Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Fortsat: Et ægtepar er på Sicilien, hvor konen i første afsnit havde en lille ting gående med sidemanden i flyveren. Som en slags straf, kom hendes bagage ikke frem. Det har siden vist sig, at hendes mand godt så den lille affære, men ikke havde specielt mange indvendinger. De er nu på hotellet og har lige tilbragt de første hede nætter der. Konen har en aftale med en charmerende spanioler, som de har fantaseret lidt om. Men grundet en udsættelse endte hun igår med, at kneppe den fremmede fra flyet.

--------

SEX I DAG?

Det er endelig mandag. Dagen hvor butikkerne åbner og jeg har en aftale med Juan. Det håber jeg i alt fald inderligt.

Min mand havde min kuffert med hjem i går. Han havde været i Palermo og hente den. Han kom derfor sent hjem. Så nu har jeg fået alle mine usle ting. Men det er langt bedre end ingenting at have.

Åh, hvor var i går dog en fræk dag. Minderne, om fræk italienersex nede i de snævre gader, er søde at vågne til. Min fisse morgenvæder lystigt og mine fingrer søger per refleks dens søde juice.

Min mand og jeg kneppede igen, igen i aftes. Mens vi talte om vores dag, begyndte jeg at nusse og slikke ham stiv. Dernæst, fortalte jeg i saftige vendinger, om mit møde med den fremmede fra flyveren. Jeg berettede velvilligt, hvorledes den unge fremmede havde fået min lyst til at vokse ustyrligt. Alt imens, min mand blev mere og mere ophidset. Jeg tirrede ham med, hvor godt den unge fremmede føltes i min fisse, hvor dejligt han kneppede mig og hvor hårdt jeg kom. Til sidst kunne min mand ikke styre sig længere og han tog mig råt bagfra, mens vi talte for frækt sammen.

”Årh, din lille luder fisse”, skældte han lavt. ”Jag kan ikke lade dig alene i en time, før du ligger i med alle gadens drenge.”

”Det er fordi, du ikke knepper mig hårdt og længe nok”, svarede jeg i trods.

”Ååhhh, uterlige skøge, jeg elsker din liderlige utro fisse”

”Så tag mig, som en kælling. Pul mig med din fede pæl.”

”Jaaee, nu skal fam’me få, så du kan mærke det.”

 ”Ååhh, ja! KNEP MIG, så jeg aldrig mere tænker på andre mænd..”

Åh, Gud hvor jeg nød det. Jeg nød at se hans ophidselse og jeg nød at mærke han fede pik oppe i min sjappende kusse. Jeg kan ikke få nok af, når han flår mig rundt, - når han tager mig, med næsten ukontrollerbar lidenskab. Vi ilede mod klimaks og vi kom, mens min mad knugede mig i hans arme og min fisse malkede ham til sidste dråbe. Vi råbte vores orgasmer, så jeg ikke er helt tryg ved at skulle møde Francesca i dag. Der kunne godt ligge en pinlig klage og vente på os.

Min mand sover stadig. Jeg kryber under lagenet og tager hans pik i munden, mens jeg gør det dejligt for mig selv. Han brummer tilfreds og vågner langsomt, mens min tunge, med rolige strøg vækker ham. Jeg nyder at have hans pik i munden. Jeg nyder alt ved sex. Jeg fatter ikke, at for få uger siden, var sex en by i Rusland og nu er min fisse helt mør og glad af alt det pik, som den får.

”Jeg ville ønske, at vi kunne filme, når du har sex med andre”, siger min mand pludselig. ”Det ville være så frækt at kigge.”

”Så må du jo lade dine fortidslevn hvile et par dage”, foreslår jeg. Det føles frækt, når han siger, at han vil se på.

”Du kunne godt overtale mig et par dage”, svarer han. ”Men i dag er det vist ikke nødvendigt. I skal bare handle og jeg vil også gerne til Tempel dalen.”

