BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Nu skal I høre om en sindsoprivende fræk oplevelse min kone og jeg havde i forbindelse med en børnefri weekend vi havde for nyligt.  Vi er et gift par i slutningen af 30´erne, som har været sammen i over ti år. Jeg selv er kraftig af bygning mens min kone er ca. 175 cm høj, 60 kg med runde hofter, dejligt store D-skålsbryster, og så er hun brunette med dybe brune øjne og et frækt smil. Vi har de seneste tre år spice´et vores sexliv lidt op med et par besøg i en swingerclub. hvor jeg får mindst lige så meget som min kone ud af at udleve de mange singlefyres begær. Det, der har tiltalt o,s har været at vi har kunnet udleve vores fantasier uden forpligtelser og usikkerhed. Ved første besøg skabte vi en fortrolighed med klubben ved at snakke med ligesindede, men vi holdt os lidt for os selv, og ”nøjedes” med at knalde for os selv, men foran andre. Det var en virkelig god oplevelse, som gav os smag på mere, og vi var derfor trygge ved de næste gange at have trekanter mere andre fyre. Det var altid med en ekstra mand til at tilfredsstille min kones lyster. Nogle gange satte jeg mig bare ovre i hjørnet og betragtede hvor lækker min kone er og for at se hende ”in action” og blive taget hårdt af en mand der kun har fysisk tilfredsstillelse i tankerne. Ved de sidste besøg har vi deltaget i større orgier med andre par på de store fællesmadrasser og bare ladet vores fysiske lyster få frit løb til at røre, slikke og knalde i flæng.

Men den seneste tid har vi ikke haft mulighed for at komme i klubben, så da vi endelig havde mulighed for at planlægge en fræk friweekend, blev i et lejet sommerhus med sauna og spa på Djursland. Vi kan godt lide at snakke og geile os op før sådanne ture, så der blev lagt visse grundlæggende regler f.eks., måtte man kun have ét lag tøj på. Klubbens udfordrende mennesker var savnet, så vi blev enige om at vi ville forsøge at få min. ét ekstra ligesindet par og min. én ekstra singlefyr til at tage med op i sommerhuset. Næste dag oprettede vi derfor et profil på et dating-site, fik taget et par frække billeder og skrev en forførende tekst inkl. en lille indbydelse til privat sexfest i sommerhus. Vi gjorde det klart at vi havde brug for en god kemi til dem vi ville invitere op i sommerhuset. Kemien skulle blandt andet bestå i at dem vi inviterede skulle være erfarne swingere, som kunne tage initiativ og guide os.

SEX I DAG?

De næste dage blev vi kontaktet af mange ligesindede, men hovedsageligt fyre som var af den opfattelse at der kunne være tale om et hurtigt knald. De fleste fokuserede på at sende billeder af deres stive pikke, men uden at sende en medfølgende tekst til at opbygge kemi. Der kom dog en besked fra en fyr, der hed Martin som havde en lækker profil og som ramte vores behov meget godt. Martin i starten af 30´erne og ligesom os fra Jylland. Han havde gjort sig nogle erfaringer med at være fyren, der supplerer et ægteskab. Min kone synes han så rigtig sød ud og jeg synes han virkede flink så vi startede en chat op med ham. Og efter et stykke tid kunne jeg mærke på min kone at hun altså gerne ville se Martins pik før hun besluttede sig… Martin sendte tre frække billeder af sin pik. Ét i slap tilstand, ét i stiv tilstand og ét hvor han lige var kommet. Min kone blev mega tændt over at se Martins ca. 18 cm lange pik som var normal tykkelse, men som var omskåret og havde et stort spændstigt pikhoved som mest lignede en stor modhage.

