BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg rengør min kæreste efter HERRENS besøg.

Lige nu ligger min kæreste og bliver gennemkneppet af en anden mand, hun omtaler ham konsekvent som HERREN.

SEX I DAG?

Han kalder hendes sin slavefissen og han har ret til hendes fisse. Hun har givet ham rettighederne til sin krop, og han må gøre brug af den, når han vil. Hun gør ting med sin HERRE, som hun aldrig ville gøre sammen med mig. Jeg som er hendes kæreste. Hun har endda skrevet under på en kontrakt, som ligger hjemme i mit sengebord. Kontrakten gælder for et år. Hun har skrevet under på, at hendes HERRE har ret til at bestemme over hendes fisse 24 timer i døgnet, 365 dage. Han kan med 24 timers varsel, altså suverænt bestemme over min kæreste og hendes krop.

Lige nu er hun sammen med HAM, i hendes lejlighed. Jeg er blevet sendt hjem efter at have klargjort hende til HERREN. Hun kontakter mig først, når han er færdig med hende.

Jeg går nu rundt i min lejlighed og kan ikke rigtig finde ro. Jeg går rundt med en surrende fornemmelse i maven. Går rundt og tænker en masse tanker, jeg fantaserer om, at en anden mand lige nu ligger og stikker sin stive pik langt op i min kærestes stramme fisse. Samtidig breder der sig en fornemmelse af at blive ydmyget, hun har valgt noget andet, og lægger ikke skjul på at hun synes om det. Det gør lidt ondt inden i, når hun ydmyger mig, eller komme med nedladende kommentarer om mine præstationer i sengen.

Det rykker i min pik, når jeg tænker på hende. Tænker at hun ligge og stønner højlydt. Tigger og beder en anden om at kneppe hende i sin stramme røv. Det strammer efterhånden gevaldigt om min pik, den kan ikke rigtig lov til at blive stiv, lige inden jeg gik fra hende tidligere i dag, låste hun min pik fast i et pikbur. Sådan en stål ting, der sidder rundt om min pik, så den ikke kan blive ordentlig stiv.
Jeg kan heller ikke røre ved den. Hun har låst den med en hængelås, og kun hun har nøglen.Det sidder tæmmelig stramt og en anelse ubehageligt, men det er konstant påmindelse om, at hun har valgt min pik fra lige nu, og i stedet fornøjer sig med HERRENS pik.

Der er gået flere timer siden hun smed mig ud, jeg kan snart ikke tælle, hvor mange gange jeg har tjekket mobilen. Det Føles som flere hundrede gange, tjekket for at se om hun skulle have skrevet en besked. Skrevet at nu var hun færdig med HERREN. Kan mærke jeg trænger til hende nu, lidt som legen ikke er helt så sjov længere, nu hvor der gået et par timer, og det virker som hun helt har glemt mig. Det eneste jeg har hør fra hende, er nogle snapchat, men kun billeder, ikke andet.

Det første var et billede af min søde frække kæreste, med en HERRENS pik langt nede i halsen. Man kunne se hun havde savlet på den, og hendes makeup, var løbet en smule, som om hun var blevet tvunget til at tage hans pik langt ned halsen, og at han havde taget hende hårdt på den måde. Om halsen har hun en kæde, i den sidder nøglen til mit pikbur.

Det andet billede, viser min søde kæreste, der sidder bundet, med et buttplug i røven.

Det tredje billede, var et nærbillede af min dejlige kærestes røv, med HERRENS pik der var helt i bund i hendes stramme hul. Et hul som jeg ikke må knalde hende i for HERREN. Hendes røv tilhører ham, og nyder at fortælle mig, hvor meget hun bare elsker, når han tager hende i røven. Hun fortæller ofte, når jeg slikker hende, hvor guddommeligt det er, at mærke HERRENS pik blive helt hård oppe i hendes røv, lige inden han pumper hendes røv fuld at sin sperm.

