BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Hun vågnede ved at solens stråler ramte hende I ansigtet og slog øjnene op. Det varede et øjeblik før hun huskede hvor hun var, hun var på ferie hos sin tante der boede i en mindre by ved havet. Det havde ikke været muligt for hende at komme over til sine fætre I Jylland I ar så i sidste øjeblik havde hun bestemt sig for at spørge tanten om hun måtte holde ferie hos hende. Det måtte hun hjertens gerne hvis hun kunne være alene den første uge men hun skulle nok sørge for at køleskabet var fyldt op og sådan var det blevet. Hun var gået tidligt I seng efter den lange togrejse, men nu var hun frisk og måtte selv sørge for at det blev en god ferie mens tanten var væk.

Hun sprang op af sengen og nøgen som hun var gik hun hen og trak gardinerne helt til side. Udsigten var mageløs fra kvistværelset. Hun kunne se over haverne med gamle frugttræer og bag dem kunne hun se havet, det var utroligt smukt, uden at tage tøj på gik hun ned at trappen og I den store entre hang der et stort spejl. Hun standsede foran spejlet og betragtede sin krop, hun lod kærtegnende hænderne røre sine bryster de var velformede uden at være for store og sad pænt placeret. Det viltre hår stod ud til siderne, hun kunne pludselig godt forstå at fyrene var vilde med hende. Hun smilede rigtig godt tilfreds med sit udseende, hun gik ind I stuen hvor var den smuk med de gamle stilige møbler og ægte tæpper på gulvet hvor var her pænt.

SEX I DAG?

Tantens mand var sømand og kun hjemme er par gange om året og børn havde hun ingen af så der var rent og pænt alle vegne. Nysgerrig åbnede hun døren til tantens soveværelse og trådte indenfor hun måbede hvor var det smukt seng sengemøbler og gulvtæppe alt I hvidt. Imponeret trådte hun et par skridt nærmere for at tage tingene rigtig i øjesyn, tantens spejl og hårbørste lå på toiletmøblet.

Forsigtigt trak hun i den øverste skuffe, den var låst hun prøvede den næste den var også låst, den tredje var lige så utilnærmelig alt var låst. Hvorfor havde tanten været så omhyggelig med at låse alle skuffer. Hendes nysgerrighed tog til og hun kiggede sig om hvor kunne hun have gemt den. Hun gav sig til at lede alle vegne oppe og nede under sengen under tøjet i skabene nøglen var og blev væk, hun gav op men ville vende tilbage til problemet senere, hun skulle nok få de skuffer op så sandt som hun hen Ann.

Hun følte sig pludselig sulten og gik ud i køkkenet der var lige så smukt som alle andre af tantens rum. Hun åbnede køleskabet og fandt mælk brød ost pålæg og juice. Hun satte sig og nød i fulde drag det gode måltid, hun ryddede sirligt op efter sig det måtte hun hellere gøre til en vane så der var ryddeligt op pænt når tanten vendte hjem. Hun smuttede i bad og fik noget tøj på og nu skulle hun i gang. Hendes far havde en gang vist hende hvordan man lavede en dirk og sådan en skulle hun have fat på så skulle hun nok få at se hvad det var tanten så omhyggeligt låste inde i sine skuffer. Lede efter nøglen troede hun ikke på tanten havde garanteret taget den med sig i tasken så hendes søde niece ikke stak sin næse I hendes ting, men hun skulle blive klogere men det kunne blive svært og hun måtte jo endelig ikke ødelægge noget så tanten blev mistænksom.

Hun gik ud I garagen og her var der sandelig ting og sager. Værktøjet hang i sirlige rækker og det var lige det hun skulle bruge, hun ledte oppe og nede og endelig fandt hun hvad hun søgte en metaldims til blomsterstande. Hun betragtede den med stor interesse det var lige det hun skulle bruge hun låste den fast i høvlebænken og forsøgte med en bidetang at få et stykke nappet af. Det viste sig umuligt det var alt for hårdt og da hun tog hammeren i brug slog hun sig selv over fingrene, hun bandede og svovlede” så måtte hun save et stykke af hun fandt nedstrygeren og begyndte med stor iver at save metallet over. Men det var hårdt og det tog tig hun svedte så sveden sprang men endelig var hun igennem og stod med det stykke som hun skulle bruge Nu drejede det sig om at få det bøjet så det kunne gå I låsen, flere gange var hun ved at opgive men endelig havde metallet den form son hun troende passede til låsen. Stolt betragtede hun sit værk nu skulle hun bare se om den passede. Forsigtigt stak hun den i låsen og drejede den gav efter, hun tog den ud og gemte den for nu skulle hun til havet og have et bad og sole sig. Kort efter sad hun på tantens cykel og kort tid efter var hun ved vandet, efter et bad lagde hun sig på tæppet og nød solens varme stråler og hun faldt i søvn. Hun vågnede ved at solen ikke varmede så meget mere og der var kun få på stranden, og så var hun for øvrigt sulten og så skulle hun have afsløret tantens hemmelighed, så hun pakkede sammen og cyklede hjem. Det første hun skulle var have et bad da det var overstået fandt hun noget at spise. Hun ryddede igen sirligt op og derefter gik hun ind og fandt værktøjet som hun møjsommeligt havde forarbejdet, hun satte sig på hug foran toiletmøblet satte værktøjet i låsen og drejede rundt.

Låsen gik op og forsigtigt åbnede hun skuffen, Hun måbede flere forskellige sexinstrumenterer, lå side om side med massageapparater af forskellig slags. Hun havde aldrig forestillet sig at tanten brugte den slags ting forsigtig tog hun en kraftig kunstig penis op af skuffen fjernede forsigtig emballagen og studerede den ivrigt og interesseret. Hun drejede på håndtaget og en kraftig vibrering bredte sig i hånden. Hun følte hun blev liderlig og lod sig glide om på ryggen på sengen og spredte benene så meget hun kunne. Hun startede apparatet og lod det berøre hendes fisse, vibrationerne bredte sig og forsigtigt pressede hun den op hun følte hun blev vanvittig og pressede til fissen gav efter og udvidede sig langsomt. Den første orgasme kom hurtigt hun stønnede vildt og nu pressede hun den så langt op som hun kunne. Hun havde nok en enkelt gang eller to haft en af fyrene til at kneppe hende men den var ingenting I forhold til dette den næste orgasme lod vente på sig aldrig havde oplevet sådan en velvære hun trak den hurtigt ud og ind og hun følte den næste orgasme nærmede sig hendes fisse var udvidet til det absolutte og den gennemrystede hende hun skreg hun var besvimelsen nær. Dette var det bedste hun havde oplevet. Hun lå længe og døsede inden hun kunne tage sig sammen til at rejse sig benene ville næsten ikke bære hende. Hun gik ud på badeværelset og vaskede sig mellem benene penisen blev også vasket og tørret og puttet I æsken igen hvorefter skuffen blev låst, det var ikke sidste gang hun skulle prøve tantens værktøj. Nu var det blevet sengetid I morgen skulle hun til stranden hele dagen og nyde solen oplevelsen I tantens soveværelse havde revet alle kræfterne ud af hende. I morgen skulle hun bare hvile Hun håbede på at solen ville skinne hele dagen så hun kunne få en dejlig dag ved havet.

Den næste dag var hun færdig til at lige før middag og hun bestemte sig til at gå til stranden, strandtøjet kom i tasken som hun svang over skulderen og så travede hun mod stranden, hun noterede sig alle de smukke villaer og huse som hun passerede, det var en smuk by tanten boede I, hun observerede en gammel villa der øjensynlig stod tom, der var hverken blomster eller gardiner i vinduerne, villaen var omkranset af en høj hæk hvori der var lavet et hul som om det var brugt som indgang til haven. Nysgerrigt kiggede hun indenfor, alt så tomt ud og hun besluttede sig for at tage sol på græsplænen I stedet for at gå den lange vej til stranden. Hun bredte tæppet ud på græsset og fik badetøjet på lagde sig på tæppet og nød solen til hun faldt I søvn.

