BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Juleaften forløb som en juleaften gør de fleste steder, måske lige med undtagelse af gavernes indhold, der bestod mest af sexet og frækt tøj og lingeri og det faktum at vi kom til at afprøve en del af dem. Kim havde købt en penisring til mig, hun ville jeg skulle prøve den med det samme, men jeg svarede hende at det måtte altså lige vente til alle gaver var åbnet. Jytte havde fået en kæmpe DILDO af Julie og Sofie, det var næsten en hestepik så tyk var den. Åh den bliver skøn at prøve i min kusse, Jytte kyssede både Sofie og Julie.

Elna fik bla. en Womanizer, vi mente det var sådan en der ville kunne give orgasme hurtigst uden hun helt mistede vejret. Den sidste gave var en fissepumpe Julie havde købt til Sofie, nu kan jeg næsten selv bestemme hvor svulmende din lille fisse skal være sagde hun med et sjofelt grin. Jytte greb den da Sofie havde lagt den fra sig ofr at give Julie et Kys, hun vendte og drejede den, vi er da nødt til at se om den virker på din lille kusse Sofie. Smid dine trusser og lad os se. Mor! Sofie forsøgte at lyde forarget. Lad være med at lyde som om du bliver chokeret, vi ved alle din lille luderkusse er konstant liderlig, af med de trusser.

SEX I DAG?

Ja kom nu skat, Julie trak langsomt i Sofies trusser, hun løftede røven så Julie kunne trække dem helt af. Julie trak Sofies ben fra hinanden så den skønne fisse blev blottet. Et par fingre legede lidt omkring hendes klitoris. Hun satte fissepumpen mod Sofies glatbarberede fisse og begyndte at pumpe, Sofies skamlæber hævede i takt med at der kom større og større vakuum. Sofie åndede tungt, hele hendes fisse blev suget helt ud mod den klare plastikkop, Julie stoppede med at pumpe og betragtede sit værk.

Så skal du bare sidde med den der et stykke tid, Julie trak Sofies bluse af og kærtegnede de faste bryster. Åh se hvordan den lille kusse hæver sukkede Jytte den bliver sgu fræk er jeg sikker på. Kim kiggede på bulen der var kommet i minde bukser, tror du ikke du skulle have bukserne af, så kunne jeg jo også se om penis ringen passer, hun smilte frækt med glinsende øjne. Jeg rejste mig og trak bukser og boxershorts af, min pik vuppede glad frem og stod lige ud i luften.

Kim tog penis ringen, der var en ring der sad omkring nosserne og en der klemte omkring roden, ovenover var der ligesom en lille knop, der var indbygget vibrator. Det er så kvinden også kan få fornøjelse af den, Kim smilte til mig, den kan ramme lige på klitten hver gang pikken kommer i bund. Så må vi hellere prøve den sagde jeg og trak Kim ind til mig, jeg trak hende trusser ned og skubbede hende omkuld i en af sofaerne.

Så bliver jeg da også nødt til at teste min julegave, Jytte greb kæmpe dildoen og satte sig ved siden af Kim. Jeg satte mig på knæ, trak Kim ud mod kanten af sædet, satte pikhovedet mod hendes saftende fisse og trængte dybt op. Uhhmmm Kim sukkede dybt, jeg tændte vibratoren og pressede pikken i bund, gør den noget godt min skat, åhhhh jaa den rammer lige det rigtige stede stønnede hun. Jytte havde bolt krænget sine trusser til side, selvom hendes fisse glinsede af væde, gned hun lidt glidecreme ud over den store dildo.

Så satte hun den mod fissen og pressede de første centimeter op, hun tændte vibratoren, ahhhh den fylder godt i min kusse, den skal jeg nok blive glad for, hun hamrede den nærmest helt op, jaaaaaa fuck den er go' der blev skruet op for tempoet på vibratoren. Nu må det vist være nok, Julie lukkede luft ind i fissepumpen, den slap sit greb, Sofies skamlæber stor kæmpestore og blodfyldte, Julie mærkede på den opsvulmede fisse. Gud hvor det spænder i min fisse stønnede Sofie, Julie stak et par fingre op i hende, smaskende våd var hun det kunne tydeligt både høres og ses.

