BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

28. september

Så tilspørger jeg dig Svend Jakobsen: Vil du have Kimberly Williams, som hos dig står, til din ægtehustru?

SEX I DAG?

JA!

Vil du elske og ære hende, og leve med hende både i medgang og modgang i hvad lykke Gud den almægtige vil tilskikke jer, som en ægtemand bør leve med sin ægtehustru, indtil døden skiller jer ad?

JA!

Lige så tilspørger jeg dig Kimberly Williams: Vil du have Svend Jakobsen, som hos dig står, til din ægtehustru?

JA!

Vil du elske og ære ham, og leve med ham i både medgang og modgang, i hvad lykke Gud den almægtige vil tilskikke jer, som en ægtehustru bør leve med sin ægtemand, indtil døden skiller jer ad?

JA!

Så giv hinanden hånd derpå.

Eftersom I forud har lovet hinanden at leve sammen i ægteskab og nu har bekræftet dette for Gud og for os, som er her til stede, og givet hinanden hånd derpå, så forkynder jeg jer at være ægtefolk både for Gud og for mennesker.

Amen.

Stolt fulgtes jeg ud ad kirken med min smukke brud, Julie havde fulgt sin mor til alteret, Sofie og Mette (Sofies kusine) var brudepiger, Kim var blændende smuk at se på i sin hvide brudekjole mod den nougatfarvede hud. Knud havde kørt Kim til kirken i min Rolls og stod nu og ventede på at køre os til fotograf og derefter hjem til festen i huset. Udenfor stod gæsterne, selvfølgelig slap vi ikke for en masse ris ned ad nakken, de fleste kunne heldigvis rystes af med det samme.

Knud stod klar med champagne og holdt døren åben for os, vi satte os ind og vinkede på gensyn til alle da vi langsomt kørte afsted. Vi var ret heldige ved vejret, solen var fremme, det var okay lunt årstiden taget i betragtning, dog blæste det lidt. Vi havde aftalt at mødes med fotografen (han hedder for øvrigt Alex) ude hvis vejret tillod det, så kunne vi lave billederne udenfor i naturen, jeg synes at billeder bliver knap så opstillede ude som inde i et studio.

Knud blev ved bilen, vi andre gik ned på stranden og begyndte der, der lå en stor sten som fotografen bad Kim sætte den ene fod op på, jeg kunne så knæle foran og se sultent op på min hustru, det havde jeg nemt ved, lige da jeg have knælet kom der et ordentligt vindstød der løftede Kims kjole, jeg kunne høre kameraet tage en hel serie billeder, jeg blev endnu mere sulten ved synet. Kims smukke slanke lår pakket ind i selvsiddende silkestrømper, det frække strømpebånd om det ene lår, et lille stykke med bart og så de små hvide trusser med en kort tekst på. Kom og ta' mig stod der. Fuck jeg havde lyst til at vælte hende bagover lige på stedet.

Vi gik op i klitterne hvor der var lidt mere læ for vinden og fik taget nogle fantastisk flotte fotos. Skal vi have taget nogle lidt mere vovede billeder spurgte Alex, Kim kiggede på mig og nikkede, det lader til vi godt kan det svarede jeg. Okay, så synes jeg bruden skal lægge sig ned på alle fire, du kan så sætte dig på knæ ved siden af hendes hoved og lægge en hånd på bagdelen. Vi gjorde som instrueret, Kim trak op i sin kjole foran, og lagde sig, på alle fire, jeg satte mig lagde hånden på hendes røv, Alex knipsede billeder løbende, Kim tog den ene hånd og greb mig i skridtet, hov det var ikke med i instrukserne grinte jeg. Det er superfint Alex knipsede løs, jeg hev nu Kims kjole op så hun lå med den lille faste røv strittende bagud.