Hun vågnede ved at noget skyggede for solen og slog øjnene op. Til hendes store skræk stod der to unge mænd og kiggede på hende. Den ene var lyshåret og slank, den anden var tættere bygget og var mørkhåret. Og det var ham der først åbnede munden, sig mig er du ikke klar over at det her er privat ejendom spurgte han vredladent og så rigtig sur ud. Jo stammede hun, men jeg troede ikke der boede nogen her så jeg tænkte. Hun gik i stå, Det er mit hus som jeg lige har købt og jeg ønsker ikke alle og enhver til at rende i min have det må du kunne forstå. Han henvendte sig til kammeraten, ville du finde dig i det. Nej sagde han fast man kan ikke ustraffet bruge andres have som var det deres egen det kommer til at koste udtalte han men han virkede ikke sur, snarere tilfreds at de havde fanget hende på fersk gerning.

Du må gå med op sagde den første der ejede huset så må vi tale om tingene. Hun rejste sig langsomt samlede tæppet sammen og gik med op mod huset, gud ved hvad jeg har rodet mig ind I tænkte hun. Men nu virkede mændene næsten oprømte, gud ved hvad de ville gøre ved hende tænkte hun med en gysen. De trådte ind i huset, alt virkede forsømt som havde det stået tomt i flere år, de viste hende op ad trappen og lidt efter trådte de ind i et stort værelse, sikkert det oprindelige soveværelse. Her var der tværtimod hyggeligt Der stod pæne møbler i rummet og på gulvet lå der en stor madras. De bød hende en stol mens de selv satte sig i sofaen. Jeg har lige købt huset forklarede den lyse som hun havde noteret sig hed Peter den anden lidt mørkere hed Hans, men begge lod til at være I godt lune tilsyneladende tilfredse med deres fangst. Men hun var nervøs, hvad kunne de finde på at gøre med hende. Så startede det Peter henvendte sig til Hans og spurgte hvilken straf hun skulle have for at være trængt ind på deres territorium.

Hvis jeg skal bestemme sagde Hans så er der kun en ting at gøre og det er at kneppe hende godt og grundigt. Skrækslagen kiggede hun på dem, et øjeblik tænkte hun på at stikke af men hun var bange for at hendes ben ikke ville bære hende, og desuden ville de sikkert fange hende inden hun kom ned af trappen. Hun rystede over hele kroppen mens hun ventede på den endelige dom. Peter løftede hovedet, det er I orden vi knepper hende godt og grundigt så kan hun måske tænke over det en anden gang. Nu var hun for alvor bange og hun bad så mindeligt for sin skæbne, men de var ubøjelige de begyndte begge at smide alt tøjet og aldrig havde hun set to så store og stive pikke der strittede ud i luften ventende på bytte. De kom begge over mod hende tog hende om håndleddene og rykkede hende op af stolen. Et øjeblik sene havde de krænget alt tøjet af hen og slæbt hende hen til madrassen. Peter lod sig glide om på ryggen og trak hende ned over sig og med god hjælp af Hans tog det kun et øjeblik inden hun følte hans stive pik var trængt op i kussen på hende. Hun følte det som sad hun I en skruestik. Peters holdt sine bag om hendes knæ og trak dem helt frem så hendes kusse var fuldstændig åben for ham. Hans derimod trykkede hende helt ned så hun var fuldstændig låst fast, og to sikre stød sikrede at Peter var fuldstændig I bunden af hendes sarte kusse. Hun peb og klynkede men hun sad uhjælpelig fast. Pludselig mærkede hun at endnu en stor pik arbejdede på at komme op I hendes bagerste hul, nu var det pludselig lige meget om hun bevægede sig frem eller tilbage så gled der en stor pik ind I hende. Hun klemte sig ned mod Peter og hun slap for et øjeblik fri af pik nr to. Men et øjeblik senere var den der igen og nu var der ingen nåde pikken pressede og gled langsomt op i hendes sarte hul, han tøvede lidt for så at presse på igen og nu var der ingen vej udenom, han gled helt i bund. Hun skreg højt men det ændrede ikke på sagen, hun var spiddet fra begge sider og kunne hverken bevæge sig frem eller tilbage, hun klynkede og peb men lige meget hjalp det og nu startede de med at kneppe hende fra begge sider. Hun hvinede og skreg men samtidig følte hun sig utrolig liderlig i sine huller. Pludselig udstødte de begge et højt brøl og to tykke stråler af sæd sprøjtede op i hendes stakkels krop samtidig med at en orgasme af ukendt styrke gennemrystede hendes krop. Hun mærkede at pikkene slappede af og langsomt gled ud af hendes huller. Hun næsten besvimede da hun faldt sammen ved siden af Peter og begge mændene forsvandt ind I badeværelset. Da de kom tilbage lå hun i den samme stilling og de hjalp hende op og ud I badeværelset under bruseren, først da kom hun til hægterne og inde i stuen fik hun med møje sit tøj på igen. Nu trænger vi til noget at spise sagde Peter og de satte sig ved et lille bord og den pizza Peter havde serveret.

