BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

En uge før min kommende mand (Claus) og jeg (Victoria) skal giftes, blev min polterabend holdt med mandlige stripper. Min gode veninde Christina havde sørget for 3 over sexet neger stripper, for hun vidste at jeg ville flirte vildt når jeg så dem. Og jeg ville nedlægge dem da jeg havde fået smag for de store chokolade brune virile negerpikke. Min mand elsker at se mig blive gennemkneppet og slikke min fisse tom for negersperm. Vi begge ønsker at få børn men han kan ikke gør mig gravid. Så har vi begge indgået en aftale, at den der skal gøre mig gravid skule være en neger. Når det var hjemme ved os når jeg fik pik, skulle han sidde på en stol i hjørnet og spille på hans lille ynkelige pik. Ellers ringede jeg til ham imens jeg fik negerpik, så han kunne hører mig stønne og blev fyldt op af sperm.

Min polterabend gik over alt forventning, masser af meget nærgående strip. Jeg fik endda en lille forsmag på deres pikke, som de villig lod mig smage. Da de dansede med deres nøgne kroppe op af mig. Efter de havde givet deres strippeshow fik Christina deres telefon nummer. Da de hørte hvor meget jeg elskede negerpik og gerne ville gøres gravid. Hun fik en af dem hyret som limousine chauffør, de andre 2 skulle lire mig op i limousinen til og fra kirken. Alle 3 blev bedt om at komme aften før brylluppet skulle stå på. Hjem på min bopæl, så de kunne gennemkneppe mig og fylde mig med sperm før jeg skulle i kirken. Alle 3 kom til den tid der var blevet sagt. Christina lukkede dem ind og førte dem op til vores soveværelse. Da de så mig liggende på sengen iført min bryllupskjole, og legede med mig selv smilede de til mig og fik de hurtigt smidt deres tøj.

SEX I DAG?

Christina stod og optog dem mens de smed tøjet. Den ene neger erstattede mine fingre med hans tunge, de andre to kravlede op så de sad på begge sider af mit hoved. Jeg skiftede til at slikke på deres lange tykke chokoladestænger. Og tog dem så langt ned i halsen som jeg kunne, mens jeg kørte min hånd frem og tilbage på den anden. Gud hvor han kunne slikke fisse den tredje neger, han sugede og kørte sin tunge over min klitoris mens hans fingre kørte ind og ud. Jeg kunne ikke holde min stønnen tilbage, og kom i et brag af en orgasme, da sugede hårdt næsten brutalt på min hårde klitoris. Mens han kneppede mig med tre fingre. Nu kunne jeg slet ikke vente til at mærke den første pik, trænge ind i min lille stramme våde fisse. De andre to neger kunne heller ikke vente til at mærke min våde fisse.

De stønnede om kamp når jeg tog dem dybt i munden. Da den ene kunne mærke han var ved komme. skiftede han med ham der slikkede min fisse. Han lod pikhovedet kører op og ned mellem mine skamlæber, og bankede let et par gange på min hårde klitoris… Skal den liderlig frue ha’ negerpik, sagde han?... Åhhh! Ja lad mig mærke din store vidunderlige pik i min snævre fisse, jeg skal have så meget pik jeg ikke kan gå lige op af kirkegulvet i morgen, stønnede jeg højt. Han tog fat om pikroden og pressede langsomt sin store pik ind i mig. Vores øjne mødtes da han var godt 2/3 del inden i mig, han kunne se på mine øjne hvor glas klare de var… Jeg slap pikken i munden, og sagde så giv mig dog hele din store fede pik… Han bankede den i bund uden at sige noget… Jeg kom med et langt dybt Åhhhhh! med øjnene lukket.

