BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Uge 42, efterårsferien står for døren, Sofie og Julie er kommet fra Århus, de vil gerne bare blive i huset og hygge sig. Kim og jeg har aftalt at køre en tur til Tyskland, vi har fået et brev fra Uwe og Alina der har inviteret os til at komme og besøge dem som tak for sidst, bilen er pakket, vi tager afsked med pigerne, jeg har sagt til dem de bare kan bestille mad fra restauranten hvis de har lyst. Det skal vi nok finde ud af siger Julie, ellers spiser vi bare hinanden, hun smiler frækt til Sofie, ikke også? Jo svarer Sofie, jeg føler mig allerede lidt sulten, hun slikker sig frækt om munden. I to, Kim griner, i tænker sgu mere med fissen end med hovedet. Vi kysser dem farvel og kører afsted.

Denne gang har vi taget Octavia ‘en, så er vi ikke afhængige af Tesla éns trods alt begrænsede rækkevidde, faktisk er jeg ved at være træt af det opladningshalløj hver gang men har brug for at få strøm på, så er det sgu nemmere og hurtigere at tanke diesel. Kald mig bare bagstræberisk, men den dag de kommer med et ordentligt alternativ så skal jeg nok være der igen.

SEX I DAG?

Uwe og Alina bor i udkanten af Brannenburg, det er en lille by i Bayern tæt på den Østrigske grænse. Jeg har haft ringet til Line og spurgt om de havde lyst til besøg, de bor i udkanten af Salzburg så der er ikke så langt fra Uwe og Alinas hjem derned. Vi besluttede os for at tage en overnatning på vejen. Vi tager derfor ind på et mindre hotel i Thüringen, vi klæder om inden vi går ned i restauranten for at spise, der er liv og glade dage, det er et sted der bliver besøgt af de lokale, nogle sidder blot og nyder øl i rigelige mængder. Da vi er færdige med at spise, kigger Kim på mig med blanke øjne, jeg er lidt liderlig siger hun stille, min fisse er så våd se selv siger hun og sprede benene, hun stikker hånden ned og løfter op i den korte nederdel, de små trusser er gennemblødt og ret gennemsigtige.

Et par mænd ved et andet bord har lagt mærke til hende, hun lader tungen glide frækt over læberne samtidigt med hun stikker hånden ned i trusserne, ummm et suk slipper ud af munden. Jeg kunne godt bruge at blive rigtig godt og grundigt gennemkneppet stønner hun. Hun lægger hovedet tilbage, fingrene gnider nu heftigt rundt i trusserne. Den en af mændene ved det andet bord rejser sig og kommer hen til vores bord. Ewald præsenterer han sig, han undskylder han sådan kommer uindbudt og bryder ind, men han og hans ven har ikke kunnet undgå at se hvordan Kim har siddet og leget med sig selv. Kim kigger på mig, jeg nikker blot til hende, jeg kan se hun har lyst til mere end en pik i aften.

Hun kigger nu på Ewald stadig med en hånd i trusserne, und wie heißt dein Freund? Komm heir, han vinker til sin ven, Es ist mein Freund Berndt sigen han da Berndt er kommet hen til bordet, vi beder dem sætte sig lidt og bestiller en øl til dem hver. Ewald har sat sig ved siden af Kim, han lægger prøvende en hånd på hendes knæ, hun protesterer ikke og han lader den langsomt glide længer op ad låret. Berndt flytter sin stol over på den andens side af hende. Dir wird eine kleine geile schlampe gezeigt, siger han med grødet stemme, Deine Muschi scheint einen Schwanz zu brauchen fortsatte han og lagde en hånd direkte i skridtet på hende.

Ohhhh jaa Kim trak sin hånd op af trusserne, Berndt trak dem til side, Ewalds fingre spredte de opsvulmede skamlæber han stak en pinger op i det våde hul. Komm schon, wir finden besser einen anderen Ort sagde jeg og rejste mig, de fulgte efter os, vi gik op på vores værelse.

(For nemheds skyld vil samtaler og bemærkninger fremover være på dansk)

Kim smed sin nederdel straks vi var kommet ind, hun havde hofteholder og nylonstrømper på, blusen blev trukket over hovedet, hendes smukke faste bryster struttede, brystvorterne var stive og hårde, ingen tvivl om hun var liderlig, blikket i hendes øjne sagde også alt. Ewald og Berndt kiggede lidt på mig, jeg nikkende til dem og satte mig i en stol. De gik hen til Kim der stor ved sengekanten, hun satte sig ned, åbnede bukserne på de to og trak dem ned. Ewalds pik sprang frem, den var stiv og klar, ikke så lang men temmelig tyk, Berndts var knap så tyk men til gengæld længere, den var ikke helt stiv, Kim begyndte at spille pik på Ewald, hun lukkede munden omkring Berndts pik og suttede begærligt på den mens den voksede i hendes mund, mmm mmmm åhhh gispede hun.

Ewald skubbede hende blidt ned og ligge, han trak hendes trusser af, Berndt kravlede op i sengen og stak sin nu stive pik i munden på hende. Jeg havde smidt tøjet og sad med stiv pik og nød synes af min liderlige kone. Ewald begravede munden i det våde skræv, Kim stønnede højt, jaaa slik mit liderlige hul. Spyt og fissesaft løb ned mellem de faste baller. Kom her, Kim trak Ewald op i sengen, han lagde sig på ryggen, Kim skrævede hen over ham og sænkede fissen ned over den spændte pik. Uhhhh guuud jaaa, den gled helt i bund, hun begyndte at ride ham, hun rakte en hånd om og spredte sine baller, knep mit røvhul stønnede hun til Berndt.

Berndt satte sig bag hende, spyttede i sin hånd og gned det over sit pikhoved, han satte det mod den indbydende stjerne og pressede pikken op i hendes røvhul. Jaaaaa ohh jaaaaa brug mine huller hulkede hun, jeg trænger så meget til at blive fyldt ud i alle huller. Jeg rejste mig og kravlede op i sengen så hun kunne sutte min pik. Ewalds pik bankede ind og ud af hendes stramme fisse, Berndt røvpulede hende i dybe stød. Jaaaaa den går på mig, Kim rystede over hele kroppen, Ewald kom med nogle uartikulerede lyde da Kims fisse malkede omkring hans pik, med et brøl kom han dybt i fissen på hende.

Berndt trak pikken ud af hendes røv, hen pressede den mod hendes fisse, Ewalds pik røg ud og Berndt trængte op i den spermfyldte fisse, han tog fat i hendes hofter og pressede pikken helt op. Høje smaskende lyde blandede sig med vores stønnen, sperm og fissesaft skummede omkring Berndts pik der stemplede ind og ud, jeg kommer brølte han og skød hele sin ladning op i den i forvejen fyldte fisse. Jaaa åh gud jaaa hvor er det godt stønnede Kim, brug den fisse og fyld den med den fede sperm.

Berndt trak pikken ud, det væltede ud med safter, jeg skubbede Kim om på ryggen og slikkede hendes spermfyldte fisse til hun kom i munden på mig. Jeg trak hende ud mod kanten, løftede hendes ben og stødte pikken op i hende med voldsom kraft. Nå! Min lille luderkone, nu skal jeg fandeme kneppe dine liderlige huller, jeg trak pikken ud af fissen og trængte op i det stramme røvhul, jeg skiftevis røvpulede hende og kneppende hendes fisse, det var superfrækt at skifte mellem de to stramme huller. Berndt havde presset sin halvslappe pik ind i munden på Kim mens han selv havde taget Ewalds i munden og suttede den til roden.

Ewalds pik var efterhånden blevet helt stiv igen, Kim sugede den helt ned i halsen og gispede efter luft når hun lod den komme lidt ud, Bernd havde trukket pikken til sig, han sad med blanke øjne og gned op og ned på den nu stive kæp. Jeg trak mig ud, og trådte til side for at give ham plads, Berndt var hurtig til at opfange invitationen, hen pressede pikken op i Kims ventende fisse, uhhh jaaa knep mig hårdt skreg hun, jeg kommer igen jaaaa aaaahhh, man kunne se hvordan hendes røvhul skiftevis trak sig sammen og slappede af men orgasmen gennemrystede hende krop. Aaargghhh med et højt brøl kom Ewald ud over hendes ansigt, Berndt pressede pikken op i hende et par gange mere inden også han kom, spermen rendte ud af den brugte fisse da han trak pikken ud.

Jeg overtog straks efter og kneppede den spermindsmurte fisse, ohhh guuud jaaaaaa aaaaa Kim kom endnu en gang, fisse trak sig sammen og malkede rytmisk omkring min pik, jeg stødte den helt op i bund og lod den sprøjte, helt stille sad jeg med pikken dybt begravet i det stramme indsmurte hul mens hendes fissemuskler tømte mine nosser fuldstændigt. Kim lå længe og dirrede i små orgasmer, som de små rystelser efter et jordskælv. Hun trak vejret dybt og stødvis, uhhh jaaa, min fisse er så ohhh fuck, jeg trak langsomt pikken ud, sperm og fissesafter i en skøn blanding nærmest sprøjte ud, gud hvor er jeg brugt, min fisse driver af jeres safter, det var så godt.

Ewald og Berndt klædte sig på, gav Kim et kys på kinden og takkede os begge mange gange for en pragtfuld oplevelse inden de forlod os. Har du fået pik nok nu min lille liderlige kone spurgte jeg, Kim kiggede på mig med de vidunderligste blanke øjne, jeg har da i hvert fald fået en hel masse, sagde hun smilende, jeg gav hende et langt kys, hun tog om min pik der voksede i hendes hånd. Men du har vist ikke fået nok endnu sagde hun og gned lidt hårdere på pikken der rejste sig og var klar igen.

Jeg vendte hende om på maven, lagde mig mellem hendes ben og pressede pikhovedet mod det fristende stramme røvhul, aaaaau aaaah Kim klagede sig lidt da jeg jog pikken i til roden, jeg hev hende op på knæene, og røvpulede hende til hendes røvhul malkede min pik til spermen blev skudt langt op i hendes tarm. Tungt åndende lå vi ved siden af hinanden et stykke tid inden vi gik i bad. Bagefter lagde Kim sig i ske, jeg holdt om hendes lille slanke krop, med en hånd på det ene bryst faldt vi begge i dyb søvn.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.