Alex for rundt om os, Kim havde et fast greb om min pik der voksede betragteligt, jeg lod en finger snige sig ind under trusserne, hun var drivende våd i fissen. Vi rejste os og gik tilbage til bilen, Kim satte sig på kanten af bagsædet, spredte benene og trak op i kjolen, hun lod en hånd glide ned i trusserne, tungespidsen tittede frækt frem mellem læberne, hendes øjne var blanke, det smaskede mens hun gned fingrene rundt i trusserne. Det er sgu en af de frækkeste brude jeg har oplevet, sagde Alex mens kameraet lynede, som afslutning trak Kim trusserne til side og spredte skamlæberne med fingrene, den våde fisse glinsede af safter.

Er i sikker på vi ikke også skulle lave et par billeder i studioet spurgte Alex, det kan vi da godt, så er der lidt at vælge mellem svarede jeg. Vi kørte den korte tur hans fotostudio, først blev der taget et par helt klassiske billeder, brudebuketten blev fotograferet. Så ved jeg ikke om bruden mener der skal laves yderligere, Alex blinkede til Kim. Du vil gerne tage flere billedet af min fisse, Kim satte den en fod op på en skammel og løftede igen kjolen, trak trusserne til side og pressede tre fingre op i fissen, Knud der stod i baggrunden, kom med et dybt suk. Alex gik på knæ og tog nogle nærbilleder, han havde en tydelig bule i bukserne da han rejste sig.

Aahhh Kim sukkede højt da fingrene gled op i den smaskende fisse, nu er du sgu selv ude om det sagde jeg og trak hende hen og pressede hendes overkrop ned på et skrivebord i enden af lokalet. Jeg åbnede mine bukser og trak min stive pik frem, løftede hendes kjole, trak trusserne til side og bankede pikken op i hende. Ååhhhh jaaaaa, Kim stønnede heftige mens jeg med hænderne på hendes hofter kneppede hende i et rasende tempo. Alex tog et par billeder og gik så om på den anden side af bordet for at tage billeder af Kims ansigt. Han nåede kun at tage to inden Kim rakte en hånd frem og greb ham i skridtet.

Knud have sat sig på en stol, for satan sagde han, jeg skulle have snuppet en af de små blå inde i kirken. Kim havde åbnet Alex' bukser, han lagde hurtigt kameraet fra sig og fiskede sin pik frem. Kim greb den, hun trak forhuden tilbage, presperm dryppede fra det spændte pikhoved, hun lod tungen spille hen over det og sugede pikken dybt ind i munden. Ummmmm mmmmm ahhhh, min pik bankede ind og ud fuldstændig smurt ind i fissesaft, jaaaaaaa ohh jaaaaaaa skreg hun, og pressede røven hårdt mod mig, fyld mit kneppehul op hulkede hun, hendes fisse trak sig rytmisk sammen omkring mit dunkende lem. Arrhhhh Alex kom med et grynt, spermen væltede ud af hans pik og klaskede ned på gulvet, Kim lukkede igen munden om den og suttede den helt tom. Jeg bankede pikken i bund et par gange mere inden jeg med et brøl lod den sprøjte dybt oppe i hendes liderlige fisse.

Alex lukkede sine bukser, hold da kæft, det er sgu da en frækkert uden lige du har giftet dig med Svend, han smilte tilfredsstillet. Det var jeg heldigvis klar i over i forvejen svarede jeg ham, har du en serviet et sted. Han kom med en pakke Kleenex, jeg trak pikken og lagde en serviet i Kims trusser til at tage det værste. Alex kiggede på Knud, hvordan kan du bare blive siddende der spurgte han, det er sgu heller ikke nemt kan jeg fortælle dig, men jeg skal lige have lidt hjælp, ellers holder begejstringen ikke. Jeg har også en fornemmelse af at der kan være mere i vente i løbet af dagen grinte han sjofelt.

Vi kørte tilbage til gæsterne, spisningen forløb som den slags nu en gang gør, lejlighedssange og et par taler, rigelig vin og andre drikkevarer. Det var efterhånden blevet sent inde vi var færdige med desserten, og musikerne kunne spille op til dans, brudevalsen var selvfølgelig først på programmet, sokkerne og slipset røg sig en tur, Kim løftede kjolen og lod en hånd glide frækt op ad låret, hun trak strømpebåndet af, spændte det som en elastik og skød det ud over gæsterne. Haps, det nupper jeg jublede Jytte, hun var kommet alene, Frede var ude på landevejene. Ha ha, nu kan han ikke sige nej triumferede hun.

Jeg dansede med Nadja, hun var stadig erotisk buttet som man siger, hun sagde hun havde en videobesked med fra Line og Wolfgang og lille Lise-Marie. Da dansen var færdig, gik vi ind på et af værelserne, der var fred og ro til at se videoklippet. Nadja fandt det på sin telefon. Hej Svend, Line smilte over hele hovedet, allerførst, TILLYKKE med brylluppet råbte de alle tre. Jeg er ked af vi ikke kunne komme og deltage fortsatte hun, men der var en lille ny der mente vi skulle blive hjemme, videoen panorerede til siden, i en vugge ved siden af hende lå en lille baby og sov trygt. Det er Franz, ham har vi lige fået med hjem i dag, og så synes vi det ville være for meget at rejse til Danmark allerede i morgen, det håber vi du forstår.

Få sex i dag

Men vi vil alle gerne besøge dig og din smukke kone på et senere tidspunkt, moster har vist mig et billede af hende, der har du da rigtig skudt papegøjen grinte hun. Alle tre vinkede og råbte HURRA! HURRA! HURRA! Og så det lange sagde Line, HURRAAAAAA! Hun både ligner og lyder som sin mor sagde jeg til Nadja. ja det er helt uhyggeligt nogle gange når hun ringer, hvis ikke jeg vidste bedre ville jeg tro det var min storesøster, hun havde en tåre i øjenkrogen. Jeg kan godt forstå der må være svært, jeg har tit tænkt på jer og det vi havde sammen en gang, jeg blev noget chokeret da du fortalte om Lises skæbne. Men nu synes jeg vi skal gå ind til de andre gæster igen inden Kim bliver kysset helt i gulvet.

På vejen ind, kigger Nadja på mig, det var nu en skøn tid der i vores ungdom, hun tog mig på røven, du føles stadig lidt sprød selvom der er gået så mange år, vi stoppede op, jeg gav hende en krammer, og lod en hånde glide ind i slidsen på hendes kjole, tak i lige måde Nadja, hånden gled op over hendes trusser, det gibbede lidt i hende da fingerspidsen kørte op over klitten, hun gav mig et hurtigt kys og vi fortsatte ind til festen hånd i hånd. Nå der er du, jeg kunne slet ikke finde dig, sagde Kim, jeg tror alle i hele selskabet har snavet mig mens du var væk lo hun. Fyrværkeren er ved at være klar, ti minutter sagde han for lidt siden. Så må vi hellere komme ud og se hvad han har fundet på, svarede jeg og kyssede hende.

Efter den sidste luftbombe var sprunget, sagde Sofie, Mette og Julie godnat og gik ind, Kim, Nadja og jeg stod og snakkede et lille stykke tid inden de to kvinder gik indenfor, Kim ville gerne se videoen fra Østrig. Pludselig kunne jeg høre en velkendt stemme, jaaaa knep min kusse dybt, skyd jeres raketter af i mine spermhuller. Det kom fra fyrværkerens kassevogn der holdt lidt nede ad indkørslen, jeg gik ned og kiggede ind af bagruden, Jytte lå ovenpå fyrværkeren med kjolen trukket op, hans pik var dybt begravet i fissen, assistenten som havde hjulpet med fyrværkeriet, røvpulede hende lystigt, Jytte hylede og skreg som altid når hun fik pik. Selvom det var et frækt syn, vendte jeg tilbage til huset uden at forstyrre.