Hold kæft hvor det er en dejlig stram fisse du har, stønnede han. Den skal vi nok få masser af glæde af, det bliver en stor fornøjelse at fylde dig op med sperm. Åhhh! Ja vil ikke nok gøre det, for min kommende mand har en lille drengepik, stønnede jeg højt. Det var åbenbart signalet for ham til at kneppe mig med lange dybe stød, mine fissesafter smurte hans 25cm lange pik ind. Nu satte han tempoet op og begyndte at kneppe mig dybere og hårdere. Min fisse trak sig sammen som en skruestik om hans pik, da jeg fik min den første af mange orgasmer som jeg ville få i løbet af aften og om natten…

Jeg kunne mærke hans pikhoved lå helt oppe ved min livmoderindgang, så da jeg have løsnet mit greb om hans pik. Huggede han med stort kraft hovedet helt ind med brummene lyd. Jeg kunne mærke hans pulsene hoved pumpe spermen ind i min livmoder med fuld kraft. Det følte som om det var brandslange som man ikke kunne slukke for. Så inden for 3-4 minutter fik jeg min anden orgasme, jeg holdte ham godt fast med mine ben. Mens han brummede op i luften. De andre skreg kom så fyld fruens fisse op… Ja sådan fyld min livmoder op med din dejlige varme sperm.

Da jeg kunne mærke hans hoved blev mindre, slap jeg mit faste greb om ham og lod ham trække sig ud. Hele hans pik glinsede af mine safter og sperm, jeg kunne mærke noget af spermen løb ud og ned over min stjerne. Hurtigt var nummer 2 neger klar til at kneppe min sperm fyldte fisse. Der var ingen grund til at tirre mig først, så han fik mig op på alle fire og gled hurtigt ind i mig. Hans pik var en lille smule tykkere end den første. Og den føltes lige så godt som den første gjorde. Han holdte god fast om min len, mens han kørte sin pik hurtigt ind og ud af min fisse.

Ham som lige havde fyldt mig med sperm, slikkede jeg hans pik ren for mine safter og sperm. Den tredje begyndte at lyne min bryllupskjole op bag på. For så var den ikke i vejen, og blev heller ikke plettet af sperm og mine safter. I et fælles træk fik de to neger kjolen og resten af mig over hovedet. Mine store bryster hang og gyngede i takt til de hårdere stød som han gav mig. Når han bankede pikken helt i bund. Og hver gang han var i bund lyd der et svup, fra spermen som havde smurt hele hans pik ind i. Han havde lige fundet mit g-punkt så han kørte kun pikken frem og tilbage over den.

Mens hans fingre gned på min klitoris. Så det fik mig til at stønne mere og mere, jeg kunne mærke endnu en orgasme var på vej. Så jeg bad ham om at kneppe mig hårdt og dybt igen. Mens jeg slikkede løs på de andre to pikke. Og de havde mine bryster under behandling… Knep den lille liderlige frue, give hende hvad hun vil have… Fyld hende op med din sperm, hun kan sikkert ikke få nok sperm op i sig. Nej jeg kan ikke, glæder mig til at mærke alt jeres sperm. Løbe ned af mine ben når jeg går op af kirkegulvet. Og se på min hanrej’s ansigt, når jeg fortæller ham at min fisse er fuld af sperm. Og han skal slikke mig ren efter vi har sagt ja til hinanden.

Næsten med en brutal kraft bankede han pikken ind og ud af fisse. Jeg kunne mærke han blev hårdere og pikhovedet voksede næsten til dobbelt størrelse. Med et hårdt stød holdte han mig godt fast om mine hofter, og sendte kaskader af sperm op i min livmoder. Mens han brummede rigtigt højt. Han faldt tungt ned over min ryg, og pressede mig helt ned i sengen. Efter et par stød frem og tilbage, rejste han sig op og ventede sig smilende om mod Christina. Hele hans pik var smurt ind som om det var hvid glasur. Christina slikkede sig om munden. Hun ville sikkert ønske at det var hende, som blev gennemkneppet af de 3 lækrere neger og fyldt op med sperm.

