BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

John sagde smilende: "Vi har egentlig bestemt, at du skulle blive her og skifte, så vi kan nyde dig imens" Jeg følte overraskende nok en dum blufærdighed, ved at skulle klæde mig på foran dem – det var helt fejl. Jeg knappede kjolen op, og tog den på som en kittel, og knappede den i livet. Den sad perfekt. Jeg knappede opad, så den sad som den skulle over mine skuldre og bryster – perfekt igen. Jeg knappede alle knapperne, og gik frem og tilbage, for at mærke hvordan den føltes at have på, og det var bare som om den var syet til mig. Jeg glemte faktisk helt mine mænd, mens jeg glædede mig over at bære denne skønne kjole. Mogens smilede til mig da jeg havde fået den på og spurgte: "Er den i orden – føler du dig dejlig i den?" Jeg lo og sagde: "Ja – ja, det gør jeg faktisk, den er så dejlig at have på – ser den godt ud på mig?". De to frække fyre lo og sagde næsten i kor, at jeg så fantastisk ud i den. Jeg følte en heftig varme fylde hele min krop, og jeg knappede hurtigt kjolen op, og lagde den over en stol og stønnede: "Åh gud Mogens, du skal kneppe mig nu – jeg skal have din store pik i min fisse nu – lige nu!" Jeg havde stillet mig på alle 4 i sofaen, og Mogens kom hurtigt om bag mig, og hans store hårde kølle trængte krævende op i min sejlvåde kusse. Jeg jamrede gejlt: "Åååh gudja, stød din pik helt op i mig – knep mig Mogens – brug mig nu – åååhh guud dog, knep mig hård og krævende, bare brug mig" Mogens var mand for at opfylde min lyst, og han stødte sin pik hårdt og krævende op i mit sitrende indre, så hårdt og godt, at jeg jamrede og hulkede, for at slippe min liderlighed ud. Jeg mærkede John komme op i sofaen foran mig, og hans enorme erigerede pik stod stor og fræk mod mig. Men jeg fik en heftig ide og jamrede: "Åh nej John – jeg vil mærke Mogens' pik alene – åh gud den knepper så dejligt – åhgud Mogens, knep, mig, hårdt åhh jeg kan ikke stoppe nu – knep mig"

Samtidig med at min orgasme skyllede ind over mig, ramte den første hede stråle sperm fra John mit ansigt, og forstærkede min heftige orgasme. Mogens havde stadig fat om mine hofter, og brugte mig voldsomt og dominerende. Jeg følte min orgasme fortsætte, som en skøn rystelse igennem kroppen. Mogens greb under min krop, og fangede mine gyngende bryster. Han krammede dem heftigt og fik fat i mine brystvorter, som han trak heftigt og hård i. Mine følsomme brystvorter sendte mig ud i en ny orgasme, som jeg jamrede heftigt ud i stuen, mens Mogens råbte: "Uhnngg for fanden – ååhrrjaah tag det Tøs – åh for – tag det åååh - ååhhr" Han faldt tungt ned over min ryg, og stønnede hæst: "Du gør mig sgu helt gal, for fanden du er lækker at kneppe Tøs". John sagde frækt: "Kan du så ikke lade mig komme til nu – jeg skal kneppe min Tøs nu". Jeg mærkede Mogens svaber trække sig ud af min fisse, og hurtigt gled Johns lange dejlige stav ind i min våde grotte, der drev af min fissesaft. John stønnede: "Åhr for fanden Tøs – din fisse er så stor af Mogens pik – uuhhrda det er helt vildt at mærke dig nu" Jeg stønnede æggende: "Åhgud John – din pik føles så lille efter at Mogens har fyldt mig helt ud – åh hvor er skønt og frækt, at blive kneppet af ham – kører din pik godt i hans sperm skat?" John kunne ikke styre sig, men hamrede sig op i mig, mens stråler af sperm skød dybt op i mig. Han trak sig straks fri, mens han gispede: "Du er sgu blevet så fræk Tøs – det er bare så fedt" Jeg vendte mig, og jeg var stadig tændt. Med hæs fræk stemme sagde jeg: "Uhrja I må ikke lade mig vente nu – min elskovsgrotte er så gejl – lad mig sutte jeres pikke stive igen – ååh jeg er så pikgal nu" Mogens kom hurtigt over til mig. Hans slappe bløde pik blev suget dybt ind i min røde mund, og han lo: "Jeg vidste du var sådan en pikTøs – uuhr du kan fandme sutte en pik – uummmmnn jaah sug mig stiv igen, så du kan blive skampulet af min pik Tøs"

