BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Godt hvad vil i gøre nu tøser..alt hvad i beder om...svarede de og kikkede bedende på os. A sad stadig under bordet med en finger dybt oppe i hver fisse....er deres fisser våde spurgte jeg...ja svarede han...meget...hvem er vildest...det er P..hun nærmest driver... godt så starter vi med hende, kom du ud der nede fra. A trak sine fingre ud af de unge piger og rejste sig op, lad dem slikke dine fingre sagde jeg, men E skal slikke den som du havde oppe i P og omvendt..har i forstået...ja svarede de og åbnede villigt deres munde og slikkede safterne fra veninden i sig foran os.

Godt piger, nu skal i modtage jeres straf som en voksen og ikke som en lille pige er det forstået...ja svarede de.....
Nu går vi Voksne piger ovenpå og finder ud af hvad der skal ske med jer...Vi tog en flaske vin med op og gik ind i S. soveværelse.

SEX I DAG?

A måtte ikke få noget vin men måtte blive nede og stå vagt....
Er du ikke lige sød at blive hernede og holde vagt over de små....jo gerne sagde han....løsne dem fra stolene og tag dem med ud på badeværelset....lad dem side på knæ foran dig, med hænderne omme bag nakken....han adlød og de satte sig ned ligefor hans pik
Mens vi er væk skal du drikke 3 store glas vand A..Javel frue.....

Min nabokone S fik sig et par store glas vin, hun skulle lige drikke sig mod til, jeg selv fik kun et enkelt. Vores nabokone var blevet i lidt bedre humør og jeg vidste at hun altid bliver ekstra liderlig når hun drikker kold hvidvin.

Det er jo helt fuldstændigt vandvittigt det her sagde hun, jeg ved ikke om jeg kan være med til det, det er jo trods alt min datter dernede..ja svarede vi og vi kan godt forstå hvis du kunne tænke dig, at det var A der straffede E og ikke Dig..det er ok hvis det er A sagde hun, for hun skal ikke slippe den lille tøs.

Godt nu tager du den lille sorte ultra korte nederdel på uden trusser, den hvide gennemsigtige skjorte, selvsidende netstrømper og de høje hæle på. Hun skiftede mens vi så på, hvordan har du det spurgte jeg hende, meget mærkeligt...på den ene side er jeg smæk liderlig og hævngærrig på den anden side er jeg dybt forarget over at vi gør det her...buk dig lige og spred dine ben. Hendes nederdel røg op som forventet og hendes skød blev blotlagt..hvor er du smuk herfra sagde jeg og gav hendes kusse et kys...hendes krop havde tilgivet mig, men det havde hun vist ikke for hun trak sig væk fra mig alt imens hendes kusse åbnede sig for mig.
Godt sæt håret op i en knold og lign en stram tante tysklære, så henter vi din datters ridepisk, så er vi klar.
Er vi så enige? P og E skal ikke være imod os men med os..Ja
Derfor skal de indviges i vores lille flok....ja kom det stille...hellere med os end mod os....godt så tager vi dem igennem et indvielsesritual.

Jeg lover dig at de ikke slipper nemt, men samtidig er deres største straf nok at de ikke får lov til at bruge A´s pik....idag..det må du love mig sagde min nabokone....det er en aftale...vi gav hånden derpå..

Vi gik ned af trappen og spurgte pigerne om de var klar til at modtage deres straf....ja svarede de..da i læste dagbogen kan i så huske hvad vores kodeord er....ja svarede de godt, så ved i at dette er en frivillig leg hvor i til enhver tid kan sige fra blot ved at sige ordet....Ja svarede de...er i store nok til at lege med...ja vi er store nok....Så ved i også at A og S er mine slaver i denne weekend da de ikke løste deres opgaver...ja svarede de..normalt adlyder vi A´s mindste ønske og det skal I også...Det ved vi og vi følge jeres regler sagde E og P nikkede....

Godt A... disse små tøser ønsker at lege med de voksne og det skal de så få lov til...som Alfa han er det nu din pligt at afmærke dit territorium og på den måde optage dem i din flok....ønsker du at optage disse 2..ja svarede han..godt så...ønsker i optagelse i A´s flok og lover I, ikke at afsløre noget til nogen eller have sex med andre mænd. Ja svarede de..er i sikre ....ja ..godt A afmærk disse tøser så de ved at de nu tilhøre din flok indtil du engang måske frigiver dem..