Nu ville de vide alt om hende og de lo utrolig meget da de hørte om hendes fremstilling af værktøj

Resten af eftermiddagen gik med snak og nu ville hun hjem inden de forgreb sig på hende igen. Mændene kørte hende hjem til tantens hus som hun beredvillig viste frem, tantens hemmelige skuffe forblev lukket til trods for mange opfordringer, ikke I dag gjorde hun dem opmærksom på.

Pludselig siger Hans Jeg vil meget gerne træffe din tante når hun kommer hjem sagde han, Ann lovede at gøre hvad hun kunne når tanten kom hjem om nogle dage.

De aftalte at mødes dagen efter på stranden og så forlod de huset.

Den næste morgen vågnede hun ved at telefonen ringede, hun styrtede ned ad trappen og tog den. Det var tanten, hun var I et strålende humør. Ann spurgte forsigtig hvad årsagen var og hvad tanten havde oplevet, men det ville hun ikke ud med sådan lige men hun havde haft det rigtig godt og glædede sig til at komme hjem igen allerede dagen efter, to dage for hun havde beregnet, hun var nødt til at se hvad Ann gik og lavede spøgte hun. Men glædede sig til at se Ann. Hvad har du ellers fået tiden til at gå med spurgte hun, har du været ved havet hver dag: Hun svarede ja og sagde hun havde mødt to søde fyre og hun var sikker på at tanten kunne li dem. Dem glæder jeg mig til at møde svarede hun men så ses vi I morgnen sluttede hun af jeg er hjemme kl seks, så hvis du kan finde noget at spise ville det være dejligt. Det lovede hun og røret blev lagt.

Hvordan skulle hun få huset gjort rent til I overmorgen aften. Men nu skulle hun på stranden og så måtte det vente til I morgen med at rengøre huset.

I en susende fart fik hun noget at spise og så gik det mod stranden på tantens cykel. De stod begge to og ventede på hende og da de lå i sandet fortalte hun dem om tantens overraskende tidlige hjemkomst, hun havde det med at overraske. Mændene tilbød at komme og hjælpe men det turde hun ikke hun skulle jo også have lavet mad. Efter et par timer syntes de at de alle skulle tage til tantens hus og hygge den resten af dagen.

