Sexlegetøj: 3 styk for 129 kroner
Shop løs og køb 3 stykker sexlegetøj for kun 129 kroner eller find favorit sexlegetøj til under 200,-

Fortsat: Et ægtepar er på Sicilien, hvor konen i første afsnit havde en lille ting gående med sidemanden i flyveren. Som en slags straf, kom hendes bagage ikke frem. Det har siden vist sig, at hendes mand godt så den lille affære, men ikke havde specielt mange indvendinger. De er nu på hotellet og har lige tilbragt den første hede nat der. Konen har en aftale med en charmerende spanioler, som de har fantaseret lidt om.

------

SEX I DAG?

Jeg vågner ved, at min mand er oppe og tager bad. Årh, der er lidt ømhed i de nederste regioner. En stille lykke skyller ind over mig, da jeg hurtigt gennemlever i går. Det har været en perfekt begyndelse på vores ferie. Jeg strækker mig. Min ømme fisse, lader til også at være glad for de liderlige minder. Tre, eller skal vi kalde det to en halv, gange sex på én dag, er virkelig heller ikke hverdagskost. Fissen laver villigt lidt morgenfugt.

”Gad vide, hvad der er i de fissesafter?” tænker jeg. ”Indeholder de euforiserende stoffer? Man kan jo nærmest blive høj af dem, eller også er det omvendt. Fissesafter bliver til, fordi man er høj på noget.”

I hvert tilfælde, er det lige som om, at de tager en smule af ømheden. Under alle omstændigheder, skal den vist have lidt ro i dag. Jeg rejser mig og går ud på badeværelset, hvor min mand er ved at gøre sig klar til dagen.

”Godmorgen, min skat”

Han lyder oprigtigt glad. Himmel, han tager på mig, mens han giver mig betragteligt morgen snav, som næsten gør mig rundtosset. Jeg elsker ferie. Derhjemme er jeg heldig, hvis det bliver til et tante-møs. Min fisse laver mere af det magiske ømhedsdæmpende sekret. Jeg går ind i badet og tænder vandet. Jeg nyder dets varme omfavnelse et øjeblik.

”Aah, hvor er det lækkert at have god tid”, tænker jeg, men kommer i tanke om min aftale med Juan.

”Hvad er klokken, skat?” Jeg åbner glasdøren på klem, mens jeg spørger.

”Halv ni. Du har god tid”, konstaterer han.

”Skønt, skatter”, siger jeg. ”Må jeg låne din skraber? Du har vel ikke noget imod, at få lidt liderlig duft i ansigtet, næste gang, at du skal barberes?”

Han smiler. ”Selvfølgelig må du låne min skraber. Skynder du dig ikke, så vi kan spise morgenmad sammen?”

Jeg har ikke lyst til at skynde mig, men spiser gerne morgenmad med min elskede mand. Jeg får hurtigt badet overstået og bliver klar. Jeg kigger på min gamle klud af en trusse.

”Skal jeg virkelig have den på?” tænker jeg. ”Det gik jo meget godt uden i går. Så, nej, dem skal jeg vist ikke døje mere med.

Jeg trækker kjolen over hovedet.

”Ville du ikke barberes?” spørger min mand forundret. Han nævner slet ikke de manglende trusser.

”Det klarer jeg bagefter. Nu spiser jeg morgenmad med dig”, siger jeg frejdigt og giver ham et hurtigt kys.

Vi går hånd i hånd til spisesalen. Der er en del lækkert at vælge i buffet’en. Det tegner godt for de kommende dage. Vi finder et bord i et hjørne for os selv. I begyndelsen er der stilhed, mens vi får stillet den værste sult. Da vi har hentet anden gang og sat os igen, ser jeg ham i øjnene og tager hans hånd. Min krop bliver draget mod ham, ligesom den gang vi lige havde mødtes.

”Er du stadig ok, med det vi snakkede om i går? Jeg mener, Juan?” spørger jeg og ser undersøgende på min mand.

Han rødmer en anelse, men nikker. Siger ikke noget, men klemmer hemmelighedsfuldt min hånd.

”Hvornår er du tilbage?”

”Det ved jeg ikke rigtigt”, svarer han. ”Selinunte er verdens største ruin. Giv i jer bare god tid, - og køb du dig noget lækkert tøj.”

