Vi er begyndt at stønne og vågner Anders. Han har først en følelse af at det er en drøm, men bliver hurtigt klar over at jeg har det vildeste, hedeste sex med Cecilie...

Mine sko er våde, sokkerne er gennemblødte. Alt mit regntøj må have oversteget sin mæthedsgrænse for hvor meget vand regntøjet kan holde til. Jeg er decideret udkørt, men vi skal fortsætte. Anders tager et kort op fra sit feltgrej. Kortet er selvfølgelig lamineret, så vandet ikke kan ødelægge det.

Vi står lidt, de tre friluftsentusiaster som vi nu engang er, og kigger kortet igennem. Vi får hurtigt en god idé om, hvor vi er... Langt fra målet. Anders mener at vi er godt 20 km fra at være i mål og vi er ikke lige just tidligt på dagen mere. Jeg stiller hurtigt to muligheder op. Vi kan enten gå hele de 20 km med fuld opbakning, selvom vi alle tre er totalt udkørte og moralen hænger i laser, eller vi kan finde et godt sted her i skoven, slå lejer og overnatte. Få tøjet tørt og provianteret med mad og drikke.

De andre, både Anders og Cecilie er helt klart med på den sidste. Der er ingen af os som orker mere. Vi er tyndslidte og har bare mest lyst til at slappe af og samle energi til det sidste ryk. Vi går videre ind igennem den tæt bevokset skov. Det gode ved det sted vi er kommet til nu, er at skoven er så tæt, at vi mere eller mindre går i tørvejr selvom det stadigvæk siler ned. Efter et lille kvarter finder vi en forhøjning i skoven og her beslutter vi at slå lejr på skråningen, så alt det regnvand der nu engang er, løber ned af skrænten og ikke bliver der hvor vi slår lejer. Vi får banket et telt op, får med nød og næppe tændt et bål – det ryger rimelig meget, da alt er gennemblødt. Vi sidder i telt åbningen sådan at vi kan nyde tørvejret og stadigvæk få lidt af varmen fra det bål vi nu engang har brugt lidt tid på at få i gang.

Vi får opbakningen af og det meste af tøjet hænges op til tørre, eller så meget til tørre som vi nu engang kan. Vi sidder alle tre totalt udkørte, i vores termoundertøj og spiser feltrationer – ikke den bedste mad, men er man sulten nok ryger det ned som alt andet.

Det skal lige siges at under hele turen har Anders haft en lille flirt med Cecilie, jeg ved ikke om Cecilie har forstået det eller mere eller mindre ignoreret det. Men nogle gange har jeg følt mig som det tredje hjul på denne tur, en ikke så fed oplevelse, nu hvor man er tre der faktisk skal samarbejde.

Det skuffer mig også en del, at Anders ikke kan være mere professionel og se Cecilie som en kollega. Men når det endelig er, så snakker vi alle tre faktisk meget godt sammen, når det virkelig gælder, så jeg er aldrig bange for at de ikke vil være der, når det virkelig gælder. Vi får lagt os i hver vores sovepose, jeg ligger i midten med Anders på min venstre side og Cecilie på min højre side.

Anders falder meget hurtigt i søvn, jeg skuler et par gange til ham – hvorfor kan man falde så hurtigt i søvn? Jeg ligger lidt og lukker mine øjne. Men mine tanker larmer for meget. Jeg tænker meget på resten af turen, hvad der vil være smartest og hvordan vi lige skal komme i mål. Tankerne bliver hurtigt afbrudt af en hviskende stemme. Stemmen stammer fra Cecilie. Hun hvisker at hun fryser helt vildt meget.

Jeg åbner øjnene, vender mig om og kigger på hende. Jeg foreslår at hun tager noget mere tøj på, men hun fryser så meget at hun ikke orker at forlade sin sovepose. Hun foreslår at vi måske kan ligge tættere og varme hinanden, men der er ikke ret meget plads i teltet, så det eneste jeg kan gøre er, at jeg kravler ud af min egen sovepose og ned i hendes. Det vil være løgn, hvis jeg sagde at det ikke var helt vildt rart. Det at ligge tæt med en kvinde og mærke hvordan vi varmer hinanden. Hun smiler til mig og rykker helt ind til mig. Jeg siger godnat og hun det samme. Jeg når lige at døse lidt hen, men bliver hurtigt revet ud af min søvn, da jeg kan mærke en hånd krybe indunder mine termounderbukser og ned til min pik. Cecilie har udnyttet muligheden for at være lidt tættere på mig end, hvad jeg lige havde i tankerne. Jeg lader som om jeg er faldet godt i søvn, men det er svært. For hun begynder stille og roligt at lege med mig, kører sin hånd op og ned af skaftet og rundt om mit pikhoved.

