BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Det var blevet fredag d.26. juli. Jeg havde aftalt med Margrethe at hun kunne komme og sætte skik på huset, vi havde vist svinet det lidt til de foregående dage. Margrethe komme stor og frisk som altid med en munter bemærkning. Du fik lov rejse hjem igen sagde hun med et smil til mig da hun kom ind ad døren, ja som du kan se svarede jeg, hvorfor skulle jeg ikke det. Det kunne da godt være de havde spærret dig inde, amerikanerne er jo godt være lidt bornerte, deres frisind er vist ikke så stort som jer i Danmark grinte hun. Margrethe du er sgu en værre gammel heks sagde jeg og gav hende et ordentligt klask i den store røv, der stadig havde en anseelig størrelse på trods af at Margrethe havde tabt sig en hel del det sidste års tid.

Kim kom ind fra køkkenet, åh hej Margrethe, det er lang tid siden jeg har set dig, de hilste hjerteligt på hinanden, vil du ikke lige have en kop kaffe inden du går i gang spurgte Kim. Jo tak det vil da være dejligt svarede hun og kiggede drillende på mig, det er jo ikke det Svend plejer at tænke så meget på, han vil jo bare gerne have fundet alle trusserne der ligge og flyder alle vegne grinte hun. Sæt dig ned så skal jeg komme med en kop til dig sagde Kim, hun hentede en kop, hun rakte den frem mod Margrethe. Wauuu udbrød hun, det er da en vanvittig flot ring du har fået, hun greb Kim hånd og betragtede ringen på hendes finger.

SEX I DAG?

Sådan en får man når man er rigtig dygtig til at gøre rent grinte jeg, årh ti stille lo Margrethe, så ville jeg sgu da have på alle fingrene. Nej fortsatte jeg, for samtidig kræver det også man kan holde spydigheder og frække bemærkninger for sig selv hahaha. Så i to, sagde Kim og kiggede fra den ene til den anden, Svend du kan hente noget mere kaffe til os, sagde hun. Jeg har fået ringen fordi Svend har friet til mig, fortalte hun stille da jeg var på vej ud i køkkenet. Er det sandt barn, Margrethe rejste sig med en hastighed man ikke skulle tro var muligt for så stor en krop, TILLYKKE! Nærmest råbte hun og krammede Kim ind til sig så hun næsten forsvandt mellem de to kæmpe bryster, så falde han vel mere til ro nu. Det tror jeg nu ikke du skal regne med svarede Kim, men det ville da også være trist hvis han bare blev som alle andre hviskede hun.

Tillykke sagde Margrethe da jeg kom ind med kaffen, Kim har lige fortalt i skal giftes, hun greb om mig da jeg havde sat termokanden fra mig, og knugede mig ind til sig, min hånd gled nærmest pr automatik ned over den fyldige røv, jeg kunne ikke mærke nogen trusser bag det tynde kjolestof. Hvis du bliver ved at kramme mig sådan, så dør jeg lykkelig kvalt mellem dine store bryster gispede jeg, og lod hånden glide om på forsiden af kjolen og greb mellem hende ben, der var bestemt ikke nogen trusser. Åhhh din frækkert, står du ligefrem og gramser på mig foran din tilkommende, hun prøvede forgæves at se fornærmet ud.

Sådan er han bare grinte Kim og det er noget af det jeg elsker, hun sendte mig et luftkys. Margrethe lagde en hånd på mine shorts, jamen så er det vel tilladt at gramse igen, min pik fik et fast klem. Ja ja lidt har også ret grinte hun flabet. Hun drak sin kaffe og forsvandt ind på værelsesgange med støvsugeren på slæb. Har du aldrig kneppet Margrethe spurgte Kim, næ hun er vist snart en af de eneste der er kommet her i huset der er sluppet, hun siger hun får dækket sit behov derhjemme, jeg gav hende et kys. Jeg ville lige rydde lidt af bordet, da jeg gik forbi værelsesgangen, kunne jeg se Margrethe stod helt stille ved døren ind til pigernes værelse, hun havde stadig støvsugerrøret i den ene hånd, den anden holdt hun op for munden.

