Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Fortsat: Et ægtepar er på Sicilien, hvor konen er ved at springe ud som hotwife, uden at hendes mand har specielt mange indvendinger. Hun har allerede oplevet suset med en ung mand og er nu på handlen med en charmerende spanioler, som de har fantaseret lidt om. Grundet deres nyopdagede kink, er ægteparrets sexliv ungt, som aldrig før.

Vi rejser os fra bordet i restauranten. Jeg får et kys på kinden og vi forlader stedet. Jeg bliver installeret på passagersædet, med en elegance og opmærksomhed, som går ud over det sædvanlige. Juans selvtillid er i top og jeg nyder godt af effekten. Snart vi kører ind mod centrum. Vi ender ved en bygning, hvor der står MP på vinduer og døre.

SEX I DAG?

”Nu skal du bare slappe af og nyde det”, siger Juan med fast stemme. ”Det er ikke ment som et frieri.”

Da Juan har lukket mig ud, fører han mig ind gennem døren. Da vi kommer indenfor i en slags hall, er jeg er ved at gå på halen. Der står tre mannequin dukker med fantastiske bronze farvede kjoler på, som tydeligt refererer til græsk mytologi. Da jeg ser mig omkring, står der også adskillige giner med brudekjoler, som jeg gætter på var det, som Juan hentydede til, inden vi gik ind. Nede bagerst i det kæmpestore rum, er der en stor mængde brudekjoler på bøjler.

”Hvad skal vi?” spørger jeg med næsten hviskende stemme.

”Du skal klædes på”, svarer Juan kort

Han trækker mig med op på første sal, hvor vi møder skræddermesteren, en kvinde, som tilfældigvis også hedder Francesca. Åbenbart et almindeligt navn på Sicilien. Hun er en lys kvinde med blondt hår og rolige observerende, brune øjne. Hendes læbestift er knaldrød. Hun hilser hjerteligt på Juan og formeldt på mig, idet hendes trænede øjne skanner min krop. Jeg gyser ved følelsen af, at hun kan se mine svagheder. Hun forekommer mig at være rank og stærk.

Rummet har store gamle vinduer med lodret stribede gardiner i nogle solskinsfarver, et stort mahogni spisebord med stole, som ligner at det bliver brugt til arbejde, for det flyder med stof prøver. Der står også en bordlampe og en vase med røde Dahlia. Skrivebordet i den modsatte ende ser mindst lige så rodet ud. I det tilstødende rum, er der nogle gode stole, samt et flygel. På væggene hænger der billeder med fantastiske eksempler på husets arbejde. Gardinerne giver lyset i rummene et orange skær. I begge rum står der nogle få giner med vidunderlige kjoler.

Juan taler med Francesca. Hun skæver ofte til mig og nikker afmålt. Jeg sonderer kjolerne, eftersom jeg forventer, på et eller andet tidspunkt, at blive indblandet i samtalen.

To af kjolerne er i lilla blomstret stof og med orange silke. På den lange model er bryst partiet orange og på den korte model, bliver det orange silke brugt, som en slags gevandter fra taljen og ned mod gulvet, samt en halsklud. Selv om lilla er min ynglingsfarve, bryder jeg mig ikke så meget om dem.

Juan og indehaveren begynder at følge mig rundt på min sondering.

I det tilstødende rum, - det med flygel, er der tre modeller. De er alle flotte, men særligt én falder i min smag. Den er enkel og cool. Det er grundlæggende en hvid, lang kjole med plisseret skørt, uden ærmer. Den har en lille rund hals og på overdelen er der ligesom påsyet et sort net mønster, som ligner edderkoppespind. Desuden snor sorte, slanke blade sig fra navleregionen op over brystet, som en plante. Over det hvide plisserede underskørt, er et glat sort overskørt, som er bundet i livet, hvilket giver kjolen en kæmpe høj ærbar slids på venstre lår. Det ligner, at den er nem at bære og den ser tjekket ud.