Det var da de sad på terrassen og hyggede sig med en flaske vin hun fik ideen. Hun gav et råb fra sig og de stirrede målløse på hende. Jeg har fået en ide, en strålende ide udtalte hun åndeløs. Så fortæl da hvad du har fundet på råbte de I munden på hinanden. Jo nu skal i høre fortalte hun sagte men allerførst skal jeg vide om der er en af jer der er rigtig frisk. De råbte her I munden på hinanden, ok sagde hun, Hans får sin store chance, min tante sagde at hun gerne ville møde jer og så går min ide ud på at vi dækker et rigtig smukt bord med blomster vin og rigtig god mad, og nu kommer vi til det rigtig spændende. .vi drikker nogle flasker god vin og når tante så er blevet beruset så skal Hans forføre hende og voldtage hende I kender jo konceptet så hun til sidst ikke ved hvor gammel hun er. De kiggede målløse på hende ude af stand til at fatte at hun kunne finde på den slags ting. Hun fortsatte Vi dækker bord til fire et flot et af slagsen, når tante ser det bliver hun aldeles overrasket, jeg siger du sagde du gerne ville møde mine venner så jeg har inviteret dem til at spise og hygge sig med os. Det falder hun helt sikkert for det sørger jeg for, hun får sikkert rigtig

Få sex i dag

Travlt med at fikse sig op I holder jer klar og jeg ringer når vi er klar, hvad siger I til planen. Det er det mest perfekte jeg har hørt jeg skal gøre mit allerbedste for at det hele klapper som det skal. Peter stirrede på hende i dyb undren og hans blik hang midt mellem hendes bryster, så skal du være min borddame sagde han lavmælt og hun sig lidt urolig for hvad han kunne finde på, men også en del ophidset. Det skal nok blive rigtig fedt og tante opdager ingen ting før det er for sent. De sad lidt så brast de I latter, det ville blive et fedt party.

De næste to timer gik med at få alt ryddet op til den kære tante kom hjem, der blev støvsuget vasket gulv, tørret støv af, så der til sidst var skinnende rent. Nu dækker vi bord beordrede Ann, hun fandt en smuk dug, derefter var det tallerkener rød og hvidvins glas servietter salt og peber bøsser. Bordkort hviskede hun vi skal have laver bordkort. Hans fik ordre til at gå i haven og se om han kunne finde en buket smukke blomster, han kom tilbage med en smuk buket røde og hvide roser. Ann slog hænderne sammen nej hvor er de smukke hviskede hun jeg finder en vase, kort tid efter stod den på bordet og de betragtede deres fælles værk. De var enige om at smukkere kunne det ikke gøres. Fælden er sat hviskede Ann dæmper nu mangler der bare at byttet skal gå i den. Det bliver så utrolig spændende hviskede hun helt uden samvittighedsnag, jeg kan næsten ikke vente til I morgen.

De var pludselig blevet sultne og samledes I køkkenet og der var stadig pålæg brød og smør på lager en grundig søgning viste at der også var øl I huset, så de hyggede sig I lang tid inden de to mænd besluttede at det var tid at tage afsked men det var med ordene vi ses I morgen. Hun fik kys og knus af dem begge inden de forlod huset, det var hendes opfattelse at der var noget som de måtte vente med til dagen efter.

Det meste af dagen efter tilbragte hun med at forberede maden, De skulle have steg med brunede kartofler så dagen fløj af sted og hun havde næsten maden klar da klokken var halv seks, og tiden nærmede sig da tanten skulle dukke op. Hun hørte en bil på gaden og kiggede ud og en taxa holdt ved havelågen og tanten steg ud. Hendes nerver var på bristepunktet da hun løb ud og modtog tanten på trappen. Hun fløj hende om halsen og ønskede hende velkommen hjem, hun tog kufferten og bar den ind, tanten lo og så ud til at være I et strålende humør og sagde hun var glad for at være hjemme igen. Hun standsede I stuedøren og måbede hvad er det sagde hun, hvem kommer på besøg. Hun tog tanten om halsen og sagde at hun havde udtrykt at hun gerne ville træffe hendes venner så de havde aftalt at de ville overraske hende med god mad og en flaske vin så hun kunne lære dem at kende. Nej hvor spændende udtrykte hun det glæder jeg mig til. Hvornår kommer de?