Vi fik også en del beskeder fra flere par som dog hurtigt viser sig at der ikke var den store kemi, men der var ét par der sprang i øjnene. Janni og Carsten i starten af 40´erne som var erfarne i swingermiljøet og som gerne ville ”lære nye op”. Deres profilbilleder indikerede at de var rigtigt flotte. Janni var blondine og slank mens Carsten var normal af bygning. Efter et par beskeder udvekslede vi et par nøgenbilleder og det skulle vise sig at Janni havde et par flotte faste c-skålsbryster, glat fisse og en dejlig rund røv. Carsten havde den største pik vi nogensinde havde set – over 20 cm og tyk som dåse

Vi aftalte alle at mødes til et kort onlinemøde hvor vi lige kunne få set hinanden lidt mere an inden vi skulle mødes. Vi fik både Martin, Janni og Carsten med på de var superflinke. Men Martin ville gerne se hvad han gik ind til så han spurgte om ikke lige Janni og min kone ville give deres mænd et blowjob hvilket de gjorde. Der blev slikket til den store guldmedalje indtil jeg kom udover min kones bryster og Carsten valgte at skyde sin ladning ud i ansigtet på Janni. Så ville pigerne altså også se Martin præstere, så han onanerede indtil han kom udover maven på sig selv i store stråler af sperm. Pigerne var meget imponerede. Der var super stemning og vi aftalte at mødes i sommerhuset lørdag eftermiddag. Martin, Janni og Carsten fik besked på at reglen om ét lag tøj også gjaldt dem – de accepterede med et frækt smil.

Min kone og jeg tog op i sommerhuset om fredagen for at forberede det vi kunne. Vi gjorde de nødvendige indkøb til middag og diverse forplejning, samt fik redt godt an til lørdagens udskejelser. Vi fik sikret at der var varme på og brænde til ovnen, samt vi fik testet sauna og spa. Indtil Martin, Janni og Carsten ankom havde vi aftalt at være frække og tease hinanden, men uden at det måtte ende i orgasmer. Vi fik kysset, slikket og også knaldet lidt men uden at komme. Vi var ved at sprænges af lyst, begær og forventningsglæde. Da eftermiddagen var lige omkring hjørnet, gjorde vi os klar. Vi tog et langt bad og fik efterfølgende tændt op i brændeovn, så der var en god temperatur i huset. Min kone fik sat en god størrelse butt-plug op så hendes stramme røv så den stille og roligt kunne blive udvidet og klar til at blive kneppet godt og grundigt senere. Jeg havde været ude og købe en lille surprise-gave til min kone i form af en ny kjole. Det var en stramtsiddende lang, hvid, stropløs satinkjole, som formede sig smukt omkring hendes store bryster og feminine hofter. Hendes brystvorter var allerede nu store og stive og det kunne tydeligt ses på stoffet. Ligeledes havde kjolen en lang slisk op langs højre ben, som først stoppede lige under hoften. Pga. af reglen om ét lag tøj var undertøj udelukket.

De klokken var ca. 15 så vi den første bil trække op til huset. Pulsen steg og jeg gav min kone et sidste, dybt kys og sagde: ”Nu skal det nydes, skat. Giv den gas”. Det var Martin, der var den første til ankomme. Han trådte ind og gav mig hånden og efterfølgende min kone et stort kram og et par kindkys. Min kone smilede fra øre til øre. Vi havde ikke engang budt Martin rigtigt indenfor inden også Janni og Carsten ankom. De var lige så smilende som vi andre da de ankom. Carsten havde ligesom Martin og jeg et par løse bukser på med en stram T-shirt. Det var meget tydeligt, at vi heller ikke havde undertøj på. Jannis udseende fik straks min pik til at sitre af spænding. Hun havde sat sit lange lyse hård op i en løs knold, havde lagt en forførende makeup og så var hun iførte en stram og meget nedringet top samt en meget kort, stram nederdel. Begge dele i sort. Dertil lange støvler, som gik til over knæet. Der var ikke efterladt meget til fantasien.