Alle kikkede på mig, mente jeg virkelig det her..hvad venter vi på sagde jeg...S løb ind efter kameraet.....ikke noget sagde A og tog fat i sin pik....sid stille piger sagde jeg..A tog sigte og lod sin varme urin sprøjte ud over begge piger, han ramte dem i ansigtet og på brysterne, det kunne ikke undgåes at noget af urinen ramte deres åbne munde og hår..da A var udtømt bad jeg dem om at slikke hans pik helt ren og de lod villigt ham putte sin pik i deres munde og slikkede de sidste dråber urin i sig....Jeg bad min nabo S kontrolerede med sin mund om han var slikket godt nok ren, det er han svarede hun..det var flot piger.....nu tilhøre i A og er hans slaver som i ønskede..tak A for at han ønskede at optage et par så unge og ulydige tøser i sin flok...tusinde tak A, vi vil gøre alt du ønsker...

Tag lige et hurtigt bad og kom ind i stuen....A løsne deres håndjern..Begge piger fik et kæmpe knus og et dejligt kys...de gengældte kyset og E sprang ham om halsen og slog sine ben rundt om han og hviskede at hun var klar til at gå hele vejen med ham...

A få nu E ned fra din krop og gå i bad med dem, de skal sæbe dig ind fra top til tå, men du må ikke røre ved dem...S du bliver og ser på...de tændte for bruseren og fik 10 minutter til de skulle stille inde i stuen nyvasket. Både E og P havde utroligt travlt med at vaske A og specielt hans pik trak, men med mor som vagt blev det mest P der turde....

De tørrede sig og stillede alle 4 op inde i stuen.

P gå hen til bordet..tag fat i bordet P og spred dine ben, vend dig så vi har frit udsyn til dig ...javel frue...svarede hun og gjorde som jeg bad om.
E stil dig ved siden af......

2 dejlige piger stod bukket hen over bordet med spredte ben...A gå ud i badeværelset og find trimmeren, skraberen og barberskum....
Ja frue...
Piger sæt jer op på bordet og spred jeres ben så A kan fjerne alt jeres hår i skridet, de adlød og de ellers fint trimmede trekanter, måtte lade livet...

S hent et par smykkeæsker og læg det hår A fjerner i..Kors hvor A nød denne opgave, begge pigers duske forsvandt og de var nu ligeså nøgne som den dag de kom til livet.
Han sprøjtede skum ud efter S havde samlet håret op og skrevet navn og dato uden på æskerne..så tog han skraberen og fjernede de sidste korte hår, han tørrede dem med håndklædet og blev bedt om at kontrolere resultatet med tungen, han startede med P og derefter E. Pigerne vred sig under hans tunges kærlige strøj..vi måtte stoppe inden de gik
P klemte sine ben fast om hans hoved da han ville trække sig...rolig nu tøs....Jamen han slikker fantastisk....du har ret....man kan virkelig mærke at han nyder opgaven..

Jeg så på min nabokone S, hendes brystvorter strittede og jeg kunne genkende hendes blik, hun var klar og våd. Kære P, du har jo haft travlt med at bryde vores regler og det første du skal udsættes for er 6 slag i numsen...ok sagde hun..ønsker du at få 6 slag med pisken fra S eller 6 endefuld fra A...hun gøs blot ved tanken, men hendes krop havde forrådt hende...jeg vil gerne bede om endefuld tak....

A træd nærmere..kom ned fra bordet P og tag fat i kanten....E læg dig ligeforan P med spredte ben så hun kan se din nøgne fisse..
A giv denne unge pige 3 endefuld i hver balle, sørg for at gøre det ordentligt ellers modtager du straffen dobbelt med pisken....Javel kære frue sagde han, med fornøjelse. P´s unge fisse lukkede sig op og fugten sås tydeligt en dråbe begyndte at løbe ned af hendes ben.
E lagde sig og spredte uden at være spurgt sin fisse...Både P og E stønnede....

