BLOG TIL BEDRE ORGASMER: FRÆKKE SEXLEGE OG NYT SEXLEGETØJ
(100 gratis guides til et bedre og sjovere sexliv for både singler og par)


 

Vi fik gjort os i stand igen, sengetøjet var vådt af diverse safter, så vi lagde det til tørre på altanen. Åh hvor mit røvhul er ømt sagde Sofie med et grin, Kim smilte til hende, sådan går det når man stikker den lille frække røv bagud og du kan jo li det så liderlig du altid er. Julie gav Sofie et kram, du er så lækker skat, sagde hun, tak i lige måde, de kyssede og kælede for hinanden. Nu skal i ikke starte igen lo jeg, vi skal ned og spise.

Efter middagen blev Jytte, Kim og jeg siddende et stykke tid, pigerne var gået op i lejligheden. Tjeneren kom og spurgte om vi manglede mere da de lukkede for servering om et kvarter, Jytte kiggede op på ham, han var en høj atletisk type på omkring 40 år ville jeg tro, når du har fri, kunne jeg da godt bruge noget stift og lækkert at sutte på sagde hun frækt. Det ved jeg ikke om vi kan klare svarede han, men måske det kan komme an på en prøve, han blinkede til hende. Hold da kæft du er da ikke så lidt fræk sagde Kim, og det skal man høre fra hestens mule svarede Jytte med et grin. Jeg bad om regningen, tjeneren kom igen, jeg lagde mit kreditkort og sagde han skulle tage 100 kr. til drikkepenge, han takkede. Jytte lagde hånden højt på hans lår, jeg vil også gerne give en form for drikkepenge, hendes sovekammerøjne fortalte med al tydelighed hvad hun havde i tankerne.

SEX I DAG?

Vi rejste os og satte os ud i foyeren og snakkede, en halv times tid efter kom tjeneren gående forbi, det er skønt med fyraften så bliver der tid til at komme på toilette sagde han og gik videre mod toiletterne. Jytte rejste sig, det trænger jeg da faktisk også til, hun gik med raske skridt mod toilettet. Efter 5 minutter spurgte jeg Kim om ikke også hun trængte til at komme på toilet, hun kiggede skævt til mig, nå det mener du? Ja det kunne da være interessant at se hvor meget Jytte vil spendere i drikkepenge grinte jeg. Vi gik ud til toiletterne, der var en gang med dør til herre og dametoilet, på lydene kunne vi høre Jytte var på herretoilettet. Vi åbnede døren og gik ind, jaaaaa knep så den kusse med din fede pik stønnede Jytte, jaaaaa åhhhh jaaaa hvor er den stor og tyk, fyld min kusse op med pik skreg hun.

Lydene kom fra en af toiletbåsene døren var lukket, men tilsyneladende ikke låst, Kim skulle lige til at tage i fat i håndtaget, da vi hørte der var nogen der tog i døren ind til toilettet, vi skyndte os ind på i af de andre båse og låste døren. Jytte stønnede stadig højlydt, vi hørte skridt gå forbi døren, Kim låste stille op og åbnede døren på klem, en lettere fedladen mand gik målrettet hen mod den sidste dør og åbnede den, hvad satan Kaj, er det dig der får fisse, sagde han. Ja og jeg tror der er rigeligt til dig også Jens svarede han forpustet. Jens trak bukserne ned, så få hende da herud hvor der er plads. Kaj som tjeneren åbenbart hed, trak Jytte med ud. Hils på min kollega Jens sagde han og pressede Jytte ned på alle fire, han satte sig bag hende og maste sin store tykke pik op i fissen igen.

Jens satte sig foran Jytte tog fat i hendes hår og løftede hovedet og pressede sin halsstive pik i munden på hende, ohhhh mmmmm, Jytte suttede ivrigt på pikken mens Kaj kneppede hende voldsomt, ohhh aaaaa Jytte kom uden at kunne skrige ordentligt på grund af pikken der var presset helt ned i halsen på hende. Kaj trak sin pik ud, som brødre vi dele sagde han, Jens trækker pikken til sig og skynder sig om bag Jytte, jeg vil sgu have noget af den stramme stjerne siger han og trykker pikken mod Jyttes røvhul, Kaj spiller sin pik af ud over Jyttes ansigt, fede stråler af sperm sprøjter mod hendes åbne mund, åhhhhh jaaaa røvpul det luderhul skriger hun. Kim og jeg bliver enige om at vi hellere må smutte, vi skynder os ud, da døren er ved at lukke dag os, hører vi Jens udbryde, hvad satan der var andre herinde.

