BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Sælger af lejligheden skrev under allerede om mandagen, jeg sørgede for at banken ordnede alt vedrørende betaling, jeg bad dem indfri det hele. Hans ville sende papirerne til min advokat som jeg kontaktede og bad ham ordne skøde og hvis der eller var nogle formaliteter der skulle på plads. Kim havde sagt sit job op og hun og Julie havde været hos mig siden. Jytte havde været forbi for at hente Sofie der skulle starte i skole d. 12. august, Sofie havde derfor ikke været med til Sjælland da vi skulle over at pakke Kim og Julies lejlighed ned. Vi var fløjet derover, Julie og Kim havde kørt tilbage i Julies lille bil, vi aftalte at mødes ved lejligheden og så sammen køre en tur i Ikea og købe en ny seng og lidt andre møbler hun kom til at mangle.

Jeg lovede at hente Sofie så hun kunne komme med, Frede var hos Jytte da jeg kom, vi hilste pænt på hinanden. Han var en rimelig høj ret ranglet type, han var ikke grim, men heller ikke ligefrem pæn, lidt lapset klædt i en forvasket t-shirt og slidte denim jeans, og så dinglede der næsten konstante en cigaret i hans mundvig, håret var lidt tjavset og så ud som om det kunne trænge til både en vask og en frisør. Sofie var så klar til at komme afsted så vi tog hurtigt afsked og kørte mod Århus.

SEX I DAG?

Pyha, sagde hun da vi sad i bilen, det bliver en hel befrielse at slippe hjemmefra, nå så er det vel heller ikke værre sagde jeg. Jo, jeg glæder mig til bare at putte sammen med Julie uden at vågne flere gange hver nat fordi der bliver kneppet som kaniner, ja undskyld Svend, men mor er sgu mere end almindelig nymfoman. Der er næsten bunkepul hver dag, jamen er det ikke kun Frede der er hos jer for tiden? Jo det har han været den sidste uge, på mandag skal han heldigvis på langtur igen, mor har forsøgt at overbevise mig om jeg skal tage til far og være der så hun kunne tage med, men det gør jeg bare ikke. Men der kommer så mange andre truckere forbi, det er nogen af Fredes venner.

Sofie fortsatte med at fortælle mens vi kørte videre, jeg er begyndt at låse min dør, jeg gider sgu ikke de kommer og tror de skal overgramse mig, det er galt nok de kigger sultent på mig hvis jeg smutter på toilet. Mor hun hyler og skriger som du kender hende mens de knepper hende i alle huller, gerne samtidigt. Ja hun kan jo være lidt højrøstet mumlede jeg bekræftende. Allerede i mandags gik det op for mig at jeg skulle låse min dør, mor og Frede var der selvfølgelig, men også fem andre truckere, de røg og drak så det lignede et værtshus før rygeforbuddet, mor dansede strip på sofabordet, mens mændene sad med liderlige blikke og fulgte det, flere af dem sad og spillede pik.

Da hun kun manglede trusserne rejste Frede sig og løftede hende ned fra bordet, han greb hendes bryster bagfra og æltede dem, er det så ikke sandt hvad jeg sagde gutter, det er sgu et par ordentlige hængepatter hun er udstyret med spurgte han, de nikkede bekræftende, de er lige til at lægge pikken mellem og kneppe var der en der sagde, men nu skal i sgu se kussen, mor stønnede allerede, Frede trak hendes trusser af, lagde hende ned på gulvet og hævede og spredte hendes ben så underlivet var total blottet. Sikke et skræv, flere rejste sig og trak af tøjet, det ligner da en kusse der kan tage noget pik, det kan du bande på sagde Frede, han trak sit tøj af.