Klokken halv syv men jeg skulle ringe hvis du var forsinket men det er du jo ikke så vi kan vente den om en halv time.

Gud råbte tanten jeg skal vaskes og klædes om inden der kommer nogen. Hun forsvandt næsten I løb ind i soveværelset og kort efter kunne hun høre bruseren løbe. Hurtigt ringede hun til Peter og sagde at de skulle trække det fem minutter men ellers var alt i den skønneste orden, tanten var klar. Fem minutter i halv syv kom hun til syne og Ann måbede nej hvor var hun smart. Hvid nedringet bluse og kort blå nederdel og håret sad smukt omkring hendes hoved. Hun var rigtig smart hendes tante, og hun var faktisk også køn det skulle nok blive en cucces. Hun iagttog hende medens hun vandrede rundt i huset, flyttede lidt få tingene og så på klokken, hun virkede lidt nervøs. Så ringede dørklokken og hun skyndte sig ud at lukke op. Ann kunne høre glade stemmer der præsenterede sig og undskyldte at de kom og forstyrrede. De havde også blomster med til hende og hun hørte at tanten blev meget glad og takkede for dem. Hun bød dem komme indenfor og først nu viste Ann sig for vennerne, de lod ikke skjule at de var glade for at se hende og tanten var ikke den eneste der fik varme knus og smil.

Ann overtog styringen og lod dem vide at maden snart var klar og at de gerne måtte sætte sig til bords. Peter bad hun om at proppe to flasker rødvin op og hjælpe med at sætte maden på bordet og da alt var klar satte også de sig og Peter skulle være kelner så han skænkede vin I glassene og pludselig blev der snakket og sludret alle var i godt humør, nu skulle det vise sig om Hans kunne klare opgaven men indtil nu var det ingen problemer. Henvendt til Ann sagde hun at det var nogle rigtig søde venner hun havde fundet sig, hun ville også vide hvor dun havde mødt dem og der blev stille et kort sekund indtil Ann fortalte at hun havde mødt dem på stranden og den forklaring stillede hun sig tilfreds med. Til sin overraskelse så Ann at de to første flasker nærmede sig at være tomme så hun gav tegn til Peter om at tømme ene og komme med en ny og stemningen rundt om bordet blev mere løssluppen. Hans var ved at fortælle tanten at det var første gang de rigtig havde set og talt med mig. Det gjorde han samtidig med at han lagde sin hånd på hendes arm, det syntes hun ikke at have noget imod tværtimod samtidig med at den tredje flaske nærmede sig tom syntes hun at begynde at blive kælen i stemmen. Han flyttede hånden til hendes lår

Samtidig med at han indtrængende fortalte hvor glad han var for at møde hende, og hvor dejligt hun boede og det var lige noget hun kunne lide at høre og Nu kunne Ann se at de for alvor holdt hinanden i hånden og det var tydeligt at tanten var ved at være varm.

Hun gav tegn til Peter om at hente endnu en flaske men denne gang gav han sig god tid til at gå rundt om bordet og skænke til alle inden han forsvandt med den tomme flaske og diskret satte en ny på bordet. Vi drikker vist lidt rigeligt med vin gør vi ikke spurgte hun, men svarede så selv men vi skal da også hygge os Ikke Hans og denne gang var der ingen tvivl hun lagde an på ham nu skulle det vise sig efter maden om han kunne klare det sidste og få hende af bukserne og voldtage hende eftertrykkeligt for det var da det hun trængte til, det var utrolig spændende hvad det ville ende med.