Jeg sutter min mand til udløsning, mens han spiller min fisse blidt, så jeg kommer i en lille orgasme. Det er det mest blide og følsomme sex, som vi har haft på Sicilien. Bagefter putter vi lidt.

Det er tid til at stå op. Vi vil egentlig hellere blive i sengen, men jeg har jo en aftale. Sjovt, som det kan skifte. Da jeg vågnede, var Juan det eneste, som jeg tænkte på. Vi bader og barberer. I dag barberer min mand os begge to. Jeg har aldrig før ladet en anden fører skraberen. Det føles en smule anstrengt at afgive kontrollen, men det er også mega frækt. Åh, bare vi dog havde tid til en lille quickie. Suk, ingen nus til dig lige nu, fisse. En hurtig skyller og ud af badet. Mens jeg tørrer mig, studerer jeg mig selv i spejlet.

”Hvad mon Juan kan li’?” tænker jeg, mens jeg overvejer stilen. ”Det kan jo være, at jeg kan finde ud af til næste gang”

Jeg stopper op et øjeblik. Hvad regner jeg med? Måske er der kun i dag, måske ser jeg ham aldrig mere. Hvem siger, at han vil finde mig interessant og tilbringe mere tid med mig? Hvem siger, at han overhovedet har mere tid.

Jeg ser igen på mine tarvelige trusser. Jeg ryster på hovedet.

”Godt, at jeg har Francescas”, tænker jeg.

Jeg kan ikke undgå, at tænke på de smukt klædte italienere fra dagen før og bliver lidt ærgerlig over, ikke at kunne præsenterer mig på bedste vis. Jeg ønsker virkelig, at gøre et godt indtryk. Jeg ordner mit hår og lægger en diskret hverdagsmakeup. Så tager jeg en frisk sommerkjole på. Jeg nyder duften af vaskepulver, efter i flere dage at have vasket i hårshampoo. Jeg ser på klokken. Den er næsten ti. Vi skynder os ned til morgenmad.

Francescas smil er hemmelighedsfuldt insinuerende, da hun hilser god morgen, men der kommer ingen klage. Jeg må hurtigt gribe noget mad og sluge det. I dag, tager vi afsked mellem de andre gæster, så det bliver lidt mere lødigt, selv om jeg virkelig har lyst til min mand.

Jeg går ned foran hotellet. Overrasket ser jeg, at Juan allerede holder og venter. Ikke nogen spansk/italiensk tidsregning, her. Han springer ud af bilen og kommer mig i møde, mens han forsikrer mig om, at han har set frem til dagen. Han er ulasteligt klædt i sort skjorte, lyse bukser og lædersko. I øjeblikket, føler jeg mig lidt tarvelig klædt og når at tænke, at der er lidt Mafioso over ham. Vi krammer. Denne gang mindre kollega-agtigt, - hjerteligt, men absolut ærbart. Juan åbner døren i passagersiden og jeg sætter mig ind.

”Sådan!”, tænker jeg. ”Det er altså stilen, som jeg kan forvente mig. ”

Jeg har absolut ingen indvendinger. Følelsen, som det forårsager inden i mig, er formidabel.

Vi kører. Juan forklarer, at vi skal til frisør. Når jeg nu ikke har mine ting, så må frisøren hjælpe. Han har lavet en aftale. Jeg undgår behændigt at nævne, at min kuffert er dukket op. Hans selskab behager mig allerede. Han er opmærksom på mine behov og taler lidt langsommere, så jeg nemmere kan forstå ham.

Frisøren er meget lokal. Det tager fem minutter, så er vi der. Der er ingen kunder. Der hilses familiært mellem Juan og personalet. Jeg bliver straks placeret i vaskestolen. Selv om mit hår stadig er fugtigt, vasker frisøren det. Jeg nyder det. Det er altid lækkert, hvis nogen gider rode lidt i mit hår. Man får ikke smart hår af det, men jeg bliver helt salig. Så kommer jeg op i stolen. Frisøren fortsætter med at sætte mit hår. I spejlet, kan jeg se Juan drikke kaffe, mens han betragter min forvandling. Han smiler opmuntrende til mig. Det føles godt i maven.