Vi gik op i lejligheden, allerede da vi kom indenfor døren kunne vi høre pigerne hyggede sig, mmmm gud jaaa slik min fisse, lød Sofies stemme fra stuen. Pigerne var i fuld gang midt på gulvet, Julie sad bukket ind over Sofie mens hun fingerkneppede det stramme hul og slikkede og sugede på klitten. Åh hej, sagde Sofie blot og stønnede videre. Jeg greb om Kim og trak hende mod mig, min pik stod stiv i mine bukser, jeg pressede den mod hendes lille faste røv og lod hænderne glide op under nederdelen. Fingrene blev presset mod elskovsreden, hun var våd i trusserne og stønnede let, ophidset over synet af Jytte der blev kneppet og nu hendes datters leg med Sofie.

Kim trak sine trusser ned og sparkede dem af, vendte sig og kyssede mig lidenskabeligt, hendes fingre pillede ved knappen i mine bukser, lynlåsen blev trukket ned og bukserne gled ned om anklerne. Hun stak en hånd ned i mine boxershorts og tog et fast greb om mit dunkede lem. Hun sank på knæ og trak mine boxershorts ned i samme bevægelse, læberne lukkedes om pikhovedet, pikken blev suget ind i den varme våde mund. Julie havde lag sig ved siden af Sofie, de lå i en skøn 69er og slikkede fisse på hinanden, uhhh jaaa de stønnede begge højt. Jeg greb Kim om nakken og kneppede hendes mund dybt til det ophidsende syn.

Jaaaaaaa Sofie skreg højt, hendes underliv rystede, Julies fingre pumpede ind og ud, smaskende lyde kom fra fissen der drev af safter. En skøn duft af våd fisse hang i hele stuen, læg dig ned jeg skal smage dig sagde jeg til Kim, jeg trak hendes bluse af inden hun lagde sig på gulvet ved siden af de to stønnende tøser. Hun spredte villigt benene, fissen lå våd og indbydende, jeg sugede skamlæberne ind i munden, pressede tungen op i fissehullet og svælgede i hendes lækre safter. Åhhhh guud jaaa hvor er jeg blevet liderlig sukkede hun. Julie vendte sig og kyssede sin mor der fik slikket det våde skræv.

Sofie kommer kravlede og krammer Kims faste bryster, hun lader tunge glide hen over den flade mave, rundt om navlen og op til brysterne, hun slikker og suger på de stive spændte brystvorter. Kim forsøger desperat at nå ned til Sofies lille glatte revne, Sofie rykker sig så det lykkedes, Kims fingre glider rundt i den våde fisse. Julie sætter sig op, åhhhh mor siger hun, vil du ikke nok slikke min fisse, hun sætter sig overskrævs hen over Kims ansigt og presser fissen mod hendes læber. Mmmmm mmmm Kim stønner og vrider sig, med tungen dybt begravet i sin datters fisse kommer hun i munden på mig, hun spænder i ryggen, jaaaaaaaaa aaaaaa og skriger orgasmen ud.

Døren går op, det er Jytte der kommer ind, hendes hår er uglet, den ene nylonstrømpe er løbet, hendes tøj er vådt og i uorden, hun ligner grangiveligt en gennempulet havne luder, det normalt elegante look er fuldstændig kneppet ud af hende, en blanding af sperm og fissesaft rendte ned ad hendes lår. Hun sætter sig tungt åndende i en lænestol. Hold kæft hvor har jeg fået pik stønner hun, først de to tjenere Kaj og Jens, og så kom kokken og opvaskeren også, de kneppede mig på skift i alle mine huller og brugte mig som sperm container, min kusse og røv er blevet fyldt flere gange. Hun sukkede dybt og så total udmattet ud.

Jeg rejser mig og sætter mig bag Julie, nu vil jeg kneppe din datter mens du slikker hendes fisse, siger jeg til Kim der først er lige ved at komme sig ovenpå den voldsomme orgasme der skyllede gennem den lille krop. Julie lægger sig mere ned, jeg gnider pikken omkring hendes skedeåbning, jeg trykker det glinsende pikhoved op i hendes våde varme indre. Ja knep de kusser, giv dem noget pik alle sammen, kommenterer Jytte da jeg støder pikken i bund i Julies grotte. Sofie har lagt sig i saks mellem Kim ben og gnider sin fisse mod hendes. Jytte havde trukket sit tøj af og vakler nu hen og stod med et ben på hver side af Sofies hoved, hun sætter sig ned over ansigtet, slik din mors luderkusse ren, der bliver sgu ved at rende sperm ud af den.

