BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Kim kom hen til mig, jeg sad i en af sofaerne, hun stillede sig lige foran. Skal vi tage en ”lur” spurgte hun frækt. Det er da ikke umuligt vi skal det, men først skal jeg vist lige se hvordan det går med min hustrus fisse svarede jeg og rakte hænderne op under hendes nederdel og trak trusserne ned. Jeg løftede nederdelen og trak hendes underliv mod mig, satte tungen mod den fristende revne og slikkede i lange strøg op mellem skamlæberne. Ummmm Kim sukkede og løftede det ene ben så det var nemmere at presse tungen op mod fissehullet der allerede var godt vådt af de velsmagende safter. Jeg labbede dem i mig som en tørstig hund.

Nå da da, der er nok nogen der fortsætter bryllupsfesten, Nadja kom imod os, ingen af os havde tænkt over vi ikke havde set hende siden i aftes, jeg håber da ikke jeg er gået glib af for meget ved at sove så længe grinte hun. Kim trak sig lettere forskrækket tilbage. Jamen godmorgen Nadja sagde jeg, jeg skulle lige prøvesmage frokosten, jeg sendte hende et frækt smil og trak igen Kim hen til mig. Det kan være der er lidt af morgenmaden tilbage, Nadja lod en hånde glide op over Kim lille faste røv, hun løftede nederdelen og satte sig på hug bag hende og pressede ansigtet ind mellem røvballerne. Ohhhh fuck røg det ud af Kim da Nadja pressede tungen mod hendes røvhul.

SEX I DAG?

Jeg skubbede Kim lidt fra mig og trak bukserne af, kom min skat og lad min pik blive stiv i munden på dig, Kim satte sig på knæ, bukkede hovedet og tog pikken i munden og begyndte at sutte og slikke grådigt på den. Nadja lagde sig på ryggen og trak Kims fisse ned mod sig, ummm mmm Kim stønnede højt, Nadja slubrede fissesafterne i sig, den ene hånd forsvandt ned i trusserne. Min pik havde rejst sig og var så klar til noget fisse, jeg flyttede Kim grådige mund inden hun suttede den af på mig, trak hende op og tungekyssede hende. Kom her og sæt dig Nadja sagde jeg, hun rejste sig og satte sig ved siden af mig med spredte ben. Kims øjne strålede liderligt, hun trak Nadjas trusser til side og lod et par fingre lege med den blottede fisse. Hun pressede tre fingre op i den og fingerkneppede hende i et roligt rytmisk tempo mens hun slikkede og sugede på den hårde klitoris.

Åhhh jaaaa hvor er hun god gispede Nadja, hendes fisse smaskede af væde, Kim trak fingrene ud og pressede tungen så langt op i det våde fissehul hun kunne, to fingre gled hen over røvhullet og smurte det ind i safter før hun med en lang fast bevægelse pressede dem helt op i Nadjas røv. Åhhhh min gud skreg Nadja, hendes ben dirrede kraftigt, åhhhh mmmmm. Jeg satte mig bag kim og lod min pik glide op og ned mellem de fyldige opsvulmede skamlæber, pikhovedet glinsede af hendes safter der rendte stille ud af den liderlige fisse, jeg tog at fast greb om hendes hofter og bankede pikken i bund i et hårdt stød, jaaaaa hylede Kim med munden presset mod Nadjas våde skræv.

Nadja krammede sine bryster med den ene hånd, den anden pressede Kims ansigt mod fissen, hun hævede og sænkede røven i et stadig højere tempo og stønnede højlydt, uhhhh hvor er det godt, jeg elsker at få slikket mit liderlige kussehul, Kim slikkede endnu mere grådigt, jaaaaaa ohhhh jaaaaaaaa hun klynkede og skreg da fissen gik på hende. Jeg var tæt på at komme da sammentrækningerne malkede om pikken, jeg trak den derfor hurtigt ud, jeg ville også kneppe min kusine inden spermen fik lov at flyde. Jeg trak Kim op mod mig, hendes ryg mod min brystkasse, hænderne krammede hendes bryster, jeg kyssede hende på halsen, hun gispede stadig efter luft, benene dirrede under hende. Hun havde stadig fingrene oppe i Nadjas røv.

Åhhhh jeg var så tæt på, lidt mere, bare lidt mere hulkede Nadja, jeg hviskede kim i øret at hun skulle sætte sig overskrævs på Nadja. Kim satte sig, med den lille faste røv strittede bagud, hendes svulmende skamlæber hvælvede mellem hendes ben, fissesaften dryppede ned mellem Nadjas ben. De mødtes i en vådt kys, tungerne legede lystigt i munden på dem begge. Jeg rykkede nærmere og satte pikken mod Nadjas dampende varme fisse og trængte langsomt helt i bund, uuhhhmmm mmm jaaa hvor er det skønt at mærke en pik igen, det er alt for længe siden gispede hun, min pik drev af de klistrede safter. Som et velsmurt stempel kørte den ind og ud af den våde fisse.

