BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Fra drømmen til virkeligheden: Jeg er en mand der har en anden etnisk baggrund end dansk og er 43 år, som kom til Danmark siden 2002 sammen med min liderlige kone som hun er 39 år. Vi er gift og fra Marokko.

Jeg har altid haft lyst til at se min kone får fremmede pik, hvor jeg kigger på imens hun får pik, samt jeg slikker hende klar til den mand der knepper hende foran mig og slikker hende ren efter han sprøjter oppe i hende.

SEX I DAG?

Det var en rigtig drøm jeg havde i lang tid, da vi var i Marokko.

Vi har desværre ikke altid mulighed til at prøve det, samt vi skal være meget forsigtige med det, da vi har anderledes kultur end Danmark har. Jeg troede den gang at jeg unormale menneske, som tænker på sådan noget om min kone. Drømmen var kun i mit hoved i lang tid, indtil vi kom til Danmark.

Vi var heldige at komme til Danmark, fordi muligheden er større end vi havde i Marokko.

Vi boede i Aarhus og vi har dannet mange relationer til danske familier, men vi tør stadig ikke at vi siger højt om vores lyster og ønsker.

Vi var også heldige da min kone har lærte en fræk danske kvinde at kende, hvor min kone fortalt hende om hende og mine ønsker og de blev bedste veninder.

Stille og rolig forholdet mellem min kone og den dansk kvinde blev så godt og har gensidige trykhed med hinanden.

Den dansk kvinde hedder Heidi og er 44 år var også bi og har aftalt med min liderlige kone at hun vil lege første omgang alene med hende, hvor jeg ikke skal være med heller ikke som tilskuer.

Min kone fik en dejlig og fræk oplevelser med Heidi, hvilken gav hende mere lyst til at prøve det igen med hende og leger pigesex.

Det er sket 3 gange inden den Heidi forslog at min kone skal prøve hendes mand, uden at jeg igen være med.

Selvom jeg har haft stor lyst til at se min kone får fremmede pik, men alligevel jeg blev nød til at sige JA til det, så det kan en dør åbnes til os begge for at prøve vores sex fantasier.

Jeg var meget spændt til at høre hvad min kone siger, når hun får fik fra Heidis mand. Endeligt fik min kone fik en fremmede pik og meget sperm, uden at jeg få mulighed til at se hende, men det var alligevel fræk og høre min kone fortæller mig hvordan hendes oplevelse var med Heidis mand.

JA det var dejligt sagde hun hvor hun mærket en dansk pik glider op i hende og knepper hende godt og grundigt, da min kone savner det, fordi jeg desværre har lidt problem med rejsning.

Min kone kom hjemme med meget synlig sperm på hendes BH, tøj, hendes store bryster og i fissen. Hun har heldigvis gemt noget sperm til mig i hendes fisse, da hun kom hjemme, for at slikke hende ren og nyder fornemmelsen at min kone fik fremmede pik.

JA jeg slikkede hende ren i lang tid og nyd det rigtig meget, imens hun stønner af liderligheden.

Vi har snakket meget om det i flere dage for at min kone får Heidis mand dejlig stor og tyk pik, hvor jeg også får lov til at kigger på. Min kone har snakket med Heidi for at jeg får grønne lys til det. Efter 2 dage ringede Heidi til min kone og fortalt hende at jeg må være med, imens min kone får pik.

Det var en dejlig nyhed og som har ventet i rigtig lang tid. Min kone aftalt med Heidi at vi komme en lørdag aften.

En lørdag aften kørte vi til Heidi og hendes mand, for både min kone får pik og jeg ser på. Vi var meget spændt, da det er først gang jeg ser min kone får pik i virkeligheden. Min kone var lidt bekymret, om jeg måske bliver jaloux, når jeg ser hende med andre.

Inden vi har kørt til dem har min kone gjort sig klar, hvor hun har trimmet sin liderlige fisse til en firekant. Hun har klædt sig meget fræk, med en meget kort sort nederdel, selvsiddende strømper, halv skål BH, kort og stram skjorte.

Vi ankom hos dem kl. 18:30 som aftalt, hvor de budt os indenfor i stuen. Heidi havde også frække tøj på, men Flemming var halv nøgen hvor han havde kun sine bukser på.

Heidi er 44 år og Flemming er 56 år. Vi snakkede lidt og fortalt om vores lyster, ønsker og forventninger. Flemming sagde at har fået fornøjelsen til at prøve min kone og at jeg har en dejlig og liderlig kone, som trænger til noget pik og sperm.

Heidi og min kone sad ved siden af hinanden og jeg sad ved siden af Flemming. Heidi og min kone begyndt med at kysse hinanden, imens Flemming og jeg ser på. Jeg har lagt mærk til at Flemming pik vokser under sine bukser. Min kone kravlede mod Flemming for at sutte hans pik. Hun var hurtig til at holde hans pik. Flemmings halvstive pik kom frem. Den var stor og tyk. Min kone suttede ham, imens hun en gang i mellem kigger på mig.

Flemming pik vokser og vokser indtil den blev som en sten. Flemming har spurgt mig om hvilken stilling ønsker jeg at se min kone bliver kneppet på.

Jeg sagde det er op til dig, men på alle 4 vil være frækt. Min kone har taget hendes tøj af med hjælp fra Heidi. Jeg har spurgt både Heidi og Flemming, om jeg må tage mit tøj af! De sagde JA 

Jeg vidste ikke at Flemming også var bi, da han pludseligt opfordret mig til at sutte hans dejlig, stor og tyk pik klar til min kone. Jeg suttede ham klar og jeg har også ført Flemming dejlig stor pik op i min kone liderlig fisse.

Det var en dejlig fornemmelse, at min drøm blev nu til virkeligheden.

Flemming kneppede hende i flere forskellige stillinger, imens jeg kigger på og spille min lille pik.

Heidi var så søde, da hun opfordret til at slikke hendes fisse.

Flemming kneppede min liderlige kone i mere en 45 minutter, hvor hun skreg og stønner højt af liderligheden inden han sprøjtede oppe i hende. Han sprøjtede rigtig meget, da jeg så hans sperm løber af mine kone fisse ad hendes ben.

Min kone lå på ryggen da han sprøjtede oppe i hende. Jeg slikkede min kone helt ren og fik fornøjelsen til at smage Flemming sperm. Da jeg blev færdig af at slikke min kone fisse, fik jeg lyst til at sutte Flemming pik ren, hvilken fik jeg tilladelse til det. Jeg suttede Flemming pik ren og slugt al hans sperm.

Kl. ca. 10.30 og jeg troede at vi var færdige med det, MEN sagde Flemming at han skal kneppe min kone igen og igen, hvor vi skal overnatte hos dem, da Flemming ikke har dyrket sex med Heidi i 4 dage for at han tilfredsstille min kone.

Forsætter i del 2

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 28 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.