BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Jeg kunne ikke rigtig beslutte mig for, om jeg havde lyst til at komme til festen. Men af sted kom jeg alligevel og aftenen forløb hyggeligt med en meget afslappet atmosfære. To tøser fra festen, var hellere ikke klar til at gå i seng, da værtinden sagde tak for i aften. Så vi forsætter festen hjemme ved den ene kvinde, min veninde A. MJ som var den anden, havde A og jeg aldrig mødt før. Jeg skulle lige ud på toilettet og bagefter gik jeg så ind til tøserne, MJ skulle nu på toilettet, så nu sad jeg i sofaen, alene med A. Som var en lækker slank sag, med flot langt mørkt hår og legesyge mørkebrune øjne. A sætte sig tæt op af mig og begynder at kysse mig, nøj det var lækkert at mærke hendes læber mod mine. Lige inden MJ kom ind i stuen igen, stopper jeg med at kysse A. MJ som er en lille flot kvinde, med en dejlig fast røv og et frækt glimt i øjet, bruger ikke mange minutter, før hun smider bukserne, skubber mig ned i sofaen og sætter sig ovenpå mit ansigt med hendes velsmagende fisse. Jeg begynder at slikke MJ's klit, så er A i gang med at tag mine bukser af og tager så min halv stive pik i munden. A får gjort min pik meget stiv og inden jeg ser mig om, har hun trukket hendes trusser til side, sætter sig på mit lem og rider sig næsten til en orgasme.

Jeg får trukket tøserne med ind i soveværelset. Jeg ligger mig sådan, at de begge kan sutte min stive pik og jeg kan nyde udsigten til deres lækker numser. A begynder at lege med MJ's lækker og stramme fisse. Imens A får MJ til at komme i en lækker orgasme, tager jeg A bagfra i doggistyle. A får et par velanbragte slag med min hånd, på hendes lille veldrejet røv, så den bliver dejlig rød. Der slikkes, suttes og kysses til den store guldmedalje, ingen får lov til at være tredje hjul. Jeg tager nu A og ligger hende ned på sengen og slikker hendes smukke klit, har MJ sæt sig ned på A's ansigt og bruger hendes frække tunge til at komme, imens jeg fingre knepper A til en sprøjteorgasme. Hun kommer udover mit ansigt, kommer MJ ned til mig og deler A's safter i et velsmagende kys. Nu synes jeg MJ trænger til blive kneppet med min pik. Jeg trænger op i hendes nu våde fisse, benytter A sig til at misbruge MJ's ansigt til at komme. Da jeg trækker mig ud af MJ, har A fundet sin magic wand frem og kører den bestemt rundt på MJ's underliv. Tøserne får lige et minut sammen, nøj det er frækt. Mens MJ får en god blanding af pik og kys af mig, er A fuld i gang med MJ's fisse, hvor hun får MJ til at få den ene lækker orgasme efter den anden. Nu synes jeg A trænger til samme dejlige behandling med hendes magic wand. MJ ligger og fingre knepper A, imens jeg leger med wanden på A's klit. Hun er ved at komme af flere omgange, men jeg elsker at trække en kvindes orgasme ud. Så jeg trækker orgasmen ud, hvor hun MEGET bestemt siger hun vil komme, må hun sige de magisk to ord: be' om. Hun kommer med det samme, jeg presser wanden på hendes klit. Hun prøver at skubbe sig væk, men jeg holder fast i hendes hofter. Jeg slipper først, da hendes orgasme er rundet helt af. Nu er det A's tur til at mærke min pik, så MJ ligger sig på ryggen, så A kan slikke hendes fisse, imens jeg tager A bagfra i doggistyle.

SEX I DAG?

Da A skal have en rygepause, ligger jeg mig ned i sengen, så MJ kan giv mig et dejligt vådt bjowjob. Hun kører stille og roligt sin frække tunge helt nede fra mit mellemkød og hele vejen op til mit pikhoved. Hvor hun tager min pik så langt ned i halsen, som hun kan. Med min halv stive pik, knepper jeg MJ i missionær. Hun kommer med nogle frække støn. MJ's hænder bliver godt placeret over hendes hovede, er det MJ's tur til at mærke min tunge og fingre på hele hendes underliv. Med min tunge på hendes klit og mine fingre i fissen, leger jeg med hele hendes lækker krop. Jeg trækker orgasmen ud, så hun ikke har kontrol over sin orgasme. Om det bliver i skeden, kliten eller begge orgasmer blandet lækkert sammen, det bestemmer jeg. Efter de to magisk ord, kommer hun på stedet, ud over mine fingre. MJ nyder nu sin orgasme, men jeg er ikke færdig med hendes lækker krop. Så jeg vender hende om og tager hende hårdt bagfra. Jeg holder fast i håret og knepper hende så meget, at jeg kommer i hendes stramme fisse. Jeg trækker dynen over os og ligger min nøgen svedig krop mod hendes.

Da hun skal følges hjem, ser jeg mit snit til at udnytte hendes frække mund og fisse. Jeg tager hende op af flere husmure og til sidst bliver vi næsten set af politiet..

Fortsættelse følger...

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
3 of 5 - 6 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

porno med danske piger

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.