BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Dette er en selvstændig forsættelse af historien "Ægteparret på rastepladsen."

Det var endelig blevet den lørdag i måneden hvor vores aftale om kærestetid skulle føres ud i livet og denne gang var det min tur til at planlægge dagen. Jeg havde i længere tid gået med tanken om at invitere en tredjeperson med ind i soveværelset og vores skønne leg. Og Nu skulle det være, alt var planlagt ned til mindste detalje.

SEX I DAG?

Det hele startede da klokken rundede 24 og fredag blev til lørdag, vi havde siddet i sofaen og hygget med god FILM, men nu var det så blevet min tur til at bestemme. Jeg lod en hånd glide henover bulen i hans tætsiddende jeans og kunne mærke at han sad med en allerede halvstiv pik. Jeg knappede hans jeans op og stak hånden indenfor og kærtegnede pikken udenpå bokserne, den var ikke sen til at reagere. Jeg skubbede hans hænder væk, da han ville stikke dem op under min bluse og tage på mine bryster. "Næh, nej - I dag er det mig der bestemmer" sagde jeg og bad ham gå ind i soveværelset og klæde sig af og ligge sig på sengen. Han sprang op med et forventningsfuld udtryk og gik ind i soveværelset.

Jeg gav mig god tid og fik ryddet op i stuen inden jeg trådte ind til ham. Han lå på sengen og sendte mig hans mest smørrede smil. Jeg smilede tilbage og satte mig på sengen ved ham, bøjede mig indover ham og kyssede ham dybt og inderligt. Vores tunger legede med hinanden og mine hænder kærtegnede hans faste og trimmede brystkasse. Langsomt gled de ned mod hans spændstige og begyndende stive pik - med en fjerlet berøring af hans pikhoved var det tydeligt at han var meget tændt, da pikken rejste sig stolt knejsende og stod i al dens pragt - indbydende og lækker.

Jeg kunne se på hans blik hvordan liderligheden blev tændt og hans forventning om en snarlig udløsning. Så stoppede jeg kærtegnene og fandt den første overraskelse frem, et pikbur i glinsende stål, han stirrede forskrækket på buret og det var ligesom pikken knejsede lidt mindre. Forsigtigt satte jeg buret nedover hans nu halvstive pik og fik både den og hans nosser ind, låste buret med den tilhørende nøgle, som jeg lagde i skuffen i mit natbord. "Skat, nu kan vi ligge os til sove - jeg glæder mig til i morgen" hviskede jeg i hans øre og kyssede ham igen. Jeg lagde mig helt ind til ham og nød varmen fra hans lækre krop og skulle lige mærke om buret nu også sad som det skulle, det gjorde det. Smilende ved tanken om hvad jeg havde planlagt faldt jeg i søvn.

Jeg vågnede før ham, jeg rejste mig op på albuerne og nød at se på ham, lige fra hans dejlige ansigt med smilehullerne, nedover hans trænede brystkasse til hans barberede pik og nosser. Pikken og nosserne nu fanget i buret af stål, jeg fandt min lille, men kraftige klitorisvibrator frem og satte den mod stålet og tændte den på højeste niveau. Pikken reagerede ved at forsøge at rejse inde i buret, han stønnede stille i søvne og langsomt vågnede han op. Han stønnede højere og nærmede sig en udløsning, men jeg stoppede op, da hans krop og pik var lige ved at sprænges af liderlighed. Så sendte jeg ham i bad og kort efter trådte jeg ind til ham under bruserens varme stråler, vi stod bare tæt, kyssende og nød at mærke hinandens kroppe. Da vi var færdige med badet tørrede vi hinanden og han fik besked på kun at tage hans jeans på, de var så tætsiddende at buret blev tydeligt aftegnet.

Vi satte os ud i køkkenet og spiste lidt morgenmad. Han kiggede flere gange spørgende på mig i håb om at jeg ville fortælle om dagens planer. Det eneste han fik at vide var at vi ville tilbringe dagen herhjemme. Jeg fik ham til at hjælpe med vasketøjet og hver gang han var tæt på lod jeg en hånd glide kærtegnende over aftegningen af buret i hans jeans. Han var ikke upåvirket og stønnede efterhånden ved enhver berøring, da han bøjede sig ned for at tage noget tøj ud af tørretumbleren stillede jeg mig helt hen bag ham og stak mine hænder ned i jeansene bagpå og kælede for hans baller og en finger gled helt ned til hans anus. Legede med hullet og lod fingeren presse lidt på for at komme ind, dog uden at penetrere - kun presse lidt på. Han stønnen steg og gav tydelige indikationer på hvor meget han nød det. Stoppede dog inden det blev for meget for ham, han skulle jo være klar til den planlagte leg senere.

