BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Sommeren 2021 havde rigtig mange gode dage, hvor man kunne tage til stranden og nyde solen. Jeg har i flere år taget til en af de strande, hvor det er det normale at man bader nøgen, det er dejligt, både den frihed man føler uden badetøj, men også det at at se, og blive set, af andre mennesker med samme interesse, nogen gange har der været nogen der har dyrket sex, men altid lidt diskret, jeg har dog aldrig deltaget eller opsøgt det, kun smugkigget lidt på afstand.

På stranden havde jeg flere gange snakket lidt med et ældre par, lidt ældre end mig, som er 62. Men aldrig mere end lidt løs snak om vejr og vind. 

SEX I DAG?

Så en dag i august, besøgte jeg en anden strand, der er ”berygtet” for at mange kommer der, for at dyrke sex, hvis man gik til den ene side, skulle man møde parrene, og hvis man gik til den anden side, skulle man finde de mænd, der søgte andre mænd. Jeg gik til den side hvor der måske var nogle par eller kvinder, og mødte også et enkelt par, og enkelte ældre mænd (som mig selv) men stranden var meget stenet, og jeg valgte at gå til den anden side, selvom jeg ikke er til mænd, så var jeg også lidt nysgerrig, De eneste jeg mødte, var dog det par som jeg havde mødt på min gamle strand, og det første jeg så, var at kvinden masserede manden stive lem, da de fik øje på mig slap hun pikken, men gjorde ikke noget for at skjule, hvad de lige havde haft gang i, begge smilede til mig, og hilste. 

”Ja det er en lidt anderledes strand det her”, sagde manden, slå dig ned her ved os, der skulle ikke meget overtalelse til, før jeg foldede mit tæppe ud ved siden af kvinden, og tog mine shorts af. 

Hvis jeg skal præsenterer mig selv, så er jeg som skrevet blevet 62, høj, slank, rimelig god form og stadigvæk med masser af lyst til det meste. Parret som jeg her sad ved siden af, var som sagt lidt ældre end mig, manden var tæt på 70, middelhøj, kraftig men ikke tyk, kraftigt gråt hår, og et pænt stort lem kunne jeg se, noget større end mit, men det har jeg lært at leve med, kvinden var buttet på en dejlig måde, pæne bryster som ikke hang ret meget, lidt blonde hår på fissen, en smuk kvinde, som helt sikker havde været rigtig, rigtig sød da hun var ung, begge to var solbrændte over hele kroppen, noget som jeg ikke kan prale af, selvom jeg har været en del ude i den danske sommer. 

Tilbage på stranden, jeg sad og snakkede med parret om det samme som vi plejede at snakke om, dvs vejret, men hurtigt begyndte vi at snakke, om at det jo var en sexstrand, og at det naturligvis var derfor at de var der, jeg måtte indrømme at det ikke var helt tilfældigt at jeg også var der, kvinden begyndte da at køre sin ene hånd op og ned af mit venstre lår, jeg gjorde gengæld, imens begyndte manden at masserer sin pik, så den voksede til næsten fuld størrelse igen, min foldede sig også ud i fuld længde, og kvinden kvitterede med at give den et kys, jeg dykkede ned og lod tungen glide forsigtigt over hendes fisse. Hun satte sig op, og spurgte om jeg ikke kunne drikke en kold øl, jo det kunne jeg da godt, selvom jeg var lidt skuffet over at det tilsyneladende ikke skulle ske mere end det, men hvis lysten ikke var der fra deres side, så var det selvfølgelig i orden.

Vi snakkede nu om forskellen på vores to strande, og om de mennesker man mødte, vi snakkede også lidt om os selv, efter vi havde drukket vores øl, byd de på en kop kaffe, så vi hyggede os faktisk ganske fint. Manden kiggede på sin hustru og sagde; "hvad så Hanne, er du ikke lidt tændt?"

Hun kiggede på mig, og tog fat om mit lem, der på det tidspunkt nok mest af alt lignede en almindelig tissemand, "jeg går ud fra at du ikke render rundt med nogen sygdomme?" sagde hun,

"så hvis du kunne tænke dig at bolle mig, så er det okay med os", Yes, tænkte jeg, mit svar kan jeg ikke huske, men lidt efter lå hun med min pik i munden, imens lod jeg hænderne gå på opdagelse på hendes dejlige krop, jeg fik et par fingre op i hendes fisse, som var dejlig våd. Manden rejste sig op og begyndte at spille pik hen over os. Jeg fik hende om på ryggen, og vi lå i en 69´er, hvor jeg slikkede fisse, og hun malkede min pik, efter lidt tid, hviskede hun: ”vend dig om, og knep mig”, jeg adlød uden problemer, og trængte langsomt op i hende, vi fandt først en rytme, der hurtigt blev vildere og vildere, jeg faldt ud af hende, men hun fik den hurtig ind i varmen igen. Pludselig kunne jeg mærke noget vådt på min ryg og baller, det var manden der spermede ud over os, det gjorde at jeg ikke kunne styre mig mere, så jeg tømte mig op i hans hustru, hun var tæt på at få orgasme, så jeg fortsatte ganske kort tid, så eksploderede hun også i en fed orgasme. 

Vi trængte alle til en tur i vandet, bagefter fik vi en velfortjent øl, vi var enige om at det var en fed oplevelse, og vi blev også enige om, at nu havde vi noget mere at snakke om, når vi mødtes næste gang, og måske en omgang til på et andet tidspunkt, men så ville manden gerne deltage mere aktivt.

Og ved i hvad?, det er en sandfærdig historie.

 

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 48 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Flere historier fra samme forfatter:

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.