Jeg skiftede mellem at kneppe Nadja og Kims fisser, de lå fristende lige over hinanden, jeg kunne mærke spermen, var på vej, jeg stødte pikken hårdt op i Nadja, tog fat i Kims ben og løftede dem op på skuldrene, og begravede ansigtet mellem hendes lår. Med tungen begravet i Kims herlige saftige fisse og pikken bankende ind og ud af min kusine gav jeg los og lod pikken sprøjte dybt op i hende. Da jeg trak pikken ud, kravlede Kim ned og slikkede Nadjas fisse ren for sperm og safter, mmmm der er nu ikke noget som sådan en blanding sukkede hun og strøg en finger hen over læberne for at få det sidste med.

Mon ikke vi alle tre skulle gå ind i sengen og få en ”lur” sagde jeg, pigerne nikkede. Kim og jeg trak langsomt alt tøjet af Nadja mens vi kyssede og kærtegnede hendes krop, Nadja sukkede og stønnede tilfreds. Mmm i forstår da at forkæle gasterne sagde hun og smilte glad. Vi lagde hende ned på sengen, kim trak tøjet af, hun satte sig overskrævs på Nadjas hoved og pressede fissen mod hendes mund. Synet af de to nøgne kvinder havde straks virkning på min pik der langsomt begyndte at rejse sig, jeg klædte mig også af og stod nøgen og betragtede den lesbiske leg imens jeg gned let på pikken.

Kim lagde sig ved siden af Nadja, de lå og onanerede hinanden, de tungekyssede dybt med fingrene presset op i hinandens våde fisser. Kim lod igen et par fingre trænge op i Nadjas røvhul, uuhhmm hvor er du fræk sukkede hun og krammede og suttede på Kims stive brystvorter, Nadja spredte benene så meget hun kunne, hun kiggede på mig, fyld mit sultne røvhul, lad mig mækre din lange pik helt op i tarmen stønnede hun. Kim trak fingrene ud og lod dem i stedet gnide rundt i den våde fisse. Jeg lagde et par puder under Nadjas røv der blev løftet op så det stramme røvhul var lige til at presse pikken op i. ringmusklen gav efter for presset og pikken gled indenfor, åhhhh gud jaa lad mig mærke din lange pik i min røv gispede hun.

Kim satte sig igen over Nadjas ansigt og med den ene hånd der gled rundt på hendes spændte klit, lod hun Nadjas runge forkæle sit fissehul der vådt af safter blev kørt rundt i hendes ansigt. Jaaa åhh jaaaa jeg kan ikke holde til det mere, jaaaaa slik den fisse, åhhhh den får på mig, Kim sitrede over hele kroppen da orgasmen skyllede gennem hende, Nadja kom næsten samtidigt, et sprøjt stod ud ad hendes fisse og rende ned over min pik mens jeg pulede hende i røven. Jeg trak pikken ud og lod den sprøjte ud over hendes mave og åbne fisse, Kim lagde sig ned og slikkede spermen i sig inden vi alle tre udmattede lagde os på sengen ved siden af hinanden.

Gud hvor var det godt sagde Nadja, det er længe siden jeg har fået pik, og det er meget længe siden jeg har mærket din Svend, har i kneppet før spurgte Kim og kiggede undrende på Nadja. Ja det har vi da, dengang vi var unge, kneppede vi jævnligt når Svend var på besøg, faktisk var Svend den der første gang gav mig og min søster pik. Kim så på mig, du har altså altid været sådan en rigtig liderbasse sagde hun med et grin, kneppe dine yngre kusiner og tage deres mødom. Tja svarede jeg, men det er vel hvad der sker når man er ung og hormonerne koger i kroppen og muligheden byder sig, det var det i hvert fald for mig, og jeg nød det i fulde drag og ville ikke gøre noget om hvis jeg fik chancen for at gentage det.

Nej det er da ret åbenlyst grinte Kim, du knepper da gladeligt din kusine stadigvæk, heldigvis fniste Nadja og hans kone er en dejlig deltager, hun lænede sig ind over Kim og gav hende et vådt kys på munden. Det er helt ærgerligt jeg er nødt til at rejse hjem allerede i aften, men nu håber jeg ikke vi mister kontakten igen Svend. Nej det skal vi ikke gøre, jeg er sikker på du altid er velkommen herover Nadja, Kim nikkede bekræftende mens hun kælede for Nadjas våde fisse med et par fingre.

Vi blev i sengen til omkring kl. 17, pigerne legede rigtig meget sammen, slikkede og kneppede hinanden med fingre og dildoer, jeg lå for det meste og nød synet, til sidst kunne jeg dog ikke lade være med at kneppe Kims våde stramme hul til hun kom omkring min pik, jeg trak den ud, tog fat i Nadjas hår og pressede pikken ind i munden på hende og lod spermen sprøjte ned i halsen på hende.

Vi kørte Nadja til stationen, jeg fik Lines adresse og telefonnummer så jeg havde mulighed for at kontakte hende på et tidspunkt, vi kyssede og krammede og tog afsked med et på gensyn, forhåbentligt bliver det snart.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.