ONANI & SEXLEG: KVINDER - PAR - MÆND - UDSALG - POPULÆRT

Jeg er rasende. Jeg sætter mig ned, men kan ikke finde ro, så jeg rejser mig op og går frem og tilbage i stuen, mens jeg råber ad ham.

- Du er en forbandet idiot! slutter jeg af med, mens jeg går ud af stuen og hamrer døren i efter mig.

Han har været ude og spille igen igen, men denne her gang har han tabt stort. Penge vi ikke har, og ikke til et kasino, men til de her store fyre, som nu står grinende inde i stuen for at hente deres penge.

Jeg stormer ud på badeværelset og læner panden mod spejlet over vasken. Den kolde flade føles skøn, mens jeg prøver at samle tankerne og finde en udvej på, hvordan vi lige skal skaffe pengene her og nu. For jeg ved jo godt, at det ikke bliver billigere af at vente. Døren til badeværelset bliver åbnet, og jeg bander over, at jeg har glemt at låse døren.

Han stiller sig i døren og måler mig med øjnene.

- Hør her, siger han stille, det kunne være langt værre.

- Hvordan?

Min tone har ikke ændret sig meget, siden jeg flåede kæresten i småstykker foran fyren og hans venner.

- Du ser jo ikke værst ud, og med lidt hjælp så tror jeg, at du kan få betalt den der gæld ret hurtigt, siger han smilende.

- Hvad fanden i helvede tror du jeg er? vrisser jeg af ham.

- En pige hvis kæreste er i store problemer, fortsætter han smilende.

Med helt rolig stemme begynder han at fortælle mig de forskellige måder, som jeg kan betale den her gæld på. Jeg mærker, hvordan tårerne presser sig på. Indtil nu har jeg været den pæne pige, sex har ikke haft den store interesse fra min side, og selvom fyre har været vilde med mit lange lyse hår og store bryster, så har jeg kun haft sex med ganske få af dem.

Faktisk har jeg ofte fået at vide, at jeg var en slem narrefisse, og min nuværende kæreste har slået sig til tåls med, at sex er noget, som foregår et par gange om måneden, uden den store entusiasme fra min side og helst med lyset slukket.

Men her står jeg og hører på, hvordan den her fremmede fyr, fortæller mig, at jeg ved at sælge min krop skal betale kærestens gæld!

Jeg kigger på ham og ved at kulden lyser ud af mine klare blå øjne, da jeg fortæller ham, at det på ingen måde kan komme lade sig gøre. At de må finde på noget andet. Han griner og siger, at det da ellers vil være oplagt, og at der helt sikkert er mange, som vil betale for at knalde mig.

Hovedrystende prøver jeg at presse mig forbi ham, men han griber fat i mig og kigger mig dybt i øjnene, mens han siger, at der er en mulighed mere, hvor jeg kan betale hele gælden på en gang. Lige her og nu i aften.

Alt andet end at skulle være hans ludertøs, som han kan sælge til hvem som helst, lyder godt, så uden at tænke over det, siger jeg, at det er en aftale. Med et veltilfreds grin fører han mig ind i soveværelset og giver mig besked på at vente der.

Der går temmelig lang tid, før han står i døren igen, men han har en pose med sig.

- Det tog lige lidt tid at skaffe det her, men det lykkedes. Træk i det, og kom ind i stuen, siger han med et stort smil.

Jeg åbner posen og ser, hvad der ligger deri. Tårene triller ned af kinderne på mig, da jeg begynder at trække tøjet op af posen. Først er der der en rød bikinitop, som ikke er andet end to minimale trekanter og lidt snor, så er der en hvid nederdel med vidde, som er lettere gennemsigtig og meget kort, der er også et par knaldrøde stiletter og lige så røde selvsiddende strømper.

Igen bliver døren åbnet, og fyren står der igen. Han spørger, hvad problemet er, og jeg siger til ham, at det jo vil få mig til at ligne en billig luder, og han nikker, mens han forklarer, at jeg lige skal huske at få make-uppen til at passe også, mens han rækker mig en knaldrød læbestift.

Mit hjerte synker helt ned i maven, mens jeg langsomt begynder at klæde om. Mine hænder ryster af nervøsitet, for jeg har aldrig haft sådan noget på og ville heller ikke drømme om det, og nu skal jeg have det på foran de syv fyre og min uduelige kæreste, som sidder inde i stuen!

Da jeg endelig er kommet i tøjet og fået lagt make-uppen kigger jeg mig i spejlet en sidste gang. Jeg kan slet ikke kende mit spejlbillede! I spejlet ser jeg, hvordan det stort set kun er vorterne på mine faste bryster der er dækket af den minimale top, og nederdelene der kun lige dækker røven på mig, og hvis jeg bukker mig det mindste, vil den afsløre alt.

Den tunge make-up med de knaldrøde læber fuldender billedet, og jeg føler at jeg ligner en luder. Med blikket fast hæftet mod gulvet går jeg ind i stuen og hører med det samme en masse små-perverse kommentarer, men de bliver hurtigt stoppet af fyren, som åbenbart er alfahannen i samlingen.

