BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Min husven og jeg mødes et par gange om måneden, men ofte skriver vi sammen flere gange om ugen og når vi skriver sammen så er det ofte om vilde fantasier vi har om hinanden, hvor vi gerne vil kneppe og hvad vi går og laver hver især på det tidspunkt vi skriver sammen...Den her dag jeg vil skrive om nu stod jeg i køkkent og var ved at bage, da han skrev han snart var på vej. Jeg skrev at så skal der bages på noget andet end de kager jeg står med i køkkenet lige nu.

Da han kort efter kommer ind af døren var jeg i gang med opvasken, og stod i lårkort tætsiddene og meget nedringet sort kjole med de frække g-streg trusser med 3 huller i på, under kjolen. Så sagde jeg til ham, nu har du chancen for at tage mig hen over køkkenbordet som du så tit har snakket/skrevet om til mig og smilede frækt til ham. Han gik hen til mig og stillede sig bagved og begyndte at gnide pikken op af mine baller mens hænderne fandt op til mine bryster. Jeg gik et skridt tilbage og lænede overkroppen ind over køkkenbordet, mens han gik ned i knæ og prøvede at føre pikken frem mod mit foreste hul, åh du gør mig liderlig sagde jeg, mens han sagde du har Danmarks dejligste bryster mens han klemte lidt fastere om dem, inden hænderne gled ned over ryggen og den ene hånd fandt fissen, mens den anden gav mig et klask i røven. Åh ja sagde jeg da hans fingere ramte klitoris og hurtigt begyndte at køre ud og ind af fissen mens jeg stønnede højre og højre indtil han gav mig en sprøjteorgasme.

SEX I DAG?

Nu blev mit køkken gulv jo vådt sagde jeg bagefter og han grinde bare, og sagde jeg bare kunne lade være med at sprøjte på det, så sagde jeg at det da var godt jeg alligevel skulle have det vasket senere den dag..he..he..

Så vendte jeg mig mod ham og kyssede ham på munden mens mine hånd fandt hans pik som var godt stiv og da hans fingere igen fandt mine bryster søgte min mund ned mod hans pik så jeg kunne sutte den endnu større end den var i forvejen, åh hvad er det du gør kvinde sagde han og lænede hovedet bagover i ren nydelse, mens jeg sutte løs på hans store stive pik, jeg kunne mærke at der allerede kom lidt presperm ud af den, så jeg suttede ikke så længe før jeg sagde, nu vil jeg have pik bagfra , mens jeg læner mig ind over køkkenbordet og det fik jeg, et par hurtige hårde stød med den op i fissen og min næste orgasme kom.

Kom lad os gå ind i soveværelset så naboerne ikke kan høre eller se os, sagde jeg til ham.

Jeg smed hurtigt kjolen og smed mig på sengen med spredte ben, som han straks lagde hovedet imellem og begyndte at slikke fissen, smager den af presperm eller fissesaft grinede jeg, han stoppede og smilte frækt til mig, mest din dejlige fissesaft sagde han inden han igen tog munden derned og slikkede vidre mens jeg blev mere og mere ophidset og snart kunne mærke at den næste orgasme var på vej , den kom da han stak et par fingere op i den samtidig med han slikkede vidre på fissen, åh dine safter smager så godt når du sprøjter mig lige i munden sagde han bagefter, du er så fræk min tøs.

Mens det her var foregået havde han sat på knæ på gulvet ved siden af sengen og nu var det tid og komme op i sengen og knalde mig færdig, det vidste han og at vi ikke behøvede at sige det til hinanden. Han kom bare op og lagde sig i den stillning han vidste jeg elskede at kneppe i. Xét. Hvor vi ligger på siden med ansiget vendt mod hinanden.

Mens vores underliv krydser hinanden ligger overkrop og ben i hver sin retning i sengen, vores ben er selvfølig krydset ind imellem hinanden og vore hænder på den andens overkrop, mens vi ligger her og han støder pikken hårdere og hårde op i min fisse kan jeg ikke lade være med at iagtage hans ansigt , hvor øjene er lukkede og små stønne lyde kommer ud af hans mund, det er en fryd at se på ham indtil jeg selv bliver så ophidset at jeg også må lukke mine øjne og stønne af fryd mens vi bare ligger og knepper løs.

Stop råber han pludslig lige inden jeg får orgasme, ellers kommer jeg bare oppe i dig, søde siger han og trækker sig ud af mig, øv sagde jeg nu var jeg lige ved at få orgasme, det reagerer han på ved at tage hele sin hånd ned mellem benene på mig og stikke alle 5 fingre op i fissen så de fylder lige så meget som hans pik deroppe og kører dem hurtigt ud og ind af min fisse indtil sprøjte orgasmen kommer så fissesafterne løber ned over hele hans hånd. åh tak søde siger jeg da jeg får vejret igen, det er mig der takker smukke siger han og rejser sig op og stiller sig ved siden af sengen og begynder at spille pik lige ind over mine bryster, mens jeg masserer hans nosser indtil han kommer i en ordenlig orgasme og sprøjter sin dejlige sperm ud over brysterne og maven på mig.

Da vi har fået tøj på igen, siger han hils Hans ( min kæreste) og sig tak, inden han går ud af døren igen.

Det gør jeg selvfølig da Hans kommer hjem og nyder at vi lever i et åbent parforhold.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 26 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.