Rikke i den gennemsigtige kjole sad i det halvmørke rum på knæ på gulvet omgivet af mænd med stive pikke. Hun kommenterede og roste både pikke og mænd...

Der var gået under en time fra vennerne og jeg ankom til maskebal i swingerklubben og der var godt gang i den!

Jeg havde allerede haft en fantastisk aften...og min pik var blevet tømt.

Ole havde hvisket til mig at han havde nydt at se sin mørke generte kæreste liggende på en briks udklædt som stuepige omgivet af mænd der kælede, kyssede og slikkede hende.

På en stor rund sort madras sad en velformet moden kvinde med langt sort krøllet hår og red en veltrænet mand. Mon det var Peters sexglade kone...? Hun var udklædt som prinsesse, sad med lukkede øjne og bevægede sin røv lystigt rundt. Med sin ene hånd kælede hun mandens glatte små nosser og med den anden hånd spillede hun pik på en ung godt behåret fyr der stod på hendes ene side. Rundt omkring stod der tre andre mænd. Dejligt syn!

Jeg kunne ikke nære mig for at hjælpe dem alle lidt. Gik hen og løftede kvinden op i armene, flyttede hende så mandens pik nu var lige under hendes røvhul og satte hende ned over den stive pik. Det lød som om det var dejligt for dem begge!

Så løftede jeg hendes ben op mod hendes hoved og vinkede en stor skaldet solbrun fyr hen. Han var helt med på den, spillede sin pik lidt og trængte så ind i hendes skede. "Jaaaa", stønnede kvinden og hvilede sine ben på hans brede skuldre.

Den unge fyr på hendes side var gået lidt i stå da hun havde sluppet hans pik. Jeg gik hen til ham og pegede på hendes mund. Han nikkede ivrigt! Jeg drejede hendes hoved lidt, tog hans behåret pik og kørte den rundt på hendes røde læber. Der kom læbestift på hans pik! Hun åbnede munden, sagde "namnam", kørte tungen rundt på pikhovedet og lod så pikken glide ind i munden.

Der stod stadig to mænd omkring. Jeg pegede på hendes bryster og den ene gik hen og begyndte at køre sin lidt slappe pik rundt på hendes mave, bryster og kind. Den sidste mand var en moden gråhåret mand med en pæn stor tør tyk pik. Han tøvede lidt, tog så noget glidecreme i hånden og gik hen til den unge mand der fik suttet sin pik. Smurte sin tørre pik med lidt af glidecremen og smurte resten mellem den unge mands balder. Den unge mand spredte villigt sine ben lidt så den store pik kunne trænge op. Perfekt! Jeg satte mig ned og nød synet af een kvinde og fem mænd i dejlig leg. Selvom min pik stadig var lidt øm kunne jeg mærke at min lyst var ved at blive opladet og snart klar til leg...

I et af de små hyggerum sad Josefine på en stol lænet tilbage og stønnede højlydt. På alle fire var min kone igang med at slikke hende samtidig med at en ung tynd fyr kneppede min kone. Frækt at se ham nyde hendes bagdel, fyldige bryster og kæle de store brystvorter med sine hænder. Og frækt at se min kone sultent slikke en mis...som jeg for lidt siden havde fyldt op med min sperm!

I gabestokken var nu Oles flotte mørke kæreste udklædt som stuepige spændt fast. Hun havde fået spændt en kugle i sin åbne mund. Hendes maske og ansigt var sprøjtet godt til med sperm. En lille tyk mand stod og spillede pik på hendes ene kind.

Min svigerinde stod i sit lædertøj og hyggede sig med at presse en stor strapon ind i stuepigen.

"Hej Batman, var det noget...?", spurgte svigerinden og kikkede på mig. Min pik var nu blevet godt stiv igen. Så jeg nikkede og fandt et kondom. Hun trak den lange hestestrapon ud af den mørke stuepige med et lille vådt svup og gjorde plads til mig.

De mørke trimmede skamlæber var vidt åbne og glidecreme dryppede ud af dem. Jeg satte mit våde pikhoved mod hendes røvhul og pressede til. Hun var ikke stram og jeg gled nemt ind i hendes røv. Det var lækkert!

Svigerinden stod bag mig og mumlede "mmmm, hvad har vi så her?". I det samme mærkede jeg spidsen af hendes strapon mod mit røvhul. Inden jeg nåede at tænke mere pressede hun. Jeg måtte bukke mig og hvile min overkrop på den mørke kvindes ryg.

Hovedet på den hestestrapon var stort...! Det smertede, jeg kunne mærke tårer presse på, følte mit røvhul helt udspændt...og så gled hovedet ind! Kunne nu godt forstå Henriks klynken, men jeg sagde intet for at være anonym. Jeg trak vejret og slappede af, det hjalp på smerten...og så pressede hun igen! Følte det store hestepikhoved pløjede sig ind i mit indre. Det var vildt!

"Hov, jeg glemmer jo helt hende den lækre godte...", sagde svigerinden, "...ræk mig lige stavvibratoren". Der var en der rakte hende vibratoren. Hun tændte den og førte den gennem mine ben på vej til de mørke skamlæber. Hun lod den lige ramme mine nosser inden den summende gled ind mellem de åbne skamlæberne. Jeg kunne mærke at den mørke kvinde klemte sin røv sammen omkring min pik. Hun begyndte at ryste i kroppen og stønnede med kuglen i munden. Svigerinden pressede så jeg næsten følte hestepik i min hals. Min egen pik blev presset helt ind i den rystende stramme mørke røv. Jeg stønnede, rystede, luften gik ud af mig...og så mærkede jeg min pik eksplodere.

Jeg kom flere gange, følte mig helt vægtløs, kyssede den mørke ryg og mærkede slet ikke strapon.

"Det gik da godt...rigtig godt", sagde svigerinden og gav mig et klask i røven. Så trak hun først vibrator og så hestepikken ud. Da hovedet skulle ud lirkede hun det heldigvis ud af min varme ømme dunkende røv. Jeg pustede lidt ud, trak så min pik ud og gik mod toilettet for at få kondomet af. "Håber vi ses en dag Batman", sagde svigerinden, "...måske du skal opleve min søster!". Jeg smilede,...men sagde intet.

Efter toiletbesøget fortsatte jeg nysgerrigt rundt i klubben...med varm og øm røv!

I gynækologstolen lå nu Henrik. En kvinde spillede hans pik med den ene hånd og havde den anden hånd helt oppe i hans røv. En mørk mand sad på knæ på Henriks skød og spillede sin pik ind i Henriks åbne mund.

Rikke i den gennemsigtige kjole sad i det halvmørke rum på knæ på gulvet omgivet af mænd med stive pikke. Hun kommenterede og roste både pikke og mænd. Mændene var i højt humør, opmuntrede hinanden og roste hinanden når Rikke havde tømt dem. Hun havde en pik i hver hånd og slikkede og suttede på dem.

Jeg kom i tanke om invitationen fra den store kvinde i det frække undertøj og kikkede ind i det røde rum. Her lå hun helt nøgen på en massagebriks på maven og var ved at få masseret sine skuldre og nakke af en gravid kvinde. Den store kvindes mand sad på en stol lidt væk.

Jeg tog lidt olie på mine hænder og begyndte at massere hendes kraftige ben og lår. Bevægede mine hænder op til hendes brede hofter, store balder, ind mellem hendes balder og fandt hendes store fyldige glatte skamlæber. Tog mere olie på hænderne, masserede rundt om hendes skamlæber, ind mellem dem og lod så hele hånden glide ind i hendes skede. "Mmmmm", sagde hun.

Med min anden hånd masserede jeg først hendes klit, skamlæber, mellemkød, cirklede rundt om hendes røvhul og pressede så hele hånden ind. "Huuuuu", sagde hun. Hendes røvhul var lidt stramt om min hånd, men dejlig fugtigt, blødt og varmt. Jeg kørte legende hænderne rundt i hendes varme huller.

Den gravide der masserede satte sig op på kvindens brede ryg og fortsatte med at massere. Manden rejste sig fra stolen, klappede mig beroligende på skulderen og gik hen til hendes hoved: "Nå Susanne,...er du mere sulten?". Han tog sin lange slappe behåret pik frem, tog hendes hoved i hånden og lagde pikken ind i hendes store åbne mund. Så lænede han sig lidt frem og begyndte at kæle den gravides store tunge bryster og store mørke brystvorter. "Mmmm", sagde Susanne, lukkede sine store læber omkring hans pik og han begyndte at kneppe hendes mund.

Susanne var begyndt at blive lidt urolig. Hun dirrede lidt i kroppen og slubrede højlydt. Den gravide stoppede massagen og rejste sig op på alle fire. Hendes bryster og mave hang tungt ned og hendes bagdel var indbydende tæt på mit hoved. Jeg kyssede og slikkede hendes fyldige skamlæber. Manden havde taget hendes tunge bryster i sine hænder og stod nu og stønnede. Jeg legede med mine hænder i Susannes varme indre. Hun klemte om begge mine hænder og begyndte at stønne...!

Jeg slikkede videre på den gravide...og så sprøjtede Susanne! Hun stønnede højt,...men blev afbrudt af hendes mands brøl. Han kom i hendes mund, kneppede vildt hendes mund, holdt godt fast i den gravides bryster og kom med endnu et brøl!

"Åhhh", stønnede den gravide pludselig. Hendes varme sprøjt ramte mig på hagen og løb ned ad min hals. Jeg slikkede hende videre og legede videre med min hænder i Susanne.

"Stop please", stønnede den gravide. Jeg stoppede med at slikke hende og hun lagde sig ned på Susannes ryg. Manden satte sig hen på stolen igen, jeg lod mine hænder glide ud af Susanne dejljge varme indre, tørrede dem og hjalp den gravide ned. Susanne klukkede og sagde "Tak for turen allesammen".

Næste morgen snakkede konen og jeg om vores aften over morgenmaden. "Det var en rigtig sjov kvindeaften vi havde", sagde konen. "Vi var til maskebal i klubben. Kom I forbi på Jeres mandeaften? Vi fik hygget og leget en masse. Min søster var helt vild med klubben og vil gerne med en anden gang. Og du er velkommen...!"

Med vennerne til maskebal del.2
I alt: 4.6 ud af 5 - fra i alt 38 stemmer

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér