Jeg gik bag Dorte og lod min pik glide ind mellem hendes lår. Jeg kunne mærke Sarah’s fingre mellem Dorte’s våde skamlæber. Sarah tog min pik…

Hvornår skal I holde kortaften hos os?, spurgte min kone Dorte da hun kom hjem fra arbejde. “Jeg mødte Sven’s kone Tina i Netto. Hun fortalte om jeres frække kortklub. Hun følte sig vildt begæret, fortalte om bind for øjnene, give sig hen og bare blive forført. Det lød som en herlig aften…”.

Jeg smilede frækt til hende, kikkede i kalenderen på telefonen og svarede: “Kortklubben kommer her på næste lørdag”. Hun smilede: “Så har jeg god tid til lidt frække indkøb…”

Lørdag aften mødte kortklubben hjemme hos os. Vi spiste sammen og da vi nåede til kaffen trak Dorte sig tilbage og gik ovenpå. Svigerfar rømmede sig og bød velkommen til kortklubaften. Da vi havde spillet en times tid kikkede svigerfar på uret og rømmede sig igen: ”Det er første gang vi er hér hos Dorte og Søren så jeg har arrangeret en lille overraskelse. Hanne og jeg kender et sødt par der nogle gange besøger os. Jason kunne ikke i aften, men Sarah ville gerne komme. Husk at vi er helt stille! Svigerfar rejste sig, gik ud i entréen og lukkede Sarah ind. Sarah var en moden mørk kvinde med langt krøllet hår. Hun viskede ”Hi” til os, krammede svigerfar og satte sig ved siden af svigerfar.

”Søren, går du op og gør Dorte klar og henter hende herned?”. Jeg var spændt på hende Sarah, skyndte mig at nikke og gik ovenpå. Dorte sad i sin morgenkåbe i vores arbejdsværelse med en bog og et glas vin. Hun smilede og spurgte: ”Er det nu det sker, skat?”. Jeg smilede og nikkede. ”Jeg købte lidt frække ting hvis I får lyst…”, sagde hun og rakte mig en mulepose. Jeg kikkede ned i posen og kunne se et sort øjenbind i læder, håndjern i silikone, sort reb, anal-kugler og hendes foretrukne pink dildo. Jeg tog øjenbind og håndjern op, gav hende det på og førte hende ned til kortklubben.

Alle sad helt stille omkring bordet indtil jeg tog morgenkåben af Dorte. Hun var iført et sexet stuepige-kostume med en stram top, lille forklæde og bundløse trusser. De smilede alle, rejste sig og mændene begyndte at tage deres bukser af. Svigerfar hjalp Sarah med at tage hendes stramme kjole af. Under kjolen viste sig meget sexet sorte trusser og bh. Jeg lagde indholdet fra muleposen på bordet så alle kunne se det. Alle gik rundt om Dorte og beundrede helt stille hendes kostume. Ib og Lars knappede hendes stramme top op og begyndte at kysse hendes bryster. Sarah gik hen og slikkede langsomt Dorte’s læber. Da Dorte åbnede sine læber lidt førte Sarah sin tunge legende ind i Dorte’s mund og stønnede.

Jeg gik bag Dorte og lod min pik glide ind mellem hendes lår. Jeg kunne mærke Sarah’s fingre mellem Dorte’s våde skamlæber. Sarah tog min pik, pressede den op i Dorte og fortsatte med at kæle skamlæberne. Dorte stønnede dejligt! To mænd suttede hendes bryster, Sarah tungekyssede hende samtidig med at hun kælede hendes mis og min pik var godt oppe i hende.

Sarah stoppede med at kysse, kikkede på mig og pegede på gulvet.  Jeg lagde mig ned på ryggen og Sarah hjalp Dorte ned så hun kunne ride min pik bagfra. Men inden Dorte satte sig helt førte Sarah min pik til Dorte’s røv. Dorte blev lidt overrasket, men lod min pik glide helt op. Hun var lidt stram, men dejlig varm.

Nu kom Per hen og stak sin pik ind i Dorte’s mund. Hun begyndte straks at sutte og Per lukkede sine øjne. Svigerfar kom hen til Sarah, kyssede hende og rakte hende en pænt stor sort strapon-dildo. Hun spændte den på, smurte den med noget glidecreme og lod den køre lidt omkring Dorte’s skamlæber. Så gled den stille og roligt ind. Sarah havde taget svigerfars pik i munden. Dorte stønnede: ”Uh, det mærker ikke som min dildo,…det mærker bedre!”. Alle smilede!

Det varede ikke længe før jeg ville tømme mine nosser i Dorte’s røv…! Sven kom hen på knæ til mit hoved. Han smilede frækt, spillede sin pik lidt og pressede den så ind i min mund. Jeg lukkede mine læber omkring hans store tykke pik og lod den glide frem og tilbage i min mund.

Jeg kunne høre Per stønnede da han tømte sin ladning i Dorte’s mund. Med sperm i munden stønnede Dorte: ”Skøøn dildo…jeg kommer, kommer…”. Jeg mærkede min sperm pumpe op i Dorte’s røv og mærkede hvordan hun pressede spermen ud af min pik. Og midt i det hele sprøjtede Sven’s pik i min mund. Han holdt mit hoved, stødte sin pik i bund, stønnede og sprøjtede igen og igen…!

Da kortklubben var gået hjem og vi var på vej i seng sagde min kone: ”Sikke en skøn aften med kortklubben! Jeg blev forført og nød det! Og svigerfar hviskede til mig at jeg næste gang skulle glæde mig til at møde Jason…”.

Kortklubben kom hjem hos os
I alt: 4.8 ud af 5 - fra i alt 6 stemmer

Kommentarer  

#1 Ny bi 13-01-2022 05:46
Frækt
Ser frem til at læse om mødet med Jason
Citater

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér