BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Min kæreste skulle med hendes vendinder i byen for første gang i lang tid. De er 4 vendinder som har kendt hindanden i mange år. Langt flere år end mig og min kæreste. Jeg har aldrig rigtig kunne lide hendes vendinder, måske fordi de aldrig har kunne acceptere mig. De syntes at jeg er langt under hendes standard. Okay jeg ved da også godt selv at det er lidt af en overscorring. Jeg er lidt for tyk og ikke den pæneste fyr på et dansegulv, jeg er 30 år og mit hår er allerede ved at falde af. Men jeg er virkelig sød og kærlig og det er grunden til hun faldt for mig, siger hun. Hende og hendes vendinder er til gengæld ret lækre de er allesammen i midten af tyverne min kæreste er 26. Hun er blondinen i vendinde flokken og nok også den lækreste hvis jeg selv skal sige det. Jeg betalte for nogle store silicone bryster til hende ikke længe efter vi begyndte at være kærester og de klæder hende virkelig godt. Hun har en lille stram røv og lange flotte ben som virkelig kommer til live når hun træder i et par høje hæle. Der er altid rigeligt med mænd der kigger efter hende selvom vi går hånd i hånd.
Dagen var kommet hvor hun skulle ud med vendinderne. De varmede op til byen hjemme ved os og jeg skulle lave drinks til dem. De skulle selvfølgelig have alle de klassiske drinks, mohito, strawberry dakkeries og cosmopolitan. Jeg lavede og serverede drinks i pendulfart mens de hørte høj musik og gjorde sig klar til byen.
Pigerne skiftede tøj midt i stuen og var fuldstændig ligeglad med at jeg var der, så længe det var for at servere drinks formoder jeg. De sad i undertøj og lagde makeup på sig selv og på hindanden. Hold kæft hvor var de lækre. Deres frække blondeundertøj efterlod ikke meget til fantasien. Det var jo nærmest gennemsigtigt. Min kæreste havde en rød g-streng på som Var godt gennemsigtig foran. Man kunne tydeligt se hende hår og formen på fissen igennem det tynde stof. Hendes nipples var også til at ane gennem blonde bh'en. En af hendes vendinder bemærkede min rejsning i bukserne og begyndte at grine og sladre til de andre: ha ha vi har vist fået din mand i godt humør sagde hun hånligt til min kæreste. Min kæreste kiggede lidt surt på mig og sagde så til vendinderne at det nok var tid til at komme i byen.
Jeg kunne se de var godt berusede da de tog deres sko på i gangen. En af vendinderne var så fuld at hun var nød til at side ned på gulvet og tage sko på. Jeg kunne kigge lige op under hendes kjole og kunne se hun ikke havde trusser på. Jeg undrede mig over om alle sammen var bundløse inklusiv min kæreste. Jeg ville ikke sige noget da de så ville vide jeg havde kigget. De havde alle en stramme kjoler på og min kærestes patter var ved at hoppe ud da hun bukkede sig for at tage sko på. De dinglede ud til bilen og jeg kørte dem ind til byen. Jeg satte dem af kyssede kæresten farvel mens vendinderne skyndte på hende. Hun gik med vendinderne hen mod diskoteket og jeg kørte hjem. Jeg satte mig til at se FILM og tænkte meget på hvad de mon lavede i byen og hvornår de mon skulle hentes. Jeg skrev en SMS til hende og spurgte hvordan det gik.
Hun skrev tilbage at det gik rigtig godt. De havde fundet er bord med 6 ældre herre hvor de selvfølgelig godt måtte side og drikke med på deres sprut. Hun sagde de havde betalt hele aftenen og at en af pigerne havde siddet på skødet og kysset ret intenst med en af fyrene.
Jeg spurgte hvor gamle de var og om der var blevet danset.
Hun svarede at de vel var omkring 50 år men at de så brænd godt ud i forhold til deres alder. Hun svarede at de alle havde danset og at hun vel havde danset med alle fyrene mindst en gang. Der var dog en af dem der havde været meget nærgående og som havde forsøgt at mærke hende op under kjolen. Hun sagde at hun havde skyndt sig at afbryde dansen og var gået ned til bordet igen.
Jeg blev vildt liderlig ved tanken om at en ældre herre på hendes fars alder havde forsøgt at komme i trusserne på hende.
Jeg spurgte om hun kunne finde på at danse med ham igen.