Få sex i dag

Vi havde sørget for at der var en lille velkomstdrink i form af et glas champagne med jordbær til at skabe en god stemning fra start. Eftermiddagen gik med snak, grin og flirten med et par flasker kold hvidvin foran brændeovnen. Ligeledes var vi begyndt på at lave aftensmad, som vi alle hjalp til med at få lavet i god ro og mag. Maden var god og det manglede heller ikke på rødvin. Stemningen var løssluppen da der skulle tages af bordet. Pigerne sagde, at de nok skulle tage opvasken, så vi mænd kunne sidde og lægge planer for aftenen. Efter ti minutter sagde Martin at han lige ville på toilet. Da han havde været væk i ti minutter og pigerne havde været i gang i køkkenet i en halv time, gik vi ud til pigerne for at tjekke op på, hvad der tog så længe. Der stod Martin og pigerne og var ved at tage forskud på glæderne. Martin havde en hånd godt op under Jannis nederdel og kyssede hende dybt, mens min kone havde fået fisket hans store pik ud af bukserne, Hun sad på knæ og gav ham et vådt blowjob. Det sjaskede fra Jannis fisse i takt med at hun blev fingerkneppet og hun stønnede dejligt.

”Nåh, I kunne nok ikke helt holde fingrene for jer selv længere, hva´?” fik vi spurgt og opfordrede dem til at komme med ind i stuen så der var plads til alle. Foran brændeovnen havde vi lagt store bløde tæpper frem, som sammen med sofaerne udgjorde en perfekt voksen-legeplads.

Martin satte sig i sofaen, hvor min kone sultent fortsatte sit blowjob ved at sidde på alle fire mellem hans ben. Carsten var ikke sen til at gå på opdagelse på min kone. Han havde sat sig bag hende og havde fundet vej ind under kjolen via slisken. Han kunne derfor meget nemt slå kjolen til side og blotlægge hendes dejlige runde røv som struttede så pænt. ”Uh, tøsen er allerede ved at gøre udvide sin røv så den er klar til pik” sagde Carsten til Martin da han fik øje på butt-plug´en. Min kone stønnede et frækt ”jaah” mens hun fortsat havde Martins pik i munden. Carsten lod sin ene hånd gå op langs kjolen indtil han fik fat i kanten uden stropper. Han trak kjolen ned så hendes bryster blev frigjort. Min kones bryster hang fyldigt og gyngede i takt til hendes bevægelser i blowjobbet. Den anden hånd blev placeret på hendes ene balle mens han kyssede min kone mellem ballerne. Han pressede kort på hendes ryg, så den fik et svaj for at hendes fisse kunne strutte ud mellem hendes ben. Dermed kunne han finde vej ind mellem hendes skamlæber med sin tunge og slikke hende i fissen og på klitoris. Min kone stønnede voldsomt, da han samtidigt begynde at fingerkneppe hende så safterne løb ned af benene på hende.

Jeg selv var havde placeret Janni på tæppet ved siden af og havde fået hendes bryster frigjort fra hendes sexede top. Hendes bryster var fantastiske. Hendes små, brune brystvorter strittede lystigt og indbød til forkælelse. Janni smilede frækt til mig. Inden jeg vidste af det havde hun væltet mig om på gulvtæppet og lagt sig selv ovenpå mig i en lækker 69´er. Udsynet til hendes lækre, barberede og piercede fisse, der var godt våd efter Martins behandling ude i køkkenet, var fuldstændigt fantastisk. Janni havde fået fisket min pik ud af bukserne og suttede sultent på den. Jeg slikkede løs i hendes fisse, så hendes safter løb ned ad mine kinder. Hun stønnede frækt og tog mig helt til roden hvilket fik mig til at stoppe min vejrtrækning et sekund. Hun gaggede kort et par gange. Hendes bryster hang og ramte min mave i takt med hendes bevægelser. Mine hænder fandt trængende vej til dem, hvor jeg let klemte hendes brystvorter så hun stønnede endnu højere.

Efter ca. ti minutter var vi alle mega tændte. Carsten satte sig op i sofaen ved siden af Martin, så min kone skiftevis kunne slikke den ene pik efter den anden. De rejste sig op og stod meget tæt. Min kone tog begge deres pikke i munden samtidigt, mens hun kiggede dem dybt i øjnene. Hun havde mere end svært ved at have mere end bare det yderste er deres pikke i munden da de var blevet meget store og stive. Martin gav min kone et par hårde dick-slaps i ansigtet, mens hun havde Carstens store fede pik i munden. Imens var Janni kommet op ved siden af min kone og tog Martins pik i munden og direkte til roden. Martin stønnede i ren nydelse. Jeg selv satte mig også i sofaen, så pigerne nu kunne give os alle blowjobs på skift. De kunne begge tage os til roden. Carsten havde de lidt problemer med pga. størrelsen, men de forsøgte ihærdigt begge to. Da de havde været hos os alle to gange spurgte Martin liderligt: ”Min pik skal have fisse – hvem først?” Og min kone var ikke langsom til at hoppe op og sætte sig på Martin. Hun tog bestemt fast om pikken og første den frem til hendes våde fisse hvor hun klynkende gled langsomt ned over den. Han tog i én bevægelse hendes lange kjole op over hovedet på hende, så hendes store bryster hoppede ud i ansigtet på ham. De store lyse brystvorter strittede ud i luften og Martin var hurtig til at ”indstille radioen i den rette frekvens”. Min kone red nu Martin i højt tempo og de stønnede begge to i takt med hengivelsen. Carsten stillede sig i sofaen, så min kone kunne give ham et blowjob samtidigt. Jeg havde fået taget nederdelen af Janni, lagt hende på alle fire på tæppet og var trængt op i hendes dejligt våde fisse bagfra. Hvor var hun bare dejligt stram og våd. Hun fik et dejligt klask i røven som tak. Hun bad om flere…

Carsten havde nu byttet plads med Martin, som nu stod i sofaen og Carsten der havde sin store pumpende pik oppe i min kone. Jeg sad nu også i sofaen med Janni ridende ovenpå mig. Hun ville også smage Martins pik nu og efter lidt tid hoppede Martin ned af sofaen og gik om bag min kone. Han tog ansigtet ned mellem hendes baller og fjernede hendes butt-plug med tænderne og gav den direkte over i munden på Janni. Så tog han sin pik og førte det enorme pikhoved ind mod hendes stramme røv og pressede lige så stille på. Med ét gav min kones røv efter og tog velvilligt imod det store pikhoved som blev ført langsomt op i røven på hende, mens Carsten forsat kneppede hende i fissen. Min kones blik var helt væk i en beruselse af nydelse. Martin begyndte at kneppe hende i rolige bevægelser, men satte stille og roligt tempoet op og kneppede hende efterhånden i hurtige dybe bevægelser. Carsten kneppede på livet løs i hendes fisse så min kone hylede og skreg i ren nydelse og trance.

”Knep også mig i røven” fik Janni fremstammet til mig hvorefter jeg førte min ud af fissen og op i røven på hende. Hendes røv var utroligt stram, men tog alligevel velvilligt imod min stive pik som var drivvåd af fissesafter. Efter et stykke tid havde jeg brug for en lille pause så jeg kunne holde hele aftenen. Janni forstod grinende, men var alligvel lidt skuffet over ikke at få lov til at få spermen at føle. ”Senere søde, senere fik jeg fremstammet. Carsten havde ligeledes brug for en pause, så vi gik svedende ud i køkkenet og hentede en øl. Martin grinede dog og sagde at han absolut ikke var færdig med at kneppe så lækre og lystige tøser. Pigerne var også klar på mere, så mens Carsten og jeg drak vores øl fik Martin placeret min kone på alle fire på gulvet med Janni ovenpå i en såkaldt Doubledecker, så deres dejligt brugte huller var lige over hinanden. Martin gav dem begge et par kærlige klask på ballerne og begyndte at kneppe min kone i fissen. Det gjorde han ikke længe før han hurtigt førte sin pik op i røven på hende så hun hylede af nydelse. Så førte han den i én bevægelse op i Jannis fisse og til sidst op i røven på hende. Nøj hvor pigerne stønnede og klynkede. Martin virkede selvsagt ret tilfreds med situationen og kneppe sultent pigerne i alle deres huller. Til sidst stoppede Martin, og satte pigerne på hug foran sig, mens han spillede pik indtil han kom i et stort brøl. Han kom i fire store cumshots, som han hver især plantede lige midt i deres åbne ansigter. De grinede begge af situationen og gav hinanden dybe kys og slikke spermen af hinandens ansigter. ”Puha – nu skal jeg også have en øl” sagde Martin forpustet og gav os et veltilfreds grin.