John der nu havde fået luft igen, kom op på min anden side, og hans pik var ikke faldet helt, så han pressede den mod min mund. Jeg sad nu med de to halvstive pikke i munden. Jeg kunne kun trække vejret med besvær, og de to tyre fandt samme takt, og deres voksende køller blev stødt ind i min varme mund, med mere og mere krævende styrke. Jeg blev nu holdt med faste greb om nakken, og en begyndende frygt vendte pludselig til nydelse af, at blive brugt, uden mulighed for at protestere. Det var rystende frækt at opdage, at jeg blev liderlig og meget gejl af deres hårde behandling. John slap mig og trængte med hans lange pik, heftigt op i min drivvåde fisse. De to mænd brugte mig helt uden hensyn, og min krop kunne ikke styres længere. Jeg dirrede uhæmmet, mens deres store kampklare pikke blev stødt ind og ind i mig igen og igen, og deres rytme fik min orgasme til at bryde ud – jeg prøvede at få luft, men Mogens lo hårdt: "Nej nej Tøs sådan leger vi ikke – kom nu Tæve – kom så – lad os høre dig". Jeg blev selv vildt ophidset af at høre mine halvkvalte jamrende orgasmeskrig – åhgud hvor jeg kom og kom, uden de stoppede så meget som et sekund. Først da jeg halvkvalt faldt sammen, trak Mogens sit svulmende pikhoved ud af min ømme mund. Jeg opfattede at John havde sprøjtet sit sperm op i mig, men Mogens fik mig ned på ryggen, og satte sig skrævende over mit bryst, og hans pik lå mellem mine bryster. Han klemte dem sammen om sin hårde stav, og kneppede mig mellem brysterne, og efter få sekunder råbte han: "Så Tøs – nu får du det – thåårguud – jeg spermer nu" Hans sæd pumpede ud af det frække pikhoved, og ramte min hals, mit ansigt og hår, mens han hvæsede heftigt. Han stødte sit pikhoved ind i min mund, så jeg kunne slikke de sidste dråber af hans skønne sperm, det var så lækkert det hele.

Mogens trak mig op at sidde og kyssede mig. John kom nu med tre iskolde øl, og han satte sig på min anden side og vi slukkede tørsten. Mogens kælede med mit ene bryst og sagde: "Det var skønt at have pikken mellem dine flotte bryster – jeg vil nyde at gøre det mere fremover min nye Tøs" John der legede med mit andet bryst sagde: "Ja, hvis der bliver flere gange – Mona vil nok kun være med denne aften. Er det ikke rigtigt skat?" Deres kærtegn distraherede mig – dejligt – og jeg måtte forsvare mig, ved at gribe om deres slappe pikke og nosser – også dejligt – før jeg kunne svare: "Jeg er nok kommet lidt i tvivl, om det her er noget for mig, men hvis I fortsætter aftenen som I er begyndt, kan det være, at jeg går med til at prøve en gang mere" Mogens kyssede min hals og spurgte: "Fortæl mig, hvad du vil vi skal gøre for at overtale dig – hvad har du fantaseret om at vi to skulle udsætte dig for?". Jeg følte ophidselsen strømme gennem mig af hans ord, men jeg kunne ikke sige andet end: "Det ved jeg ikke – bare det I har gjort tror jeg" Deres pikke var nu ophidsende store og skønne at massere, og deres kys og kæleri gejlede mig op igen, men John ville ikke lade mig slippe så let, så han sagde: "Kom nu lille skat – fortæl Mogens det du har fortalt mig, det du tænder meget på at fantasere om" Jeg kunne næsten ikke trække vejret. Uha da hvor ville det være pinligt at fortælle Mogens om min allerhemmeligste sexfantasi, der sikkert ville lyde pervers for ham – nej det kunne jeg ikke. Men de var nu tændt af at få mig til at fortælle, så Mogens spurgte: "Hvis ikke du selv kan sige det, kan John da bare gøre det" Jeg svælgede nu, frygten og liderligheden kæmpede i mig, da jeg stønnede: "Åhgud det er så flovt det her, og det er jo noget jeg har set i et af Johns blade, så det er faktisk ikke mig"