Endelig var der ryddet af bordet og tanten udtrykte at det var dejligt at have tjenere til at lave arbejdet, så hånd i hånd gik de over til sofaen og satte sig og nu lagde Hans armen om hendes hals det skred fremad som det skulle. Ann stillede to glas vin over til dem og de skålede og det ville ikke vare længe for han kunne stjæle det første kys men det var hendes pligt at hjælpe så da hende og Peter satte sig i den anden sofa kom hun pludselig i tanker om at de skulle have musik og hun satte en rigtig sjæler på så skulle det vise sig. Roen sænkede sig om bordet og Ann dæmpede lyset ned til en enkelt lampe. Hun lænede sig ind til Peter og fik et dejligt kys. I øjenkrogen så hun at det var hun ikke alene, om tanten var nu rigtig varm og modtog et langt heftigt kys, nu var det lige før hun var et villigt redskab, nu gjaldt det bare om at trække tiden så ville hun være klar til næsten alt og hun ville garanteret ikke blive snydt. Da den næste plade kom på sagde hun til Peter vil du danse, da de kom ud på gulvet smed Peter alle hæmninger og trak hende helt ind imod sig og hans hænder gled ned og pressede hendes nederdel opad så hun var næsten nøgen fra bæltestedet og nedad og det gjorde åbenbart indtryk for tanten lå nu på ryggen og Hans spredte hendes ben og hans hånd fandt vej til tantens fisse. Han flåede trusserne af hende og nederdelen sad helt oppe ved hendes navle, Ann var nu også blevet rigtig liderlig og smed sig i på skødet af Peter og hans hånd fandt vej til hendes fugtige og liderlige fisse. Hun udstødte et skrig da han stak sine fingre op i hendes gloende hul og orgasmen gennemrislede hendes krop.Hun smed sig på ryggen med spredte ben og råbte knep mig Peter. I næste øjeblik smed han alt tøjet og kravlede på hende og hun kunne mærke hans stive pik udvide fissen, hun skreg da den næste orgasme kom hun havde ventet alt for længe. I mellemtiden havde Hans fået alt tøjet hevet af tanten og presset hendes ben helt op til ørerne af hende og hans store stive pik var på vej op i hendes stakkels tantes gloende hul og Ann råbte til ham, voldtag hende. Intet kunne stoppe ham nu og hans store stive pik fløj ud og ind af kussen og tanten råbte sprøjt det hele op i mig nu. Det lod han ikke sige to gange og kort tid efter udstødte han et brøl og tømte al sin sæd dybt op i fissen på hende. Kort efter lå begge mænd udasede oven på deres ofre. Da de en tid senere sad omkring bordet med hver sin drink var der ingen af dem der sagde et ord men det var tydeligt at Hans ikke var færdig med tanten endnu Ann var sikker på at den ene hånd var dybt oppe mellem hendes lår og tanten så i høj grad ud til at nyde det.

Peters hånd havde også fundet vej op mellem hendes lår og hende følte sæden løbe ud af kussen det ville ikke vare længe før hun var klar igen men først var det tantens tur hun skulle ikke slippe før hun havde fået den samme tur som hun selv havde stået model til så sandt hun hed Ann.

Hun gav tegn til Peter om at gå med ud og lave kaffe så Hans kunne varme tanten op alene og hun fortalte Peter om hendes plan, tanten skulle voldtages i begge huller på en gang som hun selv var blevet det.