Julie slikkede Sofie mens hun fingerkneppede hende, skal du ikke prøve den stønnede Kim og kiggede på Julie, så er du nødt til at hjælpe mig mor svarede hun. Jeg trak modvilligt pikken ud af Kims fisse så hun kunne gå over til Julie, sæt dig op ved siden af Sofie så skal jeg sætte den på dig. Julie og Sofie sad nu og tungekyssede mens Kim pumpede luften ud af den gennemsigtige plastik kop der sugede sig fast på hendes datters fisse. Jeg var fulgt med over til de to dejlige tøser.

Den ser kneppeklar ud din fisse sagde jeg til Sofie, åhh jaaa den trænger til noget pik stønnede hun. Kim havde en hånd mellem benene og gned sin fisse mens hun betragtede sin datters skamlæber blive suget helt ud mod den store plastik kop. Jeg satte pikhovedet mod Sofies opsvulmede fisse, skamlæberne var kæmpestore og bløde, fuldstændig smurt ind i fissesaft, det føltes vidunderlig da pikhovedet gled ind mellem dem og op i den stramme fisse.

Vibratoren kørte stadig på penisringen, den ramte den opsvulmede klit, jaaaaa ohh gud jaaaa knep mig, jeg trænger så meget til at komme skreg hun. Ja knep den lille kusse, Jytte kørte den store dildo ind og ud af fissen, knep hende som den lille liderlige tøs hun er, åhhhhh jaaaaaaa min kusse kommer, Jytte trak dildoen ud, et stort sprøjt stod af hende åbne fisse. Hun hamrede dildoen op igen og pumpede den ind og ud mens safterne drev ud af hende.

Nu tror jeg den er lækker stor og svampet sagde Kim og lukkede luft ind så koppen slap Julies fisse, nu har i et par dejligt opsvulmede fisser begge to. Kim lå på alle fire, hun spredte Julies meget store skamlæber og satte tungen mellem dem og slikkede den våde fisse. Jaaaa åhhh jaaaaa hvor ser den lækker ud, jeg har lyst til den stønnede Sofie, jeg trak mig ud af hende og satte mig bag Kim. Sofie og Julie væltede om på sofaen i en 69er og begyndte at slikke og fingerkneppe hinandens hævede skræv.

Jytte greb pumpen, min kusse skal da også prøve, det kan jo være jeg skal havde sådan en, så får Frede og de andre endnu mere kusse at lege med. Hun gav sig selv til at pumpe luften ud, plastikkoppen var hurtigt fyld ud, Jytte pumpede videre til hun ikke kunne pumpen i bund mere. Åhhh det banker og nrænder i mine kusselæber sukkede hun og krammede sine store bryster.

Jeg satte pikken mod Kims stramme fisse og stødte den i bund. Oh jaaaa knep min fisse skat, jeg er så liderlig, uhhhhh min fisse trænger til at blive fyldt, giv mig dine safter. Jeg havde et fast greb om hendes hofter og rå kneppede den saftige grotte til hun hylede orgasmen ud i rummet. Fuck jaaaaa Julie rystede, hun pressede munden endnu mere mod Sofies fisse og sugede nærmest det hele ind i munden. Nogle indestængte lyde fra Sofies mund der var presset mod skridtet på Julie og hendes ben der dirrende var det eneste tegn på hendes orgasme. Der var en berusende duft at fisse i rummet, med et brøl sendte jeg min sperm op i Kim varme våde hul.

Elna havde under hele forløbet siddet i en stol, hun havde smidt trusserne og sad med sit nye legetøj mellem benene. Womanizeren pulserede på hendes store klitoris. Hun tabte næsten pusten hver gang orgasmerne skyllede gennem hende. Alligevel var hun superglad for den, tænk at den kan give så kraftige orgasmer uden man behøver være fysisk aktiv, stønnede hun udmattet

Sofie og Julie smuttede på værelset efter vi havde sundet os lidt, vi andre sad og hyggede os en times tid inden også vi gik til køjs. Juleaften blev alligevel nok en del anderledes en de fleste steder.