Da vi alle sad lidt udmattede og nøgne i sofaerne og sundede os lidt sagde pigerne at de ville i sauna og spa. Vi startede i saunaen hvor pigerne allerede var klar på unoder igen og kyssede intenst mens vi fyre sad og betragtede dem i varmen. Da det blev for varmt, foreslog Carsten at vi alle hoppede i spaen for at lade os afkøle lidt. Vi blandede os pænt i spaen, og vi sad igen og grinte og hyggede os. Jeg kunne se at Martin sad med hænderne i Jannis skød og ud fra hendes ansigtsudtryk var han godt i gang med at massere hendes fisse med sine fingre. Hun kunne ikke helt holde koncentrationen om samtalen. Min kone kunne ikke holde sig i skindet og gav Carsten et godt handjob. ”Sæt dig lige op på kanten – det skal altså lykkes at få din pik helt ned til roden” sagde hun til ham. Carsten var hurtig og min kone begyndte at bearbejde pikken og sin hals og efter et par minutter pressede hun pikken så langt ned i halsen at det til sidst lykkedes hende at tage den helt til roden. Hendes mascara var begyndt at rende pga. tårer i øjnene efter al den gaggen. Vi andre jublede til hende, over at få Carstens store mandepik ned i halsen til roden. Hun smilede nærmest stolt tilbage. Carsten hoppede hurtigt ned i spaen og trak min kone ind over sig så hun kunne ride ham. Først langsomt og lidt efter i et tempo, der fik vandet til at sprøjte rundt.

Martin var hoppet op af spaen og stod med Janni i en stående cowgirl stilling. Janni klynkede til mig at ville kneppe i begge huller på én gang. Mens Martins pik udspilede Jannis fisse, stillede jeg mig bag hende og pressede min stive pik stille og roligt op i røven på hende. Hun blev helt slap i armene på Martin da jeg endelig trængte op i hende. Hun flyttede sin ene arm rundt om halsen på mig, så hun nu holdt om både Martin og jeg. Vi løftede hende op og ned over vores pikke, så hende bryster gyngede lystigt op i vores ansigter. Carsten havde nu vendt min kone rundt og var trængt op i røven på hende igen. Min kone var atter gået i trance af Carstens store pik i sin lille stramme røv. Janni og min kone kom stort set samtidigt i hver deres orgasme og stønnede og skreg begge på mere pik. Det var mere end vi kunne holde til, så vi fik hurtigt min kone ud af spaen så hun og Janni kunne placeres på gulvet ved siden af hinanden. De sad begge på knæ. ”Giv os jeres sperm” beordrede pigerne med sultne øjne og vi stod nu alle tre og spillede pik. Jeg var den første, der kom i ansigtet på Janni. Idet jeg kom, fik hun første stråle på overlæben og tog derefter min pik ned i halsen til roden, hvor jeg tømte resten af min sperm. Min kone var hurtig til at slikke Jannis overlæbe ren mens hun smilede frækt til mig. Den næste der kom, var Martin, som igen havde fået sperm nok til at give pigerne hver deres cumshot. Første stråle ramte min kone i hendes hår mens Janni blev ramt på kinden. Carsten kom som den sidste. Pigerne hjalp ham med at spille pik og slikke hans barberede boller og til sidst eksplodere hans store mandepik i en kæmpe orgasme med den største mængde sperm jeg nogensinde havde set. Det løb ned ad pigernes hals og ned på deres bryster. De masserede det efterfølgende godt ind og smilede til os med tilfredse øjne.

Vi gik alle ud og fik et velfortjent brusebad sammen i den store brusekabine. Vi var helt og aldeles udmattede og begik os derefter i seng. Næste morgen forlod vi sommerhuset til en aftale om at det ikke var sidste gang vi havde været sammen – heller ikke på denne frække måde.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
4 of 5 - 19 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.