Jeg bliver også tilbudt kaffe, hvilket jeg takker ”ja” til. Det viser sig at være espresso. Det er jeg ikke er så meget for. Det er for stærkt og jeg må lade den stå. Juan spørger til det og jeg forklarer. På den måde lærer jeg mit første italienske ord: ”Longo”, -lang.  Jeg drikker lang kaffe, Caffée Longo.

Et øjeblik efter bliver min kaffe fortyndet med kogende vand.

”Americano”, siger frisøren smilende.

Dejligt. De er simpelthen så varme, selv om jeg ikke forstår det mindste. Et kvarter senere har jeg fået sat hår og blevet sminket. Jeg ligner næsten én, som skal giftes. Det er en del mere farve på, end jeg selv ville have valgt. Men det er pænt lavet, så det er svært ikke at være taknemmelig. Nu skal jeg bare finde det rigtige tøj, så kan jeg rigtigt imponere Juan. Han ser allerede svært tilfreds ud og betaler da vi går. Da vi kommer ud på gaden, får han et kys på kinden, som tak for det gode initiativ. Hans mørke øjne gnistrer. Han er vist lidt af en gavtyv.

Igen bliver døren åbnet og jeg kan bare sætte mig ind. Jeg glæder mig meget til at få handlet noget tøj, som matcher hår og makeup. Alfa’en spinder, da vi glider ud på hovedvejen. Juan kører friskt.

”Hvor skal vi hen?” spørger jeg prøvende.

”Vi tager til Catania. Der er det bedste udvalg” svarer Juan, med sikker stemme, som antyder at det ikke er første gang, at han skal ud at shoppe tøj. ”Foretrækker du et bestemt mærke?”

”Nej”, svarer jeg. ”Jeg ønsker ikke at bruge penge på, at tøjet skal være af et bestemt mærke.”

”En smuk kvinde, fortjener ordentligt tøj”, slår Juan fast.

Smuk? Det var der ikke nogen, som lagde i munden på ham. Jeg jubler indvendig. Hvilken herlig følelse det giver, - "at være smuk".

Snart er vi oppe i bakkerne og kan se vandet til højre og bjergene til venstre.

”Se, det er Etna, vulkanen”, siger Juan og peger fremad til venstre. ”Bjerget med sne på toppen. Og dernede er Siracusa”, fortsætter han og vifter med fingeren til højre. ”Der er hyggeligt. Der kan vi også tage ned en dag, hvis du har lyst.”

 ”Det vil jeg rigtigt gerne”, får jeg sagt, uden at afsløre for meget af min indvendige jubel. Det bliver ikke sidste gang, at jeg ser Juan.

”Det behøver ikke, at være når din mand er der”, kommer det tørt fra Juan.

Vi ler umiddelbart og hjerteligt, mens jeg giver ham et skub på skulderen og beder ham opføre sig anstændigt. Jeg tænker på, hvad min mand sagde forleden dag. Efterfølgende indfinder usikkerheden sig langsomt. Min mand foreslog at prøve en trekant. Hvor alvorligt var det ment? Jeg nøjes med at glæde mig over, at det ikke bliver sidste dag med Juan. Min frække fisse, kan åbenbart lide Juans ligefremme facon. Jeg spreder benene lidt og fortryder en kende, at jeg tog trusserne på.

Trafikken er horribel i centrum af Catania, men det ser ikke ud til at bekymre Juan. Han bringer os sikkert igennem infernoet af dyttende biler. Han parkerer uden for en mindre forretning. ”Lovable” står der i toppen af tre vinduer.

”Dette er et udmærket sted. Det er italiensk.”, siger Juan. ”Hvis du vil have fransk, finder vi også det.”