Første juledag kørte Jytte sin mor hjem, Jyttes søster ville komme til julefrokost, og Jytte blev og deltog. Vi andre hyggede os bare som vi plejede, saunaen og poolen blev brugt flittigt og det samme blev pigerne.

Den 29. ringede Frede til Jytte, han var lige kørt over grænsen og spurgte om hun ville komme og hente ham. Sidste på eftermiddagen var de tilbage begge to. Frede fortalte om de problemer der var opstået med aflevering af lasten der havde gjort han blev forsinket. Men han var glad for han i det mindste var nået hjem til nytår.

Nytårsaften spiste vi igen mad leveret fra restauranten, efter spisningen satte vi os hen i sofaerne, lige bortset fra Sofie og Julie der gik på værelset, Sofie havde det stadig svært med Frede, jeg kunne egentligt godt forstå hende, hen var lidt en bralderrøv at høre på.

Omkring klokken 9 ringede det på døren, det var Steen med to venner der kiggede forbi, de kom ind og satte sig, og fik noget at drikke. Det er Søren og Emil sagde Steen og præsenterede sine kammerater. Frede sad og gramsede på Jyttes lår, helt oppe under hendes kjole.

Få sex i dag

Jeg elsker Jytte lår og kusse sagde hen, de får min pik til at blive monsterstor og stiv. Jeg tror nu nok der er en til stede der kan præsentere et større monster sagde jeg med et grin og kiggede på Steen. Jaså, så lad os få svesken på disken sagde Frede provokerende, han rejste sig og trak sin stive pik frem.

Den var okay stor, vel knap 20 centimeter og rimeligt tyk, er der nogen der kan slå den, han smilte selvsikkert. Tja Søren og Steen kan da i hvert fald sagde Emil, jeg selv er slet ikke så godt udstyret, min er vist ret gennemsnitlig. Jytte sad forventningsfuldt og gned sig i fissen, så lad os se dem sagde hun og slikkede sig om munden. Kim rykkede tættere på mig, hun lagde en hånd på bulen i mine bukser. Emil kiggede lidt på os, ja Steen har jo godt nok sagt der ville være fisse i farvandet, så hvorfor ikke, han trak sine bukser af.

Han havde helt ret, hans pik var knap så stor som min egen, men alligevel en okay størrelse, kom her over sæt dig sagde Kim, Emil satte sig ved siden af hende, hun greb straks hans stive pik og begyndte at spille den. Ja hvis den skal være med den på, Søren trak også sine bukser af, hans pik var meget større end Emils, vel omkring 22 cm. og en del tykkere end Fredes.

Uhm Jytte greb straks ud efter den, kom så Steen, jeg ved det bedste er gemt til sidst, Jyttes øjne strålede af liderlighed. Steen trak sin pik frem, selvom den kun var halvstiv, overgik den samtlige andres. Frede blev helt tavs da han så den. Okay jeg medgiver det er den største pik jeg nogensinde har set mumlede han og satte sig ved siden af Jytte.

Søren havde fingrene oppe mellem Jyttes ben, okay drenge sagde Frede, så lad os da få gjort noget ved det, han greb fat i Jyttes trusser og trak dem af. Steen trak hendes bluse og bh af, han stak sin monsterpik hen til hendes mund, Jytte greb den og lod tungen spille mod det store pikhoved. Kim satte sig på knæ og lukkede munden om Emils stive pik, hun slugte den til roden, Emil lignede en der var klar til at fyre kanonen af med det sammen.

Hold kæft hvor er du god til at sutte pik stønnede han og pressede Kims hoved ned over det dunkende lem, jeg havde smidt alt tøjet, jeg sad bag kim og lod fingrene lege med hendes fisse og røvhul. Steens pik var efterhånden helt stiv, han lagde sig på gulvet, kom så sagde han til Jytte, så skal du få pik. Jytte skrævede over ham og lod pikhovedet trænge op i fissen, så satte hun sig med at stort suk ned over den. Åhhhh guuud hvor den fylder min kusse.