Kort efter middag ringede det på døren, jeg lod som om jeg blev overrasket og bad ham lukke op, han gik til døren i bar overkrop og jeans. Udenfor stod en af mine rigtige gode veninder, "Hej" sagde hun og gik lige forbi ham selvom han forsøgte at stoppe hende med ord. Jeg kunne se skuffelsen i hans øjne, da jeg gav hende et stort knus og inviterede hende på kaffe. "lav lige en kande kaffe, Skat" sagde jeg imens vi satte os i sofaen og begyndte at sludre som vi altid gjorde. Han gik ud i køkkenet og vi kunne høre at han startede med at brygge kaffe. Jeg så på hende og spurgte om hun stadig var klar, hun nikkede og gav mig smilende et kys på munden og sagde hun have glædet sig lige siden vi havde aftalt mødet i dag.

Han kom ind i stuen med en bakke med kopper og kaffekande, som han satte på bordet foran os. "Skat" sagde jeg og sendte ham et smil, "Gå ind i soveværelset og klæd dig af, sæt dig på stolen ved siden af sengen og vent" Han kiggede forlegent og overrasket på mig og så så over på hende med et blik der helt vidste hvad han skulle tænke. Men han rejste sig og gik ud af stuen, lige inden han var ude sagde jeg og husk at tage blindfoldet på. Hun og jeg sendte hinanden et indforstået blik bag hans ryg, så satte vi os til at drikke en kop kaffe inden vi rejste os og gik ind til ham. Han sad som beordret med blindfold og pikbur på stolen, vi gik hen til ham og lod vores hænder kærtegne hans krop fra top til tå. Jeg kunne se på hans reaktion at han var overrasket over at hun var med, men han sagde ikke noget, det var jo min tur til at bestemme. Hans pik rørte på sig inde i buret, så vi stoppede.

Vi lod ham sidde og klædte os af, lagde os på sengen og begyndte at kysse, kærtegne og pirre hinanden med tunge og hænder. Vores vejrtrækning blev tungere og mere liderlig - hun rejste sig og tog blindfoldet af ham, så lagde hun sig mellem mine ben og begyndte at slikke mig. Jeg stønnede af liderlighed og nød hvordan hendes tunge erfarent udforskede min  nu våde fisse, hun vendte sig, så jeg kunne komme til at slikke hende. Vi tændte liderligheden i hinanden og glemte helt at han sad og så på vores leg, kun hans stønnen gjorde os opmærksom på hvor tændt han var blevet af vores leg. Vi fik ham over i sengen og lagde ham i mellem os, Vi kyssede hinanden henover ham, så vores bryster hang lige over hans hoved. Han greb fat om et vores brystet og masserede dem, så forsøgte han om han kunne komme til at sutte på hendes ene bryst, men han kunne ikke helt komme derop. Vi skubbede ham helt ned på ryggen og jeg åbnede skuffen i natbordet og tog nøglen til buret frem, kiggede på hende og spurgte så om han skulle slippes løs. Hun smilede og rystede så på hovedet.

Hun tog klit-vibratoren som lå på natbordet og satte sig mellem hans ben, jeg satte mig henover hans hoved og bad ham slikke mig, straks kunne jeg mærke hans tunge i min våde revne, den slugte og smagte begærligt mine safter  Hun satte vibratoren på buret og tændte for den, kort glemte tungen i min fisse at slikke, men jeg presse mig længere nedover hans ansigt og tungen genoptog sit arbejde. Hun bøjede sig frem og kyssede mig dybt, vores tungeleg var fantastisk og vi var begge voldsomt tændte og liderlige. Hans pik forsøgte at rejse sig til fuld størrelse, men kunne ikke på grund af buret, han vred sig under vibratorens arbejde på buret imens han ihærdigt slikke min fisse.

Jeg rejste mig og gav hende nøglen til buret, som hun låste op. Sammen fjernede vi buret og kærtegnede den knejsende pik med vores tunger, hun tog hans nosser i munden imens min tunge legede på hans pikhoved. Han greb ud efter vores bryster, men kunne ikke nå. Hans pik stod nu helt stiv og hård ud fra kroppen, vi stoppede slikkeriet og jeg lod min våde fisse glide nedover pikken og begyndte at ride ham. Hun satte sig på hans ansigt og hans tunge var ikke sen til at begrave sig i hendes fisse. Mit ridt blev hurtigere og hurtigere, vores liderlighed og lange forspil havde gjort, at vi snart ikke holde os tilbage. Min fisse trak sig sammen om hans pik, der pulserende sprøjtede en stor portion sperm op i mig, min fisse løb over af safter og jeg skreg min orgasme ud i rummet.

Jeg lod pikken blive oppe i mig og lod orgasme klinge stille af, samtidig kunne jeg se hvordan min veninde var på randen af orgasme, hvordan hans tunge og nu et par fingre legede i hendes våde grotte. Hendes krop begyndte at ryste og jeg greb fat i hende, trak hendes hoved hen til mit, kyssede hende imens orgasmen gennemrystede hele hendes krop. Da hun igen slappede af og lagde sig ned ved siden af ham, løftede jeg mig af hans pik og lagde mig på den anden side. Vi var alle indsmurte i liderlighedens safter og forløste, tilfredsstillet. Efter lidt tid gik vi alle tre i bad sammen og legen fortsatte under bruseren, vi fik indtil flere orgasmer denne eftermiddag og aften. Endnu en kærstedag som gav os nye oplevelser og nydelser.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 21 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.