Min kone Hanne og jeg havde fået fat på et sommerhus ved Vesterhavet til en forlænget weekend.

Hanne’s kollega Olivia havde spurgt om hun måtte komme med os og det havde konen sagt ja til. For Olivia’s kæreste var på weekendkursus og så synes hun Vesterhavet lød meget skønnere end at være alene hjemme.

Jeg hentede dem i bil ved deres arbejdsplads efter frokost. Olivia så yngre ud end min kone, havde mørkebrun hud, røde læber og negle, langt sort krøllet hår, høj…og ganske velformet!

Olivia virkede meget afslappet, fortalte at hendes mor var født i Ghana og vi havde en hyggelig tur.

Der var en pænt stort sommerhus vi havde lejet. Der var brændeovn, stor stue med flot udsigt og ned ad en lang gang lå tre værelser. Vi valgte første værelse med dobbeltsengen og Olivia valgte andet værelse.

Første aften fik vi en drink, grillede noget godt kød og drak en del vin. Jeg havde haft en travl dag på arbejdet så da de to kvinder åbnede endnu en flaske og snakkede mere og mere valgte jeg at trække mig tilbage for at sove.

Jeg sagde godnat og gik til det første værelse på gangen som Hanne og jeg havde valgt. Værelset lå tæt på stuen. Nu havde de tændt for noget musik…! Jeg tog min dyne og hovedpude og listede ned i det tredje værelse der lå længst fra stuen. I dette store værelse var der fire køjesenge.

Jeg faldt hurtigt i søvn i den øverste køje. På et tidspunkt hørte jeg Hanne og Olivia komme ind i det mørke værelse. “Jeg vidste ikke at du havde en pigekæreste”, hørte jeg Hanne hviske til Olivia.

Kunne høre de kyssede og lagde sig i en af køjesengene. De fnisede stille. “Mmmmm, jaaaa”, hørte jeg Olivia hviske. “Det hér har jeg drømt om længe”, hviskede Hanne og det lød som om tøj blev smidt på gulvet.

I øverste køje lå jeg musestille og nød lydene af kys, kæl, behag, ophidselse…og liderlighed!

“Ååååh, mmmmmm, jaaaa”, stønnede Olivia stille imens en slikken og smasken kunne høres. Lige efter stønnede Hanne: “Din hånd mærker skønt!”. De begge lød godt ophidsede og stønnede mere og mere. “Uhhh, frækkert”, stønnede Hanne, holdt vejret og begyndte så at pruste. Den lyd kendte jeg fra når vi havde sex og hun fik orgasme.

Og så kom Olivia. Hun gispede og prustede: “Jaaaaaa, lidt langsommere, mmmmmm”. Hun brummede meget tilfreds.

Der blev helt stille. “Hold da op, hvor var det skønt”, hviskede Hanne, “…meget skønnere end jeg havde drømt om”. “Og du er skøn. Ved din mand det…?”, hviskede Olivia. “Ja og jeg har fortalt ham om mine frække drømme”, svarede Hanne. “Så vil han måske være frisk på en trekant…?”, fnisede Olivia frækt. “Mmmmmm, måske”, hviskede Hanne, “…jeg tror vi stadig har lidt vin i glassene”.

Jeg kunne høre de samlede tøjet op, forlod værelset og gik tilbage til stuen. Jeg skyndte mig at tage min pude og dyne og listede tilbage til dobbeltsengen i det første værelse.

Var vildt spændt på imorgen…og faldt i søvn.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 21 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.