Juan spørger mig om der er noget, som tiltaler mig. Jeg må huske, at her kan man få det som man vil. Alt kan laves, hvis der er tid.

Jeg udpeger kjolen, som jeg synes er den bedste.

”Kan den laves, så det sorte bliver lilla?” spørger jeg, halvt henvendt til Juan og halvt til Francesca.

Juan spørger til mulighederne. De snakker lidt frem og tilbage. Juan nikker.

”Den kan du godt få lavet, så den er færdig, når vi skal bruge den”, siger han smilende.

”Og hvornår skal vi da det”, spørger jeg, hvortil Juan vinker afhvergende og smiler hemmelighedsfuldt.

Derefter får jeg taget mål af skrædderens assistent, en smuk ung dame, som er ganske udfordrerne klædt. Jeg bemærker de meget høje sko og den ultra korte nederdel, som afslører at strømperne slutter øverst på hendes lår. Blusen ser ud til at have et anstrengt forhold til de voluminøse bryster bag stoffet. Juan lægger vist også mærke til hende. Jeg føler en trang til at bukke mig ned, for at undersøge om hun bærer trusser, for det tror jeg nemlig ikke at hun gør. Jeg styrer mig pænt.

Chefen fører en skarp tone og assistenten er usædvanlig overbærende, underdanig og høflig, mens hun kravler rundt på sine strømpebeklædte knæ. Jeg fornemmer, at de har et helt særligt forhold. Mens Francesca forklarer, at tiden er knap, så det er vigtigt, at vi passer aftalen til første prøvning fredag, forestiller jeg mig hvad som vil hænde, efter at vi har forladt stedet. Det billede som kommer frem, forestiller den unge dame, som ligger over Francescas knæ med en rød ende. Det er en smule frækt og jeg kan ikke lade være med at smile for mig selv.

Vi hilser af og går tilbage mod bilen. I hall’en dvæler jeg lidt ved de græske gudinder.

”Vil du hellere have en af dem”, spørger Juan.

”Nej, men de er fantastiske”, siger jeg lidt drømmende. ”Jeg kan bare ikke det med åben ryg. Jeg vil have en rigtig BH på.”

”Åh, men det findes der råd for”, prøver Juan.

”Nej”, skærer jeg igennem. ”Desuden har jeg valgt.”

”Okay-okay”, siger Juan og lukker mig ud. ”Du har god smag. Lidt for nordisk måske. En Siciliansk kvinde, ville have valgt mere temperamentsfuldt, sandsynligvis den model til venstre for kjolen, som du valgte” 

Han åbner bildøren, så jeg kan sætte mig ind. Det falder mig efterhånden slet ikke ind, selv at tage i døren. Heller ikke andre døre, for den sags skyld. Vi kører.

”Jeg vil gerne invitere jer til middag næste fredag, altså dagen før at i drager hjem”, siger Juan samtidig med at han sætter bilen i gang og kører bort fra centrum. ”Jeg vil sætte pris på, at din mand også er standsmæssigt påklædt.”

”Tak, det er umådeligt venligt af dig”, siger jeg med en kildrende fornemmelse i kroppen. ”Er kjolen bestemt for det arrangement?”

Juan nikker.

”Du synes godt om assistenten”, siger jeg konstaterende.

”Hun er meget appetitlig”, svarer Juan. ”De vil også deltage på fredag. Det kan i glæde jer til. Du lagde vel mærke til, at Francesca er chef på mere end en måde? Assistenten gør alt, hvad Fruen beder hende om, - og jeg mener - ALT.” Juans smil er ikke til at tage fejl af. Det bekræfter med al tydelighed hans ord.

”Jo, jeg bemærkede at en særlig energi”, siger jeg.