Hun svarede at det kunne hun godt hvis hun fik lov af mig men at han nok ikke kunne holde fingrende for sig selv.
Jeg skrev jeg syntes hun skulle gøre det så længe hun fortalte mig om det.
Jeg fik senere en besked fra en af hendes veninder. Hun skrev at min kærestes telefon var gået ud for strøm men at hun skulle hilse og sige tak.
Jeg spurgte veninden hvad de lavede nu og om de snart skulle hentes.
Hun svarede at to af dem sad og kyssede med en fyr hver og at min kæreste og hende skiftedes til at danse med de sidste fire mænd. Hun sagde at min kæreste var ude og danse med 2 af dem nu og at det gik vildt for sig. De skulle nok selv finde hjem når det var og at jeg ikke behøvede vente oppe.
Jeg spurgte hvad hun mente med vildt hvortil en MMS tikkede ind på min telefon.
Jeg kunne se hende stå i hjørnet af dansegulvet med den ene fyr bag hende som gramsede på hendes bryster. Dan anden fyr stod foran hende med hånden under hendes kjole og tungen langt inde i hendes mund. Klokken var omkring 3 om natten da der tikkede en snap ind fra hendes veninde det var i en mørk taxe med teksten vi er på vej hjem nu. På bagsædet kunne jeg se to ældre herre og min kæreste i midten. Hun kyssede med den ene og hendes ene bryst var blottet som blev slikker af den anden.
Jeg troede ikke hun ville gå så langt og jeg blev vildt jaloux men samtidig liderlig.
Jeg ville se hvor langt hun ville gå og skyndte mig ud i bilen og kørte et stykke væk fra vores hus. Jeg sad i bilen slukket på den anden side af gaden og holdet øje. Jeg så en taxa køre ind i indkørslen og ud steg min kæreste 2 mænd de gik hurtigt han mod hoveddøren mens vendinden betalte låste de sig ind og gik ind i stuen. Vendinden steg ud af taxaen og kiggede forvirret rundt efter min bil. Hun udrede sig sikkert over hvor jeg var taget hen. Hun kiggede over vejen og vi fik øjenkontakt.
Shit tænkte jeg. Nu er jeg busted i at være sådan en klam lurer oven i alle de andre dårlige ting veninderne syntes om mig var det det sidste jeg manglede.
Men hun smilede bare til mig lagde en finger for munden som shhhh og at det var vores lille hemmelighed.
Perfekt tænkte jeg. Hun gik ind i stuen og tændte noget lys. Min kæreste sad allerede i sofaen og blev gramset på af de 2 fyre. Jeg listede hen til vinduet og kunne se det hele. Veninden stod i køkkenet og mixede 2 drinks og fyrene havde allerede fået sat øl på bordet.
Pludselig kunne jeg høre en bil køre ind i carporten og skyndte mig at gemme mig bag vores hæk.
Det var endnu en taxa og ud steg 2 mænd. De gik op til hoveddøren og gik ind som om de ejede stedet.
Jeg skyndte mig op til vinduet og så hvad de lavede. Min kæreste var ved at sætte sin telefon i opladeren og gik derefter over til anlægget og satte musik på. Hun gik hen til en af mændene og satte sig over skrevs på ham. Hun begyndte at køre underlivet frem og tilbage og jeg kune se på hendes ansigt at hun var meget fuld og liderlig.
Hendes kjole bar gledet op om maven på hende og hun sad med sin tynde g-streng på og viste røv til de 3 fyre i sofaen. Fyren som hun lapdancede på tog fat i hendes baller og spredte dem så fyrene rigtig kunne se hendes røv og gabende fisse igennem det tynde røde stof.
Hendes vendinden havde sat sig på en stol overfor og sad og SMS'ede og tog billeder.
De tre fyre sad og gnuppede ude på deres bukser mens de nød showet. Min kæreste rejste sig nu og tog en stor tår af sin drink.
En af fyrene i sofaen klappede sig på skødet og gjorde tegn til hun skulle komme og sætte sig. Hun løftede sin lille kjole over hovedet og stod nu kun iført hendes røde gennemsigtige undertøj og høje hele.