Han kommer helt hen til mig, og jeg kan mærke varmen fra hans krop.

- Som du sikkert har gættet, så bliver det din krop, som skal betale din kærestes spillegæld, og du kan vælge at gøre det nu her i aften, eller du kan trække det i langdrag og lade mig sælge dig til gælden er betalt. Hvad vælger du? kommer det meget roligt fra ham.

- Lad os få det overstået, mumler jeg sagte.

Jeg løfter øjnene og kigger over på ham. Han sidder nu i hjørnet af den store sofa og har sidder der med pikken ude af bukserne og kæler for den. Den er stor! Jeg har ikke set så stor en pik før, men igen... Jeg har jo ikke set så mange.

Et par af de andre fyrer flytter hurtigt sofabordet, og han giver tegn til, at jeg skal komme hen til ham. Mine ben ryster, da jeg går hen imod ham, og jeg hører min kæreste protestere svagt, indtil en giver ham et let slag over nakken, så han holder kæft igen.

Jeg sætter mig ved siden af fyren og kigger ned i gulvet. Ud af øjenkrogen kan jeg se, at hans hånd stadig kæler for hans pik, mens den anden hånd kører op af mit lår. Ren refleksmæssigt samler jeg benene, og han lader hånden ligge lidt, til jeg kommer i tanke om, hvorfor hans hånd er der, og slapper lidt af igen.

Hånden stopper ved kanten af nederdelen, og jeg mærker, at jeg er skuffet! Han flytter hånden op og begynder at lade sine fingre kæle for mine brystvorter uden på de minimale trekanter, og de bliver hurtigt temmelig stive. Han klemmer fingrene sammen om den ene af dem, og jeg mærker lyn der skyder ned gennem min krop, mens jeg stønner svagt.

Han flytter sin hånd, og jeg kigger op på ham, og er pludselig klar over, at skuffelsen er tydelig i mit blik. Han griner lidt, trækker buskerne længere ned og nikker ned mod gulvet, og jeg er ikke i tvivl om, hvad det er han vil have mig til.

Tøvende flytter jeg mig ned på gulvet og sætter mig på knæ foran ham. Jeg har kun en gang før haft en pik i munden, og min kæreste har aldrig fået mig til det.

- I kan godt glemme det! Hun gør det ikke! lyder det nærmest panik-agtigt fra min kæreste. Jeg kigger på den store pik foran mig, som fyren holder ret op i luften, og ved, hvad han forventer af mig. Samtidig kan jeg se et par af fyrene bag ham og mærke et par af de andre, som sidder på knæ lige bag mig.

Det går op for mig, at de venter på, at jeg skal overgive mig. At jeg selv skal vælge den her måde at betale på, at de ikke har tænkt sig at tvinge mig til det. Jeg har jo fuldstændig frivilligt taget det her tøj på, make-uppen der passer til. Ladet fyren røre ved mig, og nu fået mig ned på knæ. Han har stille og roligt manipuleret mig ud, hvor jeg nu har det sidste valg, som vil være en accept af, at jeg vil bruge min krop til at betale dem.

En underlig kildrende fornemmelse breder sig i kroppen på mig, og jeg føler mig nærmest hypnotiseret af pikken foran mig, da jeg ganske langsomt læner mig forover, lukker mine læber om den, og til noget der nærmest er jubelråb fra fyrene rundt om os, lader min mund glide ned over den.

- Hvad fanden laver du? råber min kæreste igen og igen, mens mit hoved kører op og ned over kæmpepikken. Jeg rykker lidt på mig for at kunne få den længere ind i munden og bliver pludselig klar over, at jeg er fuldstændig blottet for fyrene bag mig.

- "Er du gal hun er våd! lyder det højlydt bag mig, og jeg kan mærke skammen, der breder sig i kroppen lynhurtigt. Det kan da ikke passe, at jeg er blevet tændt af at ligge her, i det her tøj, med en pik i munden, mens flere fyre og min kæreste ikke mindst kigger på.

Men jeg ved jo, at han har ret. Jeg når lige at registrere lyden af bukser, der bliver åbnet, før jeg mærker en pik, der uden problemer glider op i mig, og jeg svejer let i ryggen, så han nemmere kan komme i bund på mig.

- Fuck! Hun er godt nok stram! Det er godt, hun er så våd, lyder det grinende fra fyren, der med et fast tag er begyndt at kneppe mig.

Alfahannen løfter mit hoved, kigger mig dybt i øjnene, mens han flytter min mund over til en anden pik, som jeg grådigt tager i munden.

- God tøs! lyder det fra ham, og jeg mærker, hvordan to fuldstændig fremmede fyre knepper mig i hver sin ende. De kører hårdt og hurtigt ind og ud af mig, og det varer ikke længe, før jeg mærker, hvordan fyren bag mig begynder at pumpe sperm op i min våde fisse.