”Nej, vent”, siger han, da jeg griber efter dørhåndtaget. I to spring er han ovre i passagersiden og åbner for mig. Selvfølgelig, min fejl!

Jeg følger ham ind i butikken, hvor vi bliver hilst velkommen med ”Bon Giorno”. Udvalget er ganske stort. Både undertøj og bade tøj. Der er alt fra hverdag til fest. Det festlige er ophængt efter farve. Der er også enkelte bluser, som præcis matcher farven på undertøjet. Det ligner almindelig godt undertøj. Det meget minimale og helt gennemsigtige look er ikke repræsenteret, men der er masser af blonder. Jeg går straks til den lilla farve, som er min ynglings. Jeg mærker på kvaliteten, som føles i særklasse. Juan hjælper med at få oversat størrelsen. Det hedder noget andet på italiensk. Jeg finder hurtigt et lilla, et rødt, et sort og et hvidt sæt.

 Juan er ikke bleg for at kigge ind i prøverummet, men spørger dog om jeg er klar. Han kommenterer flittigt på det han ser. Han har øje for detaljen og vejleder gerne. Det er ikke som at handle med min mand. Han siger aldrig noget. Det er pirrende, at stå foran Juan kun iført undertøj, men med sine troværdige komplimenter, forstår han at gøre det til en god oplevelse. Det er han altså ferm til og jeg indrømmer at have en lille svaghed for det.

Jeg tilkøber ekstra trusser, den lilla matchende bluse og en farverig bikini. Trusserne, for at kunne spice sættene lidt forskelligt og fordi man sommetider godt kan bruge BH’en et par dage, hvis det ikke er for varmt. Jeg beholder det røde sæt på. Jeg kunne fornemme det behagede herren bedst.

”Vil du se på det franske?”, spørger Juan, da vi forlader butikken, efter lavmælt at have skændtes om, hvem der skulle betale.

”Gerne, hvis jeg selv må betale”, svarer jeg kækt, mens Juan ligger poserne i bilen.

Få sex i dag

”Kom”, siger han og tager min hånd, som den naturligste ting i Verden. Derefter fører han mig til næste butik. Vi går en ti minutters tid. Madame Bri Bri, står der, med sirlig hvid skrift, på de sorte skilte med emblemer i lyserøde nuancer. Det ser mildt sagt lidt porno ud, men den rigtige porno butik ligger lige rundt om hjørnet. Dèr, er der virkelig knald på skiltene.

”Beklager”, siger Juan og gør en bevægelse mod det promiskuøse skue.

Jeg skanner vinduet med fransk undertøj, men det slet ikke mig. Det noget med en masse remme med mellemliggende gennemsigtighed. Og så er det pisse dyrt. I stedet smugkigger jeg rundt om hjørnet, men vinduerne er dækket af kæmpe plakater. Der er intet spændende at se. Min interesse passer bestemt ikke Juan. Han griber min hånd og trækker mig væk.

”Det der, kan du købe på internettet, ikke her”, hvisker han.

Vi går lidt i stilhed.

”Var det der virkelig noget for dig?” kommer det undrende fra Jaun.

”Jeg ved det ikke. Det er nyt for mig. Du lod mig jo ikke se”, svarer jeg, som det er.

Da Juan ser på mig igen, er hans blik sultent. Jeg mærker, at spændingen gør mig lidt våd. Hvad finder han på? Vi er næsten tilbage ved bilen.

”Vil du tillade, at jeg forærer dig noget, som jeg synes er rigtigt frækt?” spørger han lidt forsigtigt. Noget anderledes end hans normale selvsikre stil.

”Tøj?” svarer jeg spørgende.

”Ja, en slags”, siger Juan sagte og hæst. ”Noget, som jeg finder virkelig ophidsende. Noget jeg gerne vil se dig i”

Hans ord stopper min vejrtrækning et par sekunder. Jeg mærker, at fissesafterne indvier mine spritnye trusser. Jeg er spændt og begyndende tændt.

