POPULÆRT SEXTOY : TOP10 KVINDER - TOP10 MÆND - UGENS FAVORIT - TILBUD

Jeg mødte Yvonne på en chatside, hvilken kan være lige meget, vi fandt hurtigt ud af hvad der skulle chattes om... Yvonne skulle have pik.... masser pik.
Vi aftaler jeg skal hente Yvonne på hendes adresse, der er dress code. Det vil sigetilgængeligheden skal være tydelig, også for andre. Det er sommer og derfor kan påklædningen være minimal. Yvonne er en stor pige med store bryster og en stor og bred røv. Yvonne kommer ud af opgangen iført en gennemsigtig bluse og en opslidset nederdel, det er tydeligt hun ingen trusser har på. Hun sætter sig ind i bilen, vi kysser hinanden hårdt og krævende. Hvor skal vi hen skat, spørger hun. Vent og se svarer jeg mens jeg kæler for hendes kusse der allerede er våd af forventning til dagen.

Vi kører så småt ud af byen, Yvonne kan ikke lade min pik være, hun kæler for den mens jeg kører. Jeg lader min højre hånd kæle for hendes store patter, der går ikke lang tid før vorterne stritter. Yvonne dykker ned og sutter pikken endnu mere stiv og hård, jeg vil ha´ dig snart skat siger hun. Jeg lover at finde en egnet rasteplads med toiletbygning, der går ikke længe før vi kører ind. Vi skynder os sammen ind på herretoilettet. Hun finder hurtigt og erfarent pikken frem fra bukserne, giver den et par hurtige sut, så er den klar, jeg sætter mig på toilettet og hun glider ned over pikken, jeg elsker din store stive pik stønner hun, men den er ikke nok, jeg vil ha´ mere når vi kører herfra. jeg tager fat om hendes store patter mens hun rider pikken. Jeg har været liderlig siden denne dag blev aftalt, og jeg kommer hurtigt, hendes kusse bliver fedtet ind i min varme sperm.

Vi får sat tøjet og kører videre, vi ankommer på en sydsjællandsk nudiststrand hvor ingen kender os. vi finder en gryde, hvor vi kan være i fred og ro. Selvfølgelig skal vi i vandet, det er jo en varm sommerdag, der falder mange blikke efter Yvonne, mændene har store øjne. Jeg giver Yvonne besked på at gå op i gryden og vente på mig der. Imens snakker jeg med flere af mændene, det ender med jeg får en flok på 10 mænd til at komme efter tur og kneppe Yvonne som hun ønsker. Jeg går op til Yvonne, giver hende bind for øjnene, uanset hvad der kommer tager du imod siger jeg til hende.

Mændene kommer i grupper af 2 og 3. Yvonne ligger på alle 4, klar til at blive brugt. hun bliver overrasket af der er mere end en pik. Hun sutter den pik der presser sig mod hendes fyldige læber, hun sluger den til roden. Hun mærker nu en pik der presser sig på hendes kusse. Hun stønner højt og tager imod. Pikken i munden kan ikke holde til mere og sprøjter sin sperm ned i halsen på Yvonne der sluger det med velbehag, hun elsker smagen af sperm. Flere er kommet til og kigger på, både kvinder og mænd, flere deltager uopfordret, vi har fået gang i et dogging arrangement, bare tag hende og brug hende siger jeg til de tilstedeværende.

Efterhånden er der en del kvinder der er blevet interesseret i at se hvad deres mænd foretager sig. Nogle vælger at hjælpe Yvonne med at få mændene klar og begynder at sutte, de mænd der har lyst og evner til mere klar. Nogle af kvinderne finder sammen 2 og 2 og leger med hinandens fisser og bryster, hele stranden er efterhånden et stort orgie . Man kan høre en smasken og stønnen over hele stranden.

Yvonne er helt i sin egen verden, hun får den ene orgasme efter den anden og efterhånden bliver alle pikkene slappe, men Yvonne skriger på mere. Der er ikke andet at gøre end at fiste hende, det er en opgave jeg selv påtager mig. Hendes kusse er allerede godt fedtet, så det er ikke noget problem at stikke hånden op i hende, jeg starter med 3 fingre, begynder at fingerkneppe hendes våde fedtede kusse, Yvonne begynder at vride sig i liderlighed. Jeg finder hendes G-punkt og masserer det grundigt, og det varer ikke længe før hun kommer i en voldsom sprøjteorgasme. Det giver plads til at jeg kan få hele hånden op i den liderlige kusse, jeg fister Yvonne til albuen, hun nyder det tydeligt.

En genert ung mand kommer nærmere, han har ikke været med tidligere, han har den største pik af de der har været på Yvonne i dag, jeg vinker ham nærmere, sætter fingeren for munden, han skal være stille, viser ham han skal presse sin store pik i munden på Yvonne uden advarsel, Yvonne grynter liderligt og tager imod med den største glæde og fryd, hun er dygtig og tager den til roden. Hun vil helt sikkert gerne mærke den, og det skal hun komme til, i det bagerste hul, jeg gør tegn til den unge mand om at komme om til mig, jeg trækker min hånd ud af kussen, og nu tror Yvonne pikken kommer i det våde hul, hendes overraskelse er tydelig da hun mærker pikken presser på det bagerste hul. Men den unge mand er opsat og presser pikken langsomt op i det bagerste hul, til sidst er den i bund, han holder pause et øjeblik, og så begynder han at kneppe Yvonne hårdt, i starten er Yvonne lidt modvillig, men efterhånden giver hun slip og nyder den store pik i røven, jeg stikker min pik i munden på Yvonne, for at dæmpe hende lidt, men det er svært, Yvonne stønner højt med den store pik i røven, hun kommer i en voldsom orgasme og den unge mand sprøjter sin varme sperm op i Yvonne.

Jeg kunne se Yvonne ikke var færdig med den unge mand, den pik var hun vild med så vi tog ham med hjem, men det er en anden historie. Den kommer senere, hvis der er stemning for det.

Yvonne siger aldrig nej til en stiv pik del.1
I alt: 2.4 ud af 5 - fra i alt 10 stemmer

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 7500 gratis sexnoveller og besøg flere 1000 medlemmers profiler.