Han lovede at gøre sit og sammen stillede de kaffe på bordet og der var ingen tvivl om at tanten ville ha mere det sås tydeligt i hendes øjne, og den so skulle få det som hun ønskede det. Under et påskud fik hun Peter med ud i køkkenet og orienterede ham om planen. Han var klar til at gøre sin del af arbejdet, nu skulle de bare have Tanten lokket ind i soveværelset så skulle hun få det som hun så indtrængende ønskede sig. Hun skulle vise hans huset og når de endte i soveværelset skulle Peter og hende være klar til at assistere hun glædede sig inderligt til at se tanten blive voldtaget i begge sine huller, det trængte hun til den liderlige so,tanten skulle vise den huset og så når de kom til soveværelset så ville de tage sig kærligt af hende så hun vidste hvad det ville sige at blive voldtaget for alvor. Ann var også på jagt efter en flaske cognac og hun havde heldet med sig nu skulle de rigtig hygge med deres kaffe. En time senere faldt det i hak af sig selv da tanten spurgte om de havde lyst til at se hvordan hun boede, det ville de gerne så de startede ovenpå og til sidst endte de i hendes sove værelse. Hans havde armen omkring livet på hende og pludselig væltede han hende om på sengen og i næste øjeblik var de over hende og hev alt tøjet af hende og splitternøgen blev hun tvunget ned på ryggen, og inden hun nåede at protestere lå Ann og Peter på hendes arme medens Hans tog fat i benene og pressede dem helt op til hendes bryster og så blev de spredt siderne så kussen stod gabende åben. Ann åbnede skufferne og fandt den største kunstige pik der fandtes og Hans stak den langsomt helt i bund, Det næste var et massageapparat med store sive gummi pigge på. Hun stak den i kontakten og tændte den. Tanten vred og vendte sig i et forsøg på at komme fri men hun lå som var hun bundet og klynkede og peb. Mens Hans kørte den store pik ud og ind i kussen satte Ann apparatet på hendes kilder og lod det rotere rundt. Det var mere end tanten kunne tåle hun skreg samtidig med at hendes hoved fløj rundt i luften. Den første orgasme kom næsten med det samme men nu pressede de hendes kilder helt fri og Ann lod nænsomt apparatet rotere på knoppen tantens krop var spændt til bristepunktet og hun udstødte et skrig da den næste orgasme rullede gennem hendes krop og næsten bevidstløs faldt hun sammen. Nu lagde Peter sig på ryggen med sin store stive pik strittende i luften og det var hvad Ann havde ventet på, alle tog fat på tanten og i næste øjeblik sad hun overskrævs på ham og den stive pik forsvandt op i tantens gloende kusse, han hev hendes knæ helt op så hendes røv var fuldstændig blotlagt. Ann tog en tube creme i skuffen og indsmurte tantens bagerste hul, hun kunne næsten ikke blive færdig før Hans stive pik nærmede sig hullet. Da tanten mærkede faren vred og vendte hun sig i et forsøg på at komme fri men det var umuligt, og nu styrede Hans pikken imod hullet godt hjulpet af Ann og med et let stød gled pikhovedet ind i hullet. Uanset hvilken vej tanten bevægede sig gled der en stor stiv pik ind i hende, hun klynkede og peb men gav til sidst op og Hans”s stive pik forsvandt langsomt op i hendes sarte hul. Til sidst tog han fat i balderne og vred dem til side og med et sidste stød var han helt i bund. Nu begyndte de to mænd for alvor at kneppe hende og da de var tømt en gang tog det lang tid inden Ann sporede en tendens til at orgasmerne nærmede sig hun håbede at tanten ville besvime når de begge sprøjtede deres sæd dybt op i hendes huller. Lige nu var hun næsten livløs hun bare klynkede og peb når to pikke stødte helt i bund. Hun opildnede dem begge ved sjofel snak, voldtag hende den so hviskede hun, hun trænger til det og det lod de to ungersvende ikke sige to gange. De svedte så vandet løb af dem medens hun hverken kunne høre eller se endsige forsvare sig mod de brunstige pikke.

An var målløs over hvad tanten kunne tage imod og nu klagede hun sig næsten ikke mere. Det kom som et lyn da de begge brølede op og sæden sprøjtede ud af deres stive pikke og endte dybt oppe i hendes stakkels tante der forsvarsløs måtte tage imod. Pludselig besvimede hun og faldt sammen som en klud, hun kunne ikke tage mere og det tog en rum tid før hun rørte på sig igen. Hans gled ud hende og smuttede ud i badeværelset, Peter holdt ud noget længere men så gled hans nu slappe pik ud og sammen hjalp de tanten der var fuldstændig udaset ud under bruseren, men hun så noget kvikkere ud da Peter havde hjulpet hende med at blive vasket. Da de alle havde fået tøjet på henvendte hun sig til Ann og hvæsede, det her skal du få betalt din lille tæve. Næste gang er det din tur.

Forfatter: Chris

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 26 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.