Der er ikke meget plads tilbage i bukserne, da både min pik er stiv og hendes hånd er dernede. Forsigtig hiver hun mine bukser ned, kan jeg mærke – har stadigvæk lukket øjne, men kæft hvor er det svært at holde masken. Jeg kan både høre og mærke at hun selv trækker sine bukser af, hun rykker helt tæt på mig. Mit hjerte banker derudaf. Med følelsen af hvor dette er på vej hen i mod. Hun tager fat om min pik og dirigerer den langsomt men målrettet mod hendes skamlæber.

Jeg kan mærke hun allerede er drivvåd og at hendes skamlæber er svulmet op af liderlighed, hun presser mig ind og jeg kan mærke hvordan min pik bryder igennem og langsomt synker op i hende. Hun hvisker svagt at hun godt ved at jeg er vågen, men det er meget frækt at jeg lader som om jeg ikke er. Hun begynder at lave små blide bevægelser imens hun strammer i bækkenet så hun forekommer mere stram end hun er. Jeg gisper ved følelsen og kommer langsomt til at åbne mine øjne og se at hendes hoved er uden for mit. Vi kysser! Vi kysser helt vildt og jeg begynder selv at bevæge min pik ind og ud af hende – først i blide passionerede bevægelser og senere i hurtigt og kraftige ryk.

Har jeg fået sagt, at jeg er en af de der irriterende fyre der kan blive ved ret længe? Men det er jeg. Vi får moslet os ud af soveposen og jeg ligger nu ovenpå hende. Vi bevæger os rytmisk til hinanden og lægger man ved siden af os, vil man tydeligt kunne se min pik køre ind og ud af hendes dejlige, varme og yderst våde fisse.

Vi har helt glemt Anders! Han ligger jo ved siden af os, men vi er alt for optaget af hinanden til at registrere dette. Vi er også begyndt at stønne og under dette vågner Anders. Han har først en følelse af at det er en drøm, men bliver hurtigt klar over at jeg har det vildeste, hedeste sex med Cecilie og at vores stønnen er intensiveret. Han ligger så han lige nøjagtigt kan se at min pik kører ind og ud af hendes fisse. Han ligger i både en slags chok, men også i en tiltagende liderlighed over at vi ligger og knepper. Han bevæger sig stille ud af soveposen, får lusket sin pik ud af sine bukser og lægger sig langsomt oven på mig. Jeg mærke hvordan han langsomt og nænsomt trænger op i mig. Det er vildt mærkeligt, men samtidigt ret frækt at han er deltagende. Det rører mig faktisk ikke, at han er oppe i mig. Synes kun det er frækt.

Nu har Anders intensiveret hans rytme og jeg kan mærke hans boller klaske mod min røv og med et sprøjter jeg selv langt op i Cecilies våde fisse. Hun skriger i det samme og jeg kan mærke hun bliver stram som gør at hun tømmer min pik helt og aldeles op i hende. Vi kysser hinanden, samtidig med at Anders stønner helt vildt og han synker sammen ovenpå mig. Han trækker sig ud og jeg kan mærke hans varme sæd glide ud af min røv.

Vi ligger os alle tre sammen – i samme sovepose. Der er vildt trængt men, vi nyder det. vi falder i søvn. Næste morgen får vi taget en tur til, hvor jeg knepper Cecilie og Anders tager mig bagfra. Det gode ved dette er også, at vi virkelig får styrket moralen i vores lille tre-mands trup. Efter en halv dags rejse, når vi i mål.

Efterfølgende er vi mødtes en god del gange for at hygge os under dynerne. Primært er det dog Cecilie og jeg der kneppe og Anders der boller mig.

Frontlinien
I alt: 4.2 ud af 5 - fra i alt 13 stemmer

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér