Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Efter mange erfaringer med min ex og min nuværende kone tænker jeg mange gange over om jeg er cuckold eller kun er den som gerne deler sin dejlige kone med andre!

Jeg var gift og har haft det fint i mange år. I vores sexliv kommer der en tanke som ikke ville forlade os. Den anden pik i form af en ven vi havde dengang. Efter mange forsøg komme det så endelig til det vi mange gange har fantaseret om. vores første trekant. Jan som jeg vil kalde ham var som gæst ved os til nytår. vores børn sov og han var med sin søn til sengs. Min kone og jeg sad i stuen og begyndte at kæle sammen. Hun spurgte om jeg stadig var friskt til en lille trekant. Hvordan nu, tænkte jeg og hun svarede at jeg nu kunne spørge Jan om han har lyst. Uden tøj gik jeg op i gæsteværelset og kalde på Jan. Han komme ned i stuen så os uden tøj på og ville straks gå igen. Men jeg (ja jeg) bad ham at blive. De efterkommende forklaringer og hvorfor og hvordan er ikke at forklare men efter nogen tid var Jan uden tøj og min kone suttede hans pik til en brugbar størrelse mens jeg kneppede hende. Hvem der så bestemte farten er ikke helt klar for mig. Jeg kneppede min kone og Jan så på, Jan kneppede min kone og jeg så på, efter at min kone var til anal kneppede vi hende sammen og efter næsten tre timer sex uden hæmninger og en godt drivende kone skiltes vi og gik alle i seng. Da min kone lå ved min side begyndte hun at tude og fortrød det hun lige har lavet og var bange for at jeg ikke kunne stå for det skete.  Jeg selv var lidt forbavset over hendes reaktion fordi efter hendes gøren forinden havde jeg den indtryk at hun virkelig nød det som skete, så jeg fik hende ned igen og gav hende at forstå at det hele var fint for mig og jeg kunne sagtens forestille mig at gentage det. Jeg tror det var starten til det man simpelthen kalder cuckold. Når det var muligt fik min kone Jan med i vores seng. Engang imellem også uden mit tilstedeværen. Jeg selv nød tanken at hun lige kneppede med min ven og elskede hendes kærlige omgang med mig efter hun var i sengen med Jan. At jeg gang på gang slikkede hans sperm und af min kones fisse var for mig fuldstændig normalt. Men da jeg så blev udeladt af deres spil med den bemærkning at Jan bedre kunne kneppe med min kone når jeg ikke var til stede, var så alligevel noget jeg dårlig kunne finde mig i. At sidde i stuen mens ens kone bliver kneppet, er dog lidt for meget for mit vedkommen. Da jeg senere sagde det til min kone, kunne hun ikke forstå hvorfor jeg ikke ville det, det var dog alligevel mig der har sat tingende i gang og nu hvor hun nød det kunne jeg da ikke bare sådan stoppe hendes sexlege med Jan. Efter min forklaring og en samtale med Jan blev vi enig at dette forhold ikke kunne køre sådan. Efter vores samtale har vi ofte haft sex sammen, men Jan og min kone også alene men ikke når jeg var hjemme.

Jeg elsker at se min kone når hun for en orgasme lige meget hvordan det kommer til det. Om det nu er mig der giver hende den eller om hun eller andre gør det, den tanke at hun har det dejlig er den som tæller mest for mig. Er jeg nu cuckold eller ikke?

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 35 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.