For syv sytten, jeg havde ret. Tanken sætter igen noget i gang mellem mine ben. Igen, er det en kvinde, som tænder mit skød. Jeg føler mig ikke tryg ved tanken, men assistenten kan noget. Det må jeg bare erkende. Juan drejer ind til et storcenter og parkerer elegant. Han ”lukker mig ud” af bilen og vi går hen mod indgangen. Jeg mærker hans hånd på min lænd. Han bliver mere og mere modig, konstaterer jeg, uden på nogen måde, at have noget imod det. Jeg er tæt på bare at give slip. Han er virkelig en lækker mand.

”Du skal have nogle sko til kjolen”, siger Juan tænksomt.

”Ja, det skal jeg vel”, siger jeg lidt drillende.

Hvilket støder Juan lidt. ”Hvad mener du med det?”

”Jeg driller bare”, siger jeg. ”Du har vel allerede nogle bestemte sko i tanken.”

”Nu må vi se”, svarer han. ”Jeg tror det bliver vanskeligt at finde nogle i lilla, men så må hvid lak gå an.”

Han tager mig ind i en ret dyr skobutik, med ekstravagante modeller. Her ville jeg aldrig selv være gået ind.

”Hvad nummer bruger du?” spørger han, mens vi går hen mod personalet, bestående af en yngre dame af afrikansk afstamning. Hendes gule sko står knald skarpt til hendes mørke hud, hendes flaskegrønne nederdel og hvide skjorte med gule kanter på krave og ærmer.

”Euro 37”, svarer jeg.

De taler sammen et øjeblik. Hun ser kort på mig. Så forsvinder hun i et friskt tempo på sine lange ben. Da hun kommer tilbage, får jeg et sjok. Hun medbringer et par lilla støvler, som går op til midt på låret. Jeg plejer at referere til dem, som luderstøvler, men det er mest bygget på fordomme. Derudover bringer hun hvide laksandaler med en lille lilla blomst ved ankelspændet. Begge par i en højde, som vil sende mig op i den svimlende tynde luft.

Juans øjne lyser. Jeg kan godt se, hvilket par han helst vil se mig i. Det bliver vi flere om at bestemme. Sandalerne er klart min favorit.

”Dem der”, siger jeg og peger på sandalen.

”Jamen, de andre er da også flotte”, prøver Juan. ”Farven passer til kjolen.”

”Jamen, kære Juan” forsvarer jeg. ”De bliver alt for varme under den lange kjole.

Han smiler bare underfundigt. Det forekommer mig, at der er en del af historien, som jeg ikke er blevet indviet i. Hvad skal det her betyde? Spændingen, gør mig igen våd. Nu var det ellers faldet lidt til ro, efter vi snakkede om skrædderassistenten.

”Du kan da i det mindste prøve dem”, siger han med gavtyvblikket på.

Jeg nikker betænksomt. Selvfølgelig kan jeg det. Ikke mindst, hvis det vil glæde ham.

Den mørke pige viser os hen i et hjørne af butikken, hvor hun trækker et forhæng for, så vi har lidt privatliv. Det har jeg aldrig set i en skobutik, men jeg har heller ikke handlet støvler af den kaliber. Man kommer næsten uundgåeligt til at vise et stykke med bart, når man skal have dem på. Juan bringer modellerne med ind i ”privaten”.

”Hvad skal jeg prøve først”, spørger jeg Juan.

”Støvlerne”, svarer han øjeblikkeligt, med hæs stemme.

Stemmen får mig til at kaste et blik til hans skridt, hvor jeg finder omridset af en erigeret lem. Forundret over den virkning, som støvlerne allerede har på ham, griber jeg dem og lyner lynlåsen ned.

”Tag kjolen af først”, siger Juan med en hæs og bestemt stemme, som jeg ikke har hørt før.