Jeg smiler. Hans øjne skinner, mens han taler om en ruin. Hjemme har han ikke set sådan på mig, siden Poul Nyrup var statsminister og Ace of Base var ”the shit” på dansegulvet. Hvis vi ikke havde haft det berusende sex i går, var jeg nok blevet en smule skinsyg. Nu morer jeg mig bare lidt. Et øjeblik senere bliver jeg usikker. Er det tanken om Juan og jeg, som giver hans øjne glød?

Værten Francesca kommer over til vores bord.

”Der er en Herre, som kalder sig Juan, som har ringet”, siger hun. ”Jeg skulle hilse jer og bede ham undskyldt mange gange.  Hans besked er, at han ikke kan mødes i dag, men vil være her i morgen klokken ti.”

Suk, min aftale har brændt mig af. Skuffelsen ses åbenbart så tydeligt, så Francesca ikke er i tvivl.

”Hvad skulle i?” spørger hun.

”De skulle ud at handle. Min kone har mistet sin bagage” forklarer min mand.

”Ja, så”, udbryder hun. ”Men der er ingenting, som har åbent i dag, søndag. Det er nok derfor, skal du se.”

”Jeg har rigtig meget brug for undertøj og en tandbørste”, forsøger jeg.

”Jeg er ked af det”, siger Francesca.

Jeg er ikke mere sulten, men min mand sluger hurtigt resten af sin mad og vi rejser os. Jeg følger ham ud til bilen. Vi kysser. Kysser rigtigt, som om vi ikke har lyst til at forlade hinanden. Det er underligt. Vi har skiltes hver morgen i mange, mange år, uden nogen nævneværdig længsel. Nu, kan jeg pludselig ikke lade ham gå. Det, selv om han bare skal være sammen med en bunke sammenstyrtede antikke søjler. I stedet for at slippe hans hånd, bruger jeg den til, at hive mig selv ind i hans favn igen. Vi kysser igen. Han smiler, da jeg endelig lader ham køre. Jeg står bare og vinker. Følger bilen med øjnene, indtil jeg ikke kan se den mere.

Det går op for mig, at jeg ikke ved, hvad klokken er. Det jo for øvrigt også ligegyldigt. Dumme Juan. Jeg går inden for igen og op på værelset. Nu kan det jo være lige meget, men jeg trækker alligevel kjolen over hovedet, smider den på sengen og går på badeværelset, hvor jeg finder gelé og skraber. Jeg sætter mig på hug i brusekabinen. Nydende smører jeg min lille fisse ind. Det har en særlig lækkerhedsfaktor, ikke at have hår på den. En faktor, som let gør én lysten. Jeg skubber alle lyster til side og får gjort mig blød og fin forneden. Efter barberingen er Juan næsten tilgivet. Jeg lukker øjnene, mens jeg skyller fissen grundigt. Uhm, det bløde vand føles dejligt.

Min fantasi begynder at lave billeder. Billeder af Juan og jeg sammen i byen. Juan er i åbentstående skjorte og mørke bukser. Han har en hånd på min lænd, mens han peger og viser mig rundt. Jeg er i en kjole, som jeg ikke har set før, samt høje sko. Jeg synes også, at jeg skimter en rød BH gennem kjolens store ærme. Vi promenerer på torvet, ved kirken, mens vi hilser på nogle lokale, som Juan øjensynligt kender. Alle attraktive mænd, nogle i følgeskab med kvinder, som, ligesom jeg selv, er yderst velklædte. Vi går ind på en restaurant og spiser frokost. Gæsterne fører samme ophøjede tøjstil. Juan holder min hånd over bordet. Vi holder hinandens blik. Under bordet, finder hans anden hånd mine knæ og mine lår.

Jeg gnider min lystne kilder, mens vandet kaster bløde stråler på mine skamlæber. Åh, det er dejligt frækt, at være på DATE med Juan.

Så er vi i hans bil. Vi holder på en støvet rasteplads, med udsigt over havet. Jeg har Juans pik i munden. Her i hotellets badeværelse, kan jeg næsten mærke dens form på min tunge og i min mund. Han har en lækker pik. Hovedet er meget større i omkreds end resten af pikken. Uhm, jeg ved at den vil smage vidunderlig. Så, uden varsel skifter scenen til trekanten, som min frække mand foreslog i går. Jeg får pik i begge ender.

Jeg spiller min fisse hurtigere og retter vandet perfekt ind. Uuhhh, det er lige ved nu.