For hvert slag huske P at takke for at hun måtte modtage denne straf, hendes baller var røde og med tydelige fingre...der var ingen tvivl, denne pige nød det, hendes støn for hvert slag og hendes åbne drivvåde fisse viste med al tydelighed at hun i den grad havde fundet en ny side af sex som hun elskede.

Sig mig lige tøs står du der og nyder det...Ja svarede hun.... undskyld..P's unge krop modtog en masse forvirrende signaler af både lyst og smerte..jeg vidste ikke jeg kunne lide det....hendes brystvorter strittede og hendes klitoris kiggede frem..A kontroler lige om hun lyver..han lod sine fingre gå på opdagelse i hendes fisse, spredte hendes skamlæber helt ad og førte 4 fingre ind i hendes fisse, hun nærmest sugede dem til sig....ååååå det kan ikke passe det er så godt....det her er der vist ikke meget straf i...

S gå op og hent glidecremen...P spurgte ængsteligt...hvad skal hun med den..er du blevet spurgt...nej undskyld..A hent lige to tøjklemmer og sæt et på hver bryst vorte....Javel frue....A kom dem på som jeg havde ønsket samtidig med at S kom ned med creamen...Av hvor gør det dog ondt...sagde hun....men igen kunne vi godt se at det tændte hende og kodeord var der ikke meget af fra hende...
For en sikkerheds skyld spurgte jeg om hun stadig kunne kodeordet....ja frue...ønsker du vi fortsætter..ja tak frue..meget gerne....S nærmede sig hende og lod lidt olie dryppe ud på din røde baller, hun smurte ballerne ind mens hendes datter så på uden at kunne gøre noget.

Med kærlige moderlige hænder smurte hun de ømme baller helt ind, de glinsede flot og P skubbede sit underliv op imod hendes hænder når hun nærmede sig hendes unge fisse....A's ømme pik rejste sig ved synet, den håbede vist på at få lov til at mærke denne unge stramme fisse, men det måtte blive ved håbet for jeg havde andre planer for den iaften.

A kontroler lige hvordan husets datter fisse har det.... A rakte derover og mærkede efter også hun var meget optaget af hvad hun havde set og det havde påvirket hende....A lod et par fingre smutte ind og hun lukkede villigt ham ind..hun hviskede til ham at hun ville have hans pik, lige så lavt så ingen andre hørte det...få fingrene ud og før hende hen til mig..
Hun kom hen til mig...nå unge dame, kan du også huske kodeordet..ja frue..ønsker du også at modtage din straf...ja meget gerne..du må vente til det bliver din tur, stil dig ved bordet som P og spred dine ben, javel frue...stil dig så din mor og A kan se din fisse..ja frue....hun gjorde som jeg bad og jeg spedte hendes skamlæber og blottede denne dejlige smukke stramme kopi af hendes mor´s kusse.

Jeg lod prøvende et par fingre gå på opdagelse mens hendes mor så måbende til, pigebarnet var mere end klar..sig mig lige en gang kunne du så godt lide det du så lige før...Ja svarede hun....godt så skal det blive din tur..tak frue..jeg så på hendes mor der lignede en der var ved at gå i panik og sagde så til A at nu måtte han straffe husets unge datter på samme måde som han havde straffet P.

A giv denne unge pige 3 endefuld i hver balle, sørg for at gøre det ordentligt ellers modtager du straffen dobbelt med pisken....Javel kære frue sagde han, med fornøjelse også denne gang. E´s unge krop gjorde sig klar... For hvert slag huskede E også at takke for at hun måtte modtage denne straf, hendes baller blev også knald røde ...der var ingen tvivl om at det var et par meget vilde tøser vi her havde med at gøre.

Få sex i dag

E sagde modsat P ikke en lyd når slaget ramte hende, hun tog bare imod og takkede....tror det handlede om at vise sin mor hvor sej hun var, men den efterfølgende kontrol fra A, afslørede en ligeså driv våd fisse...Sig mig lige en gang er du ligeså vild med at få en røvfuld som P og din Mor...det tror jeg sagde hun....det gør Mega ondt....men det føles vildt dejligt lige efter....Hmmm svarede jeg, gå ud på teressen og hent den DILDO P havde så travlt med at stikke ind i din mors røv..