Den sidste var mere end klar til at kneppe min sperm fyldte fisse, for hans pik var den største og længste af dem alle. Jeg var slet ikke i tvivl om at han nok skulle få pikhovedet helt op i livmoderen. For sådan som de andre havde udvidet det ville han nemt komme ind. Han lagde sig ned ved siden af mig, og trak mig helt op af hans bryst og mave så vi lå i ske. Han lagde pikken op af mit venusbjerg for at vise Christina, hvor langt hans pik ville trænge op i mig. Jeg lagde mine fingre over og guide den ind i mig. Selv om jeg var godt fyldt op kunne jeg mærke, at jeg var fyldt helt ud til bristepunktet. Han begyndte med små stød at trænge længere ind, med et var han helt inde og hovedet var trængt igennem.

Begyndte han først at skrue op for tempoet. Det var en ufattelig beskrivelse at mærke hvordan min fisse bare tog i mod ham med åbenhed. Jeg kunne slet ikke styre mine støn og skrig, så liderlig var jeg og ønskede ikke at de skulle stoppe med at kneppe mig. Plus jeg var fuldstændig ligeglad med at man kunne høre hvad der skete. For jeg nød dem fuldt ud som en billig hvid tøs, der ikke kunne få nok negerpik. Han lagde sin ene arm om min mave, og fik mig op så jeg lå op af hans mave og bryst. Igen begyndte han på sit hurtigt tempo, så hans tunge nosser klaskede ind mod min stjerne… Jeg bad ham om at kneppe mig hårdere og dybere, så jeg kunne mærke fuglene synge.

Jeg skal give dig pik din liderlige sperm fyldt kone, så du ikke kan tænke på andet end at mærke min store fede pik. Langt oppe i din liderlige stramme fisse, og du vil bede os om at komme igen og igen… Åhhhh! Ja vil i ikke nok komme igen og ydmyge min lille hanrej. Mens han sidder over i hjørnet og spiller sin lille pik. Det kan du fanme tror vi vil gøre, og fylde din stramme lækre fisse med sperm igen… Arghhh! Jeg kommer snart, stram din fisse noget mere… Lad mig mærke din fisse kommer over min pik… Det var ikke noget han behøvede at sige for det skete helt automatisk, da han igen trængte helt igennem livmoderindgangen.

Vi begge to gled ned i ske position igen, og med to hårdere stød sendte han. Sin opsparede sperm ind så den blande sig med alt det andet. Og igen kom jeg i en stor orgasme. Christina zoomede ind på den pulsene pik og videre op på vores ansigter. Med hans pik inde i mig lå vi et øjeblik og fik pusten igen. De andre to sad og grinede højt, det her er den bedste oplevelse vi længe havde været med til. Og at blive hyret til at gennemkneppe en kvinde som skal giftes dagen efter. I skal ikke tro vi er færdig i nu, for det er jeg slet ikke. Nej det skulle ikke forbavse os, men lad os lige slappe af et øjeblik før vi tager en runde mere.

Christina fik taget et par billeder af min fyldte fisse og en glasur hvid negerpik… Efter en time måske 1½ time fik jeg samme tur og blev fyldt mere op… Inden jeg lagde mig til at sove fik mit viberne æg sat op, for at holde på spermen. Da jeg vågnede kunne jeg godt mærke min fisse var øm, men det var en dejlig ømhed jeg havde… Timerne før jeg skulle i kirken gik hurtigt, jeg havde stadigvæk ægget oppe i mig… Det var først i de sidste sekunder jeg trak ægget ud i limousinen. Før jeg gik den lange vej op af kirkegulvet, med alt deres sperm løbe ned af mine ben.

Efter vi havde sagt ja og havde kysset, viskede jeg i min mands øret. At min fisse var fyldt med negersperm, og at han havde noget at glæde sig over. Når vi kom hjem fra kirken og før vi ankom til festen…

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 42 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.