Hans pik er faktisk ret stor og utrolig tyk sagde Sofie, han satte sig og maste den ind i munden på mor, hun suttede begærligt på den, kom nu gutter vi skal sgu bruge den spermcontainer sagde den ene, de der ikke allerede var nøgne fik travlt med at smide tøjet, Frede lagde sig på gulvet, kom så og rid min pik sagde hen til mor, hun rullede over ham og satte sig straks ned over den stive pik det gled ubesværet i bund. Åhhhh den pik gør så godt i min kusse stønnede hun, jeg trænger så meget til pik, hun greb en pik i hver hånd og spillede dem mens hun red op og ned på Fredes stive pæl.

Der er flere huller grinte Frede, en satte sig foran mors ansigt, hun suttede og sugede pikken helt ned i halsen, en anden satte sig bag hende, han pressede sin pik op ved siden af Fredes. Ahhhh jaaaaa to stive pikke i min luderkusse hylede hun inden hun igen fik lukket munden med en pik. Ham der var trængt op ved siden af Frede, trak pikken ud og skiftede plads med en af de andre, jeg skal sgu mærke det røvhul, sagde han og jog pikken op i røven på hende. Jaaaa pul min røvkusse skreg mor, det plaskede ud af fissen på hende da hun kom. Hvor er de ledige huller spurgte en, nå der er da et sagde han, og pressede pikken op i røven på ham der røvpulede mor.

De kneppede og tømte deres nosser for sperm alle steder, indimellem lød det som om der kun var en i gang, mens de andre røg og drak til de igen var klar til en ny omgang, mor hylede og skreg. Til sidst kunne jeg ikke holde mig mere, jeg havde egentligt skulle tisse længe, men håbede de ville blive færdige og gå igen, jeg åbnede stille min dør og smuttede ud på toilettet uden nogen så mig. Da jeg var færdig og åbnede toiletdøren stod der en fedladen trucker lige uden for, hans halvstive pik dryppede af sperm. Og hvad har vi så her sagde han og greb fat i min skulder, en lille luderdatter, du ligner en der trænger til noget ordentlig mandepik, han savlede ligefrem og forsøgte at trække min bluse af.

Så var det jeg tænkte, det skal fandeme være løgn, jeg skal sgu ikke voldtages af en flok fordrukne truckere, så jeg greb om hans pik, han så helt forventningsfuld på mig da jeg knælede ned, han holdt hænderne på mine skuldre og pressede mig ned mod den halvslappe pik, jeg havde et fast greb om den, trak forhuden tilbage, ja sådan skal det sgu være nåede han lige at sige, inde jeg klaskede den anden hånd mod det spændte pikhoved. Hold da kæft han kunne hyle op, han slap mine skuldre, jeg løb hurtigt ind på værelset og låste døren.

For satan i helvede, din lille luder skreg han i gangen, jeg skal fandme kneppe forstanden ud af dig, sådan en lille møgso, han tog i døren og ruskede vildt i den, jeg sad skrækslagen i sengen og håbede bare den holdt. Så kunne jeg høre en sige, slap dog af og kom herind til os andre, kussen er stadig varm. Der blev stille ved døren. En times tid efter faldt der ro over stuen, og jeg turde endelig lægge mig til at sove. Hvis det fortsætter sådan, så vil jeg ikke bo der mere, en tåre rendte ned ad hendes kind, det ender med en af dem voldtager mig.

Jeg kørte ind til siden, og lagde armene omkring hende, så så, jeg skal nok tage en snak med Jytte sagde jeg, og kyssede hendes tåre bort. Vil du det snøftede hun, ja det kan du bande på, Jytte må selv kneppe med alle dem hun vil, og det må du såmænd også, men der er ingen der skal tvinges til noget de ikke har lyst til. Sofie kiggede mig i øjnene, tak Svend, du har altid været så betænksom, jeg har bare heller ikke lyst til at flytte hjem til far og hyænen han bor sammen med. Vi finder en løsning er jeg sikker på, lad os nu komme til Århus, det kan ikke vare længe inden Julie er fremme, Sofie lyste helt op da jeg nævnte Julies navn, åh ja, sukkede hun, lad os skynde os videre.