Hun vendte sig og kom ud igen, jeg tror vist hellere jeg må vente til senere med at ordne værelserne, de unge damer ser ud til at være travlt optaget sagde hun med et sjofelt smil. De lagde såmænd ikke en gang mærke til jeg åbnede døren, hendes ene hånd gled nærmest af sig selv ned mellem de fyldige lår mens hendes tunge gled frækt hen over hendes læber. Det var vist noget der satte gang i hormonerne, grinte jeg og gav hendes ene balle et klem. Kim smilte til hende, ja de er ret glade for hinanden de to tøser. Det kan man da vist roligt sige, Margrethes øjne var blanke, det er længe siden jeg har set to piger hygge sig på den måde.

Kim rejste sig og gik hen til hende, er det noget du har savnet Margrethe, spurgte hun og lagde en hånd på et af de store bryster. Ja, det er længe siden, og de så så frække ud, Kim lod hånden glide ned mellem Margrethes ben og op under kjolen, du er jo helt våd her, sagde hun. Mmmmm Margrethe sukkede dybt, åhh det må du ikke, den gamle derhjemme har ikke lyst særlig tit mere, og nu det her. Kom med her sagde Kim og trak hende ind mod soveværelset, jamen rengøringen protesterede hun spagt, den render ingen steder sagde jeg hurtigt og fulgte efter dem. Jeg tænkte på alle de gange jeg havde forsøgt mig i tiden løb, men Margrethe havde altid afvist med at hun var dækket ind derhjemme, der var åbenbart sket et skred.

Kim løftede Margrethes kjole, hun trak den selv over hovedet, det var tydeligt at se hun havde tabt sig betragteligt, huden hang lidt i folder på maven. Hun var helt glat mellem benene, fugten glinsede på indersiden af de tykke lår. Hun åbnede sin bh, det var nærmest en størrelse børne gynge, brysterne væltede frem da hun smed bh-en fra sig, de hang tunge og kæmpestore ned mod maven. Kim havde fingrene mellem hendes lår og lænede sig nu frem og suttede på de store brystvorter. Åh min gud stønnede Margrethe, hun greb om Kims røv og pressede hende tættere ind mod sig. Jeg begyndte at klæde mig af, min pik havde rejst sig, den svuppede stiv frem da jeg trak mine shorts af.

Kim puffede forsigtigt Margrethe ned på sengen og spredte hendes ben, en lang våd revne kom til syne, Margrethe åndede tungt, hendes åndedræt tog til i styrke da Kim stak et par fingre op i den dampende våde fisse. Åhhhh jaa min kusse trænger så meget, bare giv mig mere hulkede hun sagte, Kim slikkede klitten der opsvulmet stod frem over det saftige hul, hun samlede fingrene og pressede stille og roligt mod den trængende fisse. Jeg satte mig op i sengen med pikken lige foran ansigtet på Margrethe hun greb den med hånden og begyndte at spille den af med læberne lukket omkring pikhovedet.

Jaaaaa giv mig hele hånden, min kusse er så sulten stønnede hun højt, Kims hånd gled langt op i hende, det meste af hende underarm forsvandt, hun fistede den våde fisse, hele hendes underarm glinsede af safter, Kim forsøgte forgæves at trække sine trusser af under den korte nederdel med den frie hånd. Jeg sprang ned fra sengen og flåede dem nærmest af hende. Margrethe krammede sine store bryster mens hun med lukkede øjne stønnede mere og mere i takt med Kims hånd der stemplede ind og ud. Jeg skulle lige til at sætte pikken mod Kims fisse da hun rejste sig. Jeg synes du skal kneppe Margrethe lidt sagde hun.

Jeg trængte uden modstand op i Margrethe, der var intet der strammede, jeg var ikke i tvivl om hun måtte være vant til noget meget tykkere end min pik. Men det var lækkert alligevel, fissen drev af safter ned mellem de store baller. Kim satte sig over Margrethes ansigt og pressede sin lille fisse mod hendes mund, Margrethe greb om hendes røv og slikkede fissen højt stønnende, Kim æltede de store bryster og hev og nev i brystvorterne. Åhhhh jaaaaa jeg kommer skreg Kim efter et par minutter, hun kørte fissen rundt i ansigtet på Margrethe. Jeg trak pikken ud og pressede i stedet en hånd op og fistede det liderlige hul dybt.