Da musikken stoppede og natmaden var spist takkede Knud og Elly for en skøn aften, de ville gå stille hjem til dem selv, Knud har vist noget der skal ordnes grinte Elly inden lyset bliver slukket, hun blinkede frækt. Nadja takkede også, og gav både Kim og mig, et langt vådt kys inden hun gik ind på et af værelserne. Skal vi lige sige ordentligt godnat til pigerne spurgte Kim, tja det kan vi da godt, hvis de ikke allerede sover svarede jeg. Så går vi bare lige så stille igen, Kim greb min hånd og trak mig med ind på værelsesgangen. Hun bankede let på døren, der blev ikke svaret så hun tog i håndtaget og åbnede. Der var ingen der sov derinde, Sofie og Julie lå begge og slikkede Mette over hele kroppen, Julie havde et par fingre presset op i Mettes lille fisse, og Sofie slikkede lystigt omkring dem, Julie suttede på de små bryster og Mette stønnende tæt på orgasme. Både Julie og Sofie onanerede kraftig, der duftede skønt af ungdomsfisse i hele rummet.

Jeg kunne se på Kim det ophidsede hende, det havde bestemt også virkning i mine bukser, men alligevel trak jeg Kim med ud igen, vi lukkede døren og lod pigerne forlyste sig. Da vi var på vej ud af gangen, kom Jytte ind, hun så godt og grundig gennempulet ud, håret var i uorden, kjolen sad lidt tilfældigt, åh hej sagde hun, ja i må undskylde men jeg har fået så meget pik i alle huller grinte hun, der var sgu krudt i de fyrværkeri karle, og da jeg troede det hele var færdigt, så kom Knud sgu og åbnede døren. Men nu er jeg træt, kan i sove godt sagde hun og fortsatte ind på et af værelserne med sperm og safter løbende ned ad lårene. Kim og jeg gik i seng inden serveringspersonalet var helt færdige med at rydde op, den aften kneppede vi ikke blot, vi elskede lidenskabeligt inden vi til sidste fuldstændig udmattede over dagens oplevelser faldt i dyb søvn.

Der var helt stille i huset da jeg vågnede, Kim sov trygt ved siden af mig, jeg lå lidt og kiggede på hende og følte mig som verdens heldigste mand. Vielsesringen på min finger fortalte mig at det hele ikke blot var en drøm. Jeg stod op, tog min morgenkåbe på og gik ind i det store centralrum, der er lidt at få sat på plads tænkte jeg, selvom der var ryddet pænt op, så stod møblerne stadig ikke som de skulle, det må blive senere tænkte jeg og gik med min kaffe ind til poolen og satte mig. Jeg havde vel siddet en halv times tid da Mette kom gående i sin natkjole, hun så stadig ikke helt vågen ud og gik lidt omkring i det store rum. Godmorgen sagde jeg for at gøre opmærksom på der var nogen oppe. Hun kom ud til mig, jeg kunne ikke sove mere, sagde hun søvndrukken, Sofie og Julie fylder hele sengen.

Må jeg sidde ved dig, hun kiggede bedene på mig, ja det må du da lille skat svarede jeg. Mette kravlede op på mit skød og satte sig med ryggen mod mit bryst, uden bagtanke lagde jeg en hånd på hendes ene lår, varmen slog igennem det tynde stof. Hun lagde hovedet mod min brystkasse og kom med et lille tilfreds suk. Det var en god fest sagde hun, Sofie og Julie var så søde ved mig hele dagen i går. Det manglede da også bare, sådan en sød pige som dig, jeg kyssede hende på håret. Hun sad lidt uroligt med røven, min pik voksede under hende. Vi snakkede lidt videre om gårsdagens festligheder, jeg holdt begge arme omkring hende, min hånd gled stille op og ned over hendes mave. Min pik var efterhånden meget stiv, Mette sad stadig lidt uroligt ind imellem.

Forsigtigt, ligesom tilfældigt lod jeg en hånd glide op over det ene lille bryst, umm et stille suk og Mette bevægede igen røven lidt frem og tilbage over mit stive jern. Jeg tror din pikkemand er helt stiv sagde hun, ja, det tror jeg også svarede jeg stille, det er fordi der sidder sådan en dejlig pige lige ovenpå den. Hun drejede hovedet og så op på mig, synes du jeg er dejlig spurgte hun med et smil. Ja det synes jeg da bestemt du er Mette. Du er sød, sagde hun og strakte sig for at give mig et kys, hun løftede røven nok til at min pik der havde været klemt ned svuppede op ad min mave. Hun vendte sig så hun sad overskrævs med ansigtet mod mig, den føles meget hård mod min numse fniste hun og lænede sig frem, hendes små faste bryster blev presset mod min brystkasse.

Jeg lod hænderne glide ned over hendes ryg, og lod en hånd hvile på hver af de faste baller, Mette bevægede røven stille frem og tilbage, mine hænder løftede let i natkjolen, bar hud mødte mine håndflader, hun havde ingen trusser på, mmm de er dejlig varme dine hænder hviskede hun. Det er din numse også, jeg lod en finder glide ned mellem de små røvballer og pressede let mod den lille stjerne. Er du ved at putte en finger i mit numsehul fniste hun, nej jeg kilder det bare lidt svarede jeg. Hihi det er også dejligt, hun løftede røven lige tilpas til jeg kunne trække morgenkåbe nok fra hinanden til at min pik blev blottet, da hun igen satte sig, kunne jeg tydelig mærke varme fra den lille glatte fisse der nu gled frem og tilbage på mit stive skaft.

Ummm mmm Mette sad mere og mere uroligt, hun løftede op i sin natkjole og kiggede ned mellem sine ben, se hvor stor og stiv den er blevet, jeg kiggede også ned, fuck det var et sindssygt frækt syn, de dunede skamlæber der gled frem og tilbage med min dunkede pik imellem, presperm sivede ud af det spændte pikhoved, og skaftet glinsede af hendes safter. Jeg trak hende med en hånd på de små baller længere frem, den anden hånd lod jeg glide op og kærtegne de spæde bryster. Ummm uhmmm Mette stønnede nu mens hun gned sin fisse op og ned ad min stive kæp. Tror du ikke den vil kunne li at bolle mig lidt stønnede hun, det er jeg helt sikker på svarede jeg stakåndet.

Mette løftede røven, jeg guide pikken ind under hende, hun sænkede sig ned over den dunkende kæp, langsomt kunne jeg mærke hvordan pikken trængte op i den utroligt stramme fisse. Ohhhh den er så stor gispede hun, den er meget større end Kurts, hun satte sig helt ned over den og standsede spiddet på mit dunkende lem der truede med at sprøjte hende fuld. Kurt spurgte jeg hvem er Kurt? Mmm Det er naboen stønnede hun og hævede og sænkede sig en enkelt gang. Altså naboens søn fortsatte hun, han er 16 år sukkede hun. Boller du med naboens søn? Jeg tog fat om hendes lille røv og trak hende op og ned over min pik. Han har kun bollet mig en gang, men hans pik er ikke så tyk og stor som din. Ohhh mmmm hun gned fingrene rundt på den hårde klit.

Han ville også gerne prøve at bolle mit numsehul, det gjorde lidt ondt da han prøvede at få sin pik derop, det var hun en lille smule der kom ind, og så spyttede den al cremen op i min numse. Jeg holdt hende helt nede over pikken, den var tæt på at gå på mig, jeg tog en finger op til munden, satte den med en klat spyt mod hende røvhul og pressede forsigtigt fingerspidsen op i det. Ihhhhh Med pikken helt oppe i sin lille fisse, gik den på Mette. Hun lagde overdroppen helt frem mod min, hendes fisse og lille røvhul trak sig rytmisk sammen om min finger og pik. Arrrghhh jeg løftede og sænkede den lille røv et par gange mere og sprøjtede med et dybt suk spermen op i den udblokkede fisse.