Få sex i dag

Åh, nej! Et sekund, går jeg i stå. I næste levende billede har Juan taget opstilling bag mig, mens jeg ridder min mand. Da Juan sætter pikken mod min stramme stjerne, kommer jeg i en voldsom orgasme og falder rundt i brusekabinen. Min krop ryster. Min hjerne ryster med. Hvad skal det betyde? Jeg har jo altid afvist analsex. Men nu har jeg lige oplevet, at få en fed orgasme af samme grund. Det så bestemt ikke ud til, at han bare ville nusse min stjerne lidt, sådan som elsker, og alligevel var det for frækt. Fuck, kommer jeg til at få pik i alle huller, med de to lurendrejere omkring mig, de næste små to uger. Jeg er ikke sikker på, at jeg ved, hvad jeg skal mene om den hypotese.

Lidt stivbenet kommer jeg op at stå, slukker for vandet og tørrer min krop. Det er virkelig ikke en god følelse, at skulle tage det samme tøj på igen. Det banker på døren. Jeg binder håndklædet om brystet og åbner.

”Hej, Francesca”, siger jeg overrasket.

”Hej. Jeg havde dem her liggende. De har aldrig været brugt. Så hvis du vil tage til takke med dem.”

Hun rækker mig et par trusser med blonder i en lys blå nuance. Jeg smiler et lettelses smil. De er meget smartere end min egen gamle klud.

”Hvordan skal jeg dog takke dig, - skal du have dem igen?”, spørger jeg. Det er jo et meget personligt stykke tøj.

”Det skal du ikke tænke på. Så længe i bare skriver noget pænt om vores lille sted, så kan du bare beholde dem.” Hun smiler. ”Jeg har desværre ingen tandbørste.”

”Det er OK”, svarer jeg. ”Jeg låner min mands. Må jeg gi dig et knus?” spørger jeg og rækker armene prøvende frem.

Det må jeg gerne. Hun krammer godt. Hendes krop føles behagelig mod min og hun dufter dejligt, så jeg holder hende fast en anelse for længe. Hun lader sig dog ikke mærke med noget. Hendes smil virker varmt og ægte, da hun vender sig og går mod døren. Hun vrikker koket med måsen.

”Du må endelig sige til, hvis der er andet, som jeg kan hjælpe dig med”, siger hun idet hun vender sig i døren. Døren lukker og hun er væk. Blinkede hun næsten umærkeligt med det ene brune øje? Jeg føler mig lidt ramt og sætter mig på sengen med mine nye trusser i hånden.

Flirtede hun lige med mig?

Igen får jeg den der mærkelige fornemmelse, som da jeg dagdrømte om butiksassistenten i undertøjsbutikken. Mit hoved siger, at den er helt gal, men nede mellem benene summer det behageligt. Jeg slår det hen. Jeg er vist bare lidt oversensitiv for tiden. Jeg er i alt fald ikke til kvinder. Det må være rigeligt, at jeg bedrager min mand med andre mænd.

Jeg trækker mine nye trusser på. De føles dejlige at gå med. Francesca har forstand på kvalitet, konstaterer jeg for mig selv. Er det nu sandt, at de ikke har været brugt, eller prøver hun at tage fusen på mig? Jeg hopper ud af trusserne igen og tjekker med næsen, men de dufter helt nye. De kommer på igen, hvorefter jeg smider kjolen over hovedet, redder mit hår og lige giver øjnene lidt farve. Det er tid til at komme ud og få lidt frisk luft. Jeg bevæger mig ud i byen. For ikke at fare vild, navigerer jeg efter de steder min mand og jeg var i går. Jeg går ned mod torvet.

Der er en del mennesker på gaden. Godt nok er det søndag, men jeg bemærker hurtigt, at sicilianerne er langt mere velklædte end jeg selv. Både kvinder og mænd har gjort sig umage og er stadset ud. De promenerer gør de. De nærmest svæver af sted, i al deres velklædthed. Der bliver hilst til højre og venstre, gjort holdt og konversere med dem, som man kender. Helt uden at tænke over det, sætter jeg hastigheden ned og falder ind i den ærbødige stemning, mens jeg studerer det bemærkelsesværdige skue. Jeg føler mig lidt hensat til en tid, før jeg blev født. Den gang mændene bar stok og høj hat, mens kvinderne var i store rober. Her bærer man bare moderne tøj. De smukke unge kvinder, vil jeg nærmest kalde udfordrerne i deres stil og mændene kaster lange blikke i deres retning. De bliver kommenteret og der bliver også flirtet, uden at det virker ulækkert. Folk smiler hjerteligt. Jeg ønske brændende, at jeg kunne have været bedre klædt, så ville de lækre sicilianske mænd måske også ha’ kigget efter mig.