Jeg, tvang hende engang til analsex, og stak min pik op i hendes stramme røv, meget mod hendes vilje, dette resulterede i en syngende lussing, samt skideballe og ingen sex i 14 dage. Siden har jeg end ikke måtte nærme mig hendes bagerste hul.

Jeg sidder nu og gnider konstant på min pik gennem stoffet i mine bukser. Tankerne vælter rundt i mit hoved. Tanker om min kæreste, der lige nu ligger og lader en anden pik kneppe hende sønder og sammen. Tænker på, hvor grænseløs hun er, når hun er sammen med HERREN.

Endnu et SNAP, tikker ind på min mobil. Et billede af en meget rød og hævet fisse, der tydeligvis er blevet taget godt og grundigt. Man kan se sperm der løber ud af den.
På billedet er der skrevet: "så kan du godt indfinde dig",

Modtager kort efter en SMS, med teksten: "Jeg har en temmelig brugt fisse, som er helt spermet til, og som jeg forventer du kommer og slikker helt rent, gør du det ordentlig kan det være jeg låser din pik op, og du må måske få lov at komme ud over mine bryster.... "

Skynder mig ned i min bil. Det dunker enormt meget i min pik, men den kan ikke rigtig blive stiv, pga det fordømte pikbur. Så sidder med fornemmelsen af ikke at kunne blive ordentlig stiv, og derfor ulidelig indestængt. Min pik trænger i den grad til luft, og til at komme ud og blive ordentlig stiv, måske få udløsning. Jeg ved, at hvis jeg vil gøre mig forhåbning om at få en udløsning, skal jeg slikke hendes fisse grundigt.

Det tager ca. et kvarter, at køre fra min lejlighed og hjem til min kæreste, det føles dog som en evighed. Parkerer bilen og skynder mig op til hendes hoveddør. Prøver lige at få pulsen lidt ned, så ender med at stå et lille minut foran hendes hoveddør, inden jeg låser mig ind.

Træder indenfor og bliver ramt af lugten af sex, det er helt tydeligt at nogen lige har kneppet her. En ny lugt af latex blander sig med lugten af sex. Lejligheden henligger lidt mørk. Intet lys er tændt.
Træder ind i stuen og ser hende ligge der lige foran mig, på madrassen, som hun havde lagt ud tidligere på dagen.

"Tag tøjet af skat, og kom så i gang med at slikke min fisse ren efter HERREN", hører jeg hendes kommanderende stemme hviske hæst.

Jeg tager langsomt tøjet af. Står nu helt nøgen, med en pik som stadigvæk er indespærret i sit bur. Håber inderligt at jeg snart får lov til at få det af, så jeg kan få lov at nyde en rigtig rejsning.
Jeg går langsomt ned på knæ på madrassen og sænker mit hoved ned mod hendes fisse. Kan mærke varmen fra hendes skød, der skyder frem mod mig.
Kan lugte en blanding af hendes dejlige safter, den lidt syrlige og meget ophidsende duft af hendes dejlige fisse, blandet med den salte og velkendte lugt af sperm. HERRENS sperm.

"Hvis du slikker min fisse ordentligt skat, og hvis du evner at give mig en ordentlig orgasme, kan det være jeg fjerner buret fra din lille usle pik" siger hun kælent og drillende.

"HERREN gav mig ikke nogen orgasme i dag, han synes vist du skulle have lov til den del. Heldigt for så kan du samtidig gøre rent i hans efterladenskaber. Du kan godt glæde dig, han har efterladt rigeligt med sin dejlige sperm til dig min skat"

"Jeg skal gøre mit allerbedste min elskede" svarer jeg. Der er på nuværende ikke noget jeg hellere ønsker, end at få fjernet det bur fra min pik. Men jeg ved, at man ikke altid kan regne med , at få det, man gerne vil have, når vi leger denne leg. Hun ynder i hvert fald at trække det ud, så måske er jeg heldig. Måske må jeg gå i seng uforløst.