Jeg tøver et øjeblik, men krænger så kjolen over hovedet. Jeg når at tænke, at jeg skulle have valgt, at beholde det lilla sæt undertøj på. Mine fissesafter løber hurtigt til. Det føles frækt det her. Igen, står jeg i undertøj foran Juan. Støvlerne føles helt exceptionelt bløde i skindet. De kærtegner min højre fod, da jeg, med rystende hænder, stikker i dem. Lyden af den ekstraordinært lange lynlås får de små hår op at stå. Et øjeblik, nyder jeg følelsen af støvlen, som lægger sig blidt om hele mit højre ben, ulig noget andet, som jeg har prøvet. Sekunder senere, da jeg står på det støvle beklædte ben, er jeg ved at miste balancen, da jeg vil trække den venstre støvle på. De er mega høje. Jeg ser ind i spejlet. Kvinden, som viser sig for mig, er helt ukendt. Men, jeg ved med det samme, at det er den kvinde, som jeg er ved at blive til. Hun er kvinden, som frister. Hun er kvinden, som nyder begæret fra fremmede mænd.

Jeg ser på Juan og bemærker, at vi er blevet lige høje. Noget andet som rammer mig, er Juans øjne. Han ser på mig med begær. Jeg kan høre hans vejrtrækning og se hans pik, som presser bukserne ud af. Der er ikke noget, som at blive begæret. Det er ikke fint eller classy, men det er fucking liderligt. Jeg føler mig som boblende champagne indeni. En champagne, som øjensynligt driver ned i min fisse og ud i mine trusser. Jeg vender mig og studerer min røv i spejlet. Høje hæle er doping for røven. Jeg svajer ekstra i lænden. Jeg ved ikke, hvad som går af mig. Den lille grå dame fra firmaets moms- og skatteafdeling, står og frister en vildt fremmed mand med sin lidt store røv.

Juan træder hastigt et skridt nærmere og kærtegner min ene balle.

”Er du klar over, hvor uimodståelig du ser ud”, hvisker han og kysser mig på halsen, mens vi begge udstøder sagte, men slet tilbageholdte støn. Han griber om mine bryster og jeg kan mærke hans rejste manddom mod ballen. Min fisse pulserer livligt. Der er slet ingen tvivl længere. Jeg MÅ ha’ de støvler. Med en kraftanstrengelse, får jeg mig revet løs.

”Juan, ikke nu”, siger jeg lidt febrilsk, overrasket over min uvante virkning på det modsatte køn. ”… Jeg skal også prøve de andre sko.”

Vi tvinger os selv videre. Jeg skifter lidt modvilligt til de hvide sandaler. Hvis jeg havde prøvet dem først, tror jeg bare, at jeg havde beholdt støvlerne på og smidt trusserne. De gør noget uforudsigeligt ved mig, de støvler.

”De er altså bedre til kjolen”, siger jeg, da jeg står i høje hvide sandaler og undrer mig over, hvor behagelige de føles på fødderne. Det må være prisen, som giver lidt ekstra kvalitet.

”Du får begge to”, konkluderer Juan, uden at vende den med mig.

Butiksassistents smil bliver kæmpe, da Juan meddeler beslutningen. Dagens omsætning er åbenbart reddet. De støvler er vist hundedyre, - og sandalerne er heller ikke en discount udgave.

Vi forlader sko forretningen. Juan er lidt tavs, da vi går med hinanden i hånden ned af centerets brede gang. Vi passerer en stor søjle, uden for en mindre besøgt butik, da Juan pludselig trækker mig i skjul bag søjlen og kysser mig rigtigt med tungen. Endelig! Jeg jubler. Det er himlen. Han kysser dejligt og kraftfuldt, uden at være voldsom. Vi snaver i flere minutter, som et nyforelsket teenage par. Så kysser han min hals, mit øre, mit ansigt, før vi kysser med tungen igen.

Mine knæ er gelé… Godt, at være i hans stærke arme. Blodet bruser og fissen sejler…. Godt, at jeg beholdt trusserne på.

”Arh”, siger Juan endelig, tæt på mit øre. ”Hvor havde jeg bare lyst dig i den skobutik. Du var fantastisk og så virkelig utrolig fristende ud. Jeg har vist en lille fetich med sådan nogle støvler”

”Men det er gået over nu?” driller jeg.