Javel frue svarede E og P tav....hun kunne jo nok regne ud hvad der var i vente....E kom ind med den og fik besked på at vaske den godt....S smør P's lille røv godt ind og husk at smørre det forbudte hul ekstra godt.....Nu var hævnens time endelig kommet for hende....hun skulle udstille P ligeså meget som hun var blevet ydmyget tidligere....P sæt dig på knæ oppe på bordet med røven ud imod S...javel frue..... Spred nu dine knæ så meget som muligt og buk dig forover og samle dine hænder på ryggen...A giv hende håndjern på....A hentede dem og klikkede dem fast...Ønsker du at fortsætte ...ja..godt smør hende ind...E kom tilbage med den rengjorte dildo og ville give den til mig..nej du skal give din mor den når hun er klar...P smurte olie på P's numse og gav også det bagerste hul en ordentlig sjat...Jeg følte efter om hendes fisse stadig var våd og villig, det var den...godt før først dildoen ind i hendes fisse..

E gav sin mor dildoen og så hvorledes hendes mor lod den trænge dybt ind i hendes bedste veninde´s fisse.....P stønnede af liderlighed....tænd for den....den velkendte lyd af vibratoren fyldte rummet og P kunne næsten ikke holde til mere....Stop den lige....E hold lige dildoen på plads for din mor og S stik ud og hent et par latex hansker og et kondom....
E tag dildoen og før den langsomt ind og ud af P´s fisse....det skal jeg nok......P vred sig af liderlighed....S kom tilbage , tag handskerne på og stik en finger ind i hendes forbudte hul....P gør plads i din røv .....javel frue...S lirkede forsigtigt en finger ind mens hendes datter stadig brugte dildoen i P´s unge fisse....Det tog lidt tid men pludselig smuttede den helt ind...P's åndedrædt blev meget tungt....er du klar til en mere ....ja frue....E træk dildoen ud og rul et kondom på den..Det havde hun aldrig prøvet før og måtte modtage undervisning, efter 2 ødelagte kondomer pga lange negle lykkedes det .Det var vidst påtide hun lærte dette..

S smurte løs og lod så en ekstra finger komme ind i hendes røv........ååååååå det gør ondt..sagde P....vend dig til det for nu kommer dildoen næste gang
Giv din mor dildoen E....E gav den til hende og så på hvorledes hendes mor langsomt trak sine fingre ud og lod dildoen´s spids finde vej..

P gjorde intet for at stoppe legen, hun var mega liderlig og driv våd, S pressede den forsigtigt længere og længere ind, P lod hende komme til og lidt efter lidt gav hendes ring muskel efter og lod dildoen komme forbi.

S var forsigtig og gav pigen tid til at vende sig til denne nye følelse, jeg lod hende gøre det i hendes tempo og inden vi så os om lå den dybt begravet i det forbudte hul..hold da kæft hvor er den vild stor at have i numsen..knep hende lidt i røven...S trak den lidt ud for så at gå i bund igen..bliv ved sagde jeg....tænd for vibratoren..S tændte og P havde fuldstændigt overgivet sig til sport i 2´eren..

Sig mig lige tøs kan du lide det...ja svarede hun, ville bare ønske at det var A´s pik der tog mig i røven....Det ønske må du vente med for nu skal S holde dildoen , mens A slikker din fisse..A var lynhurtigt på plads i mellem hendes ben og lod i kælne strøg sin tunge stryge hen over hendes hede fisse og klit.....det var mere end hun kunne klare..hun rystede og skreg sin orgasme ud i lokalet..P kom langsomt til sig selv og kikkede smilende og lidt flov på os..det er den bedste orgasme jeg nogensinde har fået....tusinde tak....tag du bare dildoen ud af hende S og lad hende komme sig lidt...P hoppede ned fra bordet og gav S og A et stort knus.
Hold da kæft hvor var det vildt...