Han trækker sig ud af mig, og jeg hører kommentarer om, hvordan blandingen af vores safter løber ud af mig. Fyren, der knepper min mund, trækker sig ud, og jeg mærker sperm, der lægger sig ud over mit ansigt, hår og gyngende bryster.

Jeg bliver hjulpet op og sat i sofaen. En fyr hiver mig ud til kanten og begynder at kneppe mig, mens der stiller sig en hen over mig, og jeg tager villigt hans pik i munden. En fyr sætter sig ved siden af mig og flytter min hånd hen til hans pik, som jeg helt automatisk begynder at spille af.

Hænder griber fat i mine bryster, og jeg opdager, at de er hoppet ud af de minimale trekanter, og jeg stønner sagte, når de klemmer fingrene sammen om mine brystvorter. Fyren, der knepper mig sætter tommelfingeren på min klit, og begynder at lade den rotere i små cirkler, mens han knepper mig med lange seje træk.

Min krop begynder at ryste let, og mine muskler trækker sig sammen. Jeg kan selv mærke, hvordan min fisse begynder at malke hans pik, inden jeg gennemrystes af orgasmen, som jeg prøver at skrige ud, men skrigene bliver dæmpet af pikken, der nu kører ind og ud af min mund.

Jeg hører et brøl, og mærker mere sperm blive pumpet op i mig, kort efterfulgt af et dybt støn, som følges med spermen, der flyder ud over min hånd, mens pikken i min mund bliver trukket ud, og flere strenge af sperm lander ud over mig.

Mens spermen driver ud af min fisse og ned over mit ansigt og krop, sidder jeg og nyder den varme følelse af orgasmens efterdønninger.

- Nu? spørger en af fyrene.

- Nu, svarer alfahannen med et smil

Jeg kigger op og ser et webcam, som bliver sat lige foran mig. Alfahannen stiller foran det og forklarer, at lige nu er det slukket, men når det bliver tændt, så er det tilsluttet en hjemmeside, hvor de har vist et par billeder af mig, som den pæne pige, med teksten 'se hende som hun virkelig er,' og at der er en del, som allerede nu har logget ind og betalt for at se det, og at når sendingen er slut, så vil han tro, at jeg har betalt hele gælden.

Han træder til side og giver en af de andre besked på at tænde det. Kameraet bliver flyttet lidt, og jeg er ikke i tvivl om, at det er for at vise hele min brugte krop.

Naivt tror jeg, at det er alt, som de vil vise, men en af fyrene træder hen til mig. Hans stive pik er ude af bukserne, og jeg læner mig automatisk over og tager den nydende i munden.

Han kører den hurtigt af i munden på mig, og igen bliver jeg oversprøjtet af sperm. En af fyrene læser kommentarer op fra en skærm, og jeg mærker hvordan jeg rødmende tænder på det.

Alfahannen stiller sig foran mig. Han får kameraet flyttet, så det viser min fisse, der driver af sperm og fissesafter, og nu ogsål hvordan han presser sin kæmpe pik op i mig. Jeg skyder ryg og stønner højlydt, da han glider op i mig, og da han bare holder sin pik stille oppe i mig, begynder jeg nærmest at tigge ham om at kneppe mig.

Han tager fat i hofterne på mig og begynder at kneppe mig hårdt og dybt, mens jeg stønner højere og højere. Min kæreste begynder at protestere, men dropper det igen, da det går op for ham, at det ikke nytter noget. Alfahannen trækker mig ned på gulvet, får mig vendt om på alle fire, inden han fortsætter med at kneppe mig.

En af fyrene flytter hele tiden rundt på kameraet, så folk ved deres skærme kan se mine gyngende bryster, med sperm ud over dem, eller mit ansigt med udtværet make-up, åben mund og nydende udtryk og lyde, eller hvordan alfahannen knepper mig hårdt og dybt.

- Skal du ha' en pik i munden? spørger han.

- Ja! stønner jeg højlydt.

Og mens fyrene griner over min villighed, så får jeg fluks en pik i munden. Flere kommentarer bliver læst op, men jeg er ligeglad. Jeg føler mig billig og udstillet, men er klar over, at min krop i høj grad nyder det, og har nu givet mig hen til den nydelse.

Til sidst stønner alfahannen højlydt, inden det føles, som om han tømmer sig helt op i livmoren på mig. Kameraet slukkes, og jeg falder om på gulvet. Min kæreste græder og kigger brødbetynget på mig.

Jeg ignorerer ham og kigger op på alfahannen, som allerede er kommet helt i tøjet igen. Han rækker hånden ned til mig og hjælper mig op og stå. Han lægger armen om livet på mig, tørre lidt af spermen væk med sine fingre, stikker dem i munden på mig, og mens jeg sutter dem rene, spørger han, om han skal kigge forbi en anden gang. Jeg kigger han i øjnene og nikker stille.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 30 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section
SEX NU!

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.