Begynder langsomt at slikke hendes guddommelige fisse. Lader stille og roligt min tunge cirkle om hendes hårde klit. Kan igen mærke varmen fra hendes fisse. Det er som om den dunker af liderlighed. Spreder hendes skamlæber, så jeg kan komme ordentlig til hendes klit. Med spidsen af min tunge, cirkler jeg rundt om klitten, og lader langsomt presset stige. For hver cirkelbevægelse jeg laver, trykker jeg hårdere og hårde mod hendes underliv med min tunge.

Prøver at undgå at slikke spermen i mig, er ikke en smag, som jeg byder mig meget om, slet ikke når det er HERRENS, finder det ganske ydmygende at skulle slikke en anden mands sperm i sig. Men ved hvor meget det ophidser hende at have den magt over mig.

Ganske som havde hun læst mine tanker siger hun "Skat, se så at få den tunge op i min fisse og få gjort ordentlig rent efter HERREN".

Synker en lille klump i halsen inden jeg går i gang med at gøre rent.

Starter med at sende min tunge ned til hende åbning, kan smage HERRENS sæd, der stadig driver langsom ud af hendes skede. Lader min tunge løbe fra hendes mellemkød, og op til hendes åbning, hvor der er løbet ganske meget af HERRENS sperm ud. Kan mærke at det begynder at dunke voldsomt i min pik, er efterhånden meget desperat for at få lov til at blive stiv.

I dag gør det mig åbenbart pisse liderlige at slikke hende ren, kan også mærke, at jeg synes om smagen af HERRENS sæd, det gør mig pisse liderlig. Det undrer mig, det væmmer mig, og det tænder mig voldsomt på samme tid.

Stikker langsomt min tunge indenfor i hendes varme grotte, er nu begyndt at synes om smagen af HERRENS sæd. Jeg slikker grådigt hendes fisse nu, stikker tungen så langt op i hendes fisse som jeg overhovedet kan.
Har faktisk en ganske lang tung, som min kæreste ofte har rost mig for. Langsomt graver jeg mere og mere sæd ud af hendes fisse. Bliver ved finde sæd oppe i hende. Kan mærke hun hjælper til. Hjælper ved at ligge og lave knibe bevægelser med sit underliv. Langsomt presser hun mere og mere sæd ud til mig, som jeg grådigt slikker i mig. Kan slet ikke fatte hvordan HERREN, kan efterlade så meget sæd i min kæreste.

"Stop SKAT" kommanderer hun, "sæt dig op"

Jeg sætter mig op, og mærker hvordan hun giver mig bind for øjnene.

"Saml dine hænder på ryggen", Hun binder mine hænder sammen, bag min ryg, og skubber mig ned på madrassen. Jeg ligger nu i en lidt ubehagelig stillig på ryggen, oven på mine bagbundne hænder.

Hun sætter sig oven på mit ansigt, så hendes fisse er lige uden for min mund. "ÅBN munden, så skal du få det sidste af HERRENS sperm fra min våde fisse"

Jeg åbner munden, og venter i spænding, kan mærke på hendes krop, at hun er i gang med at presse HERRENS sæd af sin fisse. Stille og roligt siver der en lang stråle af hende og HERRENS safter ned i min mund. Jeg synker grådigt hendes gave til mig. "slik min fisse skat" siger hun stadig kommanderende.

Hun sænker sin fisse ned tæt på min tunge, så jeg kan slikke hende. Jeg går straks i gang med hendes fisse. Hun har lagt sig forover, så hun ligger med munden lige ud for min pik. Kan mærke hun puster på den. Den prøver igen at blive stiv men buret forhindrer, at den kan fyldes ordentlig med blod. Igen benægtes den sit ultimative mål, at blive stiv og få sin længe ventede udløsning.

"Hvor er det i grunden en lille og ussel pik du har skat" Siger hun stille og lidt ondskabsfuldt. "Du må da kunne forstå, hvorfor jeg heller vil have HERRENS store stive pik"

"Mmm" svarer jeg og nikker, men kan ikke sige mere, da hun har sænket sig godt ned over mit ansigt med sin fisse. Kan mærke at hun langsomt tager min pik i munden. Kan mellem metalgitteret i buret, mærke hendes mund mod min pik. Det føles fantastik og helt vildt frustrerende på samme tid. Kan slet ikke nyde det ordentligt, da jeg ikke kan mærke så meget, og da min pik stadigvæk ikke kan blive stiv.