Hold kæft hvor var hun fræk. Hun gik langsomt hen mod fyrene i sofaen som nu havde knappet deres bukser op og hevet deres pikke frem. De var alle tre temelig veludrustede i forhold til mig. Min kæreste lagde sig tværs hen over alle tre mand og begyndte at sutte pik på fyren ved hendes hoved. De to andre begyndte at massere hendes ben og baller og fik hurtigt knappet hendes bh op og hevet hendes trusser af. Vendinde sad stadig bare og tog billeder mens min kæreste lå og blev fingerkneppet og suttede pik så grådigt som jeg aldrig har set det før. Efter et stykke tid satte hun sig over skrevs på fyren i midten og begyndte at ride ham. De 2 fyre havde stilt sig op så hun kunne sutte deres pik samtidig. Den fjerde fyr gik nu hen til vendinden og prøvede at begynde at rage på hende. Hun skubede ham væk og sagde noget til ham jeg ikke kunne tyde. Hun pegede derefter direkte gennem stuen og hen på mig i køkken vinduet mens hun grinnede. Jeg kunne se på fyrene de gik i panik og skyndte sig at stoppe hvad de havde gang i. Jeg løb ind i stuen og blev mødt af den fjerde fyr der stadig havde sot tøj på. Han var et ordentligt brød og bad mig slappe af.
Han tog hårdt fat i mig og placerede mig på stolen i midten af stuen. Min kæreste sad og kiggede ned i jorden og dækkede sig til med sit tøj fra gulvet. De 3 fyre der havde gang i hende havde nu fået deres tøj på og var på vej til at smutte da den store fyr sagde at de godt kunne finde noget at binde mig med og at de ikke gik nogen steder før han også havde prøvet min kone. De adlød og begyndte hurtigt at lede i alle skuffer. De fandt hurtigt noget snor i vores ene køkkenskuffe og begyndte at binde mig til stolen. Jeg turde ikke gøre modstand og sad bare helt stille mens de bandt mine hænder fast til stolen bag på ryggen. Der var en akavet stemning i stuen min kæreste sad stadig bare og kiggede ned i gulvet og hendes vendinde sad og smillede skummelt til mig.
Jeg var nu bundet godt fast og fyrene begyndte igen at kaste sig over min kæreste. Hun gjorde ikke meget modstand og begyndte snart at stønne kraftigt.
Det var virkelig frækt at se og høre hende blive kneppet af tre ældre mænd. Den fjerde mand beordrede nu veninden til at tage nogle billeder af det hele med min kærestes telefon. Han tog også selv nogle billeder. Han beordrede nu vendinden til at åbne mine bukser da han ville se om det tændte mig. Hun gik hen og knappede mine bukser og og trak mine underbukser ned. Min pik var tydeligt stiv og der var sæd i mine underbukser. Den store mand begyndte og grine af min lille pik og knappede nu sine egne bukser op.
Ud sprang en meget stor og tyk pik som kun lignede den var halvstiv. Min kæreste gispede med en pik i munden og en i fissen da hun så kæmpe pikken. Vendinden gjorde også store øjne.
Han komenderede vendinden til at sutte ham stiv og klar til min kæreste. Da den blev stiv kunne hun dårligt gabe over den og var nød til at lade tungen køre op og ned af skaftet.
Han var nu klar og spurgte sine venner om de havde varmet hende godt op.
Han gik hen til min kæreste som lå på alle fire og pressede sin pik op i hendes gabende fisse. Hun stønnede kraftigt da han stødte i bund og hun kunne dårligt koncentrere sig om at sutte de 2 fyre foran hende. Han kneppede hende hårdt i lange seje stød før han til sidste brølede og tømte sig langt oppe i min kæreste. Han trak sig ud og jeg kunne se sæden læbe ud af hendes hul. Han sagde til sine venner at de godt kunne gøre sig færdige da han ville bestille en taxa. De tømte sig alle tre i hende inden taxaen kom og efterlod hende helt slap på sofaen med sæden løbende ud af hendes fisse og ned på det sorte læder. De fire mænd sagde farvel og gik ud til taxaen. Veninden bandt mig op og bestilte selv en taxa hjem. Vi sad helt stille i stuen og min kæreste lå i samme stilling som de havde efterladt hende. Fladt på maven på sofaen med sæden løbende. Hun var faldet i søvn af udmattelse og druk.
Vendindes taxa kom og hun gik uden at sige et ord.

Jeg gik over til min kæreste for at løfte hende op i seng. Da jeg løftede hende kunne jeg mærke hvor fedtet hendes lår var af den fremmede sæd og der lå en ordentlig pøl af sæd på sofaen. Jeg lagde hende i sengen og hun stønnede et svagt undskyld.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 41 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.