”Næsten, men ikke helt”, bøjer Juan af på mit drilleri. Efter en pause tilføjer han: ”Det syn vil være med mig til evig tid”

Få sex i dag

Min fisse varmer sig i hans begær og væder villigt mine allerede gennemvåde trusser. Vi fortsætter til en god tøjbutik og køber noget mere dagligdags tøj. Jeg vælger praktisk, mens Juan prøver at overtale mig til at være smartere, kortere, mere tætsiddende og i det hele taget frækkere.

”Det er Sicilien. Klæd dig, som de sicilianske kvinder”, proklamerer han.

”Nej, ikke strømpebukser”, indvender han. ”Du skal gå med strømper, som de sicilianske kvinder.”

”Det skal være hæl på skoene, søde. Ikke de der flade nogen.”

Vi er ikke helt enige, men finder kompromiserne i humoristisk kamp. Resultatet bliver helt sikkert meget bedre, end hvis jeg havde handlet selv. Jeg rigtig glad for mit tøj og lykkelig for min nye ven. Da vi har købt det sidste kosmetik og en tandbørste, går vi tilbage til bilen belæsset med poser. Jeg glæder mig til, at vise det til min mand. Jeg vil også fortælle ham, at Juan er væsentligt bedre at handle med, en han er. Men det tror jeg i øvrigt godt, at han selv kan regne ud.

Juan skal lige på toilettet før vi kører. Det skal jeg også, men jeg siger ikke noget, for jeg har en skummel plan. Nu, har vi varmet på hinanden hele dagen. Så nu, må jeg simpelthen snart have en orgasme. Mens Juan er væk griber jeg posen med støvlerne og løber selv på toilettet.

Vel inde i båsen, hopper jeg ud af trussen. Den er lidt fedtet af alt den liderlige saft, som har forladt mig siden i formiddags. Jeg sætter mig på toilettet og får tisset. Jeg kigger på trusserne i min hånd. De lugter stærkt af kvinde. Beslutningen er taget. De skal ikke på igen. Jeg vasker hænder og vrider trusserne op med sæbe. Så bruger jeg trusserne til, at vaske mig i skridtet og skifter fodtøj. Mine sko og de våde trusser ryger ned i posen, hvor støvlerne for lidt siden lå.

Jeg ser mig i spejlet. Jeg ved ikke, hvor smart det er. Kjolen ligner en sæk og passer ikke til de provokerende støvler. Jeg river kjolens skørt, så den bliver lårkort og flosset. Det hjælper og den berusende følelse kommer tilbage. Jeg mindes med fryd Juans reaktion, da jeg prøvede støvlerne i butikken. Nu skal de bruges ude i virkeligheden. Jeg smiler sejrssikkert, da jeg forlader toilettet. Der bliver kigget.

Udenfor finder jeg Juan. Han er tydeligvis lidt irriteret over min uventede forsvinden og lader det gå ud over venstre fordæk, som får nogle små spark. Jeg går en lille omvej, så jeg uset kan nærme mig ham bagfra. Det er lidt vanskeligt, at være elegant i de høje hæle, men jeg gør mig umage. Tager den mest muligt med ro og roterer lidt overdrevet i hoften. De sidste skridt lister jeg. Hælene er forræderiske og kan nemt afsløre mig. Min fisse driver af forventning og spænding. Jeg prikker ham på skulderen og han snurrer rundt. Blikket veksler fra vredt, til overrasket og til liderligt.

”Undskyld Signore, siger jeg med påtaget lillepigestemme. ”Gi’r du et lift?”

Jeg skyder hoften ud til siden og de små dråber begynder, at løbe ned af mit lår. Juan stirrer bare sultent på mig, smiler så ulvesmilet, mens han tager min hånd og fører mig til passager siden, hvor han åbner døren med en overdreven gestus.