Uhhhhh hvor godt, fyld den kusse skreg hun højt, min hånd pumpede ind og ud af det smaskende hul. Åhhh jaaaa, min kusse vil sprøjte hylede hun og trak min hånd ud, i sandhed den sprøjtede i store stråler ud over sengen, Margrethe gnubbede heftig på sin klitoris mens det ene store sprøjt efter den andet stod ud af hende. Jeg trak Kim mod mig og stødte pikken op i hendes stramme fisse og kneppede hende bagfra. Kim faldt ind over Margrethes bryster, Margrethe sitrede stadig, med hånden i skridtet. Kim fisse trak sig sammen, jeg var tæt på at komme, jeg trak hurtigt pikken ud og kravlede hurtigt op til Margrethes ansigt og lod spermen sprøjte ud over hende, åhh jaa sperm i min mund sukkede hun og lå med åben mund, jeg spillede pikken mens de sidste stråler skød ind mellem hendes læber.

Gud det var lige hvad jeg trængte til, sagde Margrethe, jeg kan dog ikke lade være med at have lidt dårlig samvittighed, jeg har aldrig før givet efter for min liderlighed på den måde, hun kiggede på Kim og mig med et bekymret smil. Jeg håber aldrig min mand finder ud af det, jeg elsker ham jo stadig højt selvom vi ikke elsker så tit som jeg kunne ønske mig. Vi skal nok lade være med at afsløre noget sagde jeg, kom lad os tage et hurtigt bad, så kan vi komme videre med vores gøremål. Mon ikke også pigerne efterhånden er kommet i tøjet grinte Kim, de kan vel ikke ligge og gnubbe hele dagen.

Sofie og Julie var i poolen da vi kom ud, Margrethe gik i gang med at ordne huset, Kim og jeg satte os med en kop kaffe inde ved poolen. Sofie og Julie kom op de stod med vandet der rendte ned over de altid smukke nøgne kroppe. Hvor har i gemt jeg spurgte Julie, vi var lige med Margrethe inde og ordne soveværelset svarede Kim. Nåe de ordnede lige soveværelset, Sofie blinkede til Julie. Skal vi ikke også ordrne vores værelse spurgte hun, i har vist ordnet det der skal ordnes her til morgen, har i ikke, spurgte jeg. Sofie fniste, vi ordner værelset flere gange om dagen, hun krammede Julie og lod en hånd gnide mod hendes fisse. Pigerne rendte ind på værelset og kom kort tid efter tilbage påklædt.

Margrethe var færdig, hun krammede både Kim og mig, Du ringer bare når der er brug for mig igen Svend sagde hun inden hun smuttede ud ad døren. Det skal jeg gøre, hils derhjemme vi vinkede til hende da hun gik ud ad indkørslen. Et højt hvin skar gennem luften, YES! FOR HELVEDE! WEEEEEE! Julie kom hoppende og springende mens hun hylede og skreg. Hvad i alverden går der af dig spurgte Kim med undrende øjne. Julie greb Sofie og dansede rundt med hende, jeg blev optaget, jeg kom ind, hun kunne knap nok trække vejret. Hvad, hvor? Nu må du altså tage dig sammen Julie og fortælle hvad det sker med dig, Kim greb fat i hende for at stoppe danseriet, jeg er blevet optaget på Århus universitet mor, i Århus, forstår du ikke, nu kan jeg være tæt på Sofie og samtidigt er jeg kommet ind på mit drømmestudie.

Nu greb det også Kim og alle tre dansede rundt i hele lokalet, indtil de væltede omkuld i en af sofaerne. Tillykke Julie, du har om nogen fortjent det sagde jeg og gav hende et kæmpe kys på munden, nu skal vi have fundet noget til dig at bo i der ikke ligger alt for langt fra universitetet.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 18 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.