Så er det E´s tur sagde jeg....er du klar til mere...ja svarede hun men jeg tør altså ikke få den i numsen...det skal du da heller ikke..er det rigtigt at du er jomfru..ja svarede hun....så starter vi et helt andet sted....løb du over og hent min dildo som du åbenbart er blevet vild med og kom straks tilbage med den ...må jeg tage lidt tøj på....nej du skal krydse gaden lige så bar som du er nu...vi holder øje fra vinduet....E skyndte sig ned af havegangen og gemte sig bag hækken..hun tog mod til sig og var lige ved at løbe ud i en ældre mand der var ude og lufte sin hun og kone..hun røg bag hækken og undgik med nød og næppe at blive opdaget....
Hun kikkede forsigtigt ud igen og strøg over vejen og ind i vores hus og kom løbende tilbage med dildoen i den ene hånd og vores hemmelige kasse i den anden..

Kære E nu skal du lægge dig op på bordet og vise os hvad du plejer at gøre med min dildo...E kiggede på sin mor og derefter på mig...kom så sagde jeg..E lagde sig op og tændte for vibratoren..så åbnede hun kassen og spredte et par billeder ud ved siden af sig...hvad vi ikke havde tænkt på var at der nu også var kommet billeder af hendes mor..E standsede op og så længe på et hvor hendes mor fik A´s pik til at gå i munden på sig....hans sæd havde forladt pikken og sprøjtede direkte ind i hendes åbne mund...E gnuppede hæftigt dildoen mod sin klit og lod derefter dildoen forsvinde ind i hende fisse..E´s mor opdagede at det var et billede af hende datteren onanerede til og tog det fra hende, men jeg gav det tilbage..tak...sagde hun og S så sur ud....Det var meget grænseoverskridende for S at se sin datter onanere men dildoen afslørede med al tydelighed at pigen nød det, den glinsede af hendes safter....A kom her og stil dig imellem hendes ben....A var straks på pletten, jeg blinkede til S så hun var klar over at jeg ikke løb fra vores aftale..E træk dildoen ud af din kusse...den gled ud med et svub..A´s fuldstændigt misbrugte pik var utroligt nok blevet vildt stiv....Jeg tog hardt fat i den og han ømmede sig....ti stille slave...din pik er min ejendom......spred din fisse E....vis os hvor våd og liderlig du er...ja frue....hun rødmede og kikkede kun på min mand....Jeg tog fat i pikken og lod spidsen berøre E´s fisse..E spredte villigt sin fisse med sine fingre og jeg lod spidsen berøre indgangen..A lad din pik køre op og ned af hendes fisse, men du må ikke trænge ind er det forstået..ja svarede han og lod straks sin pik få kontakt med denne dejlige fisse,....

han lod sin pik smørre ind i hendes safter hen over klitoris og tilbage til åbningen..han måtte bruge al sin viljestyrke på ikke at trænge ind og på at holde hende fra at lukke ham for langt ind....hun pressede på for at opsluge ham.....tag billeder af din liderlige datter nu....javel svarede S.....godt så stopper vi sagde jeg....nej det mener du da ikke sagde E..jo din største straf idag skal være at du var så tæt på og så alligevel så langt fra...nej det er ondt....please..nix...ingen pik till dig idag...den skal man gøre sig fortjent til..

A var mindst ligeså skuffet..hele hans krop ønskede så meget at trænge ind i hende men han måtte adlyde......A dyk ned og slik denne pige der hungre efter din pik..A gik straks igang og E måtte stille og roligt også overgive sig...hun kom noget mere sagte og fint..A ´s pik følte sig snydt men den måtte vente...

Godt piger det var det for nu...er du enig S....ja svarede S..nu står vi vist lige......resten af aftenen skal I 2 opvarte os voksne og gøre alt hvad vi beder om..Ja svarede de er der noget i vil sige eller spørge om?

Skal vi gøre noget galt for at være med igen en anden gang eller er vi rigtigt optaget....Det afgør S og Jeg i aften...godt..gå ud i køkkenet og begynd på maden...ja frue..men hvad med A..

Jeg syntes vi skal takke ham...ved at lade ham komme i munden på en af os..vi kunne jo lege den som flaskehalsen pejer på skal give ham et blowjob mens de andre ser på...er i med på den....Yes....skæbnen ville at den endte lige imellem S og jeg og det tog vi konsekvensen af og lod de unge piger få lidt uddannelse i hvordan man slikker en pik rigtigt..

