BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Vi havde fantaseret om det mange gange, og nu havde vi fundet en på Scor som vi ville mødes med.

Min kære kone var helt ude af den, hun havde brugt hele eftermiddagen til at gøre sig klar.

SEX I DAG?

Nu var hun helt glatbarberet, lidt nedringet top, så man kunne se hendes dejlige kavalergang, halvlang nederdel og selvfølgelig frækt undertøj, hun så vidunderlig ud. Hun ville se ham lidt an et fremmed sted så vi havde aftalt at mødes på et lille værtshus. Hun var vildt spændt og meget nervøs. Så der røg lige et par shots ned inden vi skulle afsted. Jeg var kommet sent hjem fra arbejde så vi havde ikke nået at spise inden vi skulle afsted, hun kunne ikke spise noget alligevel sagde hun.

Vi kørte derind, ca. 15 km, hun sagde hun var spændt og klar og håbede at han levede op til forventningen. Vi ankom og gik ned til bordet hvor han sad lidt for sig selv. Vi hilsede og jeg gik op for at hente en omgang, da jeg kom tilbage var snakken godt i gang. Vi fik et par omgange mere og han rejste sig for at gå ud for lette sig. Hvad synes du, spurgte jeg, han er okay svarede du. Vil du havde ham med hjem, ja meget gerne , må jeg ?, jeg nikkede. Jeg kyssede hende og hviskede, når han kommer tilbage går du på wc og tager dine trusser af og kommer og giver mig dem. Du nikkede og rødmede, nøj hvor jeg elsker dig. Han kom tilbage og du rejste dig og gik. Jeg kiggede på Lars og spurgte, hvad så, jeg er mere end klar sagde han.

Du kom tilbage og rakte mig diskret dine trusser, jeg viste Lars dem, han smilede frækt, du rødmede igen. Så var jeg nødt til at gå for mig selv og på vej tilbage til bordet kunne jeg se i sad og kyssede og du sad med spredte ben, da jeg satte mig kunne jeg se hans hånd havde travlt i din fisse. Servitricen kiggede lidt undersøgende ned på os, tror hun vidste hvad vi havde gang i.

Vi blev enige om at køre hjem, du kører med Lars sagde jeg, jeg skal lige vej og havde noget fastfood. I gik op til hans bil, der gik nogle minutter før i kørte. Jeg kørte til MacD for at spise med stiv pik og kriller i maven ved tanken om hvad de lavede. Jeg kørte hjem og listede ind i indkørslen, hans bil stod der. Gik rundt om huset til soveværelset, kiggede ind. Du lå på ryggen, han sad på knæ og havde fat i dine ankler og kneppede dig, dine dejlige B skåls bryster gyngede i takt. Måske vidste du jeg stod udenfor og kiggede, du kiggede på vinduet men kunne ikke se mig, tror aldrig jeg havde været så stiv før, synet gjorde mig helt vild.

Du spændte i hele din krop og jeg kunne høre et langt åhhh da du kom. Han lagde sig ned over dig tog dit ene bryst i hånden og satte tempoet vildt op. Han kom og bankede sin pik helt i bund hver gang han sprøjtede. Nød synet af jer mens orgasmen langsomt klingede af, du strøg hans hår og kiggede kærligt på ham. Efter lidt tid rullede han om på ryggen du satte dig halvt op og trak kondomet af, tog hans pik i munden og suttede Hans pik ren.

Hej sagde jeg da jeg kom ind i soveværelset, er i allerede færdige, ja kunne ikke vente længere, jeg var bare så liderlig svarede hun mens hun smilede. Mon ikke jeg kan få liv i den igen, spurgte hun Lars.

Hun tog hans halvslappe pik i munden, nød synet af pikken der gled ud og ind af hendes læber mens den blev hårdere og til sidst helt stiv. Hun satte gummi på og sad overskrævs på ham og tungekyssede ham. Hun tog fat om hans pik og førte den ind i sin våde fisse, red ham langsomt og nydende, jeg blev vildt tændt af at se pik glide ind og ud af hendes våde glatbarberede fisse, hun satte tempoet op og stønnede højere og højere, det varede ikke længe før hun kom igen, da hun blev helt stiv og sad stille væltede han hende rundt på ryggen og kneppede hende hårdt og hurtigt indtil ham kom med et brøl og huggede hans pik hårdt ind i hende.

Da de havde lagt og nusset lidt, måtte han hjem, hans undskyldning for at komme hjemmefra var at han var til møde i hjemmeværnet. Da han var kørt, spurgte jeg hvad de havde lavet. På pladsen havde de kysset og han havde haft et par fingre oppe i hendes våde fisse. På vej i bilen på motorvejen, han hun fundet hans pik frem og givet ham et blowjob. Hans kørsel blev lidt urolig da han kom i munden på hende, jeg slugte det hele smilede hun, var jeg ikke dygtigt. Var helt tørt i halsen af ophidselse da jeg nikkede. Smed hurtigt tøjet og kastede hende på senge og bankede min pik op i hende, kom med det samme, sansede kun min dejlige kone, hendes nykneppede fisse, lugten af fremmed mand og min pik der blev ved at komme dybt i hendes fisse.

Det var vores første gang med Lars og vi er enige om at det ikke er den sidste ;)))

Han kommer stadig på besøg her 4 år efter.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 61 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.