”Vær så god, Signora”

 Jeg sætter mig ind, mens jeg behændigt sørger for at løfte tilpas i min lårkorte model, så han ikke kan undgå at bemærke, den ubeskrivelige forførende mangel på trusser. Juans lumre smil, nærmest sprænger tilfredshedsskalaen, mens han øjne brænder i mit skød. Min fisse svælger i den overdrevne opmærksomhed og er efterhånden på grænsen til, at transformere sig til en kusse.

Mine knæ dirrer let, da vi svinger ud fra centerets parkeringsplads og Juan presser Alfa’en op i fart. Mellem gearskiftene, ligger hans hånd på det minimale bare stykke af mit lår, som findes over støvlen og centimeter tæt på mine sensitive store læber. Behændigt undgår han mit kogende skød. Han slikker sig om munden. Hans stive kusse-fornøjer, står som en teltpæl i hans bukser. Den er, på en og samme tid, ulidelig tæt på og frustrerende langt væk.

”Kender du ikke et lidt ugenert sted, hvor vi kan holde en pause”, stønner jeg med besvær.

Han siger ikke noget. Nikker bare og kører alt, alt for stærkt. Jeg tænker kun på tilfredsstillelse. Mine hænder søger min kusse, men jeg får et rap over nalderne og besked på at opføre mig anstændigt. Jeg spreder benene yderligere og rykker mig frem i sædet i håb om, at han forbarmer sig over mig og glæder min sultne kusse med et lille kærtegn.

Jeg itu-river min gamle særk af en kjole og befrier mine bryster fra BH’ens sikre favn. Jeg stimulerer mine vorter, hvilket bevirker at jeg stønner ukontrolleret højt. Jeg MÅ bare have kærtegn. Min krop hungrer. Juan kaster liderlige blikke, mens han presser bilens motor i høje omdrejninger.

Pludselig drejer han fra og et øjeblik efter, holder vi på en ugenert rasteplads, med udsigt over det sydlige Sicilien. Endelig, har jeg Juans dejlige pik i min mund. Den er præcis lige så lækker, som jeg havde drømt. Bilen var ikke stoppet, før han havde trukket bukserne ned og trukket mit ansigt over sig. Jeg sutter med stor nydelse, hvilket jeg tilkendegiver med en brummende lyd. Hver gang jeg forsøger at tilfredsstille mig selv, får jeg et slag i min struttende røv.

Det er ikke længe siden, at jeg begyndte at sutte pik. Nu nyder jeg det helt enormt. Da jeg var yngre, betragtede jeg det som værende ulækkert. Derfor er det først for nylig, at jeg i desperation over min mands manglende lyst, overgav mig og suttede hans pik for første gang. Det er kun en ting, jeg har fortrudt og det er, at jeg ikke gjorde det noget før.

Juans stav er hård som stål og han stønnen bliver hurtigt højere. Vi er simpelthen over liderlige, efter at have tirret hinanden i det små hele dagen. Der går ikke længe inden han eksploderer i min mund, mens han råber:

”Jaaaae, ja, min lille hore kone. Slug min fede sperm. Du har fristet mig til det her hele dagen.”

Han presser sin pik i min hals og jeg må sluge. Gispende efter vejret, dukker jeg op mellem hans ben, med sperm i mundvigene.

”Liderlige svin. Det er første gang, at jeg har slugt”, stønner jeg, mens jeg hiver efter vejret.

”Det har du selv bedt om, din provokerende luder. Ved din mand, at du sluger andre mænds sperm?”

”Det får han at vide i aften. Nu vil jeg ud og finde en frisk man, for du er vel ikke til mere”, tirrer jeg.

For første gang, åbner jeg bare bildøren og begynder at svanse ud mod vejen. Jeg kommer ikke mange meter, før Juan griber min arm.

”Sut mig igen, så skal du få, hvad du fortjener.”