A læg dig op på bordet..S havde fået nok hvidvin og havde travlt og skulle rigtig vise sig så jeg fik næsten ikke en chanche..hun åbnede munden og lod tunge i lange kælne strøg slikke hans pik som flere andre kvinder havde gjort samme dag.....hun slugte ham til roden og så ville jeg være med....jeg slikkede imens hans nosser...og derefter slikkede vi hver sin side af pikken fra roden til spidsen..2 tunger og 1 pik med 2 tilskuere var mere end han kunne holde til..S slugte igen hans pik til roden og gled langsomt op igen..han sprøjtede det sidste sæd ud han havde i sig...S åbnede munden og viste de unge piger sæden og slugte den....pigerne begyndte at klappe....waw hvor er du bare god til det..S blev rød i hovedet og pigerne gik ud for at lave salat.....først bagefter tænkte vi på at S jo så havde slikket sin datters safter af min mands pik....

Vi andre satte sig ud i haven og tændte op i grillen......jeg måtte sende Anne en sms....A´s pik trænger til en pause så kom ikke for tidligt...ok kl.23 svarede hun straks....ok svarede jeg..men kan vi ikke udskyde det til næste weekend...A har ømme nosser og pik...mon ikke min rødhårede fisse kan vække den til live senere, spar nu på den...ok du kan jo prøve...det vil jeg meget gerne "SMF"vi ses...

Jeg kiggede på min mand...jeg tror altså helt ærligt ikke på den kan mere i dag frue..jeg er så øm og udtømt...vi må se slave..jeg kælede lidt for den....men en ægte "ginger" det har du jo altid drømt om...jeg ved det frue....du har været dygtig slave...tak frue....Piger ja frue om lidt går A i bad i skal vaske han, sæbe ham ind og sørge for han er helt ren over det hele... når han kommer ud fra badet, skal han lægge sig her på terrassen nøgen på bordet. I må ikke bruge hans pik på nogen måde kun vaske og ordne den....er det forstået....ja frue..derefter skal i severe maden på hans krop og så sætter vi fire tøser os til bords..det er en aftale frue

S ville gerne tale alvorligt...Jeg er ikke glad for det der er sket idag..det er for langt ude det vi har gjort....hvis I tror jeg vil dele elsker med min datter så tror i forkert....Det gør man bare ikke...kender i måske nogen andre der gør det?...øøøøøø sagde jeg rødmende det gør vi faktisk..A og min mor har jo været sammen også mens jeg så på....det ved du da..det havde jeg glemt...I er altså syge i hovederne..det gør man ikke...kunne du da ikke lide det..jo på en måde..kunne din datter....ja det var da tydeligt...godt er der nogen der ikke nød det i dag....nej..godt så er det vel ikke så slemt, vel..måske ikke....
Ved du hvad, jeg syntes også det var meget grænseoverskridende i starten men da jeg så hvor meget min mor nød det måtte jeg overgive mig...

Hun så på mig..altså jeg er så splittet..jeg kan jo godt se at tøsen er helt tændt og jeg må indrømme at jeg også nød at se på hende blive optaget, straffet og snydt for pik....men det er sku da forkert..

måske men bestemmer vi ikke selvom det rigtigt eller forkert for os...jo men..og jeg kunne se at du nød at giv P dildo i røven..hun rødmede....mmm...det gjorde jeg og hvis ikke du fortæller det så må jeg indrømme at min krop snød mig..jeg nød at få den i røven....det er så langt ude ....jeg mener fastspændt og uden mulighed for at sige fra...og så kommer både P og E og tager mig med dildoen......det er jo fandme ikke iorden det er sku da ikke okay...de misbruger mig og så nyder min krop det......det giver ingen meinig......jeg smilede til hende..men vi var for hårde ved A..måske svarede jeg..vi skylder ham en undskyldning..jeg gør ihvertfald for jeg slog hans pik og kaldte den for en møg pik og det er den ikke...den tændte bare også på at se pigerne tage mig og mig nyde det også....jeg var bare så sur på mig selv........Det må du fortælle ham snart.....døren til badeværelset gik op og pigerne kom ud med en smilende mand i mellem sig, han lagde sig og de begyndte at dække bordet

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 32 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.