BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg havde inviteret Peter hjem til middag fredag efter vores badminton. Vi spillede begge samme sted og havde nogle gode snakke. Så da Peter fortalte at han skulle være helt alene i weekenden havde jeg spurgt min kone Trine om vi ikke skulle invitere ham og hun synes det var en god idé.

Det blev en rigtig hyggelig aften. Vi fik lavet god mad og Peter var et underholdende selskab. Vi bød først på en drink, så vin til maden og lidt til kaffen. Trine morede sig gevaldigt, flirtede lidt og da Peter hjalp med at gøre klar til kaffen havde de en munter snak i vores køkken.

SEX I DAG?

Da vi var ved at være færdige med kaffen kikkede Trine frækt på mig. “Dig og Peter leger hver fredag i badminton-hallen. Skulle jeg og Peter ikke prøve at lege i vores seng. Så giver du måske en øl…?”

Peter smilede, kikkede på mig og sagde: “Er det ok med dig? Du kan også lege med…?”. Jeg synes det var en dejlig fræk idé Trine havde fået så jeg nikkede og sagde: “Det er helt ok. Jeg kan lege med en anden dag. Må jeg kikke på?”. Jeg havde set Peters pik i omklædningsrummet. Den var lang, tyk, behåret, stort pikhoved og store tunge nosser. Både Trine og Peter nikkede, kikkede så på hinanden og begyndte at tage tøjet af. Jeg gik ud i køkkenet og hentede nogle øl, gik så ind i soveværelset og satte mig mageligt i stolen ved fodenden med fin udsigt til vores dobbeltseng.

Trine kom nøgen halvløbende og småfnisende ind i soveværelset og kastede sig ned i vores seng. Peter kom nøgen lige efter. Trine lagde sig på ryggen med samlede ben og Peter lagde sig oven på hende og kyssede hende forsigtigt.

Jeg nød min øl og kunne se at Peter nu forsigtigt kyssede hendes dejlige bryster. Trine lukkede sine øjne, nød det og spredte så sine ben. Peter tog fat i hendes lår, løftede hendes bagdel op og lagde hendes underben op på hver af sine skuldre. Hans store pikhoved rørte nu hendes våde skamlæber. Så pressede han den lidt ind og hun gispede tilfreds. Han førte sine hænder op til hendes bløde bryster, pressede pikken længere ind og begyndte så at kneppe hende. Jeg kunne se hans pik udvidede hende godt. Han stødte i bund så hans tunge behårede nosser klaskede mod hendes mellemkød. Det både så og lød dejligt. Jeg tog en slurk øl…

“Må jeg ride dig?” hørte jeg Trine stønne til Peter. Peter nikkede og lagde sig straks på ryggen. Trine smilede til mig, stak hånden ned i vores frække natbordsskuffe og satte sig op på Peter og lod hans store stive pik langsomt glide op i hende. “Mmmmmm”, stønnede hun da den var helt oppe i hende. I hånden gemte hun vores røde hygge-DILDO og tuben med glidecreme. Så vidste jeg godt hvad hun ville…! Hun red ham godt, han lå med lukkede øjne og holdt godt på hendes bryster. De stønnede godt begge to.

“Hov”, sagde Trine da Peters pik midt i det hele smuttede ud. Peter tog pikken i sin hånd for at hjælpe den op igen. “Uhhh, dejlig frækkert” sagde Trine da han kom til at presse det store spændte pikhoved op i hendes røv. “Uhja”, sagde hun, tog en dyb indånding og fik omkring halvdelen af hans pik op. Trine havde prøvet vores store sorte dildo et par gange og var derfor lidt trænet. Hun begyndte stille at ride ham og jeg kunne se at han nu gled mere og mere op i hendes røv.

Da han var helt oppe åbnede hun tuben og smurte dildoen. “Kan du trække benene lidt op?” spurgte hun Peter. Peter lå stadig med lukkede øjne, trak benene op og så satte Trine den smurte dildo til hans behåret røvhul og pressede. Den røde dildo var ikke så stor som vores sorte, men hun måtte alligevel arbejde lidt på at få den ind.

“Åhhh” sagde Peter overrasket, kikkede smilende på Trine…og så pressede hun dildoen helt ind! Peter stønnede højt og kælede Trines bryster. Trine begyndte at ride ham igen og han stønnede “…nu kommer jeg!”. Hans nosser trak sig rytmisk sammen og arbejdede godt. Hun grinede og satte tempoet op…og så stønnede han endnu mere. Hans tykke hvide sperm begyndte at blive presset ud af hendes udspilede røvhul.

Hun fortsatte med at ride ham indtil han stønnende bad hende stoppe. Hun smilede til mig, lod Peters store slappe pik glide ud af hendes røv. Så trak hun dildoen ud af Peters røv, kælede hans slappe nosser og rykkede op til hans hoved. Da hendes mis var lige ved hans mund sagde hun kælent “…har du mon lyst til at slikke mig?”. Det havde han!

Hun lød meget tilfreds med hans slikkeri. Peter havde flyttet sine hænder fra hendes bryster til hendes balder. Jeg kunne høre hans slikken og sutten og jeg kunne høre hun var tæt på orgasme. Hans tykke sperm gled stadig stille ud af hendes røv. Hun vred sig lidt og rodede med sine hænder i Peters hår. “Årrrhhhh” skreg hun og gemte nu sit hoved i sine hænder. Så bevægede hun sig lidt igen, pressede sin mis mod hans mund…og sprøjtede med et “jajajajaaaaaa”. Han fortsatte med at slikke hende og kælede hendes balder indtil hun stønnende sagde stop.

Det blev en rigtig hyggelig og fræk aften. Da Peter skulle hjem sagde han: “Tusind tak for at I inviterede mig! Hvis I har lyst vil jeg meget gerne hygge sammen med Jer igen. Gerne hjemme hos os. For jeg tror det lige vil være noget for min kone Sophie”.

Inden jeg nåede at svare sagde min kone: “Det lyder som en rigtig god idé. Vi kan jo tage lidt med fra vores frække natbordsskuffe”.

Vi alle smilede frækt…!

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 22 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.