Jyttes store røv kører rundt i cirkler, Sofie griber fat i ballerne og trækker dem fra hinanden, der siver sperm ud af røvhullet, hun har vitterlig fået pik i alle huller. Åhhhhh jaaaaa mor skriger Julie, rytmiske sammentrækninger i fissen malker min pik, jeg er så klar til at sperme op i den stramme grotte, aaaarrrggghh, lige da pikken sender den første store stråle fed sperm ud, kaste Julie sig krampende frem, min pik ryger ud af det stramme hul og sender spermen ud over Kims ansigt og bryster, Kim fanger den lynhurtig, og spiller den af i munden på sig selv, sperm og spyt render ud af mundvigene da hun ikke kan nå at sluge alt der kommer. Jaaaaa gnub den lille tøsekusse stønner Jytte højt, hun stikker en hånde mellem Sofies ben og gnider voldsom på den spændte hårde klit, lad safterne sprøjte ud af den lille luderkusse. Åhhhh guud jaaaaaa Sofies fisse sender et stort sprøjt ud over Kims skridt, Kim vrider sig da endnu en orgasme trænger sig på og ryster hende krop.

Vi sad alle og hyggesnakkede efter vi var kommet os lidt, Jytte fortalte at da Jens var lige ved at komme trådte kokken og opvaskeren ind, Kaj sad og spillede sin pik der var begyndt at rejse sig igen, kokken var en ret stor mand, men pikke var ikke særlig stor, til gengæld havde opvaskeren er stor tyk pik, han var mørklødet, måske af tyrkisk afstamning, men talte dansk uden accent. Kokken trak mig hen over sig og stak sin pik op i min kusse, opvaskeren pressede den tykke pik mod mit røvhul, som til sidst gav sig, han stødte pikken dybt op mit røvhul der føltes som om det blev flækket, og så pulede han mit røvhul til spermen sprøjtede ud dybt i min endetarm, kokken ville nu også røvpule mig, det var næsten en befrielse med den mindre pik.

Kaj kneppede min mund så jeg var ved at blive kvalt mens kokken tømte sin pik i mit spermindsmurte røvhul, de kneppede mig som en gammel luder flere gange, da de ikke rigtigt kunne mere stillede Jens sig over mig og pissede lige ned på min brugte kusse, jeg fik sgu en lille orgasmen ved de varme stråler der plaskede ned over min store klit, men nu er jeg træt, jeg vil gå i bad og så på hovedet i seng, hvis i har lyst til kneppe mere skal i ikke holde jer tilbage, min lille luder datter er klar kan jeg se. Sofie gned sig i skridtet, hendes fisse var blevet smaskvåd af Jyttes historie. Åhhhh jeg vil komme igen hulkede hun, hun rettede ryggen fuldstændigt ud, en stråle sprøjtede ud af den lille fisse ud over kanten på stolen. Julie satte sig foran hende og slikkede fissen ren for safter, mmmmm mmmm hvor er du lækker sukkede hun og så lykkeligt op på Sofie.

Pigerne gik i bad og i seng, Kim og jeg tog en hurtig bruser sammen, det var i hvert fald meningen det skulle være en hurtig bruser, men da mine hænder sæbede Kims sexede krop ind, mente min pik at det ikke behøvede at være så hurtigt et bad. Mens hendes krop blev skyllet ren for sæbe knælede jeg og lod min tunge smage lidt på den skønne nektar fra hendes fisse. Uhmmmm Kim sukkede og pressede mit ansigt mod sit skød. Hun vendte sig og bukkede sig frem, knep mig tiggede hun og vrikkede indbydende med den lille frække røv. Det behøvede hun ikke sige mere end den ene gang, jeg rejste mig og stødte pikken op i den våde fisse, jeg rå kneppede hende mens hun hylede og skreg til jeg med et brøl lod pikke gå i det stramme pulserende hul.

SIG TAK FOR HISTORIEN OG GIV DIN STEMME!
5 of 5 - 18 votes
Thank you for rating this article.
Your current access does not permit you to view the comments under this section

Frække oplevelser, drømme og fantasier med dine naboer, venner og kollegaer.

BLIV GRATIS MEDLEM AF DANMARKS FRÆKEKSTE NOVELLESIDE

G6N.dk er det tidligere GratisSexNoveller.Dk i en nyere udgave med alle de samme gratis funktioner som altid.

Siden 2007 har vi været en af danskernes fortrukne sider når lysten til at, udgive sexhistorier eller læse andres frække oplevelser og fantasierne. Som medlem har du mulighed for at interagere med andre på siden via forum, chat, blog. Du kan også udgive dine historier og få respons fra andre via kommentar, gæstebog eller i private beskeder. 

Bliv medlem og læs mere end 10.000 gratis sexnoveller og se flere 1000 medlemmers profiler.