”Hvad er det?” Jeg er nysgerrig og interesseret i at vide, hvad jeg skal sige til eller fra på.

”Det er ikke sådan lige at forklare. Det er en slags undertøj. Det skal nok ses.” Juan svarer undvigende og virker for en gangs skyld lidt usikker.

”Det må jeg lige tænke over”, svarer jeg påtaget køligt.

”Du tager det pænt. Det sætter jeg pris på, men jeg behøver svar, så jeg kan få det bestilt. Jeg bryder mig ikke om de butikker.” Juans ansigtsudtryk understøtter hans ord, mens han åbner døren til passagersædet i bilen.

”Jeg kender et godt sted, hvor vi kan spise. Det må du simpelthen opleve”, siger Juan i en helt anden tone. ”Butikkerne vil alligevel være lukkede indtil efter siesta.”

Min sidste sætning, bliver mere sand end jeg havde kunnet forestille mig. Juans ord rumsterer konstant i mit baghoved. Hvad har han planer om? Skal jeg klædes ud, som den kone-luder, som han endnu ikke ved, at jeg er? Min fisse deltager velvilligt i mine skjulte overvejelser, mens jeg samtidig prøver at føre en fornuftig samtale med Juan. Trafikken snøvler gennem byen. Vi stopper ved noget, som hedder VICE.5 og Juan springer over til min side og åbner døren.

Juan har vist meldt vores ankomst, for der er et bord og vi kan bare sætte os. Ellers er stedet stuvende fuldt. Selvfølgelig, bliver min stol trukket ud og skubbet ind under mig igen.

Da vi har spist, har jeg fået en helt anden opfattelse af, hvordan fisk og skaldyr kan serveres. Foruden at det smager rigtigt dejligt, ser det helt fænomenalt ud. Vi hygger om maden. Vi har et par timer, som skal overstås, inden forretningerne åbner igen. Jeg hører om Juans familie business og han hører om mit, skat og moms. Vi deler minder om børn, kone og mand.

”Er det rigtigt, at du har sex med andre mænd?” spørger Juan efter en lille pause.

Mit hjerte hopper et slag over. Umiddelbart ved ikke, hvad jeg skal svare.

”Ja, du må have mig undskyldt, men det siger din mand altså”, skynder Juan sig at sige.

Jeg kommer tilbage på ret spor.

”Arh, det er hans passion”, svarer jeg mildt smilende. Der kommer en lille pause, hvorefter jeg tilføjer: ”En passion, som måske også er blevet min. Det er faktisk ganske nyt.”

Juan ser undersøgende på mig, som om han vil finde ud af, om jeg er helt rask. Så tager han min hånd og siger: ”Jeg har aldrig mødt et par, som jer. I min kultur, bliver kvinden ved sin mand.”

”Kære Juan”, siger jeg og ser ham i øjnene. ”Jeg bliver også ved min elskede mand. Men det bringer lidenskab og intensitet ind i vores forhold, som var ved at dø. Vi er blevet unge igen.”

Jeg mærker, at mit ene øje er tæt på at flyde over, da jeg siger det. Juan ser det og giver min hånd et klem.

”Det er smukt, - på en mærkelig måde”, filosoferer han. ”Jeg vil rigtig gerne være med til, at give jeres forhold glød igen.” Han sender mig sit mest charmerende smil. ”Jeg holder jer gerne unge, medens i er på Sicilien.”

Hans ord varmer mig usigeligt.

”Juan, du må gerne give mig den gave, som du talte om tidligere. Jeg er sikker på, at det falder i min smag.”

Juan stråler. Skal vi se at komme ud og handle det sidste. Jeg har en ide. Nu må du ikke blive sur, hvis du synes, at det er for dyrt. Det er på min regning.

 

Eventyret fortsættes på Sicilien.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 4 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.