Jeg går på hug og tager ham i munden igen, mens han afklæder sig resten af sit tøj. Snart er han nøgen og hans pik så god som ny. Han nærmest smider mig over kølerhjelmen, som stadig er varm, efter den vilde kørsel. Det er jeg dæl’me også, men nu er det mig, som bliver kørt vildt. Jeg klynker af lykke, da min kusse endelig smager pik. Det vælter ud af mig med en lind strøm af lyksalige lyde. Juan ridder mig heftigt, mens jeg ligger med brystvorterne på en varm kølerhjelm og mine ben står, vidt spredte, i et par første klasses luder støvler, på en afsides rasteplads, med en fabelagtig udsigt, på det sydlige Sicilien. Efter at være kommet i min mund, er Juan virkelig udholdende, hvilket jeg nyder til fulde. Han masserer min stjerne med hans fingre, som jeg elsker det og snart -

”Ååååårrrhh, åååårrrhh, ååårrh”, kommer jeg råbende i en eksplosiv orgasme.

Juan vender mig rundt og vi ser småleende på hinanden. Vi sveder bravt i varmen. Den gensidige latter bekræfter, at vi begge finder dette øjeblik, særligt. Han kysser mig ømt, først på munden, siden i ansigtet og på halsen. Mine bestøvlede ben er spredte og slynger sig ind i mellem om hans krop. Langsomt bevæger han sig syd på. Bryster, mave, venusbjerg, bart stykke lår. Min hånd griber efter hans hår, men han afværger det behændigt. Snart er han dog på rette vej, umh, skamlæber, mellemkød, klitoris.

Åh, jeg samler uvilkårligt knæene, da han rammer klitten med sin vidunderlige tunge. Min lille knop er super sensitiv, men snart er jeg klar igen. Juan er forsigtig med tungen omkring klitten og vender sin opmærksomhed mod mit indre. Hans tunge strækker sig mod mit G-punkt, som behændigt bliver stimuleret, mens jeg nærmer mig min næste orgasme.

Tungen skifter igen til min klit og en finger trykker let indvendig. Fjerlet og i takt, berører Juan min klit og mit G-punkt. Min orgasme sniger sig ind på mig. Hans frie hånd masserer mit bryst. Jeg vrider mig, for at opnå forløsning, men jeg bestemmer intet, og da slet ikke farten lige nu. Ulideligt langsomt, bygger Juan min orgasme op. Da jeg er lige ved, stopper han og støder sin pik direkte i bund. Jeg kommer på første stød i et langt grådkvalt klynk, mens min kusse malker Juan.

Da orgasmen er klinget af, forsætter Juan med at kneppe min efterhånden godt møre kusse. Hurtigere og hurtigere pumper hans lækre pik i mig. Jeg ligger bare og kærtegner mine bryster, mens jeg nyder at være genstand for hans begær. Bedst, som jeg tror, at han har glemt alt om mig og kun tænker på sig selv, rører en finger let på min klit, åhh. Mens han smadrer sig op i mit indre og skyder sin salte sperm, når jeg at komme sammen med ham, i en lille afsluttende orgasme.

Jeg sætter mig op og vi krammer, mens vi genvinder pusten og Juan langsomt bliver slap og falder ud af mig.

”Huh, siger han. Hvis du kan kneppe din mand i aften, så er du godt nok vild”

Jeg smiler, mens vi gør os klar til at køre hjem.

”Jeg tror slet ikke, at jeg får noget valg”, tænker jeg for mig selv.

Francesca gør store øjne, da vi ankommer til hotellet. Jeg selv iført lilla luderstøvler og itu revet kjole, mens Juan, mere anstændigt klædt, hjælper mig med at slæbe de utallige poser op på værelset.

”Tak for en dejlig dag, Juan”, siger jeg og giver ham et passende farvelkys.

”Husk fredag, skønne” Han smiler lidt frækt, da han vinker og går.

 

Eventyret fortsættes på Sicilien.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 6 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.