"Jeg kan ellers love dig for, at alle mine huller er blevet brugt godt og grundigt her til aften."

Jeg tænker hun har været sammen med HERREN i lidt over 3 timer, så kan kun forestille mig hvor meget pik hun har fået. Tænker hun har ligget og tigget og bedt om at få pik. Har hun fortalt flere gange, at hun gør, når hun er sammen med HERREN.

"Kunne du lide billederne jeg sendte, kunne du bruge den til noget godt?". "Nåh nej, din pik har jo været spærret inde, så du har ikke engang kunne tilfredsstille dig selv" griner hun.

"HERREN har optaget en masse FILM, han lover at sende en redigeret udgave, som du så kan få lov til at hygge dig med. Måske til næste gang han får lov til at kneppe mig"

Slikker stadigvæk hendes våde fisse, kan mærke at hun er tæt på sin orgasme. Hun er begyndt, at arbejde med sit underliv, og gnide sig op af min tunge. Dette plejer at være tegn på, at hun så småt er ved gøre klar til sin orgasme.

"Nej ikke endnu skat, jeg har lige endnu en overraskelse til dig, har lidt mere af HERRENS safter til dig". ÅBN din mund, så skal du få det!!

Jeg tænker, hvor kan hun have gemt mere til mig, hun har jo ikke gemt det i sin mund. Langsomt går det op for mig, hvad hun snakker om. Hun glider langsomt længere frem over min mund, så hendes røv er ud for min mund. Jeg drejer hovedet lidt væk. Hun tager fat om mine boller, og klemmer hårdt til. "ÅBN SÅ DEN MUND", snerrer hun. "Du ved jeg ikke normalt lader dig nærme mit meget stramme røvhul, men HERREN har beordret mig til give dig denne lille gave, så i dag får du undtagelsesvis lov til at slikke min røv. Du ved jeg hader dig nær det hul, men du ved også at jeg gør ALT for HERREN."

Jeg åbner modstræbende munden. Kan mærke hun fumler med noget, opfatter at hun langsomt er ved at fjerne en buttplug. Jeg modtager en lille tynd stråle af sæd. Dette smager markant anderledes, end det jeg har slikket ud af hendes fisse, det smager ikke dårligt, men bare anderledes. Kan ikke forklare hvad der sker, men det sender straks små ryk, ned i min pik. Den er så hård som den kan blive, og det føles som om den bare gerne vil sprænge pikburet.

Da hun er færdig med at tømme sin røv for HERRENS sperm, glider hun tilbage, så jeg igen kan slikke hendes fisse. Kan mærke hun er meget liderlig, det har åbenbart også haft en virkning på hende, at få lov til at tømme sin røv i min mund.

Hun gnider sig hurtigere og hurtigere mod min hage, mens jeg slikker hendes klit så godt som jeg kan. Kan høre på hendes vejrtrækning at hun nærmer sig sin længe ventede orgasme.
Hun skyder ryg, og hendes krop begynder at ryste, da hun endelig kommer i en lang orgasme. Kan mærke hvordan hendes fisse pumper løs oven på mit ansigt. Hun presser sig kraftigt ned over mig, så voldsomt, at jeg næsten ikke kan få vejret. Hun synker sammen over mig, og hendes vejrtrækning vender stille og roligt tilbage til en normal rytme.

"Sæt dig op på knæ igen" befaler hun.

Langsomt sætter jeg mig op, det er lidt svært med hænderne bundet på ryggen. Kan mærke hun roder med låsen til pikburet. Der lyder et lille klik, og jeg mærker den strammende fornemmelse om min pik forsvinde. Det gør ondt da hun fjerner buret, som når blodet strømmer til en legemsdel, der har været nægtet boldtilførsel i en længere periode.