På caféerne er bordene besat. Der er hele familier med børn og gamle. Mad, vand og vin fylder bordene og der bliver talt højlydt, med udtalt mimik og gestikuleret behørigt, på ægte italiensk vis. Jeg tager mig selv i at stoppe helt op og studere dem. Jeg er næsten nede ved den store plads med kirken, da jeg tiltrækkes af en sidegade, hvis idyl jeg bare ikke kan modstå. Altanerne blomsterne i alle farver og husene er dekoreret med skinnende keramik. Inde i husene bliver der snakket og spist. Jeg hører italiensk fra alle mulige retninger. Efter at have gået et stykke tid, bliver jeg i tvivl om, hvor jeg er.

Jeg bevæger mig lidt søgende rundt. Pludselig er han der. Den unge fremmede fra flyveren. Manden med de magiske hænder. Endnu en gang er jeg fanget i hans blik. Han siger ingenting, men rækker mig hans hånd. Jeg griber den, som i trance. Han smiler og trækker mig med. Vi småløber gennem de små gader, indtil han trækker mig ind i en port og kysser mig heftigt, mens hans hænder er overalt på min ryg, på mine baller og efterhånden også på mine bryster, som han krænger fri a BH’en under kjolen.

Overraskelsen og de saftige minder fra flyveturen, sætter mig lynhurtigt i gang. Jeg gengælder hans kys med grådighed og mine hænder klemmer hans baller, kradser hans bryst gennem skjorten og finder hans pik uden på buksen. Vores stønnen giver genlyd i porten. Min fisse er godt på vej til at blive kusse, da han spænder bæltet op, mens jeg går på knæ. I næste øjeblik, springer en stiv pik ud i ansigter på mig. Jeg griber den med hånden og onanere langsom på den, mens jeg suger synsindtrykket til mig. Det er en dejlig pik. Mørk og rank. Han har stadig sine kønshår. Jeg tager pikken i munden og nyder hans stønnen, mens jeg med langsom tunge kommer hele vejen rundt om glans. Min hånd har fundet ned i Francescas trusser og nusser min spændte klit. Liderligheden har et sikkert greb i os. Snart skifter jeg tempo. Jeg griber hans hofte og skubber hurtigt hans spændstige skaft ind og ud af min mund. Hans stønnen stiger til et brøl, hvor efter han skubber mit ansigt bort, vender mig rundt og trækker mine trusser ned.

Sekundet efter, står jeg med hænderne på muren, som i fanget af politiet i en amerikansk FILM og med trusserne nede ved knæene. Han glider han op bagfra og jeg får siciliansk pik for første gang i mit liv. Det er sååå frækt at blive taget her, midt mellem lydene fra den sicilianske søndagsfamiliehygge. Min orgasme banker hurtigt på og jeg støder villigt min røv imod hans vilde ridt. Snart er vi uden for virkelighedens rækkevidde. Vi er pik og kusse. Vi elsker ikke, vi knepper. Før jeg rigtigt forstår det, bliver jeg overmandet af min egen orgasme. Kun hans stærke hænder holder mig oppe, mens han pumper mig fuld af ungdommelig siciliansk sperm. Lyden af vores vejrtrækning reflekterer mellem husene, mens vi langsomt finder os selv igen. Jeg kysser ham vådt og længe.

Vi bringer vores tøj i nogenlunde orden. Han griner over hele femøren, før han siger noget på italiensk. Jeg laver en beklagende bevægelsen med hænderne og trækker på skulderen.

”Hotel?”, spørger han.

”Al Borra”, siger jeg, hvorefter han følger mig gennem de snævre gader, indtil jeg selv kan finde vej.

Vi giver hinanden et kys og et kram. Smilende og vinkende forlader vi hinanden. Helt fortumlet møder jeg Francesca i lobbyen. Hun ser på mig med mørke undersøgende øjne. Så lyser hun op i et smil.

”Man kommer hurtigt til at holde af Sicilien”, siger hun skælmsk.

Jeg rødmer en anelse og kan kun nikke, smile og vinke.

Jeg skynder mig op på værelset og smider mig på sengen. Hvor har hun dog ret.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 6 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.