BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Min ekskone og jeg mødte hinanden i en ung alder hun 17 jeg 23 år vi havde at aktiv sex liv fik 2 børn og så gik det lige som lidt i stå i nogle år da børne var blevet lidt større og det kom lidt i gang igen.

Vi snakkede så om at prøve at gå i swingweclub. Der gik ikke længe før vi fik førte det ud i livet og der var mange fyre så min kone var hurtig midtpunkt der var 2 fyre med os inde på den store madres i fællesrummet min kone fik fiskede den enes pik ud af bokseshortsene og holdaop en pik der kom ud den var vel 18 20 cm hun tog den i munden og kunne ikke engang havde halvdelen i munden og min tog hun let til roden den anden fyr og jeg havde fået taget hendes trusser af og han begyndte at slikke hende hun vred sig af liderlighed kunne se den store pik tændte hende safterne løb ligesom ud af hende jeg smed underbukserne og trængte op i røven på hende hun gav sig lidt og stønnede havde aldrig set hende så liderlig den anden fyr smed også sine bokseshorts og ud sprang en lige så stor pik og han stak sin store pik op i hende hun skreg af vellyst kunne mærke i hendes ræv hvordan den fyldte hende ud det var mere en jeg kunne klare og kom i en stor orgasme trak mig lidt tilbage de 2 fyre byttede plads kneppede hende på skift og da de begge var kommet var der hurtig en anden fyr der havde overtaget pladsen enten ved fissen eller hendes mund min kone kom i den ene orgasme efter den anden havde aldrig set hende så liderlighed kigget lidt rundt og alle havde kæmpe pikke eller var det mig der havde en meget lille tissemand 9 cm.

SEX I DAG?

Hun smilede hele vejen hjem i bilen og fortalte hvor meget hun havde nyt det vi var begge godt liderlige da vi kom hjem vi smed tøjet i soveværelset hun tog min pik i munden til roden lige med det samme trak mig ud for var ved at komme stak den op i fissen hun var godt våd den røg bare i bund uden den mindste modstand hun var godt udvidet af al den rigtige pik hun havde fået. Jeg kan slet ikke mærke din lille drenge tissemand sagde hun så bol mig i røven så kan jeg måske mærke lidt jeg trængte op i røven på hende men hun gned sin clit vi kom begge hurtig og faldt i søvn.

Efter den dag blev det ikke det samme mere, min pik som hun ellers havde været godt tilfreds med (hun havde følgelig heller ikke prøvet andre før mig) omtalte hun aldrig som pik mere nu var det en drenge tissemand der blev købt DILDO og når vi elskede bollede jeg hende kun i røven og hvis det var i fissen var det samme tid med en dildo hun bollede også mig end imellem med hendes dildo som hun også sagde var jeg jo en slags tøs med en clit jeg havde. Hun ydmygede mig over hvor lille den var når hun kunne komme til det og jeg var enligt begyndt at nyde den ydmygelse, hun havde forlangt jeg skulle fjerne alt krops hår nu når jeg kun havde en drengetissemand skulle jeg jo også ligne en dreng.

Når vi var på camping i udlandet sendte hun mig altid i bad når der var flest der oppe så de alle kunne se min lille tissemand og spinkle hår løse krop. En dag hendes 3 veninder fra fortiden var på besøg havde hun planlagt vi skulle en tur på stranden og pakket det hele ned til turen. Da jeg skulle klæde om opdaget jeg hun havde åbenbart købt nogle ekstremt små lyse speedos til mig som ikke skjulte noget. Jeg fik taget dem på og man kunne tydeligt se antegnelse af min tissemand på 4-5 cm i gennem det tynde stof. Nå vi havde det sjovt på stranden og det var varmt jeg gik i det kolde vand og da jeg kom op til de andre grinte min kone og peget på mig og sagde kan i se tøsens clit som jeg fortalte jer om og i ikke troede på de stirret alle på mig kigget ned og det sås tydeligt jeg havde været i det kolde vand min tissemand var skrumpet ind til ca 2-3 cm de grinede alle og jeg blev rød i hovedet.

Da vi kom hjem og sad i haven kom min kone hen til mig trak mine shots ned og begyndt at sutte min tissemand som straks stod stiv som aldrig før. Hun lod den glide ud af munden og grinede kan i se selv stiv er det en drengetissemand blev endnu en gang rød i hovedet Betina sagde så må jeg ikke prøve at sutte den har aldrig prøvet at sutte sådan en lille en min kone nikkede bare og Betina havde den straks i munden og på ingen tid havde de alle smit tøjet og legede med hinanden med min kones diverse dildoer og tror de alle fik bolle mig med konens påspæningds dildo men hold kæft det var frækt.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 16 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.