POPULÆRT SEXTOY : TOP10 KVINDER - TOP10 MÆND - UGENS FAVORIT - TILBUD

Det var en tidlig lørdag morgen. Yvonne og jeg havde haft en fest med os selv aftenen forinden, vi havde haft masser af god sex, nu lå jeg og holdt om denne 56-årige lækre frodige kvinde. Hendes store tunge bryster trykkede på min brystkasse, mens jeg kærtegnede hendes ryg og søgte ned mod hendes dejlige store røv. Jeg kunne mærke hun var ved at vågne op lige så stille. Hun tog om min slappe pik og begyndte at massere den med blide rolige tag. Langsomt rejste den sig, Yvonne lagde sig på ryggen. "Jeg vil have din pik i munden, skat" Jeg lagde mig op mellem hendes kloder g stak pikken i munden, som den gentleman man nu er, hun sutter som en drøm og hun havde ikke suttet længe før min sperme sprøjtede hende dybt i halsen, Yvonne var naturligvis skuffet over det gik så hurtigt men...

Kort tid efter ringede det på døren, jeg gik ud for at åbne, jeg havde nødtørftigt taget et håndklæde om mig. Udenfor stod den unge mand fra stranden. Vi havde begge glemt aftalen med ham, men han kom som kaldet. Jeg satte fingeren for munden, han skulle være en overraskelse til Yvonne, der lå utilfredsstillet inde i sengen. Jeg hviskede til den unge mand, at han skulle vente på mit signal. Jeg lagde mig nu og begyndte at slikke Yvonnes glatte våde kusse. "Jeg vil ha´ en stor og stiv pik, ikke en blød tunge" sagde hun, jeg gav nu den unge mand signalet. Han skulle stikke sin pik i munden på Yvonne uden et ord.

Stor var hendes overraskelse da hun pludselig havde en pik der var større end min i sin mund, hun suttede begærligt, og snart stod den som et tårn, Yvonne skubbede mig væk, nu ville hun fyldes ud og mærke den store pik i sin våde kusse, hun var liderlig som aldrig før, for at dæmpe hende måtte jeg stikke min pik i munden på hende, hun suttede så ivrigt som aldrig før, her var en kvinde der fik sin hedeste drøm opfyldt. Efter et stykke tid trak hun sig fra min pik. "Jeg vil ha´ pik i begge huller" stønnede hun.

Den unge mand lagde sig nu på ryggen, så Yvonne kunne ride ham mens jeg kneppede hende i det bagerste hul. Jeg kunne høre på Yvonne, hun var virkelig tændt, hun fik den ene orgasme efter den anden. Hun var i en helt anden verden, den gigantiske pik i kussen gav hende virkelig fuld nydelse, hun var helt fyldt ud. Pludselig kom Yvonne i et kæmpe springvand, aldrig før havde hun fået en sprøjteorgasme kun med en pik i kussen, det her var nyt. Yvonne var totalt udmattet bagefter, vi spillede vores pikke ud over hendes store kloder og hun fik sperme over alt.

Vi fik i fællesskab anrettet en lækker brunch, mens vi spiste sad vi og talte om dagens øvrige indhold, der var flere bolde i luften, en tur i swingerklub var en af dem, men det blev hurtigt forkastet, ikke fordi det oftest er mest mænd der kommer der, men simpelthen fordi det var for varmt. Vi endte med at blive enige om en tur i Dyrehaven. Vi fik ryddet op og pakket lidt småting og så var det ellers afsted til skoven, vi var hurtigt i bilen, jeg kørte og Yvonne og den unge mand sad bag i. Yvonne havde fisket den unge mands pik ud af bukserne og sad nu og legede med den, den voksede hurtigt, jeg kunne følge det i spejlet.

Jeg kørte til parkeringspladsen i Hjortekær og derfra gik vi ind i skoven, vi drejede til venstre for ikke at ende ude ved Dyrehavsbakken, da vi havde gået lidt fandt vi en lysning der lå forholdsvis ugenert, hvor vi kunne dyrke sex uden at blive forstyrret... troede vi. Yvonne var gået på knæ foran den unge mand og suttede grådigt på hans pik, da jeg fik øje på et andet par der ligesom os havde fundet den perfekte plet. Vi blev hurtigt enige om at gøre fælles sag. Vi mænd satte os lige og talte sammen. Kort efter stod begge kvinder bundet til hver deres træ, til fri afbenyttelse for hvem der nu kom forbi. Jeg var selvfølgelig interesseret i den "nye" kvinde, hun var en ægte BBW ligesom Yvonne, hun var bare lidt større, på alle områder.

Jeg fandt en god svirpende gren og gik hen til den fremmede store kvinde, første slag gik ved siden af, hun skulle bare lige høre lyden, men de næste ramte hendes kæmpe patter og efterlod røde striber, der kom kun en svag lyd fra hende, hun var altså vant til smerte, jeg lod grenen svirpe på hendes klit, det udløste en stønnen, ikke af smerte, men af liderlighed, hendes klit var stor og stak frem mellem skamlæberne, jeg gned hårdt på den og ikke længe efter kom hun i en voldsom orgasme.

Imens var hendes mand og den unge mand igang med Yvonne, hun var bundet rundt om "sit" træ i hænderne, så hun kunne stå fremad lænet og var tilgængelig i alle huller, hun fik en pik i kussen og en i munden, de byttede med jævne mellemrum, det var tydeligt Yvonne kunne lide behandlingen, jeg gik tilbage til "min" kvinde, løsnede hende fra træet, svirpede hendes røv med grenen inden jeg kneppede hende i røven, hun var vild med at blive kneppet bagi. Jeg fandt ud af manden ikke var hendes faste partner, sådan en havde hun ikke.

Efterhånden var alle blevet tilfredsstillet og vi blev enige om at tage hjem til Yvonne alle sammen, det vil sige, den anden kvinde brugte muligheden til at slippe af med den mand hun havde med i Dyrehaven. Vi brugte aftenen på at spise og hygge os med lidt snak og kæleri, ikke mere end det... den aften

Yvonne siger aldrig nej til en stiv pik del.2
I alt: 3.7 ud af 5 - fra i alt 10 stemmer

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.