Mogens lod sin hånd falde ned til mit skød, hvor han erfarent legede med min klit; "Jeg har endnu ikke sagt, hvor dejlig fræk din klitoris er blevet af at være glatbarberet. Den er så lækkert stor – men fortæl nu" Åh gud hvor var det forfærdeligt det her, men samtidigt så forfærdeligt dejligt, så jeg stønnede: "Åhhh jamen dog - åh, det var nogle billeder af en pige, der havde en mand forfra og en bagfra i sig samtidigt – åhr det så så frækt ud" Mine elskere kyssede mine brystvorter samtidigt, og deres fingre legede i min fisse fra hver side, så jeg svømmede hen i sensuel nydelse. Mogens spurgte: "Hvis vi dobbeltknepper dig så godt som du drømmer om det er – så skal jeg ikke høre mere om at du vist ikke vil fortsætte, vel Tøs?". Jeg kunne ikke holde mit udbrud tilbage: "Åhgud ja Mogens, jeg skal mærke jeres hårde pikke i mig samtidigt, I skal bruge mig" De to mænd rejste sig straks og trak mig med. Jeg fik ikke chancen for at betænke mig. De førte mig ind i soveværelset, hvor Mogens trak mig ned i sengen og stønnede: "Jeg må slikke dig, din glatte fisse er så fræk at se på" Jeg spredte ivrigt mine ben, og hans frække tunge slikkede mine vildt følsomme skamlæber, før han lod tungen slikke min klit – åh det var så skønt. Mogens slikkede erfarent og fantastisk, og min krop reagerede igen. Jeg var umættelig nu, men hans tunge sendte mig op på den skønne orgasmetinde, hvor jeg nød de heftige sammentrækninger af min fisse – åhgud det var så stærkt. Mogens kom op og kyssede mig grådigt. Hans mund og hage var drivvåde af mine fissesafter, som jeg slikkede vellystigt i mig. Smagen var berusende fræk. Mogens rullede om på ryggen og stønnede: "Kom så Tøs, op og rid min kølle" Jeg kom hurtigt op over ham, og førte hans stive pik med den ene hånd, op mellem mine skamlæber, som jeg skilte med den anden. Den stenhårde stav gled let op i min stramme fisse – det var så fantastisk skønt at sidde der, helt fyldt af den store pik. Men jeg fyldtes af skræk, da John bagfra spredte mine balder, og masserede kold creme eller olie omkring min anus. Mit mod sank og jeg stønnede: "Åh nej jeg tør ikke nu"

Mogens trak mig ned over sig, og kyssede mig. Det beroligede mig lidt, til John satte sig bag mig, og lod sin hårde pik presse mod mit røvhul. Jeg ville løfte mig, men Mogens holdt mig fast og stønnede: "Kom så John – giv den gejle Tøs det hun ønsker" Jeg Mærkede en smerte, da Johns pikhoved gled ind i mig, og jeg klynkede: "Nej det gør ondt – stop stop" Mogens stødte meget stille sin kølle ind mod min klit, mens John stod helt stille i røvhullet, og smerten klingede af, og blev afløst af en varm summen i hele kroppen. Der gik lang tid hvor John gled ind i mig med meget små bevægelser, og smerten var helt væk, og da Johns pik var helt oppe i mig, stod mine tyre stille i mig. Jeg kunne knap trække vejret så fyldt følte jeg mig, men det var så intens en fornemmelse, at jeg undrende oplevede en sensualitet af helt ukendte dimensioner. Det var en meget uvan, men fantastisk følelse. De begyndte nu at støde op i mig i små stød, der snart blev mere faste og krævende. I starten sad jeg passivt, men kunne slet ikke holde til det, så jeg stødte imod de store stave. Jeg kunne slet ikke styre mig, da jeg først var kommet i gang. En fantastisk følelse af at blive taget, fyldte mig helt ekstremt. Min orgasme skyllede endnu engang igennem mig, mens de to pikke pumpede og pumpede mig ud over kanten. Jeg hørte mine tyre brøle deres udløsninger ud i værelset, iblandet mine egne orgasmer udbrud. Jeg var helt opslugt af denne fantastiske nydelse. Jeg lå helt tømt for kræfter efter min orgasme ovenpå Mogens, der blidt kyssede mig, og lod sine hænder blidt lege over min ryg. John gled ud af mit bageste hul, og det var en ubehagelig fornemmelse, men Mogens fik mig til at slappe af, med sine søde ord om, hvor dejlig jeg havde været at opleve. John rejste sig og gik ud på badeværelset, men kom hurtig tilbage, og tørrede mig med et vådt klæde.

Jeg trak mig fri af Mogens pik, og tog klædet, og holdt det mellem mine ben, medens jeg gik ud på badeværelset.. Jeg badede mig, og mens jeg stod der, kom Mogens og spurgte, om der var plads til en mere. Han kom ind, og vi stod tæt sammen og sæbede hinanden ind. Da jeg sæbede hans dejlige pik ind, rejste den sig igen. Mogens stønnede: "Du er da den dejligste elskerinde en mand kan få – du klarede vores dobbeltpik så fantastisk dejligt. Din orgasme var så stærk at opleve" Jeg nød hans ord og sagde: "Du skal blive ved at være vores husven Mogens – jeg kan vist ikke undvære dig og din skønne virile pik". Han lo, og fik mig til at støtte mig mod bruseren. Han tog mig bagfra, og kneppede mig længe, mens vandet strømmede ned over os. Jeg kom igen og igen. Mogens brummede hæst, mens hans sæd pumpede op i mig. Vi fik lukket for vandet, og tørrede hinanden, før vi fulgtes ad ind til John, der sad i stuen og ventede. Han så frækt ophidset på os og spurgte grinende: "Har I kneppet igen? Mogens lo og sagde: "Ja, din Tøs skulle lige have pik en sidste gang, før jeg kører hjemad" Han klædte sig på, og jeg gav ham et langvarigt kram, og et varmt tungekys, før han forlod os, med et "på gensyn til slut replik".

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 17 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.