har stadig kontakt til den, når min kone trænger til noget pik og sperm.

Vi fik meget af frække ideer som udviklet til at vi deltage i swinger klub miljø .

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 26 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.