Få sex i dag

"Skal du have love til komme i dag skat?", spørger hun drillende

"Ja tak, vil jeg meget gerne", hvisker jeg hæst tilbage.

"Hvor vil du gerne komme så" svarer hun også hviskende

"Det må du bestemmer"

Hun spytter på min pik, og tager langsomt fat og begynder at spille den af. Kan mærke hun stadigvæk har de små latexhandsker på, som jeg hjalp hende med tidligere.

"Skal du kommer ud over mine bryster, skat?"

"Det bestemmer du". Jeg ved det ikke kan betale sig at sige ja, da jeg så ved, jeg ikke får det.

"Skal du komme ud over gulvet? Så kunne du slikke det op bagefter?"

"Det bestemmer du"

"Bare husk, du kommer ikke uden at få lov, er det forstået. Har ikke helt besluttet mig om din ynkelige pik skal have lov til at komme jo"

Jeg er meget tæt på nu, kan mærke jeg ikke har lang tid igen. "Må jeg godt komme nu skat?", trygler jeg, mens min krop ryster. Jeg kan allerede nu mærke, at jeg bliver nød til at fokusere og holde igen for ikke at komme.

Jeg ved hun elsker at holde mig hen på den her måde. Nogle gange har hun med vilje fået mig til at komme, uden jeg har fået lov, for derefter at straffe mig for min ulydighed.

"Hmm" siger hun "nej skat du må ikke komme endnu, ikke når du ikke kan finde ud af at spørge pænt"

"Må jeg ikke nok få lov til at komme søde dejlige skat, jeg trænger sådan til at få udløsning" trygler jeg "please, please, please"

"Ok så kom med din klamme sperm, kom i min hånd, lad os se om din usle lille pik overhovedet kan komme. Tænker ikke du på nogen måde kan måle dig med HERREN, heller ikke på det punkt"

"Men du må selv klare dig hvis du vil komme, jeg gider ikke bruge energi på dig", griner hun.

Hun holder hånden stille så jeg selv må køre pikken ind ud af hendes hånd. Kan mærke hvordan jeg nærmer mig en længe ventet orgasme. Langsomt begynder den velkendte fornemmelse af små kramper i pikken, der gør klar til at aflevere sin ladning. Klar til en ekstrem længe ventet udløsning.

Min kæreste holder hånden ud, så jeg kan komme i den, og med lange seje sprøjt kommer jeg ud i hendes hånd. Hun strammer lidt om hånden så mine stråler ikke sprøjter for langt.

Kan godt når jeg er meget liderlig sprøjte ganske langt.
Det hele lander pænt i hendes hånd.

Jeg synker lidt sammen, har endelig få aflast for min liderlighed.

"Her skat, du mangler vist lige at rengøre det sidste", hvisker hun, mens hun klemmer om min nu meget slatne pik.

Efter min udløsning er jeg på ingen måde liderlige mere. Jeg kan slet ikke sige, hvor lidt jeg har lyst til at fortsætte denne ydmygende leg.

"Skat hvis du ikke gør denne handske ren, bliver jeg jo nød til at straffe dig", hvisker hun sukkersødt.

Jeg åbner langsomt munden, og tager imod min egen sæd. Slikker handsken helt ren, magter ikke at blive straffet lige nu.

Da jeg er færdig, løsner hun mine bundne hænder, og fjerne mit blindfold.

Hun smiler frækt til mig, og kysser mig grådigt. Jeg skyder lidt sæd tilbage i hendes mund, som jeg endnu ikke har sunket.

"Mmm" lyder det fra hende, mens hun grådigt kysser videre.

"Jeg elsker dig skat", tak for en dejlig aften, siger hun, mens hun napper mig blidt i øret.

Jeg kigger bag hende, hvor der står et kamera på en fod, gad vide om hun har filmet det her, og hvad hun vil bruge det til...

Vi falder begge i stille og roligt til ro på madrassen i stuen, og inden længe sover vi begge to, godt tilfredse med aftens sexuelle oplevelse.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 25 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.