Kim og Julie var lige ankommet da vi kom frem, Sofie kastede sig i armene på Julie og kyssede og krammede hende i flere minutter. Har i haft en god tur spurgte jeg Kim og gav hende et kys, ja tak det er gået fint, Julie er rigtig god til at køre bil, hun lader sig ikke distrahere af alt muligt. Skønt, lad os nu tage i Ikea så vi kan få styr på det sidste. I Ikea fik vi købt seng, sofa, reol, skrivebord, en lille solseng og et cafesæt til altanen samt en hel masse køkkengrej og service. Vi bestilte hjemtransport, og kørte forbi ejendomsmægleren, fik nøglerne udleveret, jeg gav dem til Julie der strålede som en lille sol. Kort efter vi var kommet op i lejligheden ankom møblerne, resten af dagen gik med at samle møbler og sætte ting på plads.

Om aftenen sad vi i det nye møblement og hyggede os, jeg havde købt et par flasker champagne vi kunne fejre indflytningen med. Pigerne gik ud på altanen. Kim og jeg snakkede lidt om Sofies nyopståede problem, jeg fortalte jeg havde lovet at tage en snak med Jytte, jeg tænker jeg vil ringe til hende i morgen, god ide sagde Kim, det er da ikke holdbart hvis Sofie er utryg derhjemme. Kim lænede sig mod mig, her virker hun da i hvert fald til at være tryg sagde hun, ja bare Julie er i nærheden, så er virker hun lykkelig, jeg kiggede ud mod altanen og kunne se Sofie og Julie i tæt omfavnelse mens hænderne gled op og ned over hinandens kroppe. Jeg lod min hånd glide op under Kim bluse, fingrene legede omkring brystvorterne der stivnede ved berøringen.

Uhmmm Kim sukkede dybt, jeg lod hånden glide ned over den flade mave, den blev stoppet af linningen på hendes stramme nederdel, et par fingre kunne presses ned da Kim trak maven lidt ind, jeg kunne akkurat lige nå den fast knop med fingerspidsen, åhhhh jaaa Kim stønnede da fingeren cirklende pressede på klitten, tag den nenderdel af hviskede jeg stille i hendes ene øre, bed let i øreflippen og stak tungen i øret på hende, hun gispede, åbnede sin nederdel og løftede røven så hun kunne trække den af. Hold kæft hvor er du lækker min lille sexbombe, mine hænder udforskede endnu en gang hendes lille lækre krop.

Et højt støn fra altanen tiltrak kortvarigt min opmærksomhed, pigerne lå begge på solsengen og gned de våde fisser mod hinanden. Jeg trak Kims bluse af, kyssede de smukke faste bryster, jeg gled ned på gulvet og lod tungen glide ned over hendes mave, slikkede hende kortvarigt i navlen og gled længere ned til trussekanten. Den skønne duft af fisse kildede mine næsebor. Ummmm mmmm slik mig please tiggede hun, jeg trak hendes trusser lidt ned, lige nok til min tunge kunne slikke den lille hårde klit. En stor våd plet bredte sig i hendes trusser.

Uhh guuud jaaa lød det fra altanen, fuck jeg kommer, Sofie næsten skreg orgasmen ud, også Julie stønnede højt derude. Jeg trak nu Kim trusser helt af og begravede grådigt min tunge imellem skamlæberne og pressede den op i den våde grotte. Ohhhh jaaaaa, hulkede hun og rystede over hele kroppen, safterne flød ud af den åbne fisse, hun var så tændt den gik på hende med det sammen jeg for alvor begyndte at slikke hende. Inden hendes orgasme var stilnet af, havde jeg trukket mine bukser ned, jeg satte min dunkende pik mod fissen og stødte den i bund. Guuuuud jaaaaa, jeg greb om de smalle hofter og kneppede hende taktfast og pressede pikken helt i bund hver gang. Jaaaaa jeg kommer igeeeen, den i forvejen stramme fisse blev endnu strammere da den i pulserende bevægelser malkede min pik til den sprøjtede spermen op i hende.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 20 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.