Mmmm det kildede helt vildt dejligt sukkede hun efter et par minutter, hun løftede sig og med et plop røg pikken ud af det stramme hul, den var fedtet ind i sperm og fissesaft, Mette greb om den og slikkede lidt af det i sig, jeg må hellere rende ind og blive vasket lidt sagde hun og holdt en hånd mellem benene. Godmorgen, Jytte var vågen og stod i døren, Mette snurrede forskrækket rundt, moster har du, så du, udbrød hun men kom ikke længere. Ja jeg så godt hvordan du fik fyldt din lille kusse op som en pikliderlig lille mær, det render jo også ned ad dine ben, Jytte så lidt strengt på sin niece, det skal mor aldrig have at vide, og heller ikke nogen andre er det forstået? Ja moster, det ved jeg da godt, det har jeg jo lovet tidligere. Mette rendte ind på værelset.

Jytte kom hen og satte sig i stolen ved siden af, min søster kommer og henter os i formiddag sagde hun, så kører vi alle hjem og besøger mor inden vi tager hjem. Så kommer du vel forbi igen spurgte jeg, du har jo bilen herude. Det var det jeg skulle lige til at komme ind på fortsatte hun, Frede og jeg er blevet enige om at flytte sammen nu Sofie er flyttet ud, Frede har jo et dejligt hus nede omkring Kolding, han har også en næsten helt ny bil holdene som stort set kun bliver brugt et par dage om måneden når han er hjemme, og så tænkte jeg at da du har købt bilen til mig, så er det mest rimeligt at du får lov at beholde den nu, papirer og det hele ligger i handskerummet. Jamen, hvad skal jeg da med den, jeg har da biler nok sagde jeg, Kim kan vel bruge den, Jytte kiggede på mig, og du kan da nok også finde ud af at køre i den selvom det ikke er en kussemagnet grinte hun.

Ja det kan jeg da, det er jo ikke fordi jeg er fin på den, bilen fejler da bestemt ikke noget, Kim skal nu nok have et kørekort inden hun begynder at trille rundt i byen lo jeg, men det har vi også snakket om ville være en god ide, så er hun ikke så afhængig af at jeg skal køre hende hver gang hun gerne vil til en større by. Har du fortalt Sofie at du og Frede flytter sammen spurgte jeg, Jytte så lidt trist ud da hun svarede, ja jeg nævnte det for hende i går, hun så bare lidt tøsefornærmet på mig og sagde at jeg kunne gøre som jeg ville, men jeg skulle ikke forvente hun ville med. Jeg havde sgu mest lyst til at stikke hende en lussing, jeg ved ikke hvad det er hun har imod Frede, men hun bryder sig i hvert fald ikke om ham.

Hun er teenager, det går over igen er jeg sikker på, i sidste ende tror jeg også Sofie vil dig alt det bedste, og måske er hun bare lidt bekymret for dig også, du burde tage en stille snak med hende og fortælle det ikke alt sammen handler om pik og patter, men du rent faktisk holder af Frede og han af dig. Godmorgen i to, er det herude vi skal have morgenkaffen, Kim kom blændende smuk som altid gående med et kaffekrus i hånden, jeg gav hende et kys, hun satte sig på skødet af mig og drak sin kaffe mens vi fortsatte vores samtale.

Pigerne kom nu også rendende, de var alle tre nøgne, godmorgen råbte de inden de forsvandt med tre plask i poolen. Vi gik ind og klædte os på, bagefter stillede vi møblerne på plads inden vi anrettede morgenbordet og kaldte på pigerne. Hen på formiddagen kom Jyttes søster og hentede hende og Mette, Julie og Sofie ville selv køre, så kunne de tage hjem når de havde lyst. Vi sagde farvel og vinkede da de kørte afsted. Jeg er faktisk stadig lidt træt sagde Kim da der var faldet ro over huset, skal vi ikke gå ind og tage en lur, hun kiggede på mig, hvis altså det er til at få liv i lille Svend fortsatte hun og tog sig i skridtet.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 21 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.