Frede gik hen foran hendes ansigt og pressede pikken helt ned i halsen på hende, hun gaggede voldsomt mens han brutalt kneppede hendes mund. Søren stod og spillede sin bag dem, han spyttede i håndfladen go gned det ud over pikhovedet, så satte han sig bag Jytte og lod pikken presse mod hende røvhul. Kim vendte sig mod mig og lukkede munden om min pik, hendes røv vendte lige mod Emil, han tog fat i hendes hofter og trængte op i den våde stramme fisse.

Jaaaaa ohhhh fuck åhhhhh giv mig pik i alle mine luderhuller skreg Jytte, knep den røvkusse, Søren var trængt op i hendes røvhul, hun lå nu spiddet på to kæmpe pikke. Frede hev og nev i hendes brystvorter. Åhhhh guuuud jeg har aldrig være så fyldt med pik i mine luderhuller skreg hun, pul mig i bund, fyld min kusse og mit røvhul. Jeg vil mærke jeres sperm i alle hulle hulkede hun. Frede spillede sin pik i munden på hende.

Ohh den går på mig stønnede Kim, hun rystede over hele kroppen. Emil hamrede sin pik op i hendes fisse, hans nosser klaskede mod hendes klit for hver stød. Sofie og Julie kom nøgne ind i stuen. Jeg rejste mig og gik hen til dem. Hold da kæft mor får godt nok pik, Sofie kiggede vantro på de to store pikke der gled ind og ud af Jyttes huller, fuldstændig udspilet var hun. Frede gryntede, han sendte sin spermladning ind i munden på hende.

Julie greb om min pik, nuur Svend er der ingen der vil lege med dig, jo det regnede jeg med i ville, jeg blinkede frækt til hende. Vil vi det Sofie, skal svend have noget ung fisse. Sofie og Julie pressede mig næsten ned på gulvet. Sofie satte sig hurtigt ned over min pik, hun var drivende våd, jeg var ikke et sekund i tvivl om at Julie havde slikket hendes fisse inden de kom ind. Julie satte sig over mit ansigt med hendes skønne safter rendende ned i munde på mig.

Søren brølede da han spermede dybt op i Jyttes tarm, han havde presset hele den lange tykke pik i bund. Jaaaaa aaaaaaah Jytte sprællede nærmest da også Steen pumpede hendes fisse fuld. Emil trak sin pik ud og bad Kim suttede den af på ham, han kom dybt i hendes hals da hun slugte den til roden.

Der var en stønnen og skrigen, det var slet ikke til at skille ad hvem der skreg hvad, min pik eksploderede i Sofies stramme ungdomsfisse mens Julies kom i munden på mig.

Klokken tolv ønskede vi hinanden godt nytår med champagne og nytårsfyrværkeri, bagefter hyggede vi flere timer indendørs inden vi udmattede gik til ro fuld af forhåbninger til det nye år 2020.

2020 blev jo slet ikke det år vi havde håbet, påskefrokosten blev aflyst, Jyttes mor blev desværre et af ofrene for covid19, Elna gik bort i maj måned, selv begravelsen kom til at stå i skyggen af den skide virus. Line og Wolfgang turde ikke rejse med børnene, så de kom heller ikke i sommerferien som det ellers var planlagt. Det samme gælder Uwe og Alina. 2021 er jo heller ikke stratet for godt.

Jeg har nu ikke haft noget at klage over, min lille boble har bestået af Kim, Sofie og Julie, og det gør den stadig, men der har ikke været så mange anderledes oplevelser siden pandemien begyndte at rase over hele kloden. Nu håber vi alle at det er de sidste alvorlige skvulp inden vi forhåbentligt kan vende tilbage til mere normale tilstande med nøgne mennesker på stranden der ikke går af vejen for et frækt eventyr.

Så indtil videre er dette den sidste del af min fortælling, den har også været lang, nogen vil mene for lang, men sådan er det. Foråret er over os, forhåbentligt for vi en kanon sommer så der er mere at skrive om senere på året, indtil da, hold jer muntert og virusfri.

Slut for nu: Klitluskeren

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 28 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.