Min mand og jeg er naturister og vi bader både nøgne og med badetøj på alt efter hvem vi bader sammen med med. Den her historie handler om en tur til stranden med vores naturist venner Karoline og Mikkel, som dog ikke er til noget frækt, men det var dog en god optakt til det der skulle ske senere samme dag. Mig og Karoline bader dog med trusser og min mand havde også badebukserne på i dag, mens Mikkel bader helt nøgen.
Det var første gang min mand var i vandet i år, så det ville jeg gerne have at Mikkel skulle tage billeder af - han spurgte om jeg skulle have noget over min flotte barm, inden han tog billedet af os- nej det behøver du ikke sagde jeg, du har jo set mine bryster så tit. Bare du ikke lægger billedet på nettet, sagde jeg grinene. Det lovede han

Da han senere sendte billedet af os til mig blev min mand og jeg enige om at det måtte vi hellere sende til det nye par vi skulle møde om aftenen, som en fræk appetit vækker og det gik heldigvis rent ind hos Jonas og Chanette, som de hedder- ser godt ud skrev de, efterfulgt af en blinke smiley.

Jonas og Chanette havde vi skrevet med en måneds tid og vi vidste,at de også at de var strand mennesker, men havde ikke mødt dem irl før. Så noget af det første vi spurgte dem efter, da de kom var om de var på naturist strand, hvilket de svarede ja til og vi fortalte dem så om Mikkel og Karoline og vores oplevelser med naturist strande og mennesker. Bagefter sad vi og drak en kop kaffe med dem og jeg kunne se at Jonas sad og klædte mig af tøjet med øjnene og Chanette kiggede lidt genert væk, når min mand gjorde det samme, mens vi snakkede om løst og fast og vores erfaringer med swinger livet osv.

Til sidst blev vi enige om, at vi gerne ville hygge lidt i soveværelset og gik derind sammen alle 4, da jeg stod ved sovesofaen ( som Jonas og jeg legede på, mens min mand og Chanette tog dobbeltsengen) og tog mit tøj af kunne jeg pludselig mærke at jeg blev lidt genert, det fik Jonas heldigvis hurtig pillet af mig, da jeg lagde mig med lukkede øjne på sovesofaen og lod hans hænder kærtegne min nøgne krop. Jeg hviskede i hans øre jeg godt kunne være lidt nervøs første gang jeg var sammen med en ny, men han bare skulle tage initiativet i starten så skulle jeg nok komme med.

Han var blid og kørte hans hænder rundt på hele min krop, inden han forsigtig kyssede mig på munden, mens jeg stadig lå med lukkede øjne og nød hans berøringer. Lidt efter kyssede jeg ham lidt dybere, mens min hånd nussede ham i nakken og på ryggen. Langsomt kunne jeg mærke nerverne falde til ro i mig og slappede helt a, f da jeg kort efter mærkede hans fingre nede mellem mine ben og min mund slap hans, mens jeg kom med et lille glædes suk da hans ene finger kørte rundt på min klitoris og langsomt begyndte jeg at stønne højre og højre, mens han kørte resten af hans fingere ud og ind af min fisse.

Jeg forsatte med at nusse ham i nakken og ryggen, mens han havde fingrene i min fisse og lidt efter, da jeg tog min hånd lidt længerne ned af ryggen og gav hans baller et klem inden jeg tog min hånd over foran og tog blidt om hans pik, som allerede var lidt stiv, fornemmede jeg et stort smil om hans mund, bag mine endnu lukkede øjne, mens jeg begyndte at spille hans pik af.

Nu kunne jeg også høre min mand og Chanette nyde hinanden ovre i dobbeltsengen, det var rat at høre der også var lidt lyd på Chanette, og jeg åbnede øjnene og løftede mit hoved lidt for at se derover, mens jeg stadig lå på siden og hev lidt i Jonas pik, der nu var blevet helt stiv.
Da jeg lagde mig ned igen, satte Joans sig op og kravlede ned mellem min ben og begyndte at slikke min fisse, jeg spredte min ben lidt mere, så han rigtig kunne komme til og lå på ryggen med lukkede øjne, men jeg blev mere og mere ophidset af både, at høre min mand og Chanette og mig selv stønne. Det var tæt på at han gav mig min første orgasme med tungen, men lige inden det skete så satte han sig op og stak lidt flere fingre op i min nu meget våde fisse og jeg kunne ikke undgå at stønne endnu højre, mens han kørte dem ud og ind af mig. Sveden begyndte at løbe af os begge, jo mere ophidsede vi blev, der var varmt i det lille soveværelse, men jeg kunne mærke at min første orgasme var på vej og jeg stønnede den højt ud kort efter. Nu kunne jeg høre hvor forpustet Jonas var blevet af at give mig den og da han lagde sig ned på ryggen bagefter og stak en finger ind i munden på mig så jeg kunne smage mine egne fissesafter, med en stadig stiv pik satte jeg mig op på hug og måtte bare have den ind i min mund og smage den, mens jeg suttede ham kunne jeg åbne øjnene der vendte over mod sengen hvor min mand og Chanette lå og kunne se, at min mand nu også lå nede mellem hendes ben og slikkede fisse. Jonas stønnede også en lille smugle, mens jeg suttede ham. Jeg kunne høre han nød det og suttede ham et stykke tid mere, mens min ene hånd massrede hans nosser samtidig med.

Vi var nu begge klar til at mærke hinanden helt inden i vores kroppe og jeg lod ham tage initiativet til det, da jeg lagde mig ned ved siden af ham igen. Han viskede mig i øret, om jeg var klar til at mærke hans pik oppe i min fisse, mens vi gned vores lår og underliv mod hinanden og jeg sagde ja- om jeg måtte sidde ovenpå ham og ride ham.

Da jeg lidt efter sad og red hans pik kiggede jeg lige over mod den anden seng og så at min mand nu var ved at tage Chanette bagfra, mens jeg red hans pik, som sad jeg på en hesteryg ( vidste heldigvis godt hvordan man sidder i sadlen på en en rigtig helt og bevægede underlivet i samme takt som en hest rides i trav) Jeg kunne mærke at hans pik blev endnu mere stiv oppe i min fisse og jeg nød virkelig at han kunne holde pikken stiv så længe oppe i mig. Han sagde til mig at jeg virkelig så ud som om at jeg nød det, jeg smilede til ham og nikkede. Da jeg kunne mærke, at jeg skulle have en pause og lagde mig ned ved siden af ham igen stod den stadig stiv og han nussede mine bryster, mens jeg fik pulsen lidt ned og da jeg trak vejret lidt roligere, førte han hans hånd ned mellem mine ben igen og jeg tænkte, åh hvor han kan læse mig og se lige hvad jeg gerne vil have- en hel håndfuld fingere oppe i fissen . Han kørte dem først roligt ud og ind men efterhånden blev det hurtigere og hurtigere og jeg fik min næste orgasme lidt efter. Jeg havde igen min hånd ned mellem hans ben og pikken stod stadig stiv, mens jeg spillede den af stille og roligt. Han lagde sig og spurgte om vi skulle prøve 69ern, så jeg lagde min fisse over hans hoved og førte den ned til hans mund, mens min mund fandt hans nosser der blev suttet, mens min ene hånd spillede pikken. Vi blev begge virkelig ophidset af det.

Da sveden igen løb af os hoppede jeg ned og lagde mig på ryggen og spurgte om han kunne tage mig forfra, det gjorde han så og her fik jeg endnu en orgasme. . Jeg tror Chanette og min mand nød synet af os, de lå i ske overe i den anden seng og smilede frækt til os.

Bagefter lå vi alle 4 på ryggen, mens Jonas pik stadig stod stiv op og hans ene hånd længst væk fra mig lå strakte sig over mod hans kones røv og spurgte om det var godt til hende, det samme gjorde jeg til min mand. Ja svarede de og Jonas sagde til sin kone- se hun har gjort en pik klar til dig, kunne være frækt, at få jer begge to sagde han. Så hun hoppede over til os, mens jeg satte mig op på siden af hende, hun sad på alle 4 og han tog hende bagfra, mens jeg maserede hendes bryster og havde hans hånd oppe i min fisse. Jeg så over på min mand der lå og spillede pik og stønnede ved synet af os, så da Jonas fingere slap min fisse hoppede jeg over og red min mands pik, indtil han kom i en ordentlig orgasme og sprøjtede sin sperm op i min våde fisse. Chanette fik stadig sin mands pik op bagi, mens hendes ene hånd masserede hendes klitoris, indtil han fik sin orgasme oppe i hende.

Vi var alle enige bagefter om at det havde været en dejlig fræk aften og gerne ville ses igen en anden gang.

Partnerbytte med naturist par
I alt: 4.3 ud af 5 - fra i alt 15 stemmer
Comments (1)
This comment was minimized by the moderator on the site
Skøn det er lige som ,min kone og jeg gør med andre
ThyM
There are no comments posted here yet
Leave your comments
Posting as Guest
×
